![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
Gusiu tobie też duzo sily zycze , mam nadzieje, ze nastepna noc bedzie spokojniejsza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | |
Wtajemniczenie
|
MARCELKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA
![]() Juz o wiele lepiej ![]() Tylko mam problem ze strunami głosowymi i mówię z lekką chrypką. Cytat:
![]() Witam was ![]() Ale mam ostatnio dołki ... Moja samoocena spadła do minimum ![]() Nie potrafie w ogóle przytyć. Wciąż tkwie w tych 46kg ![]() Echhhh ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam cie Olu ![]() ![]() Kasiu dragonka chyba dzis miała wylot o 6 rano wiec albo jest juz na miejscu albo leci juz samolotem ![]() Misia ciesze sie że ta maść pomogła i śladów juz nie masz ![]() Marcelko jak nie załśużyli to nie rób imprezy i juz ![]() Asiu ciesze sie ze znalazłaś domek który wam odpowiada i że salinka tez zadowolona ![]() Emi a chcesz ściąć włosy? fajna ta fryzurka ale jak juz dziewczyny pisały musi byc dobra reka bo jak cię źle obetnie to nie wesoło będzie ![]() Gusia a ze mna nie za ciekawie łapie małego dołka i sił mi brak, bo na badaniu eeg wyszła jakas zmiana z lewej strony ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mam nadzieje, e to tylko wadliwa aparatura , trzymam kciuki zeby kolejne wyniki byly wzorcowe ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Rozeznanie
|
Miałam dziś rano wizytę u pediatry i szczepienie Nikoli także musiałam mieć siłę. A na zakupy pojechałyśmy po
![]() Nikitko oby to tylko aparatura sie myliła ![]() Monia co za dołki?? Przecież Ty śliczna dziewczyna jesteś ![]() Kasiasiar też mam taką nadzieję ![]()
#1146 |
Zakorzenienie
|
Mlode mamusie znajda sily na wszystko
![]() Gusiu...mi za to juz od ostatnich tygodni ciazy siadaja kolana, a teraz to wogole nie moge ich do porzadku doprowadzic, bo dziwgam malego i to im daje w kosc...no ale co zrobic |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kasiasiarku ja bym Cie prosiła nie przesadzaj ![]() Ładna buzia niesttety to nie wszystko. Ja chce miec wiecej ciała, a nie stresować się co chwilkę, że wszystko ze mnie spada... Szkoda, ze te moje wymarzone 50kg wciąż takie odległe ...
![]() ![]() |
![]() |
#1148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1149 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
oj chciałabym zeby aparatura sie myliła ![]() Cytat:
ja tez ważyłam 40 kg kiedys a teraz ![]() Olu ładna kobietka z ciebie ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bardzo smutno mi bedzie, wczoraj proponowałam jej, żeby jednak zostali i zamieszkali u nas ![]() Chwilowo tabsów nie biorę. O maluszka też się nie staramy, jeszcze nie ten czas. W kwietniu przyszłego roku będę miała przedłużoną umowę i dopiero pomyślimy o dziecku. Już nie moge się doczekać ![]()
![]() |
#1151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
he he fany pomysł mieliście, ale rozumiem Kasie chciałaby miec wreszcie swoje gniazdko ![]() na dziecko trzeba byc gotowym i przyjdzie to wszystko z czasem ![]() ![]() a ty Olu po jakiej szkole jestes? i skad sie znacie z Kasią jesli morzna wiedzieć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1152 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Wrocilam
![]() Dziekuje dziewczyny za pamiec i za zyczenia jestescie WIELKIE ![]() ![]() ![]() Nikitko wszystko jest do sprawdzenia ![]() ![]() Madziu oby szybciutko przeszly te ciezkie nocki i Gusiu u Ciebie rowniez ![]() ![]() ![]() Monia moge Ci troszke oddac cialka ![]() W prezencie urodzinowym zafundowalam sobie telefon ![]() ![]() Ide sie nim pobawic ![]()
![]() |
#1153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow Marcelko a jaki telefonik sobie kupiłas ? Nokie czy cos innego? ja zaraz mykam na pedicure ![]() jutro do pracy ![]() ![]() Pomidorko i jak rada mineła? troche humoru Kobieta modli się do Boga: Panie Boże, sam wiesz jak trudno jest żyć mądrej kobiecie. - Proszę, spraw bym była głupsza... - Na to Bóg. - No, niestety kochana, mężczyzny to ja z Ciebie nie zrobię! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
![]() Marcelinko, samych najszęśliwszych dni! Znalezienia tego jedynego pierścionka! Usamodzielnienia się i kierowania swoim życiem bez wyrzutów sumienia (wiesz o czym piszę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Emi fryzurka bardzo mi się podoba, uważam, że wyglądałabyś w niej świetnie! A my to razem będziemy się męczyć 1 września ![]() Nikitko, to na pewno wada aparatury. Często tak się zdarza. Nie martw się na zapas kochana, na pewno będzie dobrze ![]() Asieńko, cieszę się, że się w końcu do nas odezwałaś ![]() ![]() Gusiu, ależ masz nieprzespane noce ostatnio ![]() ![]() Misiu, bardzo się cieszę, że plamy schodzą ![]() Agnieszko, szkoda, ze długi weekend nie wypali. Ale to jest złośliwość rzeczy martwych. następnym razem może się uda ![]() Kachulko, to miałaś wczoraj pracowity dzień. Czekamy na ciebie wieczorem ![]() Kasiasiarku, nie dziwię się, że nie chce ci się do pracy na 14 chodzić. To najgorsza pora - nic nie zrobisz i taka nerwowa jesteś przed pracą - mam to samo ![]() Olka, w końcu ![]() ![]() ![]() ![]() Madziu, mi się wydaje, ze nie ma sensu myśleć o drugim dziecku kiedy Edzio taki mały jest. To normalne, że jesteś przemęczona. A kiedy w końcu mały będzie przesypiał całe noce i wasze życie się unormuje, to wtedy taka decyzja sama przyjdzie ![]() Ray, cieszę się, ze tak ładnie schudłaś! To jest siła samozaparcia ![]() Dziękuję dziewczyny za trzymanie kciuków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kurde to cie nastraszyły pewnie te babki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1156 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nikita_Wawa, poznałyśmy się z Kasią w pracy już dość dawno. Skończyłam ochronę środowiska, ale nie pracuję w zawodzie. A, i jeszcze ogrodnikiem jestem, bez powolania ![]()
![]() |
#1157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Olka, no właśnie ciotka (która jest polonistką) wczoraj na rozmowie powiedziała mi, że nie mam ich traktować jak dzieciaków, tylko poważnie. Bo inaczej mnie zjedzą. Już sama nie wiem co robić. Po prostu chyba zdam się na instynkt i tyle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
widać Olu uzalerznienie cie bierze ![]() ![]() fajny straszak na dzieciaczki ![]() ![]() o mi tez fajny pomysł przyszedł na nie grzeczne dzieci , wycieczka i oglądanie krat jak beda rozrabiały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1159 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Eee tam oglądanie, ja je chętnie oprowadzę, niech zobaczą co im grozi, jak będą rozrabiały ![]()
![]() |
#1160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny, niedźwiadek mi się włączył, bo w nocy z nerwów spać nie mogłam. Idę się zdzremnąć. A jeszcze dziś sie dowiedziałam, ze nie będziemy mieć netu jakoś do połowy września ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
widze ze dzis wiekszosc kiepskie dni ma..
i ja mam... mam troche probemow w mezem.. nie chce pisac o co chodzi bo to delikatna sprawa.. ale mimo to chodze struta...:/ musze znow leciec do gina moze mnie w koncu przyjmnie brrr... pomidora ja zawsze myslalam ze nauczyciele to sie niczego w szkole nie boja a tu prosze hehe monika oh nie masz sie co martwic zebys nie wywolala wilka z lasu i potem sie katowala dietami jak ja ![]()
#1162 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1163 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Pomidorko dziekuje
![]() ![]() ![]() Lulaj smacznie, a na neta smiagj w razie czego do rodzicow ![]() Co do pracy, dasz sobie z nimi rade, tylko nie warto popuszczac, bo dzieciaki moga byc "bezwzgledne" ![]() Witam nowa kolezanke Ole ![]() Monia dziekuje slicznie ![]() Ray skoro delikatna sprawa, to oby delikatnie i szybko udalo sie ja rozwiazac ![]() Mam nowy nr, a J nic o nim nie wie, nawet o tel nic nie wie... Napisalam mu sms niby przez "pomylke" hihi i cholera jasna mi na sms nie odpisuje, ale tej nowej to z predkoscia swiatla hihi Niech no ja go dorwe ![]() Glowka mnie boli, wiec ide sie polozyc...
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
hej kobietki
![]() zostalam dzisiaj oficjalnie podlaczona do netu ![]() ![]() Marcelko a nie wiem jak ja to robie, ze z małzem sie nie kloce jakos ![]() ![]() a tak ogolnie to jakos nie chce mi sie siedziec w domu ![]() szukalam z kolezanka pracy, pomoglam jej sie dostac w jedno miejsce gdzie i ja mialam isc ![]() ![]() A ja od 1 wrzesnia zaczynam leczenie i musialam z tego zrezygnowac, nie dalo rady niestety, bo bede musiala jezdzic do Londynu (3h w jedna strone). Z leczenia tez nie zrezygnuje, bo czekamy juz tyle czasu i musielismy podjac decyzje, ze zostaje w domu. W tej firmie bylo tez tak, ze obowiazuje miesiac pisemnego wypowiedzenia, jezeli odejdzie sie wczesniej to nie wyplaca pieniedzy za przepracowane godziny (a w wypadku ciazy ja nie mam miesiaca czasu.....) Szukalam tez pracy przez agencje, ale babka mi powiedziala od razu, ze przez pierwszy miesiac nie ma wolnego, nie mozna tez sobie wziasc zadnego chorobowego ![]() ![]() czyli np zwolnienia od lekarza ze szpitala tez ich nie obchodza, takiej osobie nie przedluza umowy ![]() nie ma tu zadnej takiej pracy, ktora bym mogla wykonywac i jednoczesnie podjac to leczenie nie chodzi tu o pieniadze, bo maz zrabia wiecej niz nasza znajoma para razem wzieta, ale ja juz bzika dostaje w domu moge np chodzic 2 razy w tygodniu na angielski do collegu, ale tam tez trzeba zaplacic za pol roku z gory no i tutaj tez sie boje w razie czego zajsc w ciaze, bo kaska przepadnie, ale uporczywie nad tym mysle, zeby jednak pojsc niedlugo ![]() Gusiu a my mamy laptopa Asusa, moj wujek ma duza firme komputerowa i to wlasnie u niego kupowalismy, ale jaki model to nie podam, bo hmmm moj maz kompletowal sobie wszystkie czesci jakie chcial (czytaj: najlepsze, najszybsze itd) i wujek zamawial je zza granicy i kompletowal ![]() A na poczatku mielismy wlasnie Viste wgrana, ale nas denerwowala i na XP zmienilismy. Wujek tez uzywal jakis czas Visty i mowil, ze bedzie trzeba poczekac jeszcze troche zanim ja dopracuja. Jak na ta chwile nie polecal ![]() Witam nowa kolezanke Ole ![]() kurcze ale ten czas leci, dopiero co wstalam, zrobilam zakupy, zaraz musze obiad ugotowac i juz moj mezus bedzie w domku ![]()
#1165 |
Zadomowienie
|
Mezatko, nie dziwię się, że masz dosyć siedzenia w domu, ja siedziałam z nogą w gipsie przez miesiąc i nie wiedziałam co ze sobą zrobić. U nas też przeważnie tak jest, że przez pierwszy miesiąc nie ma się wolnego, ale przez trzy to już przesada. No i chorować przez jeden dzień w tygodniu też się nie da, chyba że na biegunkę
![]()
#1166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kolezanka pracuje tu gdzie i ja mialam isc- pakuje plyty CD i DVD wiec praca leciutka, ale mowi, ze mialabym bardzo ciezko bo niestety trzeba tez nosic ciezkie pudla ![]() ![]() ![]() chcialam sie dzis poczuc potrzebna to zrobilam zakupy, a tak sie nanosilam, ze ledwo doczlapalam a nioslam m.in worek 5kg ziemniakow, 2,5 kg kurczaka i mozna sie domyslic ile ogolnie tego bylo hahaha az sama sie teraz z siebie smieje, bo normalnie bez zakupow idzie sie do sklepu z 35 minut a ja z tym towarem to ponad godzine szlam ![]()
![]() |
#1167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ale było milusio na pedicur nawet nie łaskotało tak bardzo ![]() jutro rano do pracy a wieczorkiem jak sie uda to smigniemy na mazurki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Przyczajenie
|
a o to mój nowy wyglad
![]()
#1169 |
Zakorzenienie
|
Mi sie bardzo podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() witam cie olu w naszym gronie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.