![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Dot.: Cieni Clinique - w zamian Dior, Givenchy i inne:)
Sleepy - poza wątkiem raczej już nic nie znajdę.
Nulka - niestety, nic nie znalazłam. Mn1s1ek - cienie wciąż mnie interesują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
czy rozważyłabyś wymianę kompaktu diora lub różu Clinique na cienie wymienione przezemnie wczesniej?
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Sleepy - byłabym zainteresowana dwójkami Lilac truffle i Pink Slate.
Czy mogłabyś napisać, czy są to pełnowymiarowe opakowania i jakie jest zużycie cieni? Biala_malpeczko - za Idealista niestety nic nie znalazłam. Mn1s1ek - w sumie ja też nie jestem przekonana, czy wymienić pryzmy za czwórkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
witam
interesuję mnie to: DOKŁADKA Idealist Estee Lauder - 50ml, użyte tylko raz - oddam za jakąś "propozycję nie do odrzucenia" nie wiem czy to jest propozycja nie do odrzucenia ale mam chanelki w odcieniu blue celestes - tak myśle że moga cie interesować bo polar blue to tez jakieś niebieskości o ile mi wiadomo, chanelki w 100% oryginał i swierzutkie i podobnie jak clinique nie uczulują (przynajmniej mnie) jest to wersja made in usa i są bardziej jedwabiste, nie takie suche jak te typowe dostepne u nas mam foto jeżeli jestes zainteresowana a poza tym mam jeszcze inne graciki pozdrawiam Edytowane przez azadrubalja Czas edycji: 2008-10-30 o 15:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
może zainteresowałąby Cie paletka Diora która mam w watku??
widzialam kiedys ze mialas na wydaniu fikusna paletke guerlain?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
znalazłam u Ciebie perfumki z Yves Rocher Evidence, chcialabys sie na nie wymienic za sukienke?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Witaj
Bardzo podoba mi sie twoja pomadka Gosh i jasna Inglot ale za nie mam kosmetykow z Cliniqua,mam pare razy uzyta pomadke Inglot nr 140 taki mocno swiecacy bezo-roz ,napsz co ze sredniej polki w miare nowego przydaloby ci sie wzamian,poszukam moze poza watkiem http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=363965 Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2009-09-08 o 09:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Zajrzyj do mnie, mam quad'a Color Surge Eye Clinique'a. Zapraszam, M.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie:
- Clinique 3-steps zestaw 12 miniaturek/próbek - Shiseido Pureness, fluidehydratant matifiant - 7ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.