♡ Mamy wrześniowe 2020 ♡ cz. 2 - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2020-04-24, 16:04   #2041
Talantea
Zakorzenienie

Dot.: ♡ Mamy wrześniowe 2020 ♡ cz. 2

Cytat:
Napisane przez laluna91 Pokaż wiadomość
Miałam podaną płeć dwa razy. Moja gin mi dość wcześnie powiedziała że widzi siusiaka ale koniec końców powiedziała że na 50% 🤣 Potem na prenatalnych inna lekarka powiedziała też że raczej chłopak no a dziś 18+2 jednak wargi. Pokazywała mi strzałkami że dla niej to "hamburger" Tak na 70%. No i chyba nie zmieniam myślenia jeszcze tylko poczekam na jakieś konkrety...

Ale gorzej- dziewczyna przede mną z którą się poznałam w kolejce mówi że jest w 8miesiacu i ma ostatnia wizytę przed planową cesarką dowiedziała się ostatnio że jednak chłopak Mówi że ciążę prowadziła do połowy u innego lekarza, powiedział jej że dziewczynka, potem u tej co teraz babeczki płeć potwierdzona że dziewczyna, prenatalne jeszcze u innego lekarza i też że dziewczynka a teraz siusiak na 100% Masakra jakaś🤣 Mówi że tak chciała dziewczynkę i wszystko ma różowe, nawet wózek
Jakoś mi się w głowie nie mieści... teraz takie technologie przecież

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Ja widzialam u nas ze mozna sobie kupic test genetyczny zeby potwierdzic plec

Talantea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-24, 16:11   #2042
laluna91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Talantea Pokaż wiadomość
Chyba z tych badań prenatalnych z krwi, tych co nazw nie pamiętam ale zwykle dziewczyny je robiły jak coś wychodziło nie tak to można poznać płeć ale nie wiem czy na 100%

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Mi mowiac szczerze na początku było przykro jak się dowiedziałam że chłopak, jednak nastawialam się na dziewczynke... Teraz jak już się przestawilam na chlopaka to dziwnie zmienić myślenie na różowinke ale wiadomo że nie płeć jest najważniejsza Mąż oczywiście chyba trochę się rozczarował bo już zdążył się cieszyć że syn

laluna91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-24, 16:24   #2043
monika2736
Rozeznanie

Cytat:
Chyba z tych badań prenatalnych z krwi, tych co nazw nie pamiętam ale zwykle dziewczyny je robiły jak coś wychodziło nie tak to można poznać płeć ale nie wiem czy na 100%

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Mi mowiac szczerze na początku było przykro jak się dowiedziałam że chłopak, jednak nastawialam się na dziewczynke... Teraz jak już się przestawilam na chlopaka to dziwnie zmienić myślenie na różowinke ale wiadomo że nie płeć jest najważniejsza Mąż oczywiście chyba trochę się rozczarował bo już zdążył się cieszyć że syn

Tak my wykonywalysmy takie badanie, to DNA płodu wiec nic juz sie nie zmieni, ale szczerze powiedziawszy lepiej zeby bylo wszystko ok i nie robic tych dodatkowych badan. Kazda ktora je robi najadla sie nie malo stresu

monika2736 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-24, 16:32   #2044
MrsSeductive
Żona

Cytat:
Napisane przez monika2736 Pokaż wiadomość
Tak my wykonywalysmy takie badanie, to DNA płodu wiec nic juz sie nie zmieni, ale szczerze powiedziawszy lepiej zeby bylo wszystko ok i nie robic tych dodatkowych badan. Kazda ktora je robi najadla sie nie malo stresu

To prawda.

My z NIFT wiemy że dziewczynka i nie ma możliwości że jest inaczej.

MrsSeductive jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-24, 16:34   #2045
alwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Miałam podaną płeć dwa razy. Moja gin mi dość wcześnie powiedziała że widzi siusiaka ale koniec końców powiedziała że na 50% Potem na prenatalnych inna lekarka powiedziała też że raczej chłopak no a dziś 18+2 jednak wargi. Pokazywała mi strzałkami że dla niej to "hamburger" Tak na 70%. No i chyba nie zmieniam myślenia jeszcze tylko poczekam na jakieś konkrety...

