![]() |
#4561 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
![]() ![]() A ja kupiłam bezbarwny lakier/odżywkę do paznokci i zapłaciłam za panterkę o, tą: http://allegro.pl/item414920201_pare...erka_nr_9.html Nie chcę nosić jak pareo, tylko jak arafatkę. Chyba tylko te frendzle skrócę bo skubane aż 15cm mają. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4562 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kaś pokaż ten oczoj***bny zielony co zamiast bezbarwnego kupiłaś ![]() ![]() Ja już mam neta w swoim pokoju ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4563 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No może nie czarne, farba się zwie ciemna czekolada, no ale efekt to jak widać.. W blond wyglądam jak totalny debil, próbowałam kiedyś i zdecydowanie wole siebie czarną ![]() Pokoże, ale tel mi się ładuje, a mama wzięła do pracy cyfrówke, to za jakiś godzinek albo dwie ![]() ![]() A tam uczyć, przepisałam pare notatek, wydrukowałam sobie info o witaminach i paru enzymach i taka to nauka ![]() Cytat:
![]() Ja dziś zrobiłam z mamą pomidorówke ![]() Jak ja dawno nie piłam nic alkoholowego ![]() Cytat:
![]() ![]() Mierzyłaś linijką? ![]() ![]() ![]() ![]() Ja będę mieć dopiero w październiaku u siebie neta ![]() ![]() Byłam u tego dermatologa i dał mi jakieś 3 różne maści i na jednych pisze że są silniejsze od retinoidów ![]() ![]() Edit: mam fotki tiszerta i kolczaków i mojej smyczki SF ![]() i espeszjality dla Was (chyba dla Kaś, bo ona lubi kanciaste autka) fotki Mustanga który sobie stał porzucony na rynku głównym pod Sukiennicami ![]()
Edytowane przez kochana-plotkara Czas edycji: 2008-08-28 o 12:50 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4564 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratis macie zatyczaki. (Rubens by się ucieszył, jakby je zobaczył ![]() ![]() A co to ten Toffinek? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zabieram kolczyki. Zabieram tiszerta (kocham gitary ![]() ![]() ![]() ![]() Btw. wygrałam konkurs i zamieścili moją stylizacje na stronie ( ![]()
![]() |
#4565 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() To takie ciasteczko za 0,89zł co się kładzie na szklance i ono rozmaka i Toffi w środku robi się takie ciągnące i gorące i wilgotne... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Widzisz, wiedziałam że Ci się auciak spodoba ![]() Chcesz mnie rozkraść?! Tak to jest jak się zamieszcza zdjęcia w internecie ![]() ![]() Edit: a przypomniało mi się co do paska z gitarą to chciałam sobie kupić, był taki czerwony chyba w Forever18, ale już byłam po kebabie i mi gotówki brakło ![]() Cytat:
![]() A pozatym fajne ubranko ![]() Idę do chirurga ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4566 | ||||
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() super ![]() ![]() dzieki ![]() Cytat:
![]() a no tak ![]() ![]() dzieki ![]() co za wariat ![]() w wyrku Ci nie wystarczy ? ![]() dzieki ![]() fajne fotki na NK ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ważne żeby sie wszystko zagoiło ![]() wszystko super, naprawde ![]() ![]() Cytat:
![]() gratuluje ![]() powodzenia ![]() Wy ciągle coś kupujecie, teraz nowy sezon idzie a ja nie moge iść na zakupy ![]() mam depresje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4567 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może to i lepiej, bo ja jestem na wiecznej diecie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4568 |
Zadomowienie
|
A więc;P
Plot - super zakupyy ![]() ![]() Kaś - Szkoda, że na paznokciu nie wygląda tak jak w buteleczce, bo jest za***iaszczy ![]() ![]() ![]() Byłam dzisiaj na zakupach po jeden stanik, kupiłam 2 + gacie na wuef ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Zakorzenienie
|
Gaciasy w kwiaty.
![]() W konkursie chyba wygrałam sukienkę, bo prosili mnie o wymiary a do wygrania są torebki, sukienki itd. ![]() Moda na zdjęcia zapanowała. ![]()
#4570 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
Zakorzenienie
|
#4572 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
Zadomowienie
|
cześć kochane
![]() Kasiu, piękne włoski! ![]() dziewczyny, fajne zakupy porobiłyście ![]() ja dziś za dużo nie napiszę bo jestem zmęczona... byłam dzisiaj "pierwszy dzień w pracy".tzn. na takie przyuczenie poszłam. to jest sklep kosmetyczny mojej ciotki, która niedługo ma rodzić więc ja idę na "zastępstwo" za nią. strasznie jestem wymęczona, chyba dlatego, że pierwszy raz po półrocznej przerwie znów pracuję.... ale ciotka i tak nie da mi umowy więc w międzyczasie będę szukać czegoś innego. dziwnie mi, wiecie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4574 | ||
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie dostałam, może będzie brzydka.
![]() Na spotkanie klasowe. ![]() ![]() Cytat:
Ale nie martw się, my Ci przypomnimy. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A czemuż to? ![]()
![]() |
#4575 |
Zadomowienie
|
Tass - Fajna pracka, przynajmniej nie musisz biegać za kosmetykami
![]() Kaś - sama sobie zapamiętam datę ![]() Wena mnie dzisiaj dopadła i maźnełam se kwiatka na twarzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4576 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4577 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4578 |
Zakorzenienie
|
Ktoś musi doprowadzić do porządku ten zboczony portal.
![]()
#4579 |
Wtajemniczenie
|
Uo raju boskie jaka jestem padnięta, w skrócie powiem tyle, że:
*Kaś głupieloku jesteś okropna, ciągle coś wygrywasz ![]() ![]() Faktycznie jest moda na zdjecia ![]() ![]() *Nat fajny ten kwiotek, w ogóle lubie na Ciebie patrzeć, bo jesteś nie taka jak te inne wiedźmy co mają małe zdjęcia tyci tyci bo większych bozia nie dała na nk, a ja jestem krótkowidzem i muszę wsadzać nos w monitor i rzęsami stukać o piksele ![]() Pozatym to świetne spodenki ![]() ![]() ![]() Mam urodzinki 3 października (18 ![]() *Tass ja też kiedyś pracowałam w kosmetycznym, a raczej w takim z chemią gospodarczą itp, ale jako taki pomagier i pamiętam że było nudno i ciągle siedziałam obok regału z proszkami do prania i jadłam serowe drożdżówki okrąglaki z rodzynkami ![]() Ale przynajmniej wyrwiesz się i coś będziesz robić ![]() *Lunciak dzieki ![]() ![]() Nie martw się Lunajku, już wszystko wydałyśmy jak to zobrazowała Nat więc nie będziemy już nic pokazywać ![]() a z wiadomości parafialnych postanowiłam, że od września kupuje karnet na basen i jak będzie tanio to zapisuje sie na fitness na fat burning ![]() ![]() ![]() ząb mi rośnie i mnie całe pół szczęki boli ![]() ej dziewczyny, bo przyszedl do mnie katalog ikea i sobie chyba coś z pokojem poświruje, pokażcie swoje pokoje skoro jest moda na zdjęcia, może mnie zainspirujecie ![]()
![]() |
#4580 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4581 | |
Zadomowienie
|
Taaa, pewnie jeszcze Ty
![]() Cytat:
![]() ![]() No widzisz, patafiany skubane nie mają współczucia dla krótkowidzów ![]() ![]() Ja naliczyłam 1.95, ale i tak jesteś bogatsza ![]() Zapiszę datę ![]() Nie noo, wpierdzielać drożdżówki i kase za to zbijać ![]() ![]() ![]() Haha, teraz Lunka będzie się z nas nabijać, że ona ma 3 tysiaki w portfelu, a my 2 złote ![]() Oj biedna ![]() Pokoju nie pokażę, bo brzydki mam;P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4582 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() nie, jakoś nie.. zaraz Cie Lunka przebije ![]() oj, dużo o mnie jeszcze nie wiesz ![]() dzięki wiesz, dzięki, takimi tekstami do mnie ![]() Cytat:
![]() ![]() zero miłości ![]() bo ja cienka jestem z matmy ![]() spróbowałabyś nie ![]() ja nawet nie wiem czy mi płacili coś, bo to było dawno i u chrzestnej pracowałam, więc chyba te drożdżówki to pensja była ![]() tak, tak, tak teraz Lunka zaraz jak wyskoczy ze swoim zdjęciem z portfela (załącznik ![]() to żeście mnie poinspirowały ![]() idę spać! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4583 |
Zadomowienie
|
Nie no nie mogę już
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale dowodziku jeszcze nie mamy. ![]() ![]() To teraz zacytuję tatę: 'To puść.' ![]()
![]() |
#4585 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4586 |
Zakorzenienie
|
#4587 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4588 |
Zakorzenienie
|
Póki pamiętam urodziny mam 2 grudnia (31 niestety).
Nie pochwalę się ile mam w portfelu ale troszkę więcej od Was ![]() ![]() A 3 tysiaki i więcej widziałam i nawet miałam w łapce i do tego własne ![]() Pada u mnie okrutnie od rana a się szykuje koncert Polsatowski w mym mieście, możecie looknąć w TV jak wygląda Stary Rynek, bo na żywca będzie chyba... I jeszcze wraca dziś mój przyjaciel z Anglii i się spotykamy na Kujawiaczku... ![]()
#4589 |
Raczkowanie
|
Luna spóźnione naaaaaaj
![]() Kaś fajne włosy ![]() W ogole moze zastanawiacie się co ja tu robie ,wiec juz pisze ;p Pojechałam do tej kolezanki,spotkalismy sie ze znajomymi,ale oni wymyslili,zeby zrobic jutro [czylli wczoraj] ognisko i chcieli zeby zostala. Okazalo sie,ze moge, wiec zostalam,bylo super,wrzuce foty jak mi kolezanka nagra. Aaaaaaaale nie pojechałam na rejs ![]() ![]() ![]() Urodziny mam 28 lipca [w tym roku były 21-ale to leci ![]() A najwiecej w rece mialam 20tysiecy,szkoda ze nie moje ![]()
#4590 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() 20 tysiaków ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.