Ślub od pierwszego wejrzenia - program TVN - cześć II - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2020-04-18, 11:33   #2431
orzeszkova
Zadomowienie

Dot.: Ślub od pierwszego wejrzenia - program TVN - cześć II

Cytat:
Napisane przez Wanilka5 Pokaż wiadomość
Dla mnie ta edycja wieje nuda...albo te montaże są do bani...I jeszcze zero synchronizacji co do ślubów podróży powrotów.

Asia i Adam dla mnie Adam dziś na plus chciał coś zrobić ale nie wiedział jak dlaczego ona tak się nagle zachowuje. Znów Asia wydaje mi się że pogodził się z tym że jest sama ze sama decyduje o sobie i teraz biedna się gubi w tym i to ja przytłacza ta sytuacja...
Oliwia i Łukasz dla mnie to taka zabawa niby Cię lubię tulaski całuski A tu proszę oprócz wyglupow i docinek żadnych sensownych rozmów nie widzę u nich.
Aga j Wojtek widać że Wojtek bardzo poważnie traktuje udział w tym programie. Fajnie się ich dziś ogladalo

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ja mam wrażenie że rozmowy wszystkich są takie o niczym. Przecież normalnie jak się kogoś poznaje to mu się opowiada o swojej pracy, o swojej rodzinie, o sytuacjach ze swojego życia, a u u nich rozmowy są tylko takie o tym co tu i teraz (co jemy, gdzie idziemy)

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
Napisane przez schaboszczak Pokaż wiadomość
Dla mnie sprzatanie i zaproszenie mamusi spoko (oboje sa rodzinni, moze bylo dla nich zupelnie oczywiste, ze chca sie po wycieczce spotkac z kims bliskim, wazne ze miedzy soba sie zgrywaja z potrzebami, z moimi nie musza ), ale to wyciaganie brudnych naczyn i opowiadanie przed kamera czym byly ufajdane to juz nieladne.

Dokladnie, jakbym ja na takie coś trafiła u męża to dyskretnie bym umyła, ewentualnie coś wspomniała ale delikatnie, a nie takie wytykanie co brudne

orzeszkova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-18, 13:09   #2432
Timon i Pumba
hakuna matata

Treść usunięta
Timon i Pumba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-18, 13:10   #2433
miniminiv
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sublips Pokaż wiadomość
No Aga dla mnie tragedia z tym sprzątaniem, nie ma usprawiedliwienia. Ale Wojtkowi chyba to nie przeszkadza.
I dla mnie to, że biorą ślub nie oznacza, że od razu mają wskoczyć w dresy i szorować toalety, jednak troszeczkę wypada na początku adorować drugą połówkę.

Choć dla mnie hitem tego odcinka jest to, ze Łukasz dzwoni do Oliwii, a ona przecież nie słyszy, on czeka na klatce, aż światło gaśnie, a kamerzysta sprytnie ujmuje telefon z jeszcze napisem "Współmałżonek".

Na dodatek dzwoni do niej na Whatsappie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
miniminiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-18, 13:11   #2434
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Napisane przez Timon i Pumba Pokaż wiadomość
Treść usunięta
O Boże, coś Ty mi przypomniała. Wizyta seksuolożki u Magdy i Krystiana to były największe ciary żenady wszystkich sezonów.

invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-18, 13:49   #2435
Timon i Pumba
hakuna matata

Treść usunięta
Stary 2020-04-18, 13:57   #2436
Markowianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez miniminiv Pokaż wiadomość
Na dodatek dzwoni do niej na Whatsappie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Mnie nie gorszą sceny z tym jak się dotykają, to objęcie za pupę nie było obelżywe, nie przesadzajmy. Każdego dnia widuje się takie pary na ulicy, a oni są w końcu małżeństwem. No dobra, teraz się nie widuje, ale nie nabawiajmy się sklerozy z powodu pandemii BTW, myślę, że oni już żyją jak prawdziwe małżeństwo, co akurat najlepiej im wróży ze wszystkich par, póki co. Bliskość i czułość są bardzo ważne; fajnie, że się sobie podobają i mają podobne potrzeby w tym zakresie. Montaż miał to pewnie pokazać.

Łukasz też nie wydaje się być maminsynkiem.

Moim zdaniem rozmowy na poważne tematy toczą się albo poza kamerami, albo specjalnie montażysta tak skleja materiał.
Markowianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-18, 13:59   #2437
FALLinLOVE
Realistka

Cytat:
Treść usunięta
Na zone Jacka zglosila sie cala chmara chętnych ta grupa to faktycznie niezly cringe a Jacem komentuje kazdy post i oczywiscie wszyscy mu współczują ze trafił na ta okropna Natalie
Pojawila sie nawet propozycja ze powinien pozwac za to tvn.

Stary 2020-04-18, 14:01   #2438
Timon i Pumba
hakuna matata

Treść usunięta
Stary 2020-04-18, 14:02   #2439
FALLinLOVE
Realistka

Cytat:
Treść usunięta
Ja podczytuje bo czasem można sie niezle posmiac

Stary 2020-04-18, 14:10   #2440
fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4
Konto usunięte

No tak, pewnie rozmowy o pracy i rodzinie na ekranie byłyby zbyt nudne. Chyba, że ktoś chciałby się podzielić jakimś bohaterskim wyczynem jak uratował kiedyś w oceanie dziecko przed rekinem i teraz ma traumę na wchodzenie do wody. To działa na oglądalność ;-)

fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-18, 14:13   #2441
Markowianka
Rozeznanie

Cytat:
Treść usunięta
Uważaj, bo jeszcze Cię wybierze! Przynajmniej opiszesz swoje wrażenia z randki z Jacusiem, jakby co
Stary 2020-04-18, 14:15   #2442
Markowianka
Rozeznanie

[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;87763924]No tak, pewnie rozmowy o pracy i rodzinie na ekranie byłyby zbyt nudne. Chyba, że ktoś chciałby się podzielić jakimś bohaterskim wyczynem jak uratował kiedyś w oceanie dziecko przed rekinem i teraz ma traumę na wchodzenie do wody. To działa na oglądalność ;-)

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

No dokładnie, widać, że oni już są zżyci ze sobą (Wojtek i Aga, Łukasz i Oliwia) to samo im to nie przyszło. Mnie rozczuliło jak Łukasz i Oliwia leżeli pod kocem, super No a montaż robi swoje. BTW, nawet jeśli nie ma dramatu, to dobrze, że od razu skorzystali z porady eksperta, zamiast czekać aż im się rozsypie. To dojrzała i sensowna postawa, zwł, że mają taką możliwość. U mnie facet, który akceptuje porady psychologiczne ma mega szacun
Stary 2020-04-18, 14:17   #2443
sublips
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FALLinLOVE Pokaż wiadomość
Na zone Jacka zglosila sie cala chmara chętnych ta grupa to faktycznie niezly cringe a Jacem komentuje kazdy post i oczywiscie wszyscy mu współczują ze trafił na ta okropna Natalie
Pojawila sie nawet propozycja ze powinien pozwac za to tvn.

Fakt, ta grupa to złoto, jednak czytanie na trzeźwo jest sporym wyzwaniem, a Jacek wypowiada się pod prawie każdym postem.
Jak zobaczyłam poszukiwania żony dla Jacka, to musiałam aż pospacerować po mieszkaniu, żeby te ciarki żenady opadły.

Jedynie wyjaśnił, że jego słowa na temat Natalii - że nie ganiał za tym typem - to był montaż i nie zaprzeczył, że jest bardzo ładna.

Ale kurde, naprawdę, sama to czytam dla ogłupienia, jednak facet brał udział w programie kilka lat temu i nadal lubi komentarze na temat tego, jaka Natalia jest okropna, przeżywa itd. Masakra.
W programie nie zachwycił mnie, ale nie zachowywał się arcyżenująco. A swoją działalnością w sieci - podobnie jak Marcin - dają popis atencji i bycia żałosnym.
Ania coś tam też pisze, ale ją jakoś lubię mimo wszystko, fajna i uzdolniona dziewczyna; widać, że sobie życie ułożyła i traktuje to bardziej jako ciekawostkę.

A i ja sobie też czasami przescrolluję insta, ale jakie ludzie tam robią analizy, to mnie aż to przeraża. Oliwia wrzuca zdjęcie z podpisem "21 stopni" i wszyscy sprawdzają, jaka jest temperatura w Gdańsku i w Katowicach, to akurat by mi chyba do głowy nie przyszło.
sublips jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-18, 14:23   #2444
Markowianka
Rozeznanie

Cytat:
A i ja sobie też czasami przescrolluję insta, ale jakie ludzie tam robią analizy, to mnie aż to przeraża. Oliwia wrzuca zdjęcie z podpisem "21 stopni" i wszyscy sprawdzają, jaka jest temperatura w Gdańsku i w Katowicach, to akurat by mi chyba do głowy nie przyszło.
I co im wyszło? Kato czy Gda?
Stary 2020-04-18, 14:26   #2445
sublips
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Markowianka Pokaż wiadomość
I co im wyszło? Kato czy Gda?
Katowice
Stary 2020-04-18, 14:57   #2446
Markowianka
Rozeznanie

Cytat:
Katowice
No, mnie się wydaje, że im wyszło. Adze i Wojtkowi raczej też.
Stary 2020-04-18, 14:59   #2447
Markowianka
Rozeznanie

BTW, to by znaczyło, że Łukasz nie taka ciapa, przeforsował Kato jako miejsce do wspólnego mieszkania
Stary 2020-04-18, 15:07   #2448
schaboszczak
Zadomowienie

Cytat:
Treść usunięta
Mam, prawde mowiac, troche problem z ocena tego. Mogl jej to przekazac tak, ze nawet niechcacy sprawil jej przykrosc. A z drugiej strony z czystej ciekawości porozmawialabym po kilku dniach z mezem na temat tego, co sie pokrywa, a co nie z wyborem w ankietach i takie stwoerdzenia wyrwane z kontekstu, ze rozmawiali o tym, ze ona miala byc mlodsza nie musza wcale byc krzywdzace. Oczywiscie stereotypowo to niewlasciwe powiedziec kobiecie, ze oczekiwalo sie mlodszej, czy mezczyznie, ze chcialo sie wyzszego, ale to juz wlasnie kwestia tego jak zostalo to powiedziane i na ile wzajemnie wyczuli co moze ich urazic.
schaboszczak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-18, 15:45   #2449
Naomi21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niemanicka Pokaż wiadomość
Ciekawe są te różnice w parach. Oliwia i Łukasz chodzili za rękę, Aga i Wojtek tak kumpelsko bardziej póki co, a Asia i Adam mają do siebie duży dystans, a przecież znają się tyle samo czasu. Ciekawe jak bardzo się różnimy. Jednak pod tym względem wydaje mi się, że dobrze ich dobrali. Nie pojawiają się tu spiny, że jeden chce bliskości, a drugi ucieka i się dystansuje. [COLOR="Silver"]
Mi się wydaje, że te różnice wynikają bardziej z tego w jak dużym stopniu zaiskrzyło i jak bardzo ludzie się sobie podobają. Wiadomo, że jak ktoś jest w naszym typie, flirtujemy itp. to ta bliskość pojawia się naturalnie, a gdy ktoś nas totalnie nie interesuje to zachowujemy większy dystans. Pewnie Asia byłaby bardziej skora do skracania dystansu, gdyby mąż się jej podobał. Z Adamem na pewno by tak było