Ale gorzej- dziewczyna przede mną z którą się poznałam w kolejce mówi że jest w 8miesiacu i ma ostatnia wizytę przed planową cesarką dowiedziała się ostatnio że jednak chłopak Mówi że ciążę prowadziła do połowy u innego lekarza, powiedział jej że dziewczynka, potem u tej co teraz babeczki płeć potwierdzona że dziewczyna, prenatalne jeszcze u innego lekarza i też że dziewczynka a teraz siusiak na 100% Masakra jakaś Mówi że tak chciała dziewczynkę i wszystko ma różowe, nawet wózek

To u męża w pracy chłopak miał tak samo. Cała wyprawka pod dziewczynkę a ostatnia wizyta przed porodem okazało się że jednak chłopak

Ja miałam przeczucia na chłopca. Mąż też chciał synka a na ostatnim usg w 17 tc gin powiedział że raczej dziewczynka. Kilka dni się musiałam przestawiać, ale w sumie znalazłam dużo plusów takiego układu u nas. Minusy też oczywiście są (typu 3 baby w domu i 1 łazienka ). Za tydzień mam połówkowe, zobaczymy czy się płeć zmieni.

Roksana mi się nie podoba. Miałam w podstawówce w klasie dziewczynę Roksanę i jej nie lubiłam.

W ogóle mam teraz problem z wyborem imienia dla trzeciego dziecka, i dla chłopca i dla dziewczynki

❤️❤️❤️
K+H+Z
alwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-24, 16:43   #2046
Waniliova
Zakorzenienie

Talantea my tak samo dla dziewczynki mamy kilka, dla chłopca w sumie jedno, ale już przestaje mi się podobać 🤣

Gryzelda faktycznie mało spotykane imię, w sumie to pierwszy raz je słyszę!

Laluna91 super, że wszystko dobrze o kurde, co wizytę inna płeć? Nieźle ale jaja u tej laski! To dowód na to, że nie ma co kupować samych różowych rzeczy 🤣

Annia26 ja żółte kropki mam, ale nic nie cieknie

Kaate233 Roksana, hm, mnie się nie podoba

W moim otoczeniu nie ma żadnego Leona

Stary 2020-04-24, 16:57   #2047
Riellee
Rozeznanie

Cytat:
Miałam podaną płeć dwa razy. Moja gin mi dość wcześnie powiedziała że widzi siusiaka ale koniec końców powiedziała że na 50% 🤣 Potem na prenatalnych inna lekarka powiedziała też że raczej chłopak no a dziś 18+2 jednak wargi. Pokazywała mi strzałkami że dla niej to "hamburger" Tak na 70%. No i chyba nie zmieniam myślenia jeszcze tylko poczekam na jakieś konkrety...

Ale gorzej- dziewczyna przede mną z którą się poznałam w kolejce mówi że jest w 8miesiacu i ma ostatnia wizytę przed planową cesarką dowiedziała się ostatnio że jednak chłopak Mówi że ciążę prowadziła do połowy u innego lekarza, powiedział jej że dziewczynka, potem u tej co teraz babeczki płeć potwierdzona że dziewczyna, prenatalne jeszcze u innego lekarza i też że dziewczynka a teraz siusiak na 100% Masakra jakaś🤣 Mówi że tak chciała dziewczynkę i wszystko ma różowe, nawet wózek

Ojeju. Masakra wiem, że różnie bywa ale współczuję w takiej sytuacji bo ciężko przestawić myslenie.
Zastanawiają mnie takie pomyłki przy technologii 3d/4d chyba, że nie zawsze na genetycznych je robią.

