Narkotyki a kofeina. - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2020-04-15, 11:49   #61
17c731ef415ea939127a54e258bb952ab9747631_5ee01472777c6
Konto usunięte

Dot.: Narkotyki a kofeina.

Cytat:
Napisane przez Quarantine Pokaż wiadomość
Od chęci zresetowania się, zapomnienia, odreagowania do chęci skończenia z sobą trochę jednak daleko.
No według ciebie od buszka to prosta droga pod płot i na cmentarz
17c731ef415ea939127a54e258bb952ab9747631_5ee01472777c6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-04-15, 11:53   #62
Quarantine
BAN stały

.

Edytowane przez Quarantine
Czas edycji: 2020-04-16 o 07:46
Quarantine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-04-15, 11:56   #63
edan84
BAN stały

Cytat:
Od chęci zresetowania się, zapomnienia, odreagowania do chęci skończenia z sobą trochę jednak daleko.
No patrz, a gałka muszkatołowa leży sobie bez problemu w sklepach i ludzie mając dola jakoś tego masowo nie kupują. Dziwne, czyżby Twoja logika była o kant tyłka potłuc??

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Butaprenu też jakoś masowo ludzie nie wykupują.

edan84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-04-15, 12:02   #64
Quarantine
BAN stały

[1=17c731ef415ea939127a54e 258bb952ab9747631_5ee0147 2777c6;87753092]No według ciebie od buszka to prosta droga pod płot i na cmentarz[/QUOTE]
Przecież wiemy że wielu narkomanów żyje dlugo tylko jak. Wreszcie, pisząc w pierwszej osobie nie miałem na myśli siebie tylko chodziło o zilustrowanie przykładu, że tak może być. I owszem, są osoby które latami mogą poprzestać na dwóch lampkach wina codziennie mając silną wolę czy po prostu im to wystarczy jak i chyba sa osoby które nie zwiększają dawek i częstości ćpania. I osoba która siega po ww może być błednie przeświadczona że też będzie to mieć pod kontrolą.Niestety, doświadczenie życiowe pokazuje, że czesto tak nie jest.
Stary 2020-04-15, 12:08   #65
edan84
BAN stały

Cytat:
Przecież wiemy że wielu narkomanów żyje dlugo tylko jak. Wreszcie, pisząc w pierwszej osobie nie miałem na myśli siebie tylko chodziło o zilustrowanie przykładu, że tak może być. I owszem, są osoby które latami mogą poprzestać na dwóch lampkach wina codziennie mając silną wolę czy po prostu im to wystarczy jak i chyba sa osoby które nie zwiększają dawek i częstości ćpania. I osoba która siega po ww może być błednie przeświadczona że też będzie to mieć pod kontrolą.Niestety, doświadczenie życiowe pokazuje, że czesto tak nie jest.
Spoko. Wiec unikasz gałki? Jak? Pytasz w knajpie czy użyto gałki? Bo możesz zostać ćpunem.

Stary 2020-04-15, 12:26   #66
Quarantine
BAN stały

Cytat:
Napisane przez edan84 Pokaż wiadomość
Spoko. Wiec unikasz gałki? Jak? Pytasz w knajpie czy użyto gałki? Bo możesz zostać ćpunem.

Nie wiem co z tą gałka muszkatałową, podejrzewam że gdyby mozna się było nia łatwo i mocno ućpać to nie byłaby w ogólnie dostępnej sprzedaży. A może, Wesoły Eksperymentatorze, wpadłeś na pomysl jak ją "uszlachtnić" wiec podziel się wiedzą ale może nie na tym forum tylko na jakims hyperreal czy cóś.

Kiedyś syrop do kaszlu Tussipect był bez recepty, raz sporo popiłem bedąc chorym bo mi smakował i nic nie czulem, później dowiedziałem sie że zawiera efedrynę tak? Kulturyści podobno brali żeby miec kopa na treningu. Obecnie jest na receptę.
Stary 2020-04-15, 12:43   #67
edan84
BAN stały

Cytat:
Nie wiem co z tą gałka muszkatałową, podejrzewam że gdyby mozna się było nia łatwo i mocno ućpać to nie byłaby w ogólnie dostępnej sprzedaży. A może, Wesoły Eksperymentatorze, wpadłeś na pomysl jak ją "uszlachtnić" wiec podziel się wiedzą ale może nie na tym forum tylko na jakims hyperreal czy cóś.

