|
|
#1801 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ♡ Mamy wrześniowe 2020 ♡ cz. 2
Cytat:
FB_IMG_1587406504494.jpgWysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1802 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1803 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Założę się że ani pół nie ubiorę o ile w ogóle ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1804 |
|
Raczkowanie
|
Kochane, będzie u nas dziewczynka!
Zaczynam kupować ubranka ![]() No i dziś jest ten dzień kiedy poczułam ruchy! ![]() Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1805 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1806 | |||
|
Żona
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
Gratulacje ruchów! na razie to słodkie potem może już nie być kolorowo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#1807 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale niby do 3 lat, gdzie babybjorn tylko do 2 chociaz nie wiem jak zmusic takie chodzące dziecko do siedzenia na d*pie ![]() Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
A z tego F&F można też przez neta zamówić?
Alwa ja mam na godz 18. Super, że wyniki ok ![]() Sowella gratulacje! ![]() i super z ruchami! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1809 | |
|
Żona
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak odnośnie ruchów to zostałam dziś tak mocno skopana w pęcherz, że się zastanawiałam przez jakiś czas czy mnie podbrzusze boli czy co... W ciąży z córką serio nie doświadczyłam jakichś bolesnych ruchów a tu widzę, że inny temperament i że będzie wesoło ![]() Też polecam ubranka z F&F ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1811 | ||
|
Rozeznanie
|
Ja też chyba poczułam dziś ruchy i były jakieś takie wyrazniejsze
🥰 wcześniej nie byłam pewna.Ale coś się robię bardziej niedołężna... Tak mnie dziś boli w krzyżu, że wstawianie z pozycji leżącej jest okropnie bolesne. Ale że już 🤷☠♀️ Jak stara baba! Trochę podlewalismy dziś nasz ogrod i moze sie przeciazylam. Brzuch rośnie w oczach... A nie jem dużo 🤣 A przy siku coś mnie boli w brzuchu(?) ![]() ![]() Ok, ponarzekalam sobie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
Szkoda że mają zamknąć chyba niedługoten sklep, kolejny mam dużo dalejWysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
Na pewno są w Tesco a nie wiem czy gdzieś jeszcze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1812 |
|
Zadomowienie
|
Waniliova nie można zamówić ff przez neta ;(
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1813 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1814 |
|
Raczkowanie
|
Ja chyba jednak ostatnia, bo na 29 września termin, wizyta w piątek
|
|
|
|
#1815 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
który to tydzień? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1816 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super gratki ![]() U mnie dzisiaj według apki równiutko połowa Adjustments.jpgWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#1818 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1819 |
|
Rozeznanie
|
Ja wam powiem, że z tymi tygodniami to jak w kalejdoskopie. Dlatego ja ogolnie podaje zawsze z ostatniej miesiączki. Bo różnica między usg, a data z karty to już lekko ponad tydzień. Tak jak ktos mówił, dziecko w na tym etapie rośnie już swoim tempem i nie ma co na to patrzeć, bo potem na przestrzeni ciąży roznica terminu może oscylowac w granicy miesiaca
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1820 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() U nas coraz lepsza pogoda Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1821 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() U nas też coraz cieplej się robi i cieszy to ogromnie ale deszcz by się bardzo przydał. Chyba naprawdę będzie wyjątkowo suche lato jak zapowiadają. Nie dość że korona to jeszcze susza, ceny będą z kosmosu. Chociaż zima też miała być stulecia oby tak im z tą suszą się sprawdziło.Ja dalej w fotelikowym transie. I powiem Wam że jednak używane bardzo szybko się sprzedają. Te co mam zaobserwowane na olx to zaraz nieaktualne. Jest ruch w interesie. Jak coś się trafi to nie można za długo się zastanawiać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1822 |
|
Konto usunięte
|
Laluna no raczej się sprawdzi. Ja co dzień sprawdzam prognozy na najbliższe 2 tygodnie, to są 2 dni, gdzie pokazuje 20% prawdopodobieństwo opadów a tak to nic... sucho aż boli. Trawę mi powypalało w niektórych miejscach, że będzie trzeba dosiewać, ziemia aż pęka taka sucha. Dlatego się mega cieszę, że będę miała chociaż kilka krzaczków pomidorów, papryki, ogórki, marchewkę, pietruszkę i swoje truskawki. Bo inaczej to marnie widzę nasze odżywianie
![]() W ogóle to blisko nas praktycznie co tydzień są przeloty f16 i dzisiaj tak nisko leciały, że aż cień było widać na polu ![]() ![]() ![]() aż się wystraszyłam ![]() Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1823 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym nie kupiła używanego fotelika. Nie masz gwarancji, czy nie jest po wypadku a taki fotelik po kolizji musi byc wymieniony, nikt obcy Ci tego nie zagwarantuje. Od znajomych, ktorym ufam, jeszcze bym się zastanowiła, ale od obcych...
Już tyle się oczytałam o bezpieczeństwie, a jednak taki maluszek jest taki kruchy, że szkoda na tym oszczędzać i żałować.Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1824 |
|
Rozeznanie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;87774168]Laluna no raczej się sprawdzi. Ja co dzień sprawdzam prognozy na najbliższe 2 tygodnie, to są 2 dni, gdzie pokazuje 20% prawdopodobieństwo opadów a tak to nic... sucho aż boli. Trawę mi powypalało w niektórych miejscach, że będzie trzeba dosiewać, ziemia aż pęka taka sucha. Dlatego się mega cieszę, że będę miała chociaż kilka krzaczków pomidorów, papryki, ogórki, marchewkę, pietruszkę i swoje truskawki. Bo inaczej to marnie widzę nasze odżywianie
![]() W ogóle to blisko nas praktycznie co tydzień są przeloty f16 i dzisiaj tak nisko leciały, że aż cień było widać na polu ![]() ![]() ![]() aż się wystraszyłam ![]() Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]To fajnie macie u nas bez jarzyn... Ale mamy psa przy którym ciężko coś hodować bo jest niszczycielem. Można zbankrutować przy odgradzaniu wszystkiego. U nas bardziej owocowo - maliny, mamy sporo porzeczek, agrest, jeżyn i pięknie kwitnące teraz drzewka owocowe To gdzie oni latają tymi samolotami? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1825 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A f16 mają przeloty taktyczne nad krajem i akurat nad polem za naszym domem mają korytarz przelotowy ![]() Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1826 | |
|
Żona
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1827 |
|
Rozeznanie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;87774231]My w tym roku wszystko w doniczkach, a w przyszłym mąż będzie zbijał wysokie skrzynie drewniane i tam to będzie sobie rosło
![]() A f16 mają przeloty taktyczne nad krajem i akurat nad polem za naszym domem mają korytarz przelotowy ![]() Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Jest to jakieś rozwiązanie. A najlepiej u nas by się sprawdziła szklarnia czy jakis tunel foliowy Ja lubię oglądać samoloty w powietrzu Ale czasem jak jakiś wojskowy przeleci to aż powieje grozą ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1828 | |
|
Rozeznanie
|
Ale dałam ciała
Miałam dziś mieć wizytę u dentysty bo mam mały ubytek w jednym zębie i miałam umówiona wizytę na 2 trymestr żeby to zrobić. No i termin był ma dziś.. Nikt do mnie nie dzwonił o potwierdzenie ani odwołanie i ja założyłam że tej wizyty nie będzie. A chyba jednak miała być bo miałam 2 nie odebrane połączenia. Nie wiem co dziś mam z zasięgiem ale tel cały czas włączony a mi przychodzi powiadomienie że ktoś próbował się skontaktować 🤷 ♀️ Założyłam że nie przyjmują teraz... wszyscy na jakiś spotted szukają dentystów bo boli ząb i jest problem więc chyba źle założyłam. Ale np ani kosmetyczka nie dzwoniła że odwołane ani fryzjer bo odgórnie były zakazy więc wiadomo że zamknięte. A może oni wiedzieli że jak ciąża to przyjmą :/ Eh nie dobrze. Mogłam wczoraj zadzwonić Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
Mam możliwość pożyczania cybexa od kogoś z rodziny ale bardzo to nie chce, wolę mieć swój taki jak planuje. A podobno większość firm wymienia foteliki na nowe po jakiejkolwiek kolizji więc chyba każdy by z tego skorzystal ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1829 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Wystałam się godzinę przed labo ale udało mi się pobrać krew ![]() I zrobilam pierwsze zakupy dla małej 🥰🥰 w Pepco minus 30% na wszystko więc skorzystałam. Dużo nie brałam bo jak się płeć na połówkowych zmieni to będzie śmiesznie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1830 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja kupowałam nowe foteliki i mi wyszło że za nowy dawałam 600 a sprzedałam po 350 to tak jakbym miała nowy za 250
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.

od koleżanki dostałam z F&F i są bardzo fajne 

o, czyli jednak spacer był potrzebny na ból głowy 
Założę się że ani pół nie ubiorę o ile w ogóle 
Zaczynam kupować ubranka 

na razie to słodkie potem może już nie być kolorowo 

i super z ruchami!
to musi być niesamowite 

Już tyle się oczytałam o bezpieczeństwie, a jednak taki maluszek jest taki kruchy, że szkoda na tym oszczędzać i żałować.
Miałam dziś mieć wizytę u dentysty bo mam mały ubytek w jednym zębie i miałam umówiona wizytę na 2 trymestr żeby to zrobić. No i termin był ma dziś.. Nikt do mnie nie dzwonił o potwierdzenie ani odwołanie i ja założyłam że tej wizyty nie będzie. A chyba jednak miała być bo miałam 2 nie odebrane połączenia. Nie wiem co dziś mam z zasięgiem ale tel cały czas włączony a mi przychodzi powiadomienie że ktoś próbował się skontaktować 🤷
♀️