Riellee jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2020-04-24, 17:21   #2048
mamaporazczwarty
Zadomowienie

Cytat:
Jakie cudowne imie! Ja mam za to problem. Dowiedziałam się, ze bedzie kolejny chłopiec. O ile dla dziewczynki juz dawno mam ukochane imię to wybranie czegos dla chlopca to katorga, szczegolnie, ze chce miedzynarodowe, ale mało oklepane
U mnie chłopiec byłby Aron

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;87786233]Oj tak... na 3 roku studiów na koniec wykładu prowadzący odczytywał listę obecności i przeczytał mnie Roman R. a mojej mamie w dowód osobisty wpisali Paulina, bo uznali, że takiego imienia jak Raula nie ma, a Paula wtedy funkcjonowało tylko jako zdrobnienie od Pauliny masa historii, ale nieraz jako dziecko wracałam z płaczem i awanturą z podwórka, dlaczego nie mam na imię Ania, bo dzieciaki nie potrafiły poprawnie wymówić

Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]A ja bym pomyślała, że ktoś się pomyśli i zamiast Laura wpisał Raula coś w stylu "lekrama" zamiast reklama
A powiem wam śmieszna sytuację, ciocia mi opowiadała jak to się stało, że ma koleżankę o imieniu Anatalia. Po prostu zapisując ją w urzędzie ojciec się zająknął na pytanie o imię i powiedział zamiast yyyy, aaaa Natalia, a ta kwoka wpisała Anatalia teraz raczej się takie rzeczy nie zdarzają, ale kiedyś to była norma, tak samo jak moja babcia ma inne nazwisko niż jej rodzeństwo, bo wpisując napisali przez a zamiast e 🧐

mamaporazczwarty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-24, 17:23   #2049
Katarznaka
Zadomowienie

Gryzelda, bardzo niespotykane imię, a co do pomysłu dziadka... nie mogli dać np Renata?
Roksana mi się kojarzy z pewnym portalem i zapewne nie tylko mi
Bylam w pepco... jak dziwnie pochodzić ze spokojem po sklepie, nie stresując się, że na zewnątrz kolejka na 40 osob czeka. Kupiłam kilka ciuszków ale najwięcej skarpetek, rajstopek dla małej, nawet kocyc, pieluszki. Wiem że jakość nie powala ale spójrzcie na ceny... dosłownie grosze np. 3x body za 13 zł received_257449412076268.jpg

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Katarznaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-24, 17:25   #2050
ewulkamala16
Rozeznanie

Mój lekarz twierdzi, ze najwiecej pomyłek jest przed 20 tygodniem, bo wtedy formuja sie narządy płciowe, które ostateczna forme osiągają wlasnie w połowie ciąży....ale twierdził, że zna przypadki, gdzie płeć po porodzie sie zmieniała dla mnie też abstrakcja ! Nooo ale to wynika ponoć często z budowy tych stref... czasem przerost warg sromowych mylą z meskimi genitaliami Ja na następnej wizycie będę się upewniac czy wszystko po staremu. Pewnie już tak do końca bede pytać, bo szokiem było by gdyby się płeć zmieniła przy porodzie

Stary 2020-04-24, 17:26   #2051
mamaporazczwarty
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Riellee Pokaż wiadomość
Ojeju. Masakra wiem, że różnie bywa ale współczuję w takiej sytuacji bo ciężko przestawić myslenie.
Zastanawiają mnie takie pomyłki przy technologii 3d/4d chyba, że nie zawsze na genetycznych je robią.

Mnie w oogole szczerze mówiąc dziwią te pomyłki przy polokwowych. Niby lekarze z certyfikatami, patrzą na usg na przepływu w sercu, na strukturę mózgu, widzą czy są usta czy nie, a nie widzą jąder i siusiaka? To są jaja... I według mnie to strasznie dziwne..

mamaporazczwarty jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2020-04-24, 17:32   #2052
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Katarznaka Pokaż wiadomość
Gryzelda, bardzo niespotykane imię, a co do pomysłu dziadka... nie mogli dać np Renata?
Bylam w pepco... jak dziwnie pochodzić ze spokojem po sklepie, nie stresując się, że na zewnątrz kolejka na 40 osob czeka. Kupiłam kilka ciuszków ale najwięcej skarpetek, rajstopek dla małej, nawet kocyc, pieluszki. Wiem że jakość nie powala ale spójrzcie na ceny... dosłownie grosze np. 3x body za 13 zł Załącznik 7714022

Zajęte przez mamę

Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-24, 17:33   #2053
Katarznaka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mamaporazczwarty Pokaż wiadomość
Mnie w oogole szczerze mówiąc dziwią te pomyłki przy polokwowych. Niby lekarze z certyfikatami, patrzą na usg na przepływu w sercu, na strukturę mózgu, widzą czy są usta czy nie, a nie widzą jąder i siusiaka? To są jaja... I według mnie to strasznie dziwne..

No mega dziwne. Ja przy połówkowych pytałam czy na 100% i czy się nie zmieni. To powiedziała, że nie ma szans i że na jej odpowiedzialność mogę kupować różową wyprawkę także trzymam rachunki i jak mi powie na prenatalnych 3ego trymestru, że chłopak to zamiast ja jej płacić za usg to ona mi odda
Chociaż jestem w mega szoku, bo mój dr, który mnie leczył na niepłodność już w 12 tc powiedział, że na pewno dziewczynka i do tej pory się nie zmieniło i każdej dziewczynie na forum u niego się sprawdziło, więc facet zna się nie tylko na niepłodności ale i na wczesnej ciąży, dlatego dziwi mnie, że lekarz położnik może tak się pomylić widziałam "bułkę" naszej małej i nie wiem jakby się miała zmienić w siusiaka

Stary 2020-04-24, 18:02   #2054
laluna91
Rozeznanie

Ja dziś pytałam o III badania prenatalne bo własnie nie mogłam się doszukać jak to jest i okazuje się że robi się je tylko jak są jakies wskazania czy podejrzenia co do wady I nie są one refundowane w żadnym przypadku.

Myślałam że dziś będę się cieszyć z potwierdzonej płci a tu jednak muszę czekać co wymyśli pani doktor na prenatalnych Nie przyznam się że moja gin stwierdziła dziewuszke jednak i zobaczymy co ona wypatrzy
laluna91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-24, 18:35   #2055
monika2736
Rozeznanie

Nie szukam dla chlopca ale tez podoba mi sie imie Boguś niewiem dlaczego ale coś w nim jest innego i niespotykanego

monika2736 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2020-04-24, 18:36   #2056
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Napisane przez kaate233 Pokaż wiadomość
Mojemu mężowi podoba sie imię Roksana, a mi wcale nie. A wy co myślicie o tym imieniu?
Mi się nie specjalnie podoba
Cytat:

O kurcze, to bym się zdziwila na jej miejscu szczególnie że właśnie wszystko kupione w różu

Ja na szczęście widziałam siuska więc mam naprawdę dużą nadzieję że nie odpadnie nagle 🤣

PM 2017
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-24, 18:40   #2057
dzojsticzek
Zadomowienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;87786054]Pomysł dziadka, a chodziło o to, żeby pasowało do rodziców, którzy mieli inicjały R.R.

Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]

ooo wow to nieźle Dziadziuś wymyślił!

Cytat:
Napisane przez kaate233 Pokaż wiadomość
A co myślicie o imieniu Anetka? 😀 Chyba raczej już niezbyt modne? Czy komuś sie jeszcze podoba? 😀😀
jest spoko moja kumpelka to Aneta i spoko dziewczyna

Cytat:
Otwarte te nie w galeriach Ale lepiej się upewnić. W moim mieście jest w małej galerii i zamknięte mają jeszcze.

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Jestem po wizycie, wszystko ok, dziecko dalej bardzo spokojne jak na prenatalnych mimo że jadłam obiad i słodkie Ale dziś Pani doktor mówi że bardziej jej to na wargi wygląda niż na siusiaka Chyba co wizytę będę się przedstawiać 🤣 No i wg mojej teorii miała być dziewczynka bo wiem kiedy dokładnie miałam owu czyli może być tak że się sprawdzi

no to ciekawe Ja nauczona po poprzedniej ciąży aby nie ufać za bardzo lekarzom w 20tym dziewczynka a w 27tc chłopiec Więc się dziwiłam, że wszystkie już kupujecie ciuszki Chociaż tak samo robiłam w poprzedniej ciąży i się przejechałam :P

Cytat:
najczęściej kupują te testy aby dowiedzieć się o ew. chorobach
dzojsticzek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-24, 18:42   #2058
MrsSeductive
Żona

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Mi się nie specjalnie podoba
Mi się większość podanych imion nie podoba
Uważam że ma się podobać rodzicom dziecka. Tak jak jestem na jednej grupie na fb gdzie pytają które imię jest ładniejsze bo oni nie mogą się zdecydować. Dziwne, że ktoś pyta randomowych osób o takie rzeczy.

MrsSeductive jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-24, 19:29   #2059
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Napisane przez Riellee Pokaż wiadomość

Ja nie miałam jeszcze usg 3d/4d i w sumie chyba nie będę miec
Cytat:
Napisane przez Katarznaka Pokaż wiadomość
Bylam w pepco... jak dziwnie pochodzić ze spokojem po sklepie, nie stresując się, że na zewnątrz kolejka na 40 osob czeka. Kupiłam kilka ciuszków ale najwięcej skarpetek, rajstopek dla małej, nawet kocyc, pieluszki. Wiem że jakość nie powala ale spójrzcie na ceny... dosłownie grosze np. 3x body za 13 zł Załącznik 7714022

Pokaż lepiej swoje zakupy lubię oglądać małe ciuszki

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
Ja dziś pytałam o III badania prenatalne bo własnie nie mogłam się doszukać jak to jest i okazuje się że robi się je tylko jak są jakies wskazania czy podejrzenia co do wady I nie są one refundowane w żadnym przypadku.

Myślałam że dziś będę się cieszyć z potwierdzonej płci a tu jednak muszę czekać co wymyśli pani doktor na prenatalnych Nie przyznam się że moja gin stwierdziła dziewuszke jednak i zobaczymy co ona wypatrzy
W poprzedniej ciąży pamiętam jak zapisałam się na usg 3 trymestru i się gin zdziwił że po co i dlaczego żadnych wskazań nie miałam, tylko się właśnie na czytałam o 3 usg prenatalnych obowiązkowych. Teraz raczej odpuszczę, tym bardziej że mój gin ma ten certyfikat i nawet na połówkowe mówił żebym zapisała się jak na normalną wizytę a on mi zrobi połówkowe (żeby mniej zapłacić)

PM 2017

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2020-04-24, 19:31   #2060
Waniliova
Zakorzenienie

Mamaporazczwarty ale jaja z Anatalia! 🤣

Katarznaka ale ekstra ceny! A do kiedy te promocje?

Stary 2020-04-24, 19:34   #2061
Baambi
Zadomowienie

Jak jeszcze nie usłyszałam że będzie dziewczynka to dłuuugo szukałam imion dla chłopca i żadne nie wzbudziło we mnie zachwytu ;]
Ale wybrałam parę takich które mogłyby być

Adrian, Rafał, Aleksy, Marek, Dominik, Patryk, Ignacy, Nikodem

Dla dziewczynki jednak jakoś mi łatwiej

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Ja się wybiorę na usg 3d na pewno Byłam w poprzedniej ciąży i to było coś wspaniałego <3
Baambi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-24, 19:44   #2062
Katarznaka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Mamaporazczwarty ale jaja z Anatalia!

Do 2 maja ale rozmiary mocno przebrane już więc z ciuchów niewiele kupiłam...

