Wymarzony pierścionek - część X - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-28, 08:44   #3451
pollynema
Zadomowienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - część X

Dzień dobry

Anitko, brawo z tym łukiem!
Sanetko, na pewno wszystko pójdzie dobrze
Poemi,
Stary 2008-08-28, 08:44   #3452
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
no to

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość
No jasne ze samochod ma dusze Ten wczorajszy co jezdzilam tez mial i od razu przypadlismy sobie do gustu. I co mi sie podoba, tam wiedza ze wazny jest klient. Jesli chce moge nawet o 7 mej rano jezdzic

Poemi, widze ze kobieta pracujaca sie z ciebie zrobila, dwa etaty chcesz ciagnac hihi A co to za praca?? Trzymam mocno
Przygotuj się na to, że samochody w ośrodku egzaminacyjnym mają bardzo niezgłębioną duszę . Trochę tego nie rozumiem, na egzamin przychodzą osoby które powinny potrafić jeździć, a samochody takie rozklekotane, a na kursy chodzą osoby które nie potrafią, a samochody są tam w dobrym stanie . Zawsze mnie to zastanawiało

Kelnerka w pizzerii . TŻ pracuje na 2 etaty więc ja też mogę (a poza tym ta praca ma być na stałe, a myjnia tylko na ten miesiąc). W sumie już pracuję na 2 bo towarzyszę TŻ-owi przy rozwożeniu pizzy (boi się sam bo nie zna miasta zbyt dobrze) . Jestem jego pilotem i ponoć dzięki temu zdam bez problemu egzamin na prawko, a przynajmniej tak mi wmawia . Chce się nawet dzielić zyskami, ale ja nie chcę.
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 08:46   #3453
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:

Sanetko bedzie dobrzeMoze teraz troszke stresu ale wszystko sie ulozy i bedziecie to wszystko wspominac z usmiechem na ustach
ja dziekuje sobie i losowi ze zdecydowalismy sie brac slub w tym roku. jak od kolezanek, kucharki itp poslucham co sie dzieje jak ludzie rezerwuja na 2010, jakie ceny to by mi sie odechcialo

a moj TZ najlepszy. dekoracji nie ma, dzwonie zalatwiam..a on sobie siedzi z obojetna mina przed tv, pyka pilotem i ma wszystko w d.... jak sie cos pytam to tylko ramionami wzruszal
no ale z drugiej strony tak gromami slalam ze nie chcial sie pewnie podkladac zeby nie oberwac

Poemi ma racje. samochody w osrodkach egzaminacyjnych to masakra, nie nadaja sie do jezdzenia. rozregulowane, naprawiane na odwal a potem obelawaja bo ciagle gasnie

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 08:49   #3454
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
ja dziekuje sobie i losowi ze zdecydowalismy sie brac slub w tym roku. jak od kolezanek, kucharki itp poslucham co sie dzieje jak ludzie rezerwuja na 2010, jakie ceny to by mi sie odechcialo

a moj TZ najlepszy. dekoracji nie ma, dzwonie zalatwiam..a on sobie siedzi z obojetna mina przed tv, pyka pilotem i ma wszystko w d.... jak sie cos pytam to tylko ramionami wzruszal
no ale z drugiej strony tak gromami slalam ze nie chcial sie pewnie podkladac zeby nie oberwac

Poemi ma racje. samochody w osrodkach egzaminacyjnych to masakra, nie nadaja sie do jezdzenia. rozregulowane, naprawiane na odwal a potem obelawaja bo ciagle gasnie
właśnie fakt, że jak ktoś chce wziąć ślub, to musi rezerwować wszystko trzy lata do przodu, jest lekko przerażający. Czy to dlatego, że jest tyle chętnych na wesela czy dlatego, że wybór takich sal jest niewielki?
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 08:56   #3455
Ines1985
Zakorzenienie

Ja na drugim egzaminie miałam właśnie taki samochód o którym pisze Sanetka. Ledwo ruszyłam na łuku i mi zgasł w strasznym szoku byłam, zmarnowałam w ten sposób pierwszą łukową próbę a drugą zawaliłam tak, że mi z tyłu centymetr zderzaka wystawał jak już wjechałam do zatoczki... No ale przebolałam, mimo to pojechałam na miasto żeby zobaczyć jak to jest wiedziałam już że nie zdałam więc stres opadł. A na mieście samochód zgasł mi KILKANAśCIE razy nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło, a jeździłam kilkoma corsami... Później na forum o prawie jazdy przeczytałam że w warszawskim wordzie są dwa takie samochody . Napisałam nawet do kierownika w tej sprawie, ale odpisal ze to nie wina samochodu tylko "stresu i umiejetnosci kierowcy". No ciekawe że w innych samochodach posiadałam umiejętności ruszania a w tym już nie. No i ten stres mnie nie przekonuje bo na miasto wyjechałam już na totalnym luzie, chciałam po prostu wykorzystac tą najdroższą w życiu jazdę doszkalającą.

Ech, niedawno wymienili samochody na toyoty yaris więc może wśród nich nie ma już takich rumpli.

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 09:06   #3456
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie fakt, że jak ktoś chce wziąć ślub, to musi rezerwować wszystko trzy lata do przodu, jest lekko przerażający. Czy to dlatego, że jest tyle chętnych na wesela czy dlatego, że wybór takich sal jest niewielki?
no wlasnie mnie to dziwi. w moim miescie i w promieni 30 km powiedzmy jest z 15-20 restauracji i drugie tyle sal, remiz itp gdzie mozna urzadzic wesele. i coz, ja zamawiajac sale rok i 4 miechy temu mialam problem-o restauracji nie bylo co marzyc zostalo kilka sal. zespol tez ostatni jaki byl wolny
inna sprawa ze w restauracjach mowili o glupich ograniczeniach czyli ze nie zrobia wesela na 80-90 osob bo to za malo (chociaz na sale wiele wiecej nie wejdzie).

a teraz mi kolezanka mowi ze zaczela szukac na sierpien 2010 i to juz jest ostatni dzwonek zeby miec jakikolwiek termin kucharka tez wczoraj mowila ze ludzie dzwonia i pytaja o 2010. i jak sie z nimi umawiac jak ona nawet nie wie czy dozyje i czy w ogole bedzie sie jeszcze w kucharzenie bawic

nie wspominajac o cenach na takich rzeczach jak sala, zespol, fotograf jest min. 500zl drozej. zeby chociaz jakos uslug szla w parze ale gdzie tam...na odwal wszystko

Ines ja tez rzechami jezdzilam. najgorsze sprzeglo. facet chcial mnie uwalic bo ciagle samochod mi gasl. oblalam na czyms innym ale jak on wsiadl to tez od razu mu zgasl. koles sie spocil ale coz... zdarza sie przeciez (tak powiedzial). i nie ma dyskusji

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 09:21   #3457
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
Ines ja tez rzechami jezdzilam. najgorsze sprzeglo. facet chcial mnie uwalic bo ciagle samochod mi gasl. oblalam na czyms innym ale jak on wsiadl to tez od razu mu zgasl. koles sie spocil ale coz... zdarza sie przeciez (tak powiedzial). i nie ma dyskusji
ja egzamin zdawałam takim starym rzęchem, który miał dźwignię od biegów taką wysoką jak w autobusie i kompletnie nie miałam wyczucia, jaki jest bieg, strasznie mnie to wtedy stresowało
Stary 2008-08-28, 09:26   #3458
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
ja egzamin zdawałam takim starym rzęchem, który miał dźwignię od biegów taką wysoką jak w autobusie i kompletnie nie miałam wyczucia, jaki jest bieg, strasznie mnie to wtedy stresowało
Chyba nikogo nie zdziwi gdy powiem, że ja też zdawałam (2 razy) totalnym rozklekotem . Wszystko luźno latało w tych autach

Zbieram się na tą rozmowę i szczerze mówiąc stresuję się
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 09:26   #3459
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
no to

cześć dziewczyny

Dorinko, i co? i co? robiłaś test?

Robiłam i nic , w ciąży nie jestem a już tak się czułam fajnie

Czyli anemia

Z drugiej strony to może i dobrze, bo kwasu foliowego nie brałam wcześniej, a ja panikara jestem i później bym się martwiła przez 9 m-cy

Cześć
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 09:46   #3460
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
[/b]
Czyli anemia
Dorinko, ale robilas juz wyniki i wiesz ze anemia?? Duuuzo zdrowka a na malenstwo tez przyjdzie pora

Nema dziekuje

Edit:

No tam gdzie wczesniej mialam kurs, to samochody porazka, instruktorzy tak samo/akurat ja na nich musialam trafic/ bo znajomi mieli z kim innym i sobie chwala

W kazdym razie tyle ile bede mogla pomalu bede sobie dokupowac ale u kogos kto uczy dobrze..Wczoraj w ciagu 2 h dostalam wiele wskazowek i to nie tlyko z luku ale na miescie wlasnie pod katem egzaminu.
I caly czas wierze, ze bede miec prawo jazdy, bo niezly uparciuch ze mnieJak cos postanowie to nie rezygnuje...

Poemi oo to fajnie ze na stale, a kasa sie przyda. Poradzisz sobie na pewno

Miskowa, dobrze ze z Twoim pieskiem juz lepiej
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 09:55   #3461
asiuk
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Poemi, trzymam kciuki!
Dorinko, do lekarza marsz! I przestań w końcu odżywiać się, jak na I fazie

Na moim egzaminie samochód miał trochę rozklekotaną skrzynię. Czasem nie wchodziła jedynka, musiałam na spokojnie parę razy próbować. Koleś nic mi wtedy nie mówił. Ale to była jazda życia chyba, ani razu mi nie zgasł (pierwszy raz przez całą naukę ).

Idę dzisiaj z T. spisać protokół przedmałżeński do kancelarii parafialnej Muszę znaleźć moje świadectwo maturalne

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 10:07   #3462
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
[/b]

Czyli anemia

Z drugiej strony to może i dobrze, bo kwasu foliowego nie brałam wcześniej, a ja panikara jestem i później bym się martwiła przez 9 m-cy

Cześć
no to może i dobrze, na spokojnie się zdążysz przygotować do ciąży. Jeśli chodzi o anemię, mam już w tej kwestii pewne doświadczenia, w razie czego służę pomocą

Cytat:
Miskowa, dobrze ze z Twoim pieskiem juz lepiej
ale ja nie mam psa

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Idę dzisiaj z T. spisać protokół przedmałżeński do kancelarii parafialnej Muszę znaleźć moje świadectwo maturalne
a co to jest za protokół? jakaś intercyza?
Stary 2008-08-28, 10:13   #3463
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
a co to jest za protokół? jakaś intercyza?
Nie, to taki formularz, który stwierdza, czy się nadajemy do tego sakramentu A tak na poważnie, są w nim zadawane pytania m.in. o bezpłodność (jeśli się przebadałam i wiem, że nie będę mogła mieć dzieci), o to, czy chcemy się pobrać dobrowolnie czy pod przymusem innych, czy bierzemy pod uwagę możliwość rozejścia się itp. Teoretycznie spisywanie wygląda tak, że najpierw ksiądz wyprasza kobietę i "przesłuchuje" narzeczonego, potem facet wychodzi i kobieta jest wypytywana o to samo Nic strasznego

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2008-08-28, 10:15   #3464
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, to taki formularz, który stwierdza, czy się nadajemy do tego sakramentu A tak na poważnie, są w nim zadawane pytania m.in. o bezpłodność (jeśli się przebadałam i wiem, że nie będę mogła mieć dzieci), o to, czy chcemy się pobrać dobrowolnie czy pod przymusem innych, czy bierzemy pod uwagę możliwość rozejścia się itp. Teoretycznie spisywanie wygląda tak, że najpierw ksiądz wyprasza kobietę i "przesłuchuje" narzeczonego, potem facet wychodzi i kobieta jest wypytywana o to samo Nic strasznego
acha, czyli pytania są tendencyjne
Stary 2008-08-28, 10:15   #3465
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Dorinko, ale robilas juz wyniki i wiesz ze anemia?? Duuuzo zdrowka a na malenstwo tez przyjdzie pora
Dokładnie , nie nie mam wyników, jeszcze nie byłam u lekarza, ale na 99 % to anemia bo ja mam skłonności
Cytat:
Dzień dobry!

Dorinko, do lekarza marsz! I przestań w końcu odżywiać się, jak na I fazie

Asiuk ja już zarzuciłam I FAZĘ , wystraszyłam się i odżywiam się normalnie
Nie chcę być warzywem , co z tego że schudnę jeszcze 3 kg jak nie będę mogła normalnie funkcjonować
Oczywiście odżywiać się zdrowo ale z głową , w końcu skądś tę energię trzeba czerpać, a pozbawiając się węglowodanów zupełnie jest to niemożliwe
Co do lekarza, to jakoś mi nie spieszno, muszę się zmobilizować, ale brać wolny dzień tylko po to....już wiem niedługo mam 3 dawkę szczepionki ( żółtaczka więc od razu pobiorę sobie krew)
Stary 2008-08-28, 10:21   #3466
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
acha, czyli pytania są tendencyjne
Ano

Cytat:
Asiuk ja już zarzuciłam I FAZĘ , wystraszyłam się i odżywiam się normalnie
Nie chcę być warzywem , co z tego że schudnę jeszcze 3 kg jak nie będę mogła normalnie funkcjonować
Oczywiście odżywiać się zdrowo ale z głową , w końcu skądś tę energię trzeba czerpać, a pozbawiając się węglowodanów zupełnie jest to niemożliwe
Co do lekarza, to jakoś mi nie spieszno, muszę się zmobilizować, ale brać wolny dzień tylko po to....już wiem niedługo mam 3 dawkę szczepionki ( żółtaczka więc od razu pobiorę sobie krew)
Mi też się nigdy nie spieszy do lekarza, ale to jest sprawa na JUŻ, więc trzeba się zebrać i ruszyć tyłek
Jeśli chcesz jeszcze trochę schudnąć, to już chyba lepiej przejść na II fazę. Czytałam, że się chudnie, ale już powoli i bezpieczniej

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2008-08-28, 10:36   #3467
L_V
Zakorzenienie

Dzien dobry.

Która z was maluje często paznokcie na ciemne kolory?
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 10:43   #3468
hania811
Zakorzenienie

Butter to ucaluj ode mnie pieska. Dobrze ze ma takich kochanych opiekunow i na pewno mimo choroby jest szczęśliwy.
Anitko super zrobilaś ze wykupialś sobie lekcje w innej szkole
Dorinko to moze trzeba juz pomyślec o staraniach skoro taka radośc nastala na mysl o bobo
Poemi trzymam kciuki

Moja kolezanak poklocila sie z księdzem podczac tych "tendencyjnych" pytan.
Powiedziała ze nie jest w stanie przyzec ze zawsze do konca i bezwarunkowo bedzie z TZ bo jak ja zdradzi np to na pewno z nim nie bedzie. Na co oczywiście ksiądz się oburzyl bo z takim podejsciem to slubu brać nie powinna.
Generalnie dla niej to bylo bezsensowne przesluchanie i powiedziała ze gdyby wiedziala ze cos takiego ją spotka to na slub by sie nie zdecydowala.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 10:47   #3469
natali86
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to natali86

Cytat:
Dziewczyny oczy juz mi sie kleja, ale musze Wam napisac.. Dzis wzielam sobie 2 godziny dodatkowe w zupelnie innej szkole z zupelnie innym instruktorem i nauczyl mnie facet luku i ruszania na wzniesieniu z recznego
brawo Anitko
wiedziałąm ze sie uda i jak widac wina nie leżała po Twojej stronie, tylko wszystko zależało od instruktora i od techniki jaka Ci pokaże

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Jutro o 10.30 mam rozmowę o pracę . Proszę o kciuki

Cytat:
[/b]

Czyli anemia

Cześć
Na maleństwo przyjdzie jeszcze pora, a taraz czas zadbać o siebie

Cześć

Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś?
A więc musisz minąć.
Miniesz?
A więc to jest piękne.

"Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi"

Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
natali86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 10:57   #3470
kaska87
Zakorzenienie

Dorinka dobrze, że nie jeszteś w ciąży bo biorę te same tabsy i miałąbym lęki
co do ślubu 2010 to proszę mnie nie stresować bo u mnie troszkę ponad 1,5 roku a nie mam nic nawet nie wiem gdzie bym chciała

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 10:58   #3471
hania811
Zakorzenienie

Mielismy wczoraj wieczor filmowy.
Pierwszy obejrzelismy Fracture. Anthony Hopkins to mistrz. I ten mlody aktror grający adwokata..niczego sobie.
Niestety Untraceable obejrzalam tylko do polowy. Mimo ze wciągnąl mnie maksymalne oczka mi sie zamknęly.
Dziś musze dokonczyć.
Butter filmy rzeczywiście godne polecenia

Mąz powiedział "no nie da się ukryć, twoje wizazowe kolezanki znaja sie na wszystkim"
Stary 2008-08-28, 11:02   #3472
pollynema
Zadomowienie

Ale do kitu dzień w pracy, nie mogę w ogóle zatrybić, a godziny się ciąąąąąąąągnąą :/
Stary 2008-08-28, 11:03   #3473
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Butter to ucaluj ode mnie pieska. Dobrze ze ma takich kochanych opiekunow i na pewno mimo choroby jest szczęśliwy.
Anitko super zrobilaś ze wykupialś sobie lekcje w innej szkole
Dorinko to moze trzeba juz pomyślec o staraniach skoro taka radośc nastala na mysl o bobo
Poemi trzymam kciuki

Dzięki Ucałuję. Myślę, że jest szczęśliwy, właśnie zjadł porządne śniadanie i leży rozwalony na pierzynie - co mu więcej do szczęścia potrzeba

Moja kolezanak poklocila sie z księdzem podczac tych "tendencyjnych" pytan.
Powiedziała ze nie jest w stanie przyzec ze zawsze do konca i bezwarunkowo bedzie z TZ bo jak ja zdradzi np to na pewno z nim nie bedzie. Na co oczywiście ksiądz się oburzyl bo z takim podejsciem to slubu brać nie powinna.
Generalnie dla niej to bylo bezsensowne przesluchanie i powiedziała ze gdyby wiedziala ze cos takiego ją spotka to na slub by sie nie zdecydowala.
Cytat:
Mielismy wczoraj wieczor filmowy.
Pierwszy obejrzelismy Fracture. Anthony Hopkins to mistrz. I ten mlody aktror grający adwokata..niczego sobie.
Niestety Untraceable obejrzalam tylko do polowy. Mimo ze wciągnąl mnie maksymalne oczka mi sie zamknęly.
Dziś musze dokonczyć.
Butter filmy rzeczywiście godne polecenia

Mąz powiedział "no nie da się ukryć, twoje wizazowe kolezanki znaja sie na wszystkim"
Cieszę się, że się podobały Koniecznie dooglądaj Untraceable
A Anthony Hopkins faktycznie jest super, bardzo go lubię.
A propos przystojniaków w filmach... to godny polecenia jest film Closer
Sam w sobie film bardzo fajny... a do tego Jude Law

Dori, szkoda, że na razie nie będzie dzidzi... ale co się odwlecze, to nie uciecze
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-28, 11:10   #3474
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Oglądalam ale dawno..czyli w ogole nie pamiętam tego filmu.
Po jakims miesiacu robi mi sie dziura w mózgu i pamiętam ze oglądałam, ale o czym był film to już nie.
Stary 2008-08-28, 11:10   #3475
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
... a do tego Jude Law
a fuj! dla mnie on jest obleśny i te jego farbowane włosy(pasemka), nadal je ma? blech

Stary 2008-08-28, 11:10   #3476
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pollynema Pokaż wiadomość
Ale do kitu dzień w pracy, nie mogę w ogóle zatrybić, a godziny się ciąąąąąąąągnąą :/

ja mam tak od momentu powrotu z urlopu, czyli prawie dwa tygodnie

Cytat:
Cieszę się, że się podobały Koniecznie dooglądaj Untraceable
A Anthony Hopkins faktycznie jest super, bardzo go lubię.
a mnie ten closer nie zachwycił, nie był najgorszy, ale trochę przegadany, dłużył mi się
Stary 2008-08-28, 11:11   #3477
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Dzien dobry.

Która z was maluje często paznokcie na ciemne kolory?

Hej Ja malowałam kilka lat a teraz od ślubu zaprzestałam tego procederu
Teraz maluję na jasno, nie chcę już mieć takiej zjechanej płytki paznokcia...Teraz mam ładne i jasne- polubiłam siebie w jasnych pazurach
Nie wiem jak zimę przezyję, bo zimą ciemne kolory to była konieczność , no zobaczymy

A dlaczego pytasz ???????

Cytat:
.
Trzeba będzie pomyśleć, ale jeszcze chwilę sobie damy
Cytat:
Napisane przez natali86 Pokaż wiadomość

Na maleństwo przyjdzie jeszcze pora, a taraz czas zadbać o siebie

Cześć
No właśnie, chociaż ja nie mam az tak duużo czasu

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Dorinka dobrze, że nie jeszteś w ciąży bo biorę te same tabsy i miałąbym lęki
Stary 2008-08-28, 11:12   #3478
kaska87
Zakorzenienie

co ja mam ze sobą zrobić już się nie mogę doczekać
2!

Stary 2008-08-28, 11:14   #3479
pollynema
Zadomowienie

Kasiu, zazdroszczę... Mój TŻ wczoraj się dowiedział, że pracuje do jutra, a potem musi poszukać znów innego zlecenia. Jak w ciągu 2tyg nic nie znajdzie, to wraca
Stary 2008-08-28, 11:16   #3480
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pollynema Pokaż wiadomość
Kasiu, zazdroszczę... Mój TŻ wczoraj się dowiedział, że pracuje do jutra, a potem musi poszukać znów innego zlecenia. Jak w ciągu 2tyg nic nie znajdzie, to wraca
a ma możliwość dorwania tutaj pracy? bo jak tak to może i lepiej jak nic nie znajdzie jeszcze 2 dni dam radę

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości