|
|
#1201 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ♡ Mamy wrześniowe 2020 ♡ cz. 2
Cytat:
️🤰🥰Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1202 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1203 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1204 | |
|
Żona
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1205 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeju aż mnie ciary przeszły cudownie trzymam mocno kciuki odzywaj się Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1206 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję Wam, jesteście kochane
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1207 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
️ ️![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
Fantastyczna wiadomość vivian!
️Gratuluje i mocne kciuki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1209 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzymamy kciuki ! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1210 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratuluję vivian i mocno trzymam za was kciuki! ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1211 |
|
Zadomowienie
|
Vivian coś wspaniałego! <3 spokojnej ciąży, trzymamy kciuki <3
Sunshine gratulacje Dziewczyny jeszcze zdązę z życzeniami: spokonych, radosnych i zdrowych Świąt ![]() Tyle różnych zdań co do wózka Ale to tak jest. Każda z nas ma inne potrzeby i musi sobie dopasować wozek, stąd te różne wybory Dostałam dzisiaj cudny prezent od zająca poczułam ruchy dzieciaczka
|
|
|
|
#1212 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja cały czas czekam! Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
Katarznaka a jak często leci Ci ta krew z nosa? Mi raz, dwa razy w tygodniu. Przy myciu zębów nie mam krwi. Ciekawe dlaczego mnie tak powiedział o tym rutinoscorbinie
muszę poczytać o tych fotelikach tak jak pisałaś. Szczerze mówiąc to jeszcze nie zaglebialam się w temat wózka, itp.Sunshine16 super, gratuluję dziewczynki ![]() Stypi_89 musi być dobrze, musimy dać radę! Ale faktycznie lepiej szukać innego gin, bo 2 miesiące bez wizyty to długo Riellee super, że już i tata poczuł ruchy synka 🥰Klusia super, że wszystko ok i gratuluję chłopca! ![]() Vivian gratulacje! tak bardzo się cieszę! ![]() trzymam mocno kciuki! Odwiedzaj nas tutaj tp na Wigilię, ale pięknie ![]() Baambi super, że poczułaś ruchy ![]() Przepraszam, że dopiero teraz, ale również życzę Wam zdrowych i spokojnych Świąt! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
Przy ogólnej izolacji nawet takie antytalencie jak ja może nauczyć się piec ciasta
IMG_1252.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
Tez wydaje mi się ze czuje już ruchy ale nie są one na tyle silne żeby poczuć je z zewnątrz.
Za 10 dni powinnam mieć kontrole u lekarza i jestem bardzo ciekawa czy się odbędzie :/ Oby bo nie uśmiecha mi się szukać lekarza i jeszcze prywatnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#1216 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niestety ruchów nie wyczuwam. Czasem dziwne uczucie w dole brzucha ale nadal nie jestem pewna czy to dzidzia czy jelita ![]() Waniliowa mi też co kilka dni, ale dochodzilo do tego, że leciała ciurkiem kilka minut. Nie wiem skąd takie zalecenia Twojego lekarza, ale ja mojemu ufam i wiem, że to pewne źródło ![]() Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1217 |
|
Rozeznanie
|
A wy na NFZ chodzicie??? Bo u mnie to nie możliwe... ja w zasadzie od początku ciąży to tylko prywatnie chodzę. Mialam tylko raz wizytę na NFZ, pierwszą bo sie zapisalam duuuuużo prędzej przed ciążą
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1218 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1219 |
|
Konto usunięte
|
Ja prywatnie, mój lekarz nie przyjmuje na NFZ. Ale mam zwrot za wizytę z Lux Medu, więc to nawet lepiej dla mnie niż NFZ
![]() Katarznaka jak poniżej pępka to raczej dzidzia, nie jelita. Jelita już są gdzie indziej teraz to https://www.wykop.pl/link/2331602/ja...podczas-ciazy/ w miarę obrazuje, ale jelita w tym momencie są już na pewno powyżej pępka ![]() Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1220 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny z niskim ciśnieniem, jak się czujecie z rana?
Ja jestem osłabiona, dysze jak lokomotywa i nawet stać mi ciężko, dopiero koło 11, puls mi spada i zaczynam normalnie funkcjonować. Dziś miałam 85/60 i puls 90, wczoraj podobnie. W drugiej ciąży miałam podobnie z rana ale chyba nie aż tak jak teraz, bo jednak byłam w stanie ogarniać sama dwulatka ![]() Ja chodzę prywatnie do gina. W pierwszej ciąży chodziłam na nfz to taka średnia ta opieka była
|
#1221 |
|
Rozeznanie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;87746530]Ja prywatnie, mój lekarz nie przyjmuje na NFZ. Ale mam zwrot za wizytę z Lux Medu, więc to nawet lepiej dla mnie niż NFZ
![]() Katarznaka jak poniżej pępka to raczej dzidzia, nie jelita. Jelita już są gdzie indziej teraz to https://www.wykop.pl/link/2331602/ja...podczas-ciazy/ w miarę obrazuje, ale jelita w tym momencie są już na pewno powyżej pępka ![]() Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]To istnieje możliwość, ze coś tam czasem czuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez ewulkamala16 Czas edycji: 2020-04-13 o 14:21 |
|
|
|
#1222 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wczoraj było tak pięknie, że przesiedziliśmy cały dzień na podwórku, a dziś? Burza z dwóch stron, leże zakopana w łóżku, dobrze, że żarcia na tyle, że nie musze gotować ![]() Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1223 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak chodzę na NFZ bo mam lekarza który ma takie samo podejście do pacjentów z przychodni jak i tych prywatnie i jest jednym z lepszych lekarzy w mieście. Ale nietety od połowy marca nie przyjmuje na NFZ i o dziwo tez nie przyjmuje prywatnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Połówkowe mam 27 kwietnia w gyncentrum w Katowicach i z tego co widzę na ich fb to przyjmują pacjentki tylko trzeba mieć maseczkę i rękawiczki.
|
|
|
#1225 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chociaż teraz to nigdzie jak ja się denerwuje tym wszystkim aż mi się po nocach śni ![]() Cytat:
6 stopni, wiatr taki, że głowę urywa i tak zimny, że z domu to nawet palca się nie chce wystawiać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Senira666 wygląda pysznie!
![]() Katarzanka jak mnie leci krew z nosa to od razu tamuję. Mija po ok. 2-3min Ewulkamala16 ja też prywatnie chodzę, na NFZ raz byłam po skierowanie na badania z krwi, u tego samego gin Alwa ja wiecznie mam niskie ciśnienie, a z rana różnie się czuje. Najczęściej taka słaba. I prawie zawsze jak wstaje to kręci mi się w głowie My też wczoraj prawie cały dzień na podwórku, a dzisiaj pogoda paskudna. Ponuro, wieje i co jakiś czas pada Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Szczęśliwa mężatka od 14.06.2014 Edytowane przez Waniliova Czas edycji: 2020-04-13 o 16:56 |
|
|
|
#1227 |
|
Konto usunięte
|
Znowu będzie lidlomix od 20
Załącznik 7712766Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1228 |
|
Konto usunięte
|
Ale doła zaliczyłam dzisiaj. Siedziałam 3h i ryczałam, nie umiałam się uspokoić. Ta cała izolacja od ludzi ostro daje mi w kość. Zauważyłam, że nie chce mi się zadbać o siebie, chodzę w legginsach i powyciąganym swetrze, bo po co więcej, nie chce mi się często nawet uczesać tylko byle jak związuję włosy w kitkę i tyle. Dzisiaj mi tak wszystko działało na nerwy, że nawet przytulasy mojego dziecka mnie irytowały
dodatkowo fakt, że nie widziałam rodziny w święta, że dawno nie byłam u dziadka na cmentarzu i że nie mogę pójść sobie do sklepu i kupić jakichś butów na wiosnę, że miałam się spotkać z przyjaciółką, że nie mam pomysłów i energii na kreatywne zabawy z dzieckiem i spędzamy czas głównie przy bajce, że tż chodzi sobie do pracy i może się chociaż trochę oderwać od domu a ja siedzę jak w więzieniu... Chyba czas się wziąć za jakąś robótkę ręczną, mam do zrobienia prezent na roczek, trochę czasu zejdzie, a później 2 obrazki dla maluszka... Jutro jadę do gin i po wizycie albo przed jadę do dziadka na cmentarz, bo od dłuższego czasu nie daje mi spokoju to, że długo już u niego nie byłam. Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- To się wyżaliłam... Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1229 |
|
Rozeznanie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;87747627]Ale doła zaliczyłam dzisiaj. Siedziałam 3h i ryczałam, nie umiałam się uspokoić. Ta cała izolacja od ludzi ostro daje mi w kość. Zauważyłam, że nie chce mi się zadbać o siebie, chodzę w legginsach i powyciąganym swetrze, bo po co więcej, nie chce mi się często nawet uczesać tylko byle jak związuję włosy w kitkę i tyle. Dzisiaj mi tak wszystko działało na nerwy, że nawet przytulasy mojego dziecka mnie irytowały
dodatkowo fakt, że nie widziałam rodziny w święta, że dawno nie byłam u dziadka na cmentarzu i że nie mogę pójść sobie do sklepu i kupić jakichś butów na wiosnę, że miałam się spotkać z przyjaciółką, że nie mam pomysłów i energii na kreatywne zabawy z dzieckiem i spędzamy czas głównie przy bajce, że tż chodzi sobie do pracy i może się chociaż trochę oderwać od domu a ja siedzę jak w więzieniu... Chyba czas się wziąć za jakąś robótkę ręczną, mam do zrobienia prezent na roczek, trochę czasu zejdzie, a później 2 obrazki dla maluszka... Jutro jadę do gin i po wizycie albo przed jadę do dziadka na cmentarz, bo od dłuższego czasu nie daje mi spokoju to, że długo już u niego nie byłam. Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- To się wyżaliłam... Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Mam tak samo jak Ty... ale u mnie to już sie ciągnie jakiś czas. Słuchajcie czy was też ostatnio tak bolą wiązadła? Ja przy zmianie pozycji czuje takie ciągnięcia, że az jestem w szoku. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1230 |
|
Konto usunięte
|
Mnie więzadła nie bolą, za to bardzo boli mnie krocze. Tak bardzo, że muszę zastanawiać się jak wstać, jak usiąść, jak się położyć. Z młodym miałam tak samo, ale dopiero ok. 30tc, a teraz dopiero 17 i już taki ból... Przez to mam obawy, że po 30tc będę już tak niedołężna, że dam radę tylko leżeć, więc do 32tc chcę wszystko mieć gotowe.
Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.

️🤰🥰

cudownie 

12.09.2015
Ale to tak jest. Każda z nas ma inne potrzeby i musi sobie dopasować wozek, stąd te różne wybory 

muszę poczytać o tych fotelikach tak jak pisałaś. Szczerze mówiąc to jeszcze nie zaglebialam się w temat wózka, itp.
🥰

chociaż teraz to nigdzie
jak ja się denerwuje tym wszystkim
aż mi się po nocach śni 
6 stopni, wiatr taki, że głowę urywa i tak zimny, że z domu to nawet palca się nie chce wystawiać