Mi jest żal i jej i jego. Oboje zostali tak samo skrzywdzeni, nie uważam żeby ogólnie rzecz biorąc Adam był mniej atrakcyjny od Asi. Oboje są przeciętni, ale każde potrzebuje kompletnie innej osoby. Ciężko mi sobie wyobrazić kogoś, kto gorzej by do nich pasował

Cytat:
Napisane przez niemanicka Pokaż wiadomość
to wyciąganie brudnych garów i misek też średnio kulturalne, mi byłoby nieswojo gdyby ktoś mnie tak potraktował w moim domu.
To było straszne. Na miejscu Wojtka bym się porządnie wkurzyła. Nie lubię też takiego zachowania "buduję z twoją mamą wspólny front przeciwko tobie", bo to nie jest miłe. Sama nie znoszę pedantów, ale nawet gdyby taka postawa była mi bliska, to zachowanie typu wyciąganie starych garów i zaśmiewanie się z tego z 3 osobą (i z widzami TVN) uznałabym za słabe

Cytat:
Napisane przez orzeszkova Pokaż wiadomość
Przecież normalnie jak się kogoś poznaje to mu się opowiada o swojej pracy, o swojej rodzinie, o sytuacjach ze swojego życia, a u u nich rozmowy są tylko takie o tym co tu i teraz (co jemy, gdzie idziemy) [/SIZE]
No właśnie! Przez ten montaż wszyscy uczestnicy wydają się mało interesujący i mało inteligentni. Przez 8 odcinków nikt nie powiedział niczego ciekawego. Czy oni nie mają żadnych zainteresowań? Nikt nie opowiedział jakiejś historii, nie podzielił się ciekawostką? Dlaczego nie rozmawiają o książkach/filmach/muzyce/grach komputerowych? itp. Przecież to byłoby dużo ciekawsze, to co pokazują jest zwyczajnie nudne.

Co do Oliwii i Łukasza, to robienie dramy na siłę. Nie widzę też nic złego w tym złapaniu za pośladki, może dlatego, że w moim związku jest mega chemia i w pierwszych miesiącach musiałam się wręcz odganiać od TŻ i wzajemnie Nie mogłam się powstrzymać, starałam się, ale trudno mi to przychodziło
Stary 2020-04-18, 16:54   #2450
Roselyn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Mi się wydaje, że te różnice wynikają bardziej z tego w jak dużym stopniu zaiskrzyło i jak bardzo ludzie się sobie podobają. Wiadomo, że jak ktoś jest w naszym typie, flirtujemy itp. to ta bliskość pojawia się naturalnie, a gdy ktoś nas totalnie nie interesuje to zachowujemy większy dystans. Pewnie Asia byłaby bardziej skora do skracania dystansu, gdyby mąż się jej podobał. Z Adamem na pewno by tak było

Mi jest żal i jej i jego. Oboje zostali tak samo skrzywdzeni, nie uważam żeby ogólnie rzecz biorąc Adam był mniej atrakcyjny od Asi. Oboje są przeciętni, ale każde potrzebuje kompletnie innej osoby. Ciężko mi sobie wyobrazić kogoś, kto gorzej by do nich pasował

To było straszne. Na miejscu Wojtka bym się porządnie wkurzyła. Nie lubię też takiego zachowania "buduję z twoją mamą wspólny front przeciwko tobie", bo to nie jest miłe. Sama nie znoszę pedantów, ale nawet gdyby taka postawa była mi bliska, to zachowanie typu wyciąganie starych garów i zaśmiewanie się z tego z 3 osobą (i z widzami TVN) uznałabym za słabe

No właśnie! Przez ten montaż wszyscy uczestnicy wydają się mało interesujący i mało inteligentni. Przez 8 odcinków nikt nie powiedział niczego ciekawego. Czy oni nie mają żadnych zainteresowań? Nikt nie opowiedział jakiejś historii, nie podzielił się ciekawostką? Dlaczego nie rozmawiają o książkach/filmach/muzyce/grach komputerowych? itp. Przecież to byłoby dużo ciekawsze, to co pokazują jest zwyczajnie nudne.

Co do Oliwii i Łukasza, to robienie dramy na siłę. Nie widzę też nic złego w tym złapaniu za pośladki, może dlatego, że w moim związku jest mega chemia i w pierwszych miesiącach musiałam się wręcz odganiać od TŻ i wzajemnie Nie mogłam się powstrzymać, starałam się, ale trudno mi to przychodziło
Wojtek opowiedzial historie jak zasnal w autobusie

Stary 2020-04-18, 17:59   #2451
Markowianka
Rozeznanie

Cytat:
Poznaliście się w realu czy przez neta, jeśli mogę spytać o/t?

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Roselyn Pokaż wiadomość

Stary 2020-04-18, 18:28   #2452
Naomi21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Roselyn Pokaż wiadomość
No tak Ale to przynajmniej było coś ciekawszego niż pokazywanie przez cały odcinek, że ma niedomyte naczynia Nie wierzę, że tak kompletnie nie mają materiału Chyba że w tej edycji były jakieś ograniczenia, że np. kamera była z nimi przez godzinę dziennie.

Cytat:
Napisane przez Markowianka Pokaż wiadomość
Poznaliście się w realu czy przez neta, jeśli mogę spytać o/t? [COLOR="Silver"]
W realu
Stary 2020-04-18, 18:47   #2453
Markowianka
Rozeznanie

Cytat:
No tak Ale to przynajmniej było coś ciekawszego niż pokazywanie przez cały odcinek, że ma niedomyte naczynia Nie wierzę, że tak kompletnie nie mają materiału Chyba że w tej edycji były jakieś ograniczenia, że np. kamera była z nimi przez godzinę dziennie.

W realu
Gratki
Stary 2020-04-19, 09:50   #2454
sublips
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się, że obydwoje dostali partnera nie takiego, jak oczekiwali.
Nie zgadzam się, że Asia jest na tym samym poziomie atrakcyjności. Ona się może komuś podobać, komuś nie, ale jest szczupła, dba o makijaż, dba o strój, włosy, skórę. Wygląda poważnie, ale to kwestia też okularów.
On ma niezbyt ładną twarz, jest mało szczupły, ma przerzedzone włosy, nosi młodzieżowy strój, czapkę, nie dba o siebie.
To już Agnieszka jest mniej "zadbana" od Joanny.

Cytat:
Zgadzam się.
Wiem, że nie chcecie spoilerów, ale chyba nie będzie za duży, jak napiszę, że dużą część następnego odcinka poświęcą robieniu jajecznicy?
Nie odbierałabym uczestników jako mało inteligentnych. Wydaje mi się, że to kwestia montażu. Nawet Martyna i Przemek mieli jakieś głębsze rozmowy. Tutaj jest fatalnie, rozmawiają o żarciu, jakieś żarty o seksie w stylu American Pie itd., no robi się bardzo prymitywnie. Agnieszkę i Wojtka też się przyjemnie ogląda, ale zrobili z nich też nieco przygłupów.
A słyszeliśmy, że Agnieszka tyle sportów uprawia itd., mam nadzieję, że choć coś pokażą w następnym odcinku. W poprzedniej edycji pasja Anity była fajnym wątkiem.
Stary 2020-04-19, 10:36   #2455
invisible_01
Zakorzeniona

Tak naprawdę szkoda, że uczestniczki (bo chyba one głównie mają ten problem) zamiast się nastawiać na miłość na całe życie, przed udzielałem w programie nie zadadzą sobie pytania, czy poradzą sobie psychicznie z rozwodem. Bo Asia sobie moim zdaniem nie poradzi zupełnie.

Stary 2020-04-19, 10:43   #2456
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
Tak naprawdę szkoda, że uczestniczki (bo chyba one głównie mają ten problem) zamiast się nastawiać na miłość na całe życie, przed udzielałem w programie nie zadadzą sobie pytania, czy poradzą sobie psychicznie z rozwodem. Bo Asia sobie moim zdaniem nie poradzi zupełnie.

