|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda "plus size"
http://allegro.pl/item409282671_zizz...8_l.html#photo
a co powiecie na ten? wiem, strasznie kolorowy, ale ja się nie wzbraniam przed kolorami, a na jesień/zimę tym bardziej by się w mieście trochę kolory przydało. zastanawiam się tylko, czy takie wzory nie będą pogrubiać? chyba zaryzykuję i spróbuję zamówić, a najwyżej będę sprzedawać na allegro. bo to jedyny ktory widzę na Allegro który jest na tyle długi ile chcę i mieszczę się w biuście!
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
co myslicie o tym bolerku,jest jeszcze czerwone,czy nie jest zbyt "babciowe"?
http://allegro.pl/item420271770_zizz...zlote_l_4.html byloby fajne,ale cos mi w nim nie pasi-tak chyba dekold
|
#2793 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a jesli chodzi o bolerka to mi sie podobaja tego typu: http://allegro.pl/item423388790_mark...tek_48_50.html http://allegro.pl/item425833592_dunn...o_r_46_48.html |
|
|
|
|
#2794 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2795 |
|
Zakorzenienie
|
Ale zescie kobitki naklepaly az trudno Was dogonic
ale widze ze nie tylko ja ale i Pani Bond'owa lata tak po plazy a co az sie chce zyc Kasia mniam piekny nowy avatarek a tak w ogole DZIEN DOBRY bardzo paniom mam dzis podejrzanie dobry humor
|
|
#2796 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja zaraz jade rowerkiem nad jeziorko się smażyć bo dziś piękne słoneczko za oknem a wam zycze milego dzionka, w ten weekend idziemy z Tż na zakupki wiec mam nadzieje ze ptrzytargam jakies ciuszki i się Wam pochwale
|
|
|
|
|
#2797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie oczywiscie leje jak to w Anglii Ja sie pochwale co ja zakupilam w H&M jak tylko dorwe sie do kompa bo focie juz mam nowa bielizna i fajna - gorsetowa bluzeczka zapinana na haftki z przodu och nie znosze nie miec kompa w domu ale odbije sobie wszystko jak tylko dostane go
|
|
|
#2798 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Odzywam się i ja Mam na imię Gosia i noszę rozmiar 44 ![]() Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona zacnego ![]() Jutro wybieram się z koleżanką na łażenie po sklepach i może coś mi się uda upolować, może kolejną torebkę chociaż albo buty. Właśnie szukam butów na jesień. Chociaż mam już jeden typ ze sklepu internetowe butyk.pl Co o nich myślicie?http://www.butyk.pl/towar.2007.Kozak...ar_300275.html Marzą mi się jakieś piękne kozaki, ale oczywiście w żadne nie wcisnę moich łydek ![]() Potrzebuję jeszcze płaszcza na zimę, bo jesienny mam. A właśnie może jutro porobię jakieś zdjęcia ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
#2799 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Gosiu
![]() co do butkow to sa eleganckie, nie da sie ukryc, ze wysokie i to mnie troszkę przeraza- podziwiam, ze umiesz chodzic w takich butkach ..jak czytalam to opinie sa bardzo dobre ![]() jezeli mam wyrazic swoje zdanie to mnie bardziej przypada do gustu taki fason.. - oczywiscie to jedynie moja opinia ![]() nie wiem czemu ale mam fiola na punkcie takich butow plaszcz http://allegro.pl/item420611776_modn...puszystej.html |
|
|
|
#2800 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ostatnio rozmawialysly o brzerabianiu zdjec modelek plus sizes, o lekim splaszczaniu brzuszka itp.A teraz kilka fotek ze stronki gdzie fotograf nie pracuje i modelki ukazuja pelne w 100 procentach ksztalty.Bardzo pelne czasami.Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#2801 |
|
Raczkowanie
|
dalej..
|
|
|
|
#2802 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Ci tylko powiem Gastone ze te zdjecia sa super
Dziekuje Laseczki jak marzenie - chyba sie pokusze i jak wreszcie ten komp bede miec w domu wkleje swoje fotki posmiejemy sie chociaz razem co )
|
|
#2804 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super wygladaja te modelki, maja fajne ciuszki ![]() Mischoko poka poka co kupilas brzmi bardzo interesujaco ;p a kiedy bedziesz miec kompa w domu??a w tym stroju się zakochałam ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1219754280 znalazłam ta stronke super sa tam ciuchy
|
|
|
|
|
#2805 |
|
Wtajemniczenie
|
To chcę:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1219753868 ![]() ![]() Btw. Czy kupienie jakieś czterdziestej i czterdziestej pierwszej pary butów to wielki grzech ![]() ![]() ? Bo właśnie mój ulubiony sprzedawca na all wrzucił nowe modele ![]() ![]()
Muminki cię widzą. Muminki cię śledzą. Muminki cię znajdą, zabiją i zjedzą... ************************* *** Stultorum infinitus est numerus... Edytowane przez Ponura Czas edycji: 2008-08-26 o 15:08 Powód: poprawa linka |
|
|
|
#2806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i kupilam w H&M taka jakby koszulke ale wyglada jak gorset tylko na ramiaczkach zapinana na haftki z przodu jest troche na mnie za duza ale to nic mam miec na poczatku wrzesnia wiec czekam ale pochwale sie jesli tylko chcecie w ogole poniewaz ja jestem zapalona szydelko i druto maniaczka chcialam swoj watek zalozy jak tylko bede miec mozliwosc wklejenia fotek i pokazc co ja tam sobie czasem dziergam
|
|
|
#2807 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do modelek dziewczynki to uwaga mam tego wiecej!!! |
|
|
|
|
#2808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeju jak mi milo naprawde obiecuje ze sie postaram i wkleje wszystkie fotki tego co zrobilam lub robie bo mam zawsze dwie trzy rzeczy zaczete zeby sie nie nudzic. Ale ja przede wszystki zaczynalam od szydelka wlasnie a potem druty i glownie ubranka dla dzieci bo mialam resztki welny. Ale teraz to juz i obrus za mna i w trakcie drugiego sweterka jestem matko jak mi milo bede sie chwialic dziekuje ale to juz na innym watku. A co do modelek: wygladam jak ta pierwsza tylko ze ja bez usztywnianego staniczka to na krok sie nie ruszam ) no i wlosy mam rudo-bordowe i takie do pasa a co sie bede szczypac jak juz dorwe kompa wkleje swoje autentyczne foty jak mowilam wczesniej przynajmniej sie bedzie mozna posmiac no i na pewno beda bez retuszu )))
Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2008-08-26 o 16:47 Powód: poprawka - literowki |
|
|
|
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
Mischoko to ja czekam na Twoje dzieła
) ja to mam nie dość że lenia w tyłku to jeszcze dwie lewe ręce do takich rzeczy, a cierpliwości to już wogóle brakujenie no Gastone super co poniektóre Ponura a czy ja wiem czy grzech jak się noszą to czemu masz nie kupić heh tylko gdzie Ty je trzymasz??
|
|
|
|
#2810 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co?
|
|
#2811 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Za dużo ładnych butów będzie teraz, przecież to zbankrutować można. A do tego jeszcze torebki. Bo jak wiadomo butów i torebek nigdy dość ![]() A te czarne na które się czaję to chyba jednak kupię. Myślę że nie dam rady śmigać codziennie na 10cm ale postaram się jak najczęściej.
|
|
|
|
|
#2812 |
|
Raczkowanie
|
Kurde mol dziewczyny, mam nadzieję, że nie tylko ja mam ten problem a mianowicie...
Zbliża się jesień, a ja nigdzie nie mogę znaleźć oficerek dla siebie , ani w ogóle żadnych butów z wysokimi cholewami . Wszystkie saszki, kowbojki, oficerki jakie mi się udało znaleźć w sklepach za ciasne w łydce . Oczywiście dałoby radę coś znaleźć, w tamtym roku przymierzałam w Bacie fajne czarne kozaczki ale cena 400 zł . Znalazłam wreszcie też na allegro coś fajnego - rozmiary nawet do 42 , chyba,że zacznę odkładać już teraz to może do października uzbieram .http://allegro.pl/item424606689_zizz..._skora_39.html
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
Ponura - nieeee kochana wybaczymy! wszak zapewniasz chleb i pracę sprzedawcom i producentom obuwia
![]() Coki też to mam, nie przejmuj się ![]() Aja wczoraj kupiłam czerwone buciki o których Wam wcześniej wspominałam Wstawię później foteczki
|
#2814 |
|
Raczkowanie
|
E a ja sie nie mam czym pochwalic wiec wstawiam znow kobitki
|
|
|
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
rozowa jak dla mnie the best
choc rozowego nie lubie koloru to tu wyglada uroczo
|
|
#2816 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Słuszna uwaga kochanieńka, trzeba wspierać drobnych przedsiębiorców Buciki zatem zostały zasponsorowane przez mamooosię i zakupione ![]()
|
|
#2817 |
|
Raczkowanie
|
Mischoko zajrzyj na NK
|
|
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
haha, jak Carrie z Seksu w wielkim mieście :P butomaniaczka
![]() co do zdjęć pań wklejonych przez gastone - panie, owszem, bardzo fajne, apetyczne, ale ciuchy mi się w ogóle (lub prawie w ogóle :P) nie podobają, jakieś takie niee...... nie mój styl całkowicie.
|
#2819 |
|
Zakorzenienie
|
No ba
zajrzalam i wielkie dzieki masz nowa wiadomosc )
|
|
#2820 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mischoko Kilka fotek
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.

Ja sie pochwale co ja zakupilam w H&M jak tylko dorwe sie do kompa bo focie juz mam 

super wygladaja te modelki, maja fajne ciuszki 
. Oczywiście dałoby radę coś znaleźć, w tamtym roku przymierzałam w Bacie fajne czarne kozaczki ale cena 400 zł