![]() |
#391 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Jestem Grzechem, Wściekłością, Szaleństwem i Wątpliwością..
Myślałam że byłeś moją bajką, snem gdy nie śpię, życzeniem do gwiazdy Bo miłośc to pasmo niespodzianek. Chemiczny świat. Pachnący szarością z papieru. Gdzie ty i ja. Dla Ciebie mój szept gdy budzi się dzień ;* Porażona piorunem nagłego uczucia !
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Raczkowanie
|
Witam ;* Kobity jesteście cudowne
![]() * W obliczu dylematu * Wierze aby zrozumieć * Roztańcze świat na przekór łzą * Przegrane sekundy * Coś zabralo przejrzystość z mych oczu * Niewypowiedziane westchnienie
![]() |
#393 |
xoxo
|
`miałeś kochać mnie, miałeś czuwać kiedy śpię
`tego chciałam zalanych łzami nocy, właśnie to dostałam `wciąż będę czekać na twój znak `tyle Twoich słów w głowie ciągle mam `musze zapomnieć wszystko ci mi powiedziałeś `koktajle w wannie z mulatem `piepszyć frajerów `poczuj ta wolność
#394 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#395 |
Raczkowanie
|
dziękuję Frizzelicious.
a wiesz moze jak przekształcić te zdanie: jak ci przejdzie to sie odezwij ?? żeby powstał jakiś fajny opisik ?
![]() |
#396 |
Raczkowanie
|
- Na pustyni jest się trochę samotnym...
- Równie samotnym jest się wśród ludzi. Życie jest szpitalem, w którym każdy pacjent jest opanowany pragnieniem zmiany swego łóżka. Jeszcze długo w noc nie będziemy sami jeszcze wspólny szept sfrunie z aniołami ... Ja nie bardzo wiem kim jestem sam A ja trochę inny niż ten świat... Dzień, zwykły dzień. Deszcz na twarzy . Czarno-biały film, komedia. Ludzi w kinie tłum. i bądź wśród tych, co wiary źdźbło pod nogi rzucą mi. Czerwony notes, w którym trzymałem wszystkie te czarne myśli... gdzie on dziś jest...? Wiem że trzeba słono płacić, lecz nie chcę zniżki - mój Panie. Za to że świt mogę witać, gdy oknem wchodzi nad ranem... Nigdy nie jesteśmy tak bardzo bezbronni wobec cierpienia jak wtedy, gdy kochamy. Powiedz mi, jak mnie kochasz? Jestem dla Ciebie ciężarem? Sądziłam, że w Tobie moje jutro. Lepsze jutro... Nie bądź mi wrogiem... Możesz mnie nienawidzić. Bylebyś mnie kochał. Skracasz mój świat o całego siebie... Stereotypowo walczę z brakiem powściągliwości. Nie rozumiem. Po co ten marmur? Dlaczego ten grafit...? Bo na końcu tęczy będę czekać na Ciebie. Umarli poeci nie umiejący prawdziwie kochać...
#397 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Hehe, rzucasz wyzwanie ![]() ![]() 1. Jak Ci głupota przejdzie, to daj znać. Oby to było szybciej niż się obawiam.. 2. Jak czkawka emocjonalna Ci przejdzie, to przypomnij sobie mój numer ![]() 3. Odezwij sie do mnie dopiero wtedy, gdy Twój mózg się ożywi i odezwie do Ciebie 4. Jak Ci przejdzie, to przyjdź 5. Jak Ci się oczy odszarzą, to daj znać ![]() 6. Jak przejrzysz na oczy, to dostrzeż mój numer i się odezwij. 7. Może jak Ci przejdzie i dojdziesz do siebie, to nie będzie za późno abyś przyszedł do mnie no takie wymysliłam, może Ci podpasują ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#398 |
Wtajemniczenie
|
hej. ma ktoś coś o tym, że On się nie odzywa? że od kilku miesięcy rozmawiałam z nim jakieś 5 razy, że to ja zawsze zaczynam rozmowe.. a jeszcze niedawno mu cholernie zależało? że mówił, że jestem najlepszą dziewczyną jaką poznał.. a teraz cisza? nic.. zupełnie. ?
![]() opisów nie mam. nie ma ani weny. ani ochoty szukać jakichkolwiek opisów. ![]() ![]() ![]()
#399 |
xoxo
|
;D O.S.T.R <3
wyniosę Cię na najwyższy szczyt a potem będę z roszkoszą patrzeć jak z niego spadasz ;D uciekłam w miejsce gdzie Ciebie nie bedzie tekturowe marzenia
#400 |
Raczkowanie
|
Jejciu to nic nie pomaga. ;/ juz nie wiem co ku*wa mam napisac ;/
![]()
![]() |
#401 |
Rozeznanie
|
Dobry wieczor
![]() Posiadacie jakies opisy o imieninach?Bardzo bym prosila ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
#402 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2008-03
|
Oj głupia ty głupia ty..
Tam gdzie konczy sie samotnosc Oddalamy sie od siebie.. z kazdym oddechem ;( jeden gest, jedno slowo, zawsze mozemy byc razem.. na nowo "Ty wybrales ją, nie mnie" zegnaj wiec |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
xoxo
|
Chcesz przeżyć coś wstrząsającego, skarbie?]
wszystko co mi mówisz biore kochana do serca winylowy świat na 33 obrotach Mam plan Jak zachować w duszy ten stan Skoro rap to nasz styl Doradź mi co wybrać Hajs złotą płytę czy prosty freestyle? Różnice widzisz? odwiedź ulice a zatrybisz Co to rap jest żaden ze mnie gangster Losu jak chce nie tłamszę Walczę z kurestwem bo stać mnie na to Sam wiesz Muszę za szczęściem wzdychać Ból doświadczeń sprawia, że śmiech znika. Mówili nie patrz, mówili nie dotykaj. Mówili nie myśl, co zdarzyć się może. Terror, za nim człowiek, A w człowieku odpowiedź. wyścig do szczęścia Nie kłam, że nie nakręca ciebie lans, bo nie uwierzę. Możesz gadać, że pieprzę farmazony, Ale proszę cię o jedno; Pokaż mi te szklane domy Pokaż mi to dotknę, uwierzę, przemyślę, Życie oparte na częstych awanturkach Rozbite lustra, potłuczone szklanki życia achillesowa pięta
#404 |
Rozeznanie
|
Samemu stanąć oko w oko z własnymi słabościami
Rozwiać wątpliwości .. Poczuć czyste sumienie .. I nie martwić się już . Do przodu zegar rwie Ty ustaw się na nie ... W mych oczach jest tajemnica mego serca... Nie patrz w nie... Powiedz gdzie byłeś? Ja tak czekałam.. Powiedz co robiłeś, Gdy do lustra płakałam?.. Układam rozsypane kawałki mojej osobowości.... Zamknięta w małej szklanej kuli Po kolana w morzu Łez... Zatrzymać czas na chwilę, zapomnieć się i śmiać.. Ciii.. nie przeszkadzaj, gdy ona płacze. Marzenia, które już zawsze będą tylko marzeniami... |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Wtajemniczenie
|
Find me here, speak to me. / Znajdź mnie tu, mów do mnie.
You are the light that's leading me to the place Where I find peace again. / Jesteś światłem, które mnie prowadzi do miejsca Gdzie znajdę znów spokój. You are the strength that keeps me walking. / Jesteś siłą która sprawia że wciąż idę. You are the hope that keeps me trusting. / Jesteś nadzieją, która sprawia, że wciąż ufam. You hold me in your hands. / Trzymasz mnie w swoich dłoniach. You're all I want, / jesteś wszystkim czego pragnę, You're all I need, / jesteś wszystkim czego potrzebuję, You're everything. / jesteś wszystkim. You still my heart, and you take my breath away. / Wciąż jesteś w moim sercu i zapierasz mi dech w piersiach. Lifehouse - 'Everything'. jednak się znalazły jakieś.. a ja ponawiam moją prośbę.. poproszę coś o tym, że On się nie odzywa? że od kilku miesięcy rozmawiałam z nim jakieś 5 razy, że to ja zawsze zaczynam rozmowe.. a jeszcze niedawno mu cholernie zależało? że mówił, że jestem najlepszą dziewczyną jaką poznał.. a teraz cisza? nic.. zupełnie. ?
![]() |
#406 |
BAN stały
|
`Czasami najpiękniejsza prawda to szaleństwo... [ O.S.T.R. ]
|
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Raczkowanie
|
Znowu dotknąłeś myśli, głowy i serca
Śniąc na jawie Płacz cichy jak muzyka Sam na sam z krzyczącą ciszą Ouszone płatki.... słów Miłość do krwi
![]() |
#408 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
biorę wszystkie. ;dd ________________ Wal w bal na bogato, śmiej się w twarz wszystkim szmatą... No to podejdź kolego. pokaże Ci coś nowego. wszystko jest teraz inne .. ;( bo nie ma Ciebie ...
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I sprubuje optymistycznie chociaz dzisiaj z tym ciezko ![]() Miło jest być potrzebnym ![]() I need a hero... Ty się chłopcze nie rwij ![]() Aż miło popatrzec jak sie beze mnie staczasz ![]() ![]() Przyjde w spódnicy i na stół załozę noi a Wy ... padniecie do podłogi ![]() Nie idzie...
![]() |
#410 |
Rozeznanie
|
Kobiety ja proszę o opisy, że nie jestem tylko od tego żeby wysłuchiwać problemów innych. Że milo ze darzą mnie zaufaniem ale czasem mogliby spytać co u mnie. . . Proszę jak najwięcej kochane
![]() ![]() _________ Nie dzwoń.. nie proś nie błagaj...
#411 |
Zadomowienie
|
macie jakieś opisy oddające to, że jestem strasznie wściekła, zdenerwowana, podirytowana, z checią rozniosłabym wszystko na swojej drodze i skopala komus du..
byłabym niezmiernie wdzięczna.
#412 |
Przyczajenie
|
![]()
czasem tylko zerkamy za siebie ukradkiem
i to co nas bardzo boli, żyje w nas najbardziej.. na przystanku, w pociągu i nad rzeką w środku dnia wiem nie spotkam Ciebie tam.. [już nie] gdybyś mogła moja miła jeszcze raz mnie pozszywać, rozpadłem się na dziesięć tysięcy kawałków! ty zszyj mnie, a ja ciebie. nie mam dzisiaj nic dla Ciebie, nie mam nic prócz Siebie.. życie jest zbyt krótkie aby było sprawiedliwe ;]] te zbędne słowa każdego dnia już nie wyleczą zadanych ran.. a los to takie coś, co czeka każdego was i mnie. a to jak potoczy się on najmniej zależy od ciebie! ;]] i czasem tak trudno pogodzić się z tym co dla nas jest niezrozumiałe.. lecz po co walczyć ze wszystkich sił o coś, co już się nie odstanie ?! nawet nie zerkam dziś przez okno, bo nogi zabraniają iść. leże pod kranem i moknę przy oknie samotnie, ciebie juz nie ma, nie ma już nas, nie ma już nic.. kochankowie z supermarketu zaszczepieni na miłość i łzy, masz dziewczynę z Internetu i z Internetu masz sny.. jesteś jak anioł o kruchym oddechu.. trzasnęły drzwi a szyby wypadły z okien pokryte nie spełnionym snem..Nie chcę mówić o przyszłości, nie chcę mówić o nadziei, nie chcę już nic.. chciałbym być wesoły tak jak ty ,znowu bardzo cię kochać! kąpać się w błękicie twoich żył, przeglądać w twoich oczach <33 jak długo można wciąż karmić się nadzieją, by przetrwać ten dzień i kolejną noc? ; ( trzymaj mocno mnie za ręce nie puszczaj nigdy więcej!! szłam całe zycie, by znaleźć miłość. gdy najbardziej jej potrzebowałam, to jej nie było. a gdy wreszcie mnie spotkała, powiedziałam , że teraz to sobie może mnie pocałować w dupe ;// _______________ PROŚBA macie może coś o tym że, poznałam chłopaka na fotce.pl, zaczęliśmy pisać na gg, było super,pisało nam się bardzo fajnie.i ja się w nim zakochałam, ale nie wiem kim ja dla niego jestem niby były jakieś słówka "kotku, skarbie" ale to przecież nic nie znaczy i na dodatek dzieli nas jakieś 100 km może macie coś do takiej sytuacji? |
![]() ![]() |
![]() |
#413 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I telefon zaufania miałby dość... A wiesz na czym polega rozmowa? Tak dla zasady zapytaj mnie "what's up?' I ja mam uczucia. Czy wspieranie nie powinno działać w dwie strony? Niedlugo od nowych inf mi sie memory stick skonczy.a gdzie moje mysli? Bo ja oprócz uszu mam też język... Każdy ma takie chwile że by to wszystko je*ną moze cos z tego?;>
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Zadomowienie
|
> to jest proste, prawdziwe rzeczy są proste
> wypieszczone nadzieje > niewidomi, niewidzialne > waniliowe myśli > to jest mój list do całego świata >pocałunek może być przecinkiem, znakiem zapyatnia lub wykrzyknikiem > marzenia są ilustracjami... z książki, którą pisze twoja dusza o tobie > życie to coś więcej niż wszystko posiadać > nie musisz być oryginalny- możesz być prawdziwy > nigdy nie jest za poźno żeby być tym, kim miałaś być > każda minuta słodsza niż poprzednia > jest tylko jedna prawdziwa podróż- w głąb siebie > kobieta, jaką miałam być... > jeszcze nie twoja, nie jego już... |
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Raczkowanie
|
MOJE :
Das ist das Los des Schonen auf der Erde! / taki ma koniec to co piękne na Ziemi. na cienkiej linii iluzji normalności... to koniec, zabiliśmy w sobie wszystko!!! to koniec, mogliśmy więcej Jestem tuż o krok, na wyciągnięcie rąk. Tylko czy ty tego chcesz? Zatrzymaj się i... żyj! Kochanie damy radę, ale... trzymajmy się razem. 'Udawaj,że mnie kochasz...okłamuj z całej siły...' "...sama oszukuję się, że tak być musi... ..bo wszystko to iluzja jest i magia i zdarza sie raz na milion.. 'życie przeważnie jest smutne. a zaraz potem sie umiera...' ...nigdy więcej. _________________________ ___________ Macie opis że ON mnie OLEWA i ze WYDAJE MI SIE że mu już NIE ZALEżY ? i że gdyby on chcial to by już dawno ze mną był ? i jak tak dalej bd mnie olewał to nic z nas nie wyjdzieee po raz drugi ... PROSZĘĘĘ PILNE !!! ;*
![]() |
#416 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Dynamit! Nie pisać - bo zgwałce? (to byście pisali dalej, co?) Chcesz być moim workiem treningowym? Nie drażnij lwa... Hm... Co by tu (dzisiaj/najpierw) zniszczyć? bum....! Znowu nadmiar czegos we mnie. No sama nie wiem... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#417 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
ale nie tylko Ty masz problemy. udaj choć, że interesuje Cię mój świat , moje życie , moje problemy . przychodzisz po pomocną dłoń - pomogę . ale ja też mam problemy , wiesz ? siedziałam. łudząc się, że zapyta ; co u mnie . chciałabym poczuć się nie najważniejszą . przynajmniej ważną. kurde .. nie idzie cos ![]() Cytat:
![]() Usiadła nic nie ukrywając . Wybuchła płaczem.. blada twarz śni jej się po nocy. przypomina o złym.. pozbawiona przyjaciół. uśpiła się łzami.. do rzeczywistości przywracał ją jego ciepły dotyk . jego smutne spojrzenie . nie dawało spać. przepadała kolejna nadzieja .. " Płacimy bowiem cenę za wszystko co dostajemy lub bierzemy na świecie i chociaż warto mieć ambicje to nie są one tanie " dopadł mnie atak tęsknoty. " Jeśli nie potrafisz być wesołym, bądź wesołym tak jak potrafisz " " Każdy powinien mieć cel w życiu i za nim podążać " przebrnęła przez tłum bezskutecznie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#418 |
Raczkowanie
|
karolaina33
Chętnie kogoś opluję jadem i wdepczę w glebę. Ktoś z państwa reflektuje?-Pierwsze co mi przyszło na myśl. Takich jak ty ja depczę od razu, Nie tracę na was nerwów, Nie mam czasu dla Was... Really, really mad!-Naprawdę, naprawdę wściekła. Dont fuck with me!-Chyba nie trzeba tłumaczyć ![]() You don't really wanna mess with me tonight...-Nie chcesz dziś ze mną zadzierać I wanna start a fight-Chcę zacząć zadymę ![]() I mała prośba, wstawiamy w poście chociaż jeden symboliczny opis, tak jak w temacie, dla zasady ![]() Lougless... Hmm... Może: A gdyby tak kupić kozetkę i otworzyć poradnię? ![]() Każdy ma problemy, co nie znaczy że muszę o wszystkich wiedzieć. Głowa pęka od tych ludzkich problemów. A może czasem "co u Ciebie" zamiast "wiesz, że"... To zaszczyt być powierniczką ludzkich uczuć, ale czasem to może przytłaczać... Tak, mam się świetnie (bądź chu*owo jak wolisz) dziękuję że pytasz... Czasem aż ciężko złapać oddech... Takie tam... Może coś dobierzesz ![]()
#419 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
czuje happysad ![]() hm... Kochaniutki, nie ze mna te numery. chyba juz wiem czemu dwa razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi. tak lub nie. trzeciej opcji nie ma. decide wóz czy przewóz? wiecej podejsc nie bedzie... pokaz ze Ci tez zalezy... mam juz rezygnowac? czy wtedy popiszesz sie meska duma? dowod na to ze historia lubi sie powtarzac. a mowia ze to ja jestem niezdecydowana... To jezeli dobrze zrozumialam ze to juz nie pierwsze podejscie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#420 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tee biorę dzięki ;*** jeśli macie jeszcze to proszę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.