|
|
#2491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
![]() Cytat:
Merci Olu
|
|
|
#2492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kocham wyprzedaże![]() Cytat:
Paznokcie mimo, że fioletowe wyglądają na czarne, a czarna sukienka wygląda na fioletową![]() ![]() A i zapomniałam...av
|
||
|
|
|
|
#2493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
]av tak dla odmiany- i żeby ludzi nie straszyć
|
|
|
#2494 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jolie, bardzo ładny nowy avek ![]() Cytat:
Jeśli chodzi o grę na perkusji: http://shancez.wrzuta.pl/audio/7UAyA...r_-_repentance
|||
|
|
|
|
#2495 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to nie widziałaś
Tych z Chorwacji nie widziałaś??? Widziałaś przecież Jolie super bluzeczka Gdzie kupiłaś przyznaj no się szybciutko No i avek też fajowy Kurcze znowu czytam fantastyczną książkę, tak mnie wciągnęła, że ledwo co się na chwilę do Was oderwałam , dla fanek "My dzieci..." i "Pamiętnika narkomanki" podam tytuł i autora, bo to w tym samym stylu, mianowicie - "Ćpun" Melvina Burgerssa. Rewelacyjna jest
|
|
#2496 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a Rec był swietny, 1 horror na którym sie naprawde bałam, nie jakies science fiction i jakie stworki z których jest tylko rycie tylko taki realny
|
|
|
|
#2497 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzięk
Cytat:
mam nadzieję, że wiesz o który chodziCytat:
![]() A rec widziałam- niezły- są momenty, że się można bać ale widziałam lepsze [mam na myśli te starsze filmy- bo te teraz np. Boo to w większości kicha przeokrutna]
|
|
|
#2498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niedaleko jest sklep dla plastyków ?A propos - to kontynuuję Twoje pudełeczka
|
|
|
#2499 | |||
|
Rozeznanie
|
Ja kupiłam 2 buteleczki. Jedna poszła cała, drugiej 1/3. I jednak Seboradinowi nie dorasta do pięt
. Cytat:
![]() Cytat:
A dzisiaj skusiłam się na balsam, czerwony lakier do paznokci i szampon :/. Cytat:
Ja też nienawidzę filmów z lektorem. Często potrafi mi lektor tak film zepsuć, że mi się film nie podoba. A jak słyszę głos Adamczyka to mnie trzepie Lubię filmy z napisami, nic mi nie ucieka .Obejrzałam foty zwierzaków. Ten kot jest cudny, kocham czarne koty, są takie piękne i tajemnicze ![]() Nie wiem jak koleżance wybić z głowy faceta. Okłamuję ją na każdym kroku - łącznie z tym, że zerwie z dziewczyną (z którą 6 lat już jest) a jeździ do niej do Katowic (ona tam studiuje). Ciągle ją zwodzi i coś wymyśla. A ona go broni
|
|||
|
|
|
|
#2500 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a momenty faktycznie fajne, ale początek mega nudny był, a zarzuc fajnymi tytułami, bo ja zawsze na jakies badziewia trafiam;/ PS: sliczny nowy av
|
|
|
|
#2501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W zasadzie brązik już czeka na lakiernię, ale ten biały, to spędza sen z powiek Jeszcze tylko musimy ustalić szczegóły co do środka.
|
|
|
#2503 | |
|
Zakorzenienie
|
Myślisz, że teraz się nikt nie wystraszy?
![]() Cytat:
Może odrobinkę mniej swędzi no ale to i tak sytuacja beznadziejna. Spróbuję jeszcze jakiś czas "smarować" skórę olejem np. kokosowym i tym słynnym żelem aloesowym z Palomy, a jak nic się nie zmieni to chyba muszę iść do dermatologa. Aha i polecam lekturę tego wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=102571 |
|
|
|
|
|
#2504 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tych "nowszych" to blair witch (obie części), zejście, wzgórza mają oczy i wrong turn (chociaż te są nieco obrzydliwe momentami), zejście i OKO (dość nowy z Albą). Na pewno nie polecam BOO, Dom tysiąca trupów czy noc żywych trupów/powrót żywych trupów (i wszelkie inne części żywych trupów). Dobry jest też film "pokój 3tyś coś tam" czy nie 3 tyś Za ch**lerę nie mogę sobie przypomnieć- na podstawie zdaje się KInga- ale przy mojej sklerozie wszystko jest możliwe. Nie wiem czy Ci się to spodoba- ja mam dość specyficzny gust ![]() PS: dzięki Cytat:
![]() Karla no taką mam cichą nadzieję
|
|
|
#2505 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Faktycznie, można się przestraszyć, raz nawet krzyknęłam Swoją drogą, ta prowadząca miała fajne wlosy ![]() Cytat:
.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A oglądałyście "Szalony akademik" ? Oglądałam to z koleżankami, nie jestesmy jakies nierozumne , a komentarz po filmie brzmiał : "O cholera, kto mógł wymyślić taki poje*** film?!" . Naprawdę, najgorszy film jaki widziałam. Lubicie myć okna? Wlaśnie dziś jadę myć, do długowłosej babci. Wkurza mnei to mycie okien, zawsze jak umyje to pada deszcz .Ciepłego dnia!
||||||
|
|
|
|
#2506 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
W sumie ja zazwyczaj nie przykładałam się do nauki i uczyłam się jedynie tego co mi przyjemnośc sprawiało, a reszte kompletnie olewałam Nigdy też jakoś szczególnie nie zwracałam uwagi na stopnie, bo zawsze wychodziłam z założenia, że ocena o umiejętnościach nie świadczy i nigdy nie będzie dostatecznie obiektywna. Zapewne fajnie być tą najlepszą w klasie, ale stopnie są stopniami, a w prawdziwym życiu liczy się umiejętność praktycznego wykorzystania zdobytej wiedzy, a z tym jest chyba najtrudniej. Może nie do końca Was rozumie, bo w końcu nie byłam wzorową uczennicą, ale praca w supermarkecie jako to najsłabsze ogniwo obca mi nie jest![]() Podsumowanie minionego tygodnia: jedna para butów (przygaszona czerwień ), eleganckie spodnie na kant, czerwona bluzka, dwie maseczki do twarzy i dwa kremy do twarzy Całe szczęście sponsor się znalzałMiłego dnia I nie nawidzę myć okien - wszystko tylko nie okna. Edit: Kasiu sukienka Bluzeczka nie w moim stylu, ale ładnie się prezentuje. Nowy ava cudny
Edytowane przez Milka19 Czas edycji: 2008-08-28 o 09:04 Powód: dopisek dla Kasi;) |
||||
|
|
|
|
#2507 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
halloween widziałam jedna części i podobał mi się, ale Rec bardziej, a oglądałam noc zywych trupów i to była żenada. Milczenie owiec tez polecał mi kolega, a ostatnio oglądałam 2 części smakosza i niby horror a mysmy z kolezanką cały czas się ryły na tym filmie bo to było takie cholernie nierealne za to mam ochote na Egzorcyzmy Emily Jones czy jakos tak ale sie boje bo to na faktach![]() Cytat:
a ta babka była poryta ja tylko chciałam zeby ją zabili bo tylko się darła komentowała i nic nie robiła, a w dodatku kretynka tylko za nimi latała i wszystko kamerowała a z tego jej filmu nic nie zostało![]() za to podobno nie patrzyłam się w najleposyzm momencie jak ten caly Pablo rozglądał sie po tym strychu i wyskoczyło te okropne dziecko to ja miałam głowe w drugą strone
|
|
|
|
#2508 | |||||||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Cytat:
100 g kosztuje ok. 18 zł. Cytat:
ja też chcę ![]() Ostatnio przez barówę nie mogłam oglądać a nie wiem, czy po wakacjach nadal TVN będzie je emitował. Na DVD mam tylko jeden sezon, dostałam kiedyś w prezencie. I marzy mi się całe Twim Peaks ![]() Cytat:
od słuchania tej piosenki, zawsze dostajemy z TŻ'em powera.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Tym większe wrażenie na mnie zrobił, że unikano w nim typowego dźwiękowego zabiegu "przestraszającego" - czyli podkręcania i kumulacji skrzeczącej muzyki w momentach, które tak naprawdę wcale straszne nie są. I lubię Piły ![]() Cytat:
![]() Widzę, Kasiu, że pasuje Ci gore ["Wzgórza...", "Wrong turn"], mi podobał się (nie wiedzieć czemu )"Dom woskowych ciał" .A, i podobno nieżły jest ten polski horror "Pora mroku", czy jakoś tak, jest niezły, ale jeszcze go nie widziałam. Cytat:
Nie mówić jej wprost - zostaw go, bo on Cie oszukuje itd... Trzeba ją zaintrygować, podszeptem, półsłowkami... Coś w stylu "Obserwuj go. Uważnie. " albo "Myślę, że powinnaś bardziej się przyjrzeć *temu czy *innemu zachowaniu", "Jak myślisz, dlaczego *zrobił to i to..." - i nie precyzować dokładnie, o co Ci chodzi, żeby dziewczyna miała nad czym myśleć i sama doszła do pewnych wniosków, bo podaniem na tacy nic się często nie wskóra. Zasiej w niej niepewność, niech ona sama nabierze podejrzeń. Cytat:
. Na początku miał wielkie obiekcje - jak to, on - prawie dr - za barem? A co znajomi powiedzą ![]() Ale poszedł ze mną raz, drugi, olał ludzkie opinie i dzisiaj nie żałuje. Cytat:
A teraz widzę, że w Naturze jest wyprzedaż na serię Shea z MYPA... A ja ledwie zaczęłam te olejki pielęgnacyjne Gliss Kura i pewnie będę się z tym męczyć 4 miesiące
|
|||||||||||
|
|
|
|
#2509 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego ciężko oddać filmowcom książki kinga- on w większości z nich pisze o niestorzonych rzeczach- ale pisze tak, że wszystkko to staje się realne- gorzej z ekranizacją tego. Ale muszę przyznać, że Miasteczko salem im się udało. Egzorcyzmy polecam- w tym stylu fajne są też stygmaty. dzięki Cytat:
Bry tak w ogóle
|
|
|
#2510 | ||||
|
Zadomowienie
|
witam
Cytat:
![]() Cytat:
Lubie tego typu filmy.Cytat:
A powiedz mi jeszcze, czy na rozjasnianych wlosach henna sie przyjmie? Cytat:
Splukana jestem. Najgorsze bylo chodzenie po sklepach z kolezanka- wszedzie promocje, wyprzedaze, tyle kosmetykow i perfum ahhh az mnie skrecalo ![]() A tak poza tym to chlop mi wyjechal nad morze a ja musialam zostac w Londynie. Smutno mi bo nie bedziemy sie prawdopodobnie widziec 2 tyg. U mnie beznadziejna pogoda, ledwo zwloklam sie z lozka o 9:35 ![]() Za 2 h mam spotkanie ze znajomym a nawet nie mam sily wstac zrobic sobie kawe. Myslicie ze mnie juz nachodzi jesienna depresja?
|
|
|
#2511 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu ja znam kilka osób, które pracują w knajpach tylko dlatego, że im to frajde sprawia i traktują to jako swojego rodzaju rozrywkę i podobnie jak Ty mają wyższe wykształcenie. A Ty pracujesz tam tylko dla pieniędzy
Ja sama dorabiałam jako kelnerka i ogólnie bardzo to lubiłam Oczywiście jak pracowałam to narzekałam - taki standard![]() Rozumiem taki tok rozumowania, że nie chce tam pracować, bo mam wyższe aspiracje, chce się rozwijać w inny sposób itp. a nie rozumię takiego toku: nie wypada mi tam pracować, bo mam na przykład wyższe wykształcenie, a co sobie ludzie powiedzą jak mnie zobaczą na takim stanowisku itp. ![]() Tak szczerze czy to 8 godzin siedzenia za biurkiem i fakturowania, czy 8 godzin siedzenia za kasą i obsługiwania klientów, czy znowu 8 godzin przy telefonie (a nawet niech i będzie pod 0-700 Nawet jeśli w życiu zdarzy się tak, że będziemy nijako zmuszeni do robienia zawodowo rzeczy, które niekoniecznie przynoszą nam satysfakcję, należy to traktować jako coś przejściowego. No czasem po prostu nie mamy większego wyboru, ale to przecież nie znaczy, że już nic się nie zmieni ![]() Agnieszko ja coś czuje, że już niedługo znajdziesz jakąś fajną pracę Nie pytaj się skąd to wiem. Takie wewnętrzne przeczucie![]() Atsenka jak to nie ma Cię nad morzem
|
|
|
|
|
#2512 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jutro i pojutrze ide pracować jako hostessa do supermarketu obok, bede actimele rozdawać. Dostałam taki śmieszny, ciepły dres. Tylko rozmiar L mi dali. W tej bluzie się utopie Praca po 5 godzin dziennie, koło 80 złotych dostane, więc piechotą nie chodzi. I może jakieś actimele dla mnie zostaną .
|
||
|
|
|
|
#2513 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ale nigdy nie trzymam się jakiejś reguły, zdarza mi się ubrać kolorowego ciucha, ale czerń po prostu lubię ![]() a REC - ze zwiastunów myślałam, że będzie niezły, później przeczytałam niepochlebne recenzje.. Przede wszystkim nie lubię horrorów, w którym jedynym "czynnikiem straszącym" jest lejąca się krew. Jak jest z REC ? Cytat:
![]() Poza tym szukam dobrego horroru, bo mało co jest w stanie mnie przestraszyć. Bardzo chętnie obejrzałabym porządny horror, może psychologiczny.. Cytat:
|
|
|
|
#2514 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam powazna wade wzroku i nosze soczewki ktore kosztuja 500 zl na pol roku wliczajac w to cene plynu do soczewek... To troche duzo birac pod uwage ze mam 20 lat i sama musze za nie placic... Gdyby jeszcze mozna bylo te kwote rozlozyc na miesieczne "raty" byloby mi o wiele latwiej, ale wydac 500 zl naraz co pol roku to sporo.Do niedawna jeszcze musialam miesiecznie placic 70 zl za wizyty u ortodonty i 1000zl za aparat z wlasnej kieszeni! Ale pierwszy raz mam tak powazne klopoty finansowe ![]() ![]() A co do morza... no to wlansie musze tu przypilnowac sprawy \zwiazane z praca i nie moglam jechac Morze na weekend, ale kasy nie mam wiec neiwiem za co bilet kupie No ale nie mozna byc pesymista. Zycie w gruncie rzeczy jest piekne ![]() I tym optymistycznym akcentem koncze swojego posta. Ide sie troche ogarnac i wracam do Was spowrotem. Buziaki
|
|
|
#2515 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kurcze, musze nad tym pomyslec... generalnie? juz naprawde wszelkie eocje mi przeszly, moglabym wrecz ordynarnie okreslic [jak to zrobil moj dobry kumpel, chlopak, ktorego ona potraktowala jeszcze gorzej niz mnie] 'mam w to wyj***' ![]() Cytat:
witam w klubie. ja rowniez wole okna, ale odkurzanie albo zamiatanie to dla mnie horror. moze to przez wspomnienia z pracy gdy do moich obowiazkow nalezalo codzienne zamiatanie wszystkich podlog i latanie z ciezkim odkurzaczem po 4pietrach [+schody] ![]() aaa, od kilku dni mam chandre. kurcze, chyba w zwiazku z tym pojade po moje ukochane lody i nakupuje bananow!tak w ogole to zdziadzialam. naszlo mnie na taka dziwna muzyke, nie wiem jaki to styl. duffy? amy winehouse? ania dabrowska? slucham na okraglo na zmiane z the beatles i the cure. robiac w tym czasie na drutach szalik. bladorozowy
|
|
|
|
#2516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dodatkowo praca na takim stanowisku, które nie wymaga zbyt wielkich kwalfikacji uczy nas poszanowania dla czyjejś pracy tego typu.
|
||
|
|
|
|
#2517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2518 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. I przy lodówkach też bym godziny nie wytrzymała, kiedyś robiłam tak niedaleko lodówek, dział obok i na drugi dzień byłam chora, tak przemarzłam. Cytat:
![]() Cytat:
. Ale najlepsza i tak jedynka była.Spróbuję, tylko ona dobrze wie, że on ma dziewczynę, a z nią kręci na boku. Dziwne, zachowuje się tak, jakby chciała być tą drugą. Dziewczyny poradźcie ! Mam tego płynu L-102 jeszcze 2/3 buteleczki (ok. 80 ml) i oczywiście on ma alkohol w sobie i tam różne substancje w nim rozpuszczone. Ale słaby jest. Mam w domu korzeń łopianu ok. 40 gramów i nie wiem jak zrobić z tego jakiś ekstrakt. Z tyłu jest napisane, że do płukanki to na 5 gramów łopianu szklanka wody, gotować, odcedzić i studzić i już można płukać. Ale ja chce to dodać do tej wcierki i nie mam pojęcia ile i jak żeby mi włosy nie wypadły
|
||||
|
|
|
|
#2519 | ||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Po tych wszystkich historiach nalotów policji mój kumpel, generalny dostawca filmów "zamknął interes", tj. stronkę, na której umieszczał wszystkie filmy, jakie może pożyczyć sąsiadom, a zasoby miał spore I od tamtej pory jakoś tak mniej oglądam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
traktuję to właśnie bardziej jako rozrywkę i dobrze się bawię, chociaż ostatnio zaczynam mieć trochę dosyć. I fajnie się tam w sumie pracuje, więc jakaś tam satysfakcja też jest.Mój TŻ obawiał się właśnie reakcji środowiska, że znajomi go zobaczą i pomyślą, że skończył sromotną klęską za barem, bo niewiele osób pewnie zdaje sobie sprawę, że to dodatkowe, właściwie pozazawodowe zajęcie... że ktoś puści fame i zrobi tym samym koło pióra jego reputacji... w dodatku cała ta dyskoteka jest w miejscowości, z której on pochodzi i w której wszyscy się znają. Ale początkowe obiekcje już mu przeszły, a praca się spodobała i już nic sobie z tego nie robi... nawet konfrontacja ze znajomymi przebiegła zupełnie inaczej, niż zakładał pierwotnie. A epizod jako cleaning lady też miałam i... chwalę sobie, bo ze mnie straszna bałaganiara A ja odkurzać lubię, ale nie cierpię ścierania kurzu ![]() W ogóle tak dziwnie mam trochę... lubię odkurzanie, ale nie lubię wyciągać i skłądac odkurzacza. Lubię zmywanie, ale nie lubie myć garnków. No i w zlewie nie może być "piramidy" tylko wszystko ma stać na zewnątrz. Mogę prasować, ale nie cierpię podłączania i wyłączania żelazka z kontaktu i inne takie smaczki Cytat:
![]() Cytat:
hihi
|
||||||
|
|
|
|
#2520 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Estelle dlaczego na naszym wątku oddziałowym siedziało ostatnio tyle modów? czemu taki nagły atak na niego? i ban poleciał do naszej koleżanki od złośliwca![]() Cytat:
![]() a dzis na wieczór planuje z kolezanka oglądac komedie by zatuszowac wczorajszy horror ![]() Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

ale już nadrabiam

Tych z Chorwacji nie widziałaś??? Widziałaś przecież

Lubię filmy z napisami, nic mi nie ucieka 

Całe szczęście sponsor się znalzał

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Po tych wszystkich historiach nalotów policji mój kumpel, generalny dostawca filmów "zamknął interes", tj. stronkę, na której umieszczał wszystkie filmy, jakie może pożyczyć sąsiadom, a zasoby miał spore