|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, 30+, 40+- III część
Cinde planuję botox. Delikatnie podnieść brwi, delikatnie w kurze łapy. Myślę poważnie już nad wolumetrią. Może wypełnię policzki. I bardzo intensywnie myślę nad operacją powiek. Spektakularny efekt. Tylko muszę się uspokoić i szczerze sobie odpowiedzieć czy mi to potrzebne.
Kama gratuluję zakupu. Jako była sprzedająca taki sprzęt ocenię, że domowy rower i właśnie orbitrek bardzo odbiega od tych profesjonalnych. Tylko profesjonalne mają gabaryty i wagę xxl i ciężko byłoby mieć taki sprzęt w pokoju. Życzę wytrwałości. Ja wróciłam do ćwiczeń siłowych . No nic mnie tak nie nuży jak aeroby. Wolę iść na ćwiczenia pieszo i traktować to jak delikatny trening aerobowy. Ewentualnie wejdę na bieżnie z ustawieniem skosu dość mocno i maszeruję rozmawiając przez tel. Jakoś to wtedy znoszę. Widzę również, że ćwiczenia ze sztangą tak dobrze robią na moją sylwetkę. Pośladki są na swoim miejscu, ramiona mają ładny zarys. |
|
|
|
#1772 |
|
Śnięta Mucha
|
Ja będę usuwać tatuaż oraz permanentny, robić botoks i żuchwę, żeby optycznie zlikwidować chomika (to ciekawe, że mam tylko jednego). Lekarz ME powiedział mi, że dobry rezultat miałabym wyłącznie przy operacji powiek i wycięciu tłuszczu. Kusi...
Grzywkę ogarniam na bieżąco, farbuję odrosty w domu, więc do fryzjera się na razie nie wybieram. Dziś pewnie zrobię te odrosty, to na noc nałożę olej na żel aloesowy. Doczytałam, co to rypacz ![]() share-259E50ED-8E94-44F2-9000-7A46539F3A30.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Everyone you meet is fighting a battle inside you know nothing about Be kind. Always Wyzwanie Czytelnicze 25 / 34 (26) Wyzwanie Filmowe 5 / 100 100 książek w 2023 92 / 55 Edytowane przez Pani_Robot Czas edycji: 2020-05-18 o 20:10 |
|
|
|
#1773 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Szanuje jednak zdanie każdego w kwestii suplementów. Ja biore ok. miesiąca - mam bardzo dużą poprawe w cerze - coraz bardziej jednolity koloryt, zero wyprysków, ładniejszy odcien, ALE rzuciłam nabiał i jeszcze bardziej 'wyczyściłam' te moją diete, stąd nie wiem czy to aby suple czy nie. Za to mam duży apetyt przez ostatnie dni, ale też jestem przed @. Zrobiłam gołąbki, takie miękkie, rozpływają się w ustach Co do ME, to Wam zazdroszcze odwagi, w szczególności jezeli chodzi o te powieki, bo to już taka troche większa ingerencja, a nie tylko pare nakłuć. Ja jestem tchórz, zawsze boje sie, ze pogorsze coś co jeszcze relatywnie nie jest złe, jednak wiem, że "kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana" . Aha, a co do tego, że kosmetyki za większe monety nie są skuteczniejsze, to polece Wam bardzo dobrą i niedrogą maseczke: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ietlajaca.html Widze naprawde niezłe efekty po jej użyciu. Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2020-05-18 o 21:05 |
|||
|
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny
![]() Byłam u fryzjera odrosty i wysuszone końcówki włosów poszły precz ![]() No właśnie w tym wszystkim brakuje mi sztangi.... I ćwiczeń z nią. Muszę się zmobilizować od jutra i chociaż pomachać hantlami ![]() Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
Cinde bo kwasy, retinole i peptydy to chyba jedyne składniki, które poprawiają jakość naskórka. Reszta to wyobraźnia producenta, choć oczywiście są artykuły sponsorowane które potwierdzają ich badania.
Aussi a jak ceny u fryzjera ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
Anyż hmm ciężko powiedzieć, bo moje odrosty już pokaźnych rozmiarów były
zapłaciłam więcej ale pewnie farby też poszło więcej? W sumie 50zł więcej niż ostatnio. Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny umówmy się,taki zestaw supli jaki biorę to koszt ok 400zł +mąż + syn+ córka to mamy kwotę w tysiącu.Rozmawiam z wieloma koleżankami i tez biorą witaminki ,ale biorą krotko,bo to syn buty nowe,córka kurtkę,tu pralka się zepsuła.Jak z życiu,zawsze coś..Albo biorą za krotko i wzdychają po mcu,ze efektu nie widać.Ja dbam jednakowo o wszystkich.Nie łykam sama,mając w nosie najbliższych..To jemy tabletki,to pijemy czarnuszkę,tran,zawsze czymś tam wspomagamy ....
U nas siłownię otwierają 1 czerwca. Mam do góry własną,ale motywowała mnie miesiąc,teraz przestała. Nie dobra ! A ciasteczka smakują.. "Wszystko, co lubię jest albo nielegalne, albo niemoralne, albo tuczące.
|
|
|
|
#1778 |
|
Śnięta Mucha
|
Anyż czy jest w takim razie szansa, żeby taki domowy eliptyk był cichy i stabilny? Kupiłam kiedyś w ciemno na Allegro i szybko sprzedałam - kiwał się, skrzypiał, rączki luźno latały. Zależy mi na czymś co tak nie "wali" przy użytku bo mam drewniany strop i upierdliwe babsko piętro niżej. Będzie stała pod drzwiami i waliła pięścią
Tak robiła jak ćwiczyłam na poprzednim, a ja byłam za delikatna, żeby kazać jej spier*** Teraz bym pogoniła. Myślałam, żeby pomacać sprzęt w Decathlonie, bo to chyba jedyne miejsce, gdzie mogę sprawdzić model przed zakupem.Co do aerobów i siłowych, to mnie te drugie znowu potwornie nudzą. Albo robię obwodówkę, leci cukier i tracę przytomność, albo chodzę jak zwierzę w klatce przy tych 3minutowych przerwach między seriami. Natomiast przy aerobach zasłucham się w muzyce z telefonu i nawet nie wiem kiedy mija pół godziny. Cinde powieki to już chirurgia plastyczna, ale taka jednego dnia, zabieg w miejscowym i do domu. Tylko wygląda się przez dwa tygodnie jak po walce bokserskiej. A czy się boję - jak cholera, ale głównie miejscowego znieczulenia.
Everyone you meet is fighting a battle inside you know nothing about Be kind. Always Wyzwanie Czytelnicze 25 / 34 (26) Wyzwanie Filmowe 5 / 100 100 książek w 2023 92 / 55 Edytowane przez Pani_Robot Czas edycji: 2020-05-18 o 21:48 |
|
|
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo fajny płyn micelarny,oraz żel do mycia twarzy kupiłam w Rosmannie.
BIOTANIQECBD Oil anti-aging therapy To ta seria(załącznik) Jeszcze to wygląda ciekawie: https://www.rossmann.pl/Produkt/Zele...17,325105,8690 https://www.rossmann.pl/Produkt/Zele...ml,343071,8690 Miałyście może? Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2020-05-18 o 22:04 |
|
|
|
#1780 |
|
Śnięta Mucha
|
Zarejestrowano lek na Covid, Remdesivir, jeśli nie przekręciłam nazwy.
Miszka moje KWC do mycia twarzy, czyli jedyny żel, który nie powoduje przesuszu to ten: https://sylveco.pl/produkt/rosadia-z...acy-do-twarzy/ Na konopie mam alergię. Piekąca, bolesna sprawa.
|
#1781 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie, czym myję twarz? Na przemian olejkiem z bielendy i oliwkowym płynem do higieny intymnej z ziai (zielony) 50:50 rozcieńczonym z wodą
poważnie i nie wkręcam Was
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka nie znam tej serii.
Teraz kupię micel z cerave- podobno bardzo dobry. PaniRobot sprzęt domowy jest lekki i łatwy w złożeniu. Dlatego prawie każdy będzie chybotliwy. Głośność można wyciszyć matami pod sprzęt. Dobre maty to koszt około 200 zł. Jeżeli masz miejsce i nie planujesz przeprowadzki to może pomyśl o sprzęcie bardziej profesjonalnym. Często dobre marki można kupić po renowacji. To jest dobre rozwiązanie bo sprzęt jest po przeglądzie i w użytku domowym posłuży bardzo długo. Tylko tu dojdzie jeszcze koszt transportu i wniesienia. Ten sprzęt jest wygodny, szeroki, stabilny. Omijając zbędne bajery typu nawiew na Twój tors czy monitor powinien posłużyć długo. Ja pracuję na marce precor. Jest bardzo dobra. Silniki do bieżni to przekleństwo bo sprzęt produkowany w Stanach, ale dobry fachowiec i to ogarnie. I eksploatowany jest bardzo. tak jeszcze się zastanawiam ... jedyny małych gabarytów dobry orbitrek znam z kettlera. Poszukam zdj. Ćwiczyłam na nim dość długo, miała go siłownia gdzie chodziłam na krioterapię. ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- to był chyba model unix M 7650 hmmmmm tylko cena niezbyt zachęcająca, powyżej 3000 zł ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Zastrzeżona słyszałam o myciu buzi płynem do intymnej. Polecają bardzo z whamisa. jeszcze o operacji powiek to tak jak napisała Pani Robot - dziś robią, dziś jesteś w domu. Znam takie, które po dwóch dniach były w pracy. Mnie bardziej przeraża, że przez dzień trzeba mieć opatrunek na oczach i nie jest się samodzielnym. |
|
|
|
#1783 |
|
Śnięta Mucha
|
Leżałam kiedyś w sali z kobietą po operacji górnych powiek, była na oddziale 3 dni, ale to było sto lat temu. Mogła spokojnie wstać do toalety, czy posmarować sobie kanapkę masłem, ale fakt - głównie leżała z nasączonymi opatrunkami na oczach i ledwo co widziała, tak była opuchnięta. Jej mąż taka dupa wołowa, że babka musiała być samodzielna. Siedział koło niej i gapił się jak zaklęty w tv. Tyle miała z jego pomocy.
Fajnie, że piszesz o sprzęcie po odnowieniu, ale mnie też zależy na gabarytach. Nie mam dodatkowego pomieszczenia na taką maszynę. O matach ostatnio myślałam, bo wtedy ich nie miałam, tylko podłożyłam koc.
|
#1784 |
|
Zadomowienie
|
Również polecam orbitrek do domu, jeśli ktoś może sobie na to pozwolić (finansowo i pod względem miejsca). Zanim wybrałam swój model - trochę sieci przegrzebałam pod tym kątem. Na siłowni zaczęłam się przyglądać, które urządzenia "lubię", a które omijam. Dla mnie koło z przodu zmienia komfort. W sklepie (specjalistycznym) też miałam możliwość skorzystać z porad i potestować różne modele. Zdecydowałam się na Finnlo (cena w okolicach 5 tysięcy) i nie żałuję. Jest stabilny, cichutki. Przy ćwiczeniach również mam problem z nudą
- musi być co najmniej jakaś muzyka, a najlepiej telewizor i jakieś treści, które zwykle kojarzą się z kanapą Pozostając przy tym temacie - ponoć na Dzień Dziecka mają otworzyć siłownie! |
|
|
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
Kto chętny na jogging?
IMG_20200519_085312.jpgWysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne, młode i szalone, 30+, 40+- III część
Aussi ja !
Tylko dopiero kawę zaczynam pic w łożku. I u mnie pada. Co to będzie u mnie z pobudkami jak trzeba będzie do zawodowej aktywności wrócić hmmm. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
I już po. Coraz bardziej się chmurzy. Chyba też będzie padać
![]() Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1788 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jak wspomniałaś o orbitreku to od razu pomyślałam, że szykuje się zakup Aussie trzeba było przez wyjściem z domu zapytać Wstałam wcześnie, w piżamie zeszłam do jadalni, przygotowałam śniadanie, kawę i rozłożyłam "pracowe" dokumenty. I wykonałam JEDNO połączenie telefoniczne Snułam się po domu czekając widocznie na telefon od Ciebie ![]() I... zastygłam w ciszy no dosłownie jakby mi ktoś głowę odciął Przysnęłam czy coś a może to resztki drzemiących we hormonów we mnie buzuje, stygnie, buzuje, stygnie... ![]() Aussie, coś nowego w kolorze włosów? Muszę koniecznie zapisać się do innego fryzjera. Moje odrosty nie będą czekały do 17 lipca ![]() Cinderella zjadłabym gołąbka z młodą kapustą. Nie miałam wieki... dla mnie za dużo roboty ale narobiłaś mi smaka Co do ME to miałam mieć w marcu zabieg regeneracji cery, czyli jakiś piling, później ( na drugi czy trzeci dzień) prawdopodobnie Neauvia hydra... tak było w planach. A na końcu botoks w okolicę ramy oka. Teraz jestem zapisana na 3 czerwca więc nie wiem, co Dr postanowi... może powie, że moja cera nadaje sie już pod nóż ![]() Cóż, pod nóż na pewno pójdą prędzej chociaż z godnością nie przyjmuję upływającego czasu. Niestety mam świadomość, że te "odnowione" powieki nie odmłodzą mnie o 20 lat... na razie myślę... jestem gdzieś w połowie drogi ![]() Pani Robot przypadkiem trafiłaś na czterolistną koniczynę zamówiłam na dzisiaj pizzę z kozim serem, pesto i pomidorkami cherry... dodając, żeby nie żałowali przypraw ![]() Zamówienie przyjmował jakiś głąb
|
|
|
|
|
#1789 |
|
Gang Iren
|
Też chciałabym orbitrek, ale miejsca mało, w salonie rezydują już świnki, jest koci drapak i stół do piłkarzyków.
Kupiliśmy do ćwiczeń niedawno takie sprzęty, które zabierają niewiele miejsca. Screenshot_20200519_094615_com.ebay.mobile.jpgScreenshot_20200519_094752_com.ebay.mobile.jpg
|
#1790 |
|
Konto usunięte
|
Ja natomiast szybka jestem w kupowaniu ciuchów czy kosmetyków
![]() I nieważne czy coś kosztuje dużo czy jeszcze więcej, jak mi się spodoba muszę mieć ![]() Moja wspomniana bluza i koszulka czyli „prezent” od Tz Załącznik 7716726 |
|
|
|
#1791 |
|
Gang Iren
|
No i koci spam. Rocky pozdrawia z ogródka IMG_20200518_162230.jpg
|
#1792 |
|
Gang Iren
|
[1=a41e5628ec20eaaf3266066 f6eafe0f03253103a_6810087 1c0c55;87861532]Ja natomiast szybka jestem w kupowaniu ciuchów czy kosmetyków
![]() I nieważne czy coś kosztuje dużo czy jeszcze więcej, jak mi się spodoba muszę mieć ![]() Moja wspomniana bluza i koszulka czyli „prezent” od Tz Załącznik 7716726[/QUOTE]Ja też ![]() Ostatnio to dzieciaki obkupiłam najbardziej. Sobie kupiłam kilka biustonoszy.
|
#1793 |
|
Gang Iren
|
Z kosmetycznych rzeczy to świetna dla mnie jest ta baza ziaji, na podrażnienia i wypryski super się spisuje. I krem do rąk, cudo! Screenshot_20200519_095147_com.quoord.tapatalkpro.activity.jpg
|
#1794 |
|
Gang Iren
|
A i jeszcze to super, na wypryski, niedoskonałości, bardzo poprawiło mi cerę Screenshot_20200519_095433_com.ebay.mobile.jpg
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam czegoś na wakacje. No i mam problem. Szukam nie wiem czego...
Polećcie proszę jakieś fajne miejsca/kwatery do których lubicie wracać. Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Koci spam super słodki ![]() Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1796 |
|
Gang Iren
|
My chyba w tym roku odpuścimy sobie wakacje. Postawimy na jakieś jednodniowe wypady np. nad morze, do lasu, parku narodowego itd. Chcieliśmy domki nad morzem, ale atrakcje dla dzieci będą zamknięte, więc bez sensu, bo dzieciaki będą marudzić.
|
#1797 |
|
Gang Iren
|
I wycieraczkę nową kupiłam
Screenshot_20200519_100737_com.quoord.tapatalkpro.activity.jpg
|
#1798 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Aussi nic nie planuje co do wakacji.
U mnie sprawdzają się spontaniczne wypady. Mam nadzieje, że jednak będziemy mogli latać. Także nie pomogę Ci. Mam w planie kilka dni spędzić we Wrocławiu, może Poznaniu. Również planuje Kraków i stamtąd na kilka dni w Bieszczady - lata tam nie byłam. I cały czas czekam na wznowienie lotów. Ciekawe jakie ceny będą biletów. Pamiętasz jak jesienią planowałyśmy wakacje na tym samym kontynencie ha ha ha, brzmi to dziś jak bajka. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1800 |
|
Zadomowienie
|
Piękne, młode i szalone, 30+, 40+- III część
Gosia, do stóp też fajny
![]() IMG_5060.jpg Cinde, ja mam ta. Dostałam w prezencie i tak sobie leżała, użyłam na razie raz, więc nie mam zdania. Coś mnie wypryszcza i nie wiem czy LipidCell czy maseczka, bo to jedyne nowe dodatki A, jeszcze pokrzywa mogła się przyczynić. Wczoraj nałożyłam peeling z kwasem glikolowym.IMG_5062-compressed.jpg Edytowane przez uklika Czas edycji: 2020-05-19 o 12:24 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

. 
odrosty i wysuszone końcówki włosów poszły precz 

Tak robiła jak ćwiczyłam na poprzednim, a ja byłam za delikatna, żeby kazać jej spier*** Teraz bym pogoniła. Myślałam, żeby pomacać sprzęt w Decathlonie, bo to chyba jedyne miejsce, gdzie mogę sprawdzić model przed zakupem.