Dlaczego tak uważasz?
Myślisz, że rozwód po takiej nijakiej relacji będzie dla niej wyzwaniem i ciężkim przeżyciem? Relacji, w której nie było żadnej bliskości? Ona od niego nawet żadnego komplementu nie usłyszała.
Chyba, że zacznie się obwiniać, że jest taka beznadziejna i to przez nią nie wyszło.

Edytowane przez patisia123
Czas edycji: 2020-04-19 o 10:47
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-19, 11:07   #2457
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Dlaczego tak uważasz?
Myślisz, że rozwód po takiej nijakiej relacji będzie dla niej wyzwaniem i ciężkim przeżyciem? Relacji, w której nie było żadnej bliskości? Ona od niego nawet żadnego komplementu nie usłyszała.
Chyba, że zacznie się obwiniać, że jest taka beznadziejna i to przez nią nie wyszło.

Po ostatnim odcinku mam wrażenie że dla niej jakiekolwiek zmiany są wyzwaniem

Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-19, 11:15   #2458
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Dlaczego tak uważasz?

Ona tak źle reaguje na zmiany i tak bardzo przeżywa to, co jej się wydarzyło w życiu, że aż nie umie tego nazwać i nazywa to porażkami, że myślę, że narobiła sobie nadziei i rozwód będzie dla niej kolejną. Ona nawet nie umiała powiedzieć wprost, że myślała o przeprowadzce po rozpadzie związku, co byłoby normalne, bo chyba każdy ma jakąś przeszłość w wieku 30 lat, tylko cudowała, że "oj no chyba wiadomo".

Stary 2020-04-19, 11:26   #2459
sublips
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
Ona tak źle reaguje na zmiany i tak bardzo przeżywa to, co jej się wydarzyło w życiu, że aż nie umie tego nazwać i nazywa to porażkami, że myślę, że narobiła sobie nadziei i rozwód będzie dla niej kolejną. Ona nawet nie umiała powiedzieć wprost, że myślała o przeprowadzce po rozpadzie związku, co byłoby normalne, bo chyba każdy ma jakąś przeszłość w wieku 30 lat, tylko cudowała, że "oj no chyba wiadomo".

Racja, że przeżywa, ale myślicie, że to dziwne?
Ja myślę, że absolutnie każdy uczestnik jakoś przeżył program, hejt w swoją stronę itd., nawet tacy pozornie, co mieli gdzieś jak Grzesio czy Przemek. Też było widać, że na decyzji nie ma wszystkiego gdzieś.
To są emocje, nawet jak masz drugą osobę w czterech literach.

A co do Asi, to nie wydaje mi się jakąś nienormalną, że tak to brzydko nazwę, osobą. Ma chyba dosyć niską samoocenę i nad tym powinna popracować, ale też jej wycofanie tłumaczę obecnością kamer, może nie tyle nie ma ochoty opowiadać Adamowi o swojej byłej relacji, co nie ma ochoty całej Polsce o tym opowiadać.
Stary 2020-04-19, 12:18   #2460
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się, że obydwoje dostali partnera nie takiego, jak oczekiwali.
Nie zgadzam się, że Asia jest na tym samym poziomie atrakcyjności. Ona się może komuś podobać, komuś nie, ale jest szczupła, dba o makijaż, dba o strój, włosy, skórę. Wygląda poważnie, ale to kwestia też okularów.
On ma niezbyt ładną twarz, jest mało szczupły, ma przerzedzone włosy, nosi młodzieżowy strój, czapkę, nie dba o siebie.
To już Agnieszka jest mniej "zadbana" od Joanny.
(...)
Jak wyżej. Mam wrażenie, że zawsze jedna para jest dobierana specjalnie źle, aby było sensacyjne. I trafiło na nią.

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości