![]() |
#1111 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
Cytat:
![]() ![]() Mężatko dziękuje ![]() Nikitko to bardzo męczący dzień dzisiaj miałaś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1112 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Asiu dziekuje
![]() ![]() ![]() ![]() Pisz szybko co u Ciebie, obiadek nie zajac, nei ucieknie ![]() EDIT: Jutro szykuje się zwykły dzień, jak codzień... Znając życie J nic nie wymysli i o niczym nie pomysli i tylko bedzie zadawal pytania... "To co robimy??" Ehhhh jakby rodzicow nie bylo, to bym sprobowala tort zrobic, ale zaraz mama bedzie mowic, po co?? przeciez za wczesniej ehhh Chyba ide sie kapac i sie dla SAMEJ SIEBIE wypachniec, a on niech sobie lezy dalej przed tv... Strzelam FOCHA, aaaa co sie bede szczypac...
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2008-08-27 o 19:18 |
||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1113 |
Zakorzenienie
|
hehe Marcelko moze nie zajac, ale M codziennie wraca glodny jak wilk to trzeba miec zawsze obiadek w pogotowiu
![]() no no niezle z tym pierscionkiem ![]() ![]() a co u mnie? - wynajelismy domek (na ktory nam oczywiscie nie wystarczylo, trzeba bylo troszke pozyczyc ![]() ![]() - maz jest juz po wszystkich egzaminach do nowej pracy- ostatni egzamin mial w piatek a od soboty fartem poszedl juz do pracy no i pracuje na kolei ![]() ![]() - w poniedzialek mamy wspolna wizyte w szpitalu i dowiemy sie co o ns mysla hehe i co proponuja dalej ![]() ![]() ![]() - we wtorek- do soboty lece do Polski, mialam leciec w calkiem innym celu i meza siostra miala mi oddac pieniadze za bilet, ale sprawy sie pokomplikowaly i prawdopodobnie nie bede mogla zalatwic dla niej tego na co sie umawialysmy, wiec w sumie jestem zmuszona leciec chociaz normalnie to bym wcale nie leciala, bo nawet nie mam na to pieniedzy a bilet kupilismy z kredytowki... i terz musimy zaplacic za ten wyjazd sami, chociaz wcale nie jest on nam na reke ![]() - oprocz tego to wszystko ok, z mezem dogadujemy sie swietnie- nie zapeszajac ![]()
#1114 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Asiu podziel sie troszke tym dogadywaniem sie z mezemm, coooo??
![]() Widzisz, ze powoli zaczyna sie wszytsko prostowac i juz nawet autkoo chcecie kupowac ![]() ![]() ![]() Jak to dobrze, ze chociaz innym sie uklada ![]() Wasze zdrowko ![]() Wyzej edytowalam posta i jak juz napisalam ide sie wypiekszac ![]()
![]() |
#1115 |
Rozeznanie
|
Cześć kochane
![]() Ja dziś padam na twarz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewcyny mam pytanie, jakich laptopów używacie i jakie możecie polecic? Ma któraś Vistę? Podobno nierewelacja z niej ![]() Asiu witaj ponownie ![]() ![]() Kiniu wszystkiego co najlepsze na Nowej Drodze Życia i przede wszystkim dużo miłości ![]() Dragonko sto latek i udanego wypoczynku ![]() Marcelko a moze J. jutro cie jednak zaskoczy i bedzie niespodzianka ![]() Nikitko powodzenia na jutrzejszej wizycie. Monia dobrze, że juz zdrówko wróciło ![]() Emi nie dziwię sie, że nie chce sie iść do szkoły. Mi tez nigdy nie chciało się wracac po wakacjach. Pomidorko oj wy to się macie. Zawsze cos musi być ![]() ![]() No i zleciał czas to ide zmywac farbę ![]() ![]()
#1116 |
Wtajemniczenie
|
mezatko witaj kochana
![]() ![]() ![]() kiniu wszystkiego najlepszego kochana na nowej drodze zycia ![]() Madziu super ze Edzia okupilas ![]() gusiu ja mam viste i powiem ci ze niby jest ok ale lubi sie zawieszac ![]() a laptopa mam z della i jestem bardzo zadowolona ![]() Marcelinko to ile latek ci stuknie jutro? ![]() Pomidoro jestem w szoku ze wakacje tak szybko minely ![]() oby sprawy w banku sie nie przeciagly ![]() Aniu udanych wczasow kochana ![]() ![]() Monia jak zdrowko? Marta ladna dziewczyna z ciebie ![]() ![]() kasiasiar kachulo co tam u was slychac? Emi jeszcze zdazysz sie napracowac kochana ![]() musze wam powiedziec ze plamy juz prawie zeszly z czego sie bardzo ciesze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1117 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Pomidorko powodzenia
![]() Misia no i superasnie ![]() ![]() ![]() Jutro koncze 22 latka ![]() ![]() Dragonko udanych wakacji ![]() ![]() ![]() Lece dziewczynki lulac, bo juz ziewam... Dobranoc kochane ![]()
![]() |
#1118 |
Rozeznanie
|
hej dziewczynki!!!
ja juz po pracy i sobie zrobilam gofry i leze taka najedzona ![]() pomidora na Radzie napewno wszystko gladko pojdzie!!! zgadnij a ty chyba ostatnio nie masz za bardzo humor albo mi sie wdaje? emi nie dziwie sie ze nie chce ci sie wracac do szkoly ale co zrobic ....jeszcze sie napracujesz kochana ![]() mezatka oby tak dalej i moze juz niedlugo fasolka sie pojawi!!! madziu to zrobilas zakupy,zawsze fajnie patrzec ze dziecko super wyglada ![]() a moj brat gral w pilke ze swoim chrzesniakiem i cos go ugryzlo..pozniej zaczol dziwnie puchnac i dostal wysypki..pojechali do szpitala i tam zostal i jest juz drugi dzien...daja kroplowki,robia ekg i antytoksyny...prawdopodob nie ugryzl do szerszen..a on jest wsciekly bo ma teraz urlop a juz 2 dzien lezy w szpitalu ![]() a ja kupilam sobie kremik loreal collagen filler(to ten wypelniacz zmaszczek)nastepny Skin Genesis tez loreala i jeszcze Collagen Remodeler tez loreala ..ale z tego ostatniego jestem bardzo zadowolona!!! a wy napewno juz w lozeczkach!! marcelko zycze wszystkiego naj naj spelnienia marzen w dniu urodzin ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1119 |
Zakorzenienie
|
Marcelko wszystkiego najlepszego w dniu urodzin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gusia ja mam HP laptopa juz 2 lata i jestesmy zadowoleni a mam XP a nie Viste ![]() Pomidorko trzymam kciuki żeby rada nie była taka straszna a pierwszy dzien w szkole nie był taki stresujący ![]() Aguś to miał ten chłopak nieciekawy urlop ![]() a ja zjadłam śniadanko i zaraz zmykam do lekarza ![]() miłego dnia dziewczyny |
![]() ![]() |
![]() |
#1120 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane
Rany pierwszy raz zdarza mi sie tak ze jestem pierwsza z rana i sie witam, Mialam zajrzec wczoraj bo mialam wolne ale jak tylko wstalam to przyszla siostra do mnie wiec nawet kompa nie odpalalam,pozniej pojechalysmy do mamy,zrobilysmy obiad a po obiedzie do lasu na grzybki tzn tak rekreacyjnie zeby odpoczac ale troszke grzybkow na kolacje sie nazbieralo i dzis na sosik tez bedzie,wczoraj jak wrocilam do domu bylo juz pozno i zreszta bylam padnieta wiec tylko poczytalam co napisalyscie i zaraz do lozka a dzis juz wlasnie do pracy wychodze i bede wieczorkiem wiec juz napewno wszystko dokladnie nadrobie Milego dnia kochane
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1121 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
ja sie wczoraj nie odzywalam bo padnieta z pracy wrócilam i potrzebowałam małej drzemki ![]() Marcelko Wszystkiego najlepszego , spelnienia marzeń, obyś znalazła wymarzony pierścionek, powodzenia w zyciu zawodowym, niegasnacej miłosci, usmiechu na twarzy i pogody ducha i samych cudownoci ![]() ![]() ![]() ![]() Aniu Dragonko udanych wakacji!!!!!! bawcie sie dobrze i przywieź duuuzo zdjęc !!! ![]() Asiu ciesze sie, ze mz dostał prace i ze znaleźliście fajny domek ![]() Pomidorko powodzenia na radzie pedagogicznej ![]() dzisiaj mam dopiero na 14 do pracy |
![]() ![]() |
![]() |
#1122 |
Zakorzenienie
|
A jednak Nikitka mnie wyprzedzila hehehe
MARCELUS WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO,ZDROWKA SZCZESCIA, DUZO MILOSCI I WSZELKIEJ POMYSLNOSCI,SPELNIENIA MARZEN,RADOSNYCH CHWIL W ZYCIU.WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gusiu ja tylko hp uzywam Jednego hp pavilion ze 4800 mam juz chyba ponad 5 lat i jest niezawodny Teraz niedawno TZ mi kupil hp pavilion dv 9890ew te jest fajny ma juz duzo bajerow pilota do dvd, skaner odcisków itp Wg mnie hp to najlepsze laptopy ![]() Ale tez mam windows |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1124 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Nikitko, Kachulko, Kasiasiar, Agnieze slicznie dziekuje za pamiec i zyczenia, oby chociaz czesc sie spelnilo to bylo by juz w ogole extra
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kachulko milego dnia w pracy ![]() Kasiasiar to moglas dluzej pospac ![]() ![]() Agnieze to fakt, jakas przeszczesliwa nie chodze, nie wiem czemu... Ahhh przepraszam wiem, wydatki kasowe mnie przytloczyly... Wiecie co, mialam zrobic kameralne urodziny, ale teraz to juz z tych kameralnym to zrobily sie extra minikameralne... Ehhh mam juz ich wszystkich gdzies i juz zadnych urodzin z niepewnymi goscmi robic nie bede!! Beda musieli sie obejsc smaczkiem pysznych drinkowo oooo FOch na nich ![]()
![]() |
#1125 |
Zakorzenienie
|
Marcelko na pewno sie spełnia i to wszystkie
![]() ![]() A kameralne urodzinki lepsze niz z marudzacymi goscmi ![]() Niby do 14 sporo czasu ale ja nie lubie chodzic do pracy na pożniej i ciagle mi sie wydaje, ze nie zdązę i wyczekuje tak ze i tak nic pozytecznego nie robie ![]() Aniu choc Twoje urodzinki beda dopiero jutro, to wole juz zlozyc zyczenia dzisiaj ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1126 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Witam Was dziewczyny, nie pisałam na wizażu chyba z 2 lata. Pomidorek mnie namówił do aktywności ![]()
![]() |
#1127 |
Zakorzenienie
|
Witam Olu
![]() Napiszesz nam cos wiecej o sobie ? Edit: Olu pozwolilam sobie wejśc na Twojego bloga(ale wsibska baba ze mnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
Zakorzenienie
|
Ja jak zwykle na chwile,
Marcelinko- dziewczynki juz zlozyly ci piekne zyczenia, coz moge dopisac...chcialabym zyczyc Ci tego co najlepsze , najciekawsze, najslodsze i najpiekniejsze- to tak skromnie od Edwarda i jego mamy ![]() ![]() ![]() ![]() Wczorajszy dzien to byl jakis koszmar, prawie sie poryczlalam na koneic ze zmeczenia, bolala mnie glowa i nie mialam na nic sil. Wlasciwie to myslalam, ze u rodzicow sobie odpcozne, a tymczasen co dziennie jestem tak zmeczona, ze szok...caly dzien tylko karmienie, przewijanie i tak w kolko. Dzis w nocy tez nie posapalam, bo Edzio nie mogl zrobic kupki i nie spal od 4... Dzis kolejni goscie sie zapowiedzieli na obiad...jutro wyjezdza moj chrzesniak, wiec moze mama troche mnie odciazy od tego weekendu, bo tak to musiala dzielic uwage na 2 ![]() Wczoraj pwoiedzialam mezowi, ze nie chce poki co nawet myslec o drugim dziecku...bardzo bym chciala, ale nie wytrzymuje fizycznie, tyle chcialoby sie maluchowi od siebie dac,ale widac wszystko ma swoje granice ![]() To tyle od nas, pozdrawiamy |
![]() ![]() |
![]() |
#1129 |
Zakorzenienie
|
Madziu duzo siły zyczę, mam nadzieje, ze uda Ci się odpocząc troszke i naladowac akumulatorki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1130 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A tam zaraz wścibska, po to umieściłam link ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1131 |
Przyczajenie
|
http://fryzury.qever.com/galeria-fry...289%29.jpg.php
hej dziewczynki ![]()
#1132 |
Wtajemniczenie
|
Marcelinko wszystkiego najlepszego kochana
![]() Emi fryzura mi sie bardzo podoba ![]() Witaj Olu ![]() a teraz zmykam do pracy wiec milego dnia wam zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1133 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Olu widze , ze jesteś z Bydgoszczy ![]() Cytat:
![]() Jak sie czujesz? Przeziebienie mineło? Mi sie podoba ta fryzurka, wydaje mi sie, ze by Ci pasowała ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1134 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1135 |
Zakorzenienie
|
Emi no to czekamy na zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
Zadomowienie
|
Tak, Pomidorkę znam nie tylko wirtualnie
![]() Właśnie stuknęło mi ćwierć wieku ![]()
#1137 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Fryzurka fajna, tylko włosy muszą być dobrze obcięte. Ja kiedyś chciałam obciąć podobnie, ale fryzjerka tak źle ścieniowała, że wyglądałam jakbym miała futrzna czapę na głowie. A to lato było i futrzana czapa była mi niepotrzebna ![]() Myślę, że będzie Ci dobrze w takiej fryzurze ![]()
![]() |
#1138 |
Zakorzenienie
|
ojej ile napisalyscie duzo was sie pojawilo widze
![]() ja tak oczywiscie chwilowo, nie mam ostatnio czasu na nic, chodze spac pozno wczesnie wstaje i chodze jak nie zywa... jeszcze nie moge dostac sie do lekarza mam pecha jakiegos co pojde to albo odwolal wizyte albo bedzie potem i tak w kolko ![]() a tak nic ciekawego u nas ![]() no i dumna z siebie jestem schudlam duzo ufff... i kazdy jak mnie widzi mowi zeby cos ze mnie zostalo aby hehe milo slyszec takie rzeczy ![]() i wciaz ucze sie do prawka juz mnie powoli stress lapie bo chcialabym za peirwszym razem ale jakos czarno to widze echh pozdrawiam was dziewczyny
#1139 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Dziewczyny dziękuje za odpowiedzi odnośnie laptopa ![]() Marcelko kochana sto latek życia, wszystkiego najlepszego oraz spełnienia marzeń ![]() Emi fryzurka bardzo fajna, a kolorek tez będziesz zmieniać? Witam nową koleżankę ![]() Ray gratulacje spadku wagi ![]() Misia, Kachula, Kasiasiar miłego dnia w pracy ![]() Nikitko jak było u lekarza? madziu ja ciebie rozumiem. Tez mam takie dni, ze nie wyrabiam. Zmęczenie daje się we zanki. Mi na przykład kręgosłup siada i nie wiem co to będzie dalej ![]() A ja dziś znowu nieprzytomna. Nikola zafundowała mi pobudke o 3.30 ![]() ![]() A tak wogóle to bylismy dzis u lekarza i na szczepieniu. Byłam z mamą i potem wyskoczyłyśmy jeszcze na zakupki. Sobie oczywiście nic nie kupiałam ale córce owszem hehe ![]()
#1140 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
I miałaś siłę na zakupy po tak wczesnej pobudce ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.