Stary 2020-04-24, 19:46   #2063
Riellee
Rozeznanie

Imię nie musi się podobać osobom trzecim. Ważne żeby rodzice się dobrze z nim czuli i żeby nie było ośmieszające.
W poniedzialek mam polowkowe i w ramach tego badania ma być 3d

Riellee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-24, 19:50   #2064
Baambi
Zadomowienie

Ja mialam 3d jakoś dużo poźniej, nie pamiętam dokladnie ale jest jakiś przedział czasu kiedy widać najlepiej dzieciaczka, rysy buzi
Ostatnio, 2 tyg temu lekarz przełączył na moment na 3d i nic nie było widać za bardzo, wszystko rozmazane.
Sprawdziłam i mialam robione 3d w 27 tyg i 6 dniu. Widać było cudnie buźkę i mała zadzierała stópką nosek mamy super pamiątkę
Baambi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-04-24, 20:07   #2065
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Napisane przez MrsSeductive Pokaż wiadomość
Mi się większość podanych imion nie podoba
Uważam że ma się podobać rodzicom dziecka. Tak jak jestem na jednej grupie na fb gdzie pytają które imię jest ładniejsze bo oni nie mogą się zdecydować. Dziwne, że ktoś pyta randomowych osób o takie rzeczy.

No jasne ze ma się podobać rodzicom, ale koleżanka wyżej sama zapytała nas o opinię inaczej bym nic nie odpisała

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Mamaporazczwarty ale jaja z Anatalia! 🤣

Promocja na wszystko - 30%, do 2 maja
Cytat:
Napisane przez Baambi Pokaż wiadomość
Ja mialam 3d jakoś dużo poźniej, nie pamiętam dokladnie ale jest jakiś przedział czasu kiedy widać najlepiej dzieciaczka, rysy buzi
Ostatnio, 2 tyg temu lekarz przełączył na moment na 3d i nic nie było widać za bardzo, wszystko rozmazane.
Sprawdziłam i mialam robione 3d w 27 tyg i 6 dniu. Widać było cudnie buźkę i mała zadzierała stópką nosek mamy super pamiątkę
Kurcze to chyba się zapisze na to 3d właśnie gdzieś w okolicy 30 tygodnia albo dopytam czy mój lekarz wykonuje bo w sumie nie wiem

PM 2017
Stary 2020-04-24, 20:15   #2066
Katarznaka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Baambi Pokaż wiadomość

Ja miałam już w 12 tc 3D. Małą było widać już dość dobrze, aczkolwiek w kolejnych tygodniach jest co raz więcej szczegółów. Ja jakoś mocno jarałam się zdjęciami z pierwszych USG, ale teraz za każdym razem widze małą i prawie na każdej wizycie też włącza na chwilę 3D to jakoś już coraz mnjejsze wrażenie na mnie to robi. Z ostatniej wizyty już nawet nie chciałam wydruków bo dzień wcześniej miałam połówkowe i 10 zdjęć dostalismy

Stary 2020-04-24, 20:43   #2067
hope01
Zakorzenienie

Gryzelda fajne imię, oryginalne
Anna ja już mam. Tak samo miałam w ciąży pierwszej i tak samo teraz 5 miesiąc
Roksana mi się nie podoba i złe kojarzy. Anety znam dwie. Jedna spoko, druga już niekoniecznie Anita mi się za to podoba. Leosiow u mnie sporo.
Imion nie mam wybranych. Z jednej strony mam czuja na dziewczynkę, choć to może być bardziej chęć. Z drugiej strony drugi Synuś - połowa rzeczy jest najważniejsze, żeby było zdrowe

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2020-04-24, 21:02   #2068
ewulkamala16
Rozeznanie

Hej... wczesniej gadalam o upewnianiu sie co do płci. Dzisiaj tez dostałam sprzeczna informację i nie wiem sama co o tym mam myśleć. Chłopiec. Ale ktoś mi zasugerowal, ze równie dobrze dziewczynka.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20200424_211421.jpg (68,5 KB, 87 załadowań)
Stary 2020-04-25, 07:37   #2069
Waniliova
Zakorzenienie

Ewulkamala16 o kurcze, ja ze zdjęcia nie potrafię wywnioskować

Stary 2020-04-25, 08:20   #2070
ewulkamala16
Rozeznanie

Naczytalam się na noc i spać nid mogłam serio czuje sie zbita z tropu. Wiadomo, ze co nie będzie Bedzie kochane, ale trochę zwatpilam.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości