Tableciary plotkary V - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-27, 17:26   #1111
storczyk83
Raczkowanie

Dot.: Tableciary plotkary V

Cytat:
Napisane przez emiilka22 Pokaż wiadomość
no mnie pewnei nie znasz jeszcze jesli tez zasłuzyłam na zaproszenie to szukaj Emilia Koprowska (Małecka) i Kraszewice
Emi dziękuję za zaproszenie ja tobie nie wysłałam bo Nikitka chyba zapomniała mi podać na ciebie namiary albo coś przeoczyłam
Mężatko dziękuje
Nikitko to bardzo męczący dzień dzisiaj miałaś a u lekarza napewno wyjdzie że wszystko ok ale jakby coś to lepiej wiedzieć co się dzieje
storczyk83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 17:41   #1112
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Asiu dziekuje pierscionek bedzie pourodzinowy bo, bo, czekamy na jubilera, az wroci z urlopu i w sob sie do niego wybieramy
Pisz szybko co u Ciebie, obiadek nie zajac, nei ucieknie

EDIT:

Jutro szykuje się zwykły dzień, jak codzień... Znając życie J nic nie wymysli i o niczym nie pomysli i tylko bedzie zadawal pytania... "To co robimy??"

Ehhhh jakby rodzicow nie bylo, to bym sprobowala tort zrobic, ale zaraz mama bedzie mowic, po co?? przeciez za wczesniej ehhh

Chyba ide sie kapac i sie dla SAMEJ SIEBIE wypachniec, a on niech sobie lezy dalej przed tv... Strzelam FOCHA, aaaa co sie bede szczypac...

Edytowane przez zgadnij_MS
Czas edycji: 2008-08-27 o 19:18
zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 19:17   #1113
mezatka07
Zakorzenienie

hehe Marcelko moze nie zajac, ale M codziennie wraca glodny jak wilk to trzeba miec zawsze obiadek w pogotowiu

no no niezle z tym pierscionkiem ciekawe jaki wybierzecie

a co u mnie?
- wynajelismy domek (na ktory nam oczywiscie nie wystarczylo, trzeba bylo troszke pozyczyc) mieszka nam sie bardzo dobrze, jest on w prawdzie na obrzezach, ale planujemy za jakis czas kupic auto, wiec nie bedzie problemu
- maz jest juz po wszystkich egzaminach do nowej pracy- ostatni egzamin mial w piatek a od soboty fartem poszedl juz do pracy no i pracuje na kolei jak narazie od dluzszego czasu nie mial zadnego wolnego (wczesniej zeby cos dorobic pojezdzal do starej pracy do Londynu ok 3h w 1 strone i wydawal polowe zarobionych pieniedzy na bilet)
- w poniedzialek mamy wspolna wizyte w szpitalu i dowiemy sie co o ns mysla hehe i co proponuja dalej na pewno dostane leki na owulke, wiec nstepny cykl bedzie baaardzo starankowy kolejne tez
- we wtorek- do soboty lece do Polski, mialam leciec w calkiem innym celu i meza siostra miala mi oddac pieniadze za bilet, ale sprawy sie pokomplikowaly i prawdopodobnie nie bede mogla zalatwic dla niej tego na co sie umawialysmy, wiec w sumie jestem zmuszona leciec chociaz normalnie to bym wcale nie leciala, bo nawet nie mam na to pieniedzy a bilet kupilismy z kredytowki... i terz musimy zaplacic za ten wyjazd sami, chociaz wcale nie jest on nam na reke
- oprocz tego to wszystko ok, z mezem dogadujemy sie swietnie- nie zapeszajac Salinka tez jest zadowolona hihi
Stary 2008-08-27, 19:22   #1114
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Asiu podziel sie troszke tym dogadywaniem sie z mezemm, coooo??
Widzisz, ze powoli zaczyna sie wszytsko prostowac i juz nawet autkoo chcecie kupowac widzisz, widzisz Oby tak dalej kochana
Jak to dobrze, ze chociaz innym sie uklada
Wasze zdrowko

Wyzej edytowalam posta i jak juz napisalam ide sie wypiekszac

Stary 2008-08-27, 20:00   #1115
gusia..
Rozeznanie

Cześć kochane

Ja dziś padam na twarz Nikola wstała o 4.45 a w dzien jak to ona ucięła tylko kilka drzemek po pół godzinki. Teraz niby mogłabym pójść spać ale nie, ja siedzę z farbą na włoskach i robię odrosty Bo przeciez nie pojadę do Tarnowa jak jakis flejtuch hehe Byłam tez dziś zarejestrowac się jako bezrobotna w Urzędzie Pracy bo macierzyński mi już się skonczył a umowa o pracę w trakcie macierzyńskiego. Oczywiście na miejscu dowiedziałam się, że potrzebny jeszcze papierek z ZUS-u więc resztę załatwię dopiero w piątek
Dziewcyny mam pytanie, jakich laptopów używacie i jakie możecie polecic? Ma któraś Vistę? Podobno nierewelacja z niej Doradzcie coś bo jestem na etapie zakupu takiego sprzętu.

Asiu witaj ponownie Super, że u Was wszystko tak ładnie się układa i oby tak dalej. Jak już jest taka dobra passa to może i fasolka w końcu zawita

Kiniu wszystkiego co najlepsze na Nowej Drodze Życia i przede wszystkim dużo miłości

Dragonko sto latek i udanego wypoczynku

Marcelko a moze J. jutro cie jednak zaskoczy i bedzie niespodzianka

Nikitko powodzenia na jutrzejszej wizycie.

Monia dobrze, że juz zdrówko wróciło

Emi nie dziwię sie, że nie chce sie iść do szkoły. Mi tez nigdy nie chciało się wracac po wakacjach.

Pomidorko oj wy to się macie. Zawsze cos musi być Mam nadzieje, że juz wszystko będzie z górki. Powodzenia na Radzie

No i zleciał czas to ide zmywac farbę Dobranoc i miłej nocki życzę
Stary 2008-08-27, 20:57   #1116
misia_25_26
Wtajemniczenie

mezatko witaj kochanasuper ze z mezem sie dogadujeciemam nadzieje ze teraz juz wrocilas na stale do nas
kiniu wszystkiego najlepszego kochana na nowej drodze zycia
Madziu super ze Edzia okupilas
gusiu ja mam viste i powiem ci ze niby jest ok ale lubi sie zawieszac
a laptopa mam z della i jestem bardzo zadowolona
Marcelinko to ile latek ci stuknie jutro?
Pomidoro jestem w szoku ze wakacje tak szybko minely
oby sprawy w banku sie nie przeciagly
Aniu udanych wczasow kochanai wszystkiego najlepszego w dniu urodzin
Monia jak zdrowko?
Marta ladna dziewczyna z ciebiedzieki za zaproszenie
kasiasiar kachulo co tam u was slychac?
Emi jeszcze zdazysz sie napracowac kochana

musze wam powiedziec ze plamy juz prawie zeszly z czego sie bardzo ciesze
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-27, 21:54   #1117
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Pomidorko powodzenia
Misia no i superasnie oby juz do onca zeszly, smaruj sie profilaktycznie i pozbedziesz sie ich raz na zawsze Na wesele bedziesz mogla tamta bluzeczke zalozyc
Jutro koncze 22 latka W koncu sie troszke starzeje
Dragonko udanych wakacji

Lece dziewczynki lulac, bo juz ziewam... Dobranoc kochane

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-27, 22:29   #1118
anieze
Rozeznanie

hej dziewczynki!!!
ja juz po pracy i sobie zrobilam gofry i leze taka najedzonaale ogolnie jeste zla to u mojego M zmienily sie plany w pracy nie ma ladunku powrotnego i musi czekac do piatku!!!jak dobrze ze zbierze to wroci dopiero w sobote wieczorem,takze tylek zbity z weekendu to napewno nigdznie pojedziemy,jak pech to pech!!!ale moja zlosc niczego nie zmieni!!

pomidora na Radzie napewno wszystko gladko pojdzie!!!

zgadnij a ty chyba ostatnio nie masz za bardzo humor albo mi sie wdaje?

emi nie dziwie sie ze nie chce ci sie wracac do szkoly ale co zrobic ....jeszcze sie napracujesz kochana

mezatka oby tak dalej i moze juz niedlugo fasolka sie pojawi!!!

madziu to zrobilas zakupy,zawsze fajnie patrzec ze dziecko super wyglada

a moj brat gral w pilke ze swoim chrzesniakiem i cos go ugryzlo..pozniej zaczol dziwnie puchnac i dostal wysypki..pojechali do szpitala i tam zostal i jest juz drugi dzien...daja kroplowki,robia ekg i antytoksyny...prawdopodob nie ugryzl do szerszen..a on jest wsciekly bo ma teraz urlop a juz 2 dzien lezy w szpitalu

a ja kupilam sobie kremik loreal collagen filler(to ten wypelniacz zmaszczek)nastepny Skin Genesis tez loreala i jeszcze Collagen Remodeler tez loreala ..ale z tego ostatniego jestem bardzo zadowolona!!!
a wy napewno juz w lozeczkach!!
marcelko zycze wszystkiego naj naj spelnienia marzen w dniu urodzin
anieze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 07:24   #1119
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Marcelko wszystkiego najlepszego w dniu urodzin zdrówka szczescia radości dobrej i spokojnej pracy i spełnienia marzen

Gusia ja mam HP laptopa juz 2 lata i jestesmy zadowoleni a mam XP a nie Viste

Pomidorko trzymam kciuki żeby rada nie była taka straszna a pierwszy dzien w szkole nie był taki stresujący

Aguś to miał ten chłopak nieciekawy urlop

a ja zjadłam śniadanko i zaraz zmykam do lekarza

miłego dnia dziewczyny
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 07:27   #1120
kachula27
Zakorzenienie

Czesc kochane
Rany pierwszy raz zdarza mi sie tak ze jestem pierwsza z rana i sie witam,
Mialam zajrzec wczoraj bo mialam wolne ale jak tylko wstalam to przyszla siostra do mnie wiec nawet kompa nie odpalalam,pozniej pojechalysmy do mamy,zrobilysmy obiad a po obiedzie do lasu na grzybki tzn tak rekreacyjnie zeby odpoczac ale troszke grzybkow na kolacje sie nazbieralo i dzis na sosik tez bedzie,wczoraj jak wrocilam do domu bylo juz pozno i zreszta bylam padnieta wiec tylko poczytalam co napisalyscie i zaraz do lozka a dzis juz wlasnie do pracy wychodze i bede wieczorkiem wiec juz napewno wszystko dokladnie nadrobie

Milego dnia kochane

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 07:30   #1121
kasiasiar
Zakorzenienie

cześć dziewczynki

ja sie wczoraj nie odzywalam bo padnieta z pracy wrócilam i potrzebowałam małej drzemki

Marcelko Wszystkiego najlepszego , spelnienia marzeń, obyś znalazła wymarzony pierścionek, powodzenia w zyciu zawodowym, niegasnacej miłosci, usmiechu na twarzy i pogody ducha i samych cudownoci

Aniu Dragonko udanych wakacji!!!!!! bawcie sie dobrze i przywieź duuuzo zdjęc !!!

Asiu ciesze sie, ze mz dostał prace i ze znaleźliście fajny domek

Pomidorko powodzenia na radzie pedagogicznej

dzisiaj mam dopiero na 14 do pracy
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-28, 07:31   #1122
kachula27
Zakorzenienie

A jednak Nikitka mnie wyprzedzila hehehe

MARCELUS WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO,ZDROWKA SZCZESCIA, DUZO MILOSCI I WSZELKIEJ POMYSLNOSCI,SPELNIENIA MARZEN,RADOSNYCH CHWIL W ZYCIU.WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 07:37   #1123
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gusia.. Pokaż wiadomość
Dziewcyny mam pytanie, jakich laptopów używacie i jakie możecie polecic? Ma któraś Vistę? Podobno nierewelacja z niej Doradzcie coś bo jestem na etapie zakupu takiego sprzętu.

Gusiu ja tylko hp uzywam
Jednego hp pavilion ze 4800 mam juz chyba ponad 5 lat i jest niezawodny
Teraz niedawno TZ mi kupil hp pavilion dv 9890ew te jest fajny ma juz duzo bajerow pilota do dvd, skaner odcisków itp

Wg mnie hp to najlepsze laptopy nie liczac apple ale do tych sa specjalne oprogramowania

Ale tez mam windows
Stary 2008-08-28, 07:49   #1124
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Nikitko, Kachulko, Kasiasiar, Agnieze slicznie dziekuje za pamiec i zyczenia, oby chociaz czesc sie spelnilo to bylo by juz w ogole extra Stawiam , ktore moge niech kosztuja

Kachulko
milego dnia w pracy
Kasiasiar to moglas dluzej pospac w koncu do 14 sporo czasu
Agnieze to fakt, jakas przeszczesliwa nie chodze, nie wiem czemu... Ahhh przepraszam wiem, wydatki kasowe mnie przytloczyly...

Wiecie co, mialam zrobic kameralne urodziny, ale teraz to juz z tych kameralnym to zrobily sie extra minikameralne... Ehhh mam juz ich wszystkich gdzies i juz zadnych urodzin z niepewnymi goscmi robic nie bede!! Beda musieli sie obejsc smaczkiem pysznych drinkowo oooo FOch na nich

Stary 2008-08-28, 08:06   #1125
kasiasiar
Zakorzenienie

Marcelko na pewno sie spełnia i to wszystkie
A kameralne urodzinki lepsze niz z marudzacymi goscmi

Niby do 14 sporo czasu ale ja nie lubie chodzic do pracy na pożniej i ciagle mi sie wydaje, ze nie zdązę i wyczekuje tak ze i tak nic pozytecznego nie robie

Aniu choc Twoje urodzinki beda dopiero jutro, to wole juz zlozyc zyczenia dzisiaj Życzę udanych wakacji, miłych chwil we dwoje, oby caly ten rok az do nastepnych urodzinek był pelen szcześcia, radosci i miłosci. Powodzenia na studiach !!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-28, 08:06   #1126
olka222
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Jeszcze nie wiem, kiedy nie będę miała do was dostępu W niedzielę pewnie przeniesiemy się do rodziców (bo od poniedziałku do pracy!), to jeszcze będę mogła do was zajrzeć, bo mają neta, najpóźniej w środę już bez neta zostaniemy. Ale jak tylko u rodziców będę to do was zaglądnę Ale od razu będziemy zamawiać i za tydzień - dwa tygodnie będziemy znowu podłączeni
Mam nadzieję, że szybko zostaniecie podłączeni, inaczej rachunki za telefon mnie zabiją .

Witam Was dziewczyny, nie pisałam na wizażu chyba z 2 lata. Pomidorek mnie namówił do aktywności .
Stary 2008-08-28, 08:17   #1127
kasiasiar
Zakorzenienie

Witam Olu

Napiszesz nam cos wiecej o sobie ?

Edit: Olu pozwolilam sobie wejśc na Twojego bloga(ale wsibska baba ze mnie ) Slicznie wygladałas w dniu slubu
Stary 2008-08-28, 08:18   #1128
Mijalea
Zakorzenienie

Ja jak zwykle na chwile,

Marcelinko- dziewczynki juz zlozyly ci piekne zyczenia, coz moge dopisac...chcialabym zyczyc Ci tego co najlepsze , najciekawsze, najslodsze i najpiekniejsze- to tak skromnie od Edwarda i jego mamy

Wczorajszy dzien to byl jakis koszmar, prawie sie poryczlalam na koneic ze zmeczenia, bolala mnie glowa i nie mialam na nic sil. Wlasciwie to myslalam, ze u rodzicow sobie odpcozne, a tymczasen co dziennie jestem tak zmeczona, ze szok...caly dzien tylko karmienie, przewijanie i tak w kolko. Dzis w nocy tez nie posapalam, bo Edzio nie mogl zrobic kupki i nie spal od 4...
Dzis kolejni goscie sie zapowiedzieli na obiad...jutro wyjezdza moj chrzesniak, wiec moze mama troche mnie odciazy od tego weekendu, bo tak to musiala dzielic uwage na 2
Wczoraj pwoiedzialam mezowi, ze nie chce poki co nawet myslec o drugim dziecku...bardzo bym chciala, ale nie wytrzymuje fizycznie, tyle chcialoby sie maluchowi od siebie dac,ale widac wszystko ma swoje granice Ja chyba do takiej granicy wlasnie doszlam...

To tyle od nas,
pozdrawiamy

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 08:23   #1129
kasiasiar
Zakorzenienie

Madziu duzo siły zyczę, mam nadzieje, ze uda Ci się odpocząc troszke i naladowac akumulatorki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-28, 08:31   #1130
olka222
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
Witam Olu

Napiszesz nam cos wiecej o sobie ?

Edit: Olu pozwolilam sobie wejśc na Twojego bloga(ale wsibska baba ze mnie ) Slicznie wygladałas w dniu slubu

A tam zaraz wścibska, po to umieściłam link . Właściwie to wszystko jest na blogu, ciężko mówić o sobie . Jestem młodą mężatką (stażem), dwa tygodnie przed ślubem skończyłam studia, a od marca realizuję się w ciekawej pracy. Ten rok jest dla mnie przełomowy, zmieniło się całe moje życie. Mieszkam w mieście, ale marzę, żeby znowu zamieszkać na wsi. Co mogę jeszcze napisać...
Stary 2008-08-28, 08:48   #1131
emiilka22
Przyczajenie

http://fryzury.qever.com/galeria-fry...289%29.jpg.php
hej dziewczynki zaległosci nadrobie puzniej a teraz mi powiedzcie jak mi bedzie w takiej fryzurze?? błagam pomózcie a to ja teraz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S7300037.jpg (47,6 KB, 12 załadowań)
Stary 2008-08-28, 08:51   #1132
misia_25_26
Wtajemniczenie

Marcelinko wszystkiego najlepszego kochana
Emi fryzura mi sie bardzo podoba
Witaj Olua zdradzisz nam ile masz latek?

a teraz zmykam do pracy wiec milego dnia wam zycze
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 08:53   #1133
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olka222 Pokaż wiadomość
A tam zaraz wścibska, po to umieściłam link . Właściwie to wszystko jest na blogu, ciężko mówić o sobie . Jestem młodą mężatką (stażem), dwa tygodnie przed ślubem skończyłam studia, a od marca realizuję się w ciekawej pracy. Ten rok jest dla mnie przełomowy, zmieniło się całe moje życie. Mieszkam w mieście, ale marzę, żeby znowu zamieszkać na wsi. Co mogę jeszcze napisać...

Olu widze , ze jesteś z Bydgoszczy czyzbyście się z Pomidorka znaly nie tylko wirtualnie?

Cytat:
hej dziewczynki zaległosci nadrobie puzniej a teraz mi powiedzcie jak mi bedzie w takiej fryzurze?? błagam pomózcie a to ja teraz
Witaj Emi

Jak sie czujesz? Przeziebienie mineło?

Mi sie podoba ta fryzurka, wydaje mi sie, ze by Ci pasowała
Stary 2008-08-28, 08:56   #1134
emiilka22
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość

Olu widze , ze jesteś z Bydgoszczy czyzbyście się z Pomidorka znaly nie tylko wirtualnie?

Witaj Emi

Jak sie czujesz? Przeziebienie mineło?

Mi sie podoba ta fryzurka, wydaje mi sie, ze by Ci pasowała
to chyba cos takiego sobie zrobie a juz lepiej katarek troszke mam ale to juz nic w porównaniu z tym co było oki ja mykam do fryzjera potem wam sie pochwale jak mi jest w nowych włosach
Stary 2008-08-28, 09:02   #1135
kasiasiar
Zakorzenienie

Emi no to czekamy na zdjęcia
Stary 2008-08-28, 09:14   #1136
olka222
Zadomowienie

Tak, Pomidorkę znam nie tylko wirtualnie

Właśnie stuknęło mi ćwierć wieku
Stary 2008-08-28, 09:20   #1137
olka222
Zadomowienie

Cytat:

Fryzurka fajna, tylko włosy muszą być dobrze obcięte. Ja kiedyś chciałam obciąć podobnie, ale fryzjerka tak źle ścieniowała, że wyglądałam jakbym miała futrzna czapę na głowie. A to lato było i futrzana czapa była mi niepotrzebna

Myślę, że będzie Ci dobrze w takiej fryzurze
Stary 2008-08-28, 09:20   #1138
Ray
Zakorzenienie

ojej ile napisalyscie duzo was sie pojawilo widze

ja tak oczywiscie chwilowo, nie mam ostatnio czasu na nic, chodze spac pozno wczesnie wstaje i chodze jak nie zywa...

jeszcze nie moge dostac sie do lekarza mam pecha jakiegos co pojde to albo odwolal wizyte albo bedzie potem i tak w kolko

a tak nic ciekawego u nas mala rosnie jak na drozdzach zreszta wiekszosc pewnie widziala na NK hehe

no i dumna z siebie jestem schudlam duzo ufff... i kazdy jak mnie widzi mowi zeby cos ze mnie zostalo aby hehe milo slyszec takie rzeczy

i wciaz ucze sie do prawka juz mnie powoli stress lapie bo chcialabym za peirwszym razem ale jakos czarno to widze echh

pozdrawiam was dziewczyny
Stary 2008-08-28, 09:38   #1139
gusia..
Rozeznanie

Witam

Dziewczyny dziękuje za odpowiedzi odnośnie laptopa

Marcelko kochana sto latek życia, wszystkiego najlepszego oraz spełnienia marzeń

Emi fryzurka bardzo fajna, a kolorek tez będziesz zmieniać?

Witam nową koleżankę

Ray gratulacje spadku wagi Acha i miałam ci napisać jak to jest z tym ciśnieniem na Morskim Oku. Także moja lekarka nie widzi żadnych przeciwskazań. W sumie to wiele dzieci też lata a tam jest jeszcze gorzej.

Misia, Kachula, Kasiasiar miłego dnia w pracy

Nikitko jak było u lekarza?

madziu ja ciebie rozumiem. Tez mam takie dni, ze nie wyrabiam. Zmęczenie daje się we zanki. Mi na przykład kręgosłup siada i nie wiem co to będzie dalej

A ja dziś znowu nieprzytomna. Nikola zafundowała mi pobudke o 3.30 To już druga taka noc i mam nadzieje, że ostatnia. Chyba przez te ząbki nie może usnąć po karmieniu
A tak wogóle to bylismy dzis u lekarza i na szczepieniu. Byłam z mamą i potem wyskoczyłyśmy jeszcze na zakupki. Sobie oczywiście nic nie kupiałam ale córce owszem hehe
Stary 2008-08-28, 09:51   #1140
olka222
Zadomowienie

Cytat:
Witam nową koleżankę

Cytat:
A ja dziś znowu nieprzytomna. Nikola zafundowała mi pobudke o 3.30 To już druga taka noc i mam nadzieje, że ostatnia. Chyba przez te ząbki nie może usnąć po karmieniu

I miałaś siłę na zakupy po tak wczesnej pobudce

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości