![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: Narkotyki a kofeina.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez Quarantine Czas edycji: 2020-04-16 o 07:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Butaprenu też jakoś masowo ludzie nie wykupują. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
BAN stały
|
[1=17c731ef415ea939127a54e 258bb952ab9747631_5ee0147 2777c6;87753092]No według ciebie od buszka to prosta droga pod płot i na cmentarz[/QUOTE]
Przecież wiemy że wielu narkomanów żyje dlugo tylko jak. Wreszcie, pisząc w pierwszej osobie nie miałem na myśli siebie tylko chodziło o zilustrowanie przykładu, że tak może być. I owszem, są osoby które latami mogą poprzestać na dwóch lampkach wina codziennie mając silną wolę czy po prostu im to wystarczy jak i chyba sa osoby które nie zwiększają dawek i częstości ćpania. I osoba która siega po ww może być błednie przeświadczona że też będzie to mieć pod kontrolą.Niestety, doświadczenie życiowe pokazuje, że czesto tak nie jest. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Kiedyś syrop do kaszlu Tussipect był bez recepty, raz sporo popiłem bedąc chorym bo mi smakował i nic nie czulem, później dowiedziałem sie że zawiera efedrynę tak? Kulturyści podobno brali żeby miec kopa na treningu. Obecnie jest na receptę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nie trzeba gałki uszlachetniać. Co Ty gadasz? ![]() Każde dziecko na podwórku to wie, tyle że chyba z Tobą nikt się bawić nie chciał. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Poczytałem opisy przeżyć po gałce a raczej kilku gałkach muszkatałowych z których generalnie wynika że jest to co najwyżej "wyrób czekoladopodobny" a nie "prawdziwa czekolada". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
BAN stały
|
Cytat:
Metadon też jest substancją "czekoladopodobna" i jakoś nie ma go w sklepie spożywczym. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
BAN stały
|
Aviomarin. Opis przeżyć jakiegoś eksperymentatora: "Niepokój i silnie podwyższone tętno serca. Nieinteresujące halucynacje."
Kolejna więc byleco jak i gałka muszkatałowa jak wynika z opisów przezyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
BAN stały
|
Cytat:
Aviomarin jest bez recepty. A meta jest nielegalna. Chcesz się dalej kłócić? Zwłaszcza, że o narkotykach, chemii, uzależnieniach masz zerowe pojęcie, a alkoholu i kofeinie minimalne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- E tam... ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Pije kawę od lat zaczynałem od dwóch łyżeczek co dzień po dwa trzy razy, robiłem sobie kilkumiesięczny detoks (praktycznie bez syndromow odstawienia) a teraz piję 6-7 łyżeczek co drugi dzień, próbowałem też kofeiny bezwodnej i czytałem o jej działaniu więc chyba więcej niż minimalne pojęcie mam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.