Kiedyś syrop do kaszlu Tussipect był bez recepty, raz sporo popiłem bedąc chorym bo mi smakował i nic nie czulem, później dowiedziałem sie że zawiera efedrynę tak? Kulturyści podobno brali żeby miec kopa na treningu. Obecnie jest na receptę.
Aviomarin też jest na receptę?

Nie trzeba gałki uszlachetniać. Co Ty gadasz? Wystarczy tarka, szklanka, lyzeczka i ciepła woda.
Każde dziecko na podwórku to wie, tyle że chyba z Tobą nikt się bawić nie chciał.

Stary 2020-04-15, 13:23   #68
Quarantine
BAN stały

Cytat:
Aviomarin też jest na receptę?

Nie trzeba gałki uszlachetniać. Co Ty gadasz? Wystarczy tarka, szklanka, lyzeczka i ciepła woda.
Każde dziecko na podwórku to wie, tyle że chyba z Tobą nikt się bawić nie chciał.

To skoro tak, to ustawodawca i eksperci z którymi się konsultowali też o tym nie wiedzieli więc trzeba ich oświecić, żeby zakazali jeżeli po gałce muszkatałowej i Aviomarinie można mieć odlot jak po kokainie albo pobudzenie jak po amfetaminie.

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Poczytałem opisy przeżyć po gałce a raczej kilku gałkach muszkatałowych z których generalnie wynika że jest to co najwyżej "wyrób czekoladopodobny" a nie "prawdziwa czekolada".
Stary 2020-04-15, 14:40   #69
edan84
BAN stały

Cytat:
To skoro tak, to ustawodawca i eksperci z którymi się konsultowali też o tym nie wiedzieli więc trzeba ich oświecić, żeby zakazali jeżeli po gałce muszkatałowej i Aviomarinie można mieć odlot jak po kokainie albo pobudzenie jak po amfetaminie.

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Poczytałem opisy przeżyć po gałce a raczej kilku gałkach muszkatałowych z których generalnie wynika że jest to co najwyżej "wyrób czekoladopodobny" a nie "prawdziwa czekolada".
No ekstra. W końcu się czegoś nowego nauczyłeś. Brawo.
Metadon też jest substancją "czekoladopodobna" i jakoś nie ma go w sklepie spożywczym.

Stary 2020-04-15, 15:15   #70
Quarantine
BAN stały

Aviomarin. Opis przeżyć jakiegoś eksperymentatora: "Niepokój i silnie podwyższone tętno serca. Nieinteresujące halucynacje."

Kolejna więc byleco jak i gałka muszkatałowa jak wynika z opisów przezyć.
Stary 2020-04-15, 15:40   #71
edan84
BAN stały

Cytat:
Aviomarin. Opis przeżyć jakiegoś eksperymentatora: "Niepokój i silnie podwyższone tętno serca. Nieinteresujące halucynacje."

Kolejna więc byleco jak i gałka muszkatałowa jak wynika z opisów przezyć.
Aha. A ja Ci mówię, że na mnie meta działa podobnie. No i?
Aviomarin jest bez recepty. A meta jest nielegalna. Chcesz się dalej kłócić? Zwłaszcza, że o narkotykach, chemii, uzależnieniach masz zerowe pojęcie, a alkoholu i kofeinie minimalne.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2020-04-15, 17:07   #72
Quarantine
BAN stały

Cytat:
Metadon też jest substancją "czekoladopodobna" i jakoś nie ma go w sklepie spożywczym.
Używany jako substytut narkotyku w terapii osób uzależnionych, więc pewnie jest jego działanie jest mocniejsze a;bo atrakcyjniejsze od gałki muszkatałowej czy aviomarinu więc go zrobili na receptę. A wcześniejsze dwa na tyle mało atrakcyjne, że uzywane marginalnie więc szkoda banować krzywdzac w ten sposób amatorów domowego pasztetu (gałka muszkatałowa).

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Cytat:
Aha. A ja Ci mówię, że na mnie meta działa podobnie. No i?
E tam...

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Cytat:
Zwłaszcza, że o narkotykach, chemii, uzależnieniach masz zerowe pojęcie, a alkoholu i kofeinie minimalne.
Pije kawę od lat zaczynałem od dwóch łyżeczek co dzień po dwa trzy razy, robiłem sobie kilkumiesięczny detoks (praktycznie bez syndromow odstawienia) a teraz piję 6-7 łyżeczek co drugi dzień, próbowałem też kofeiny bezwodnej i czytałem o jej działaniu więc chyba więcej niż minimalne pojęcie mam.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości