![]() |
#541 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowe 2021
![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#542 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
25.01.2008 ![]() ![]() Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Rozeznanie
|
![]()
MadziQ6 Oo też różnica 7 lat?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Zakorzenienie
|
![]()
U nas jeżeli dziewczynka to Matylda (musi być na M bo mamy już Maje i Marcelinke🤭
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Haha tak moja starsza kończy teraz w czerwcu 9 lat a młodsza w listopadzie 2 latka ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Rozeznanie
|
![]()
Super
![]() ![]() ![]() Co do imion to czuje ze będzie ciężko, jakoś brak jakichkolwiek typów imion na ten moment ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Rozeznanie
|
![]()
Tylko że termin mam na końcówkę grudnia, a moja dwójka była bardzo terminowa z porodem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Rozeznanie
|
![]()
Dzień dobry!
mervie- Basia tp 01.01.2021, 33 lata, syn 4 lata Ja już muszę obiad robić bo mój syn głodny ![]() Byliśmy dziś na spacerze z rowerem, u mnie fajna pogoda, taka w sam raz Ale ja z tych co nie cierpią lata i upałów ![]() Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
![]() |
#549 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Rozeznanie
|
![]()
MadziQ6 oby się tak dało hehe
![]() Starsza córeczka cieszy się z nowego rodzeństwa? Wie już? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#551 | ||||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Zebraliśmy listę imion dla chłopców i dziewczyn póki co. Z dziewczynkami się zgadzamy, tylko w innej kolejności co do tego jak bardzo nam się podobają imiona ![]() ![]() Już wiem żeby Anielkę wykreślić z listy bo za bardzo popularna widzę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A co gorsza najchętniej nazwała bym dziewczynkę tak, jak dałam córce na drugie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() i nie zawaham się o tym wspomnieć w momencie krytycznych opinii ![]() ![]() Edytowane przez iwannaseearainbow Czas edycji: 2020-05-28 o 12:31 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Swoją drogą to dobrze nam wypada zaawansowana ciąża i poród akurat na zimę. Nie wyobrażam sobie mieć brzuchola i zyc przy 35 stopniach w cieniu. Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#553 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Rozeznanie
|
![]()
Tak teraz myślę o wyborze imion bo mnie się wydaje że to tak wcześnie i w ogóle o tym nie myślałam a prawda taka że dla syna już było imię na 1 prenatalnych, czekaliśmy tylko na potwierdzenie płci...siurek się od razu u nas pokazał
![]() Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
![]() |
#555 |
Raczkowanie
|
![]()
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez truru Czas edycji: 2023-11-18 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() U nas syn tak średnio zaeragowal, tzn niby dobrze przyjął ale później mnie pytał na osobności "Mama, przecież chciałaś mieć tylko dwójkę dzieci". Chyba gdzieś podlsyszlal jak mówiłam że mi dwójka wystarczy ![]() ![]() ![]() Mała natomiast jeszcze pewnie nie za wiele z tego rozumie, ale ona jest taka opiekuńcza wszędzie swoją lalkę bierze i mówi na nią dzidzia. Swoją pół roczną kuzynkę ciągle by głaskala i całowała ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Rozeznanie
|
![]()
Ja się cieszę z zimowego dziecka, kurtkę miałam numer większą zimową parkę i na duży brzuch była dobra i po ciąży też. A tak naprawdę mi było tak gorąco że chodziłam porozpinana
![]() A styczniowe bobo na późną wiosnę/wakacje będzie super, już takie świadome. I w lipcu na rozszerzanie diety jakoś kolorowo ![]() Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
![]() |
#558 |
Zadomowienie
|
![]()
Mnie trochę przeraża duży brzuch zimą
![]() Ale fajnie właśnie że na lato już będzie fajne takie ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Rozeznanie
|
![]()
Mi też pasuje taka pora roku, poprzednio rodziłam luty i marzec i też było ok, natomiast nie wyobrażam sobie rodzic w lato albo całe lato chodzić z dużym brzuchem
![]() ![]() ![]() Edytowane przez emila28101987 Czas edycji: 2020-05-28 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#560 | |||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Także ju newer noł ![]() A wiosna i lato ze styczniowym bobasem, to najlepsza strona tego terminu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Zadomowienie
|
![]()
iwannaseearainbow u mnie z imieniem dla chłopca było o tyle śmiesznie, że od zawsze podobało mi się tylko jedno i tak miał nazywać się mój przyszły syn. Życie potoczyło się tak, że takie imię nosi mój ... mąż
![]() W związku z tym, znalazłam inne męskie imię, które bardzo mi się podoba i tak już zostanie, ponieważ wg mnie wszystkie inne imiona są brzydkie ![]() Natomiast imię męża synek dostanie na drugie, jeśli będzie synek. ![]() Dla dziewczynki imię wybrał mąż i to również nie podlega dyskusji. Teraz tylko wyczekiwać opinii rodziny: "dlaczego takie? ja tak bardzo marzę o tym, aby mój wnuk nazywał się ... " MadziQ6 tyle kasy za ogródek działkowy? W niektórych regionach kilka ha ziemi można za to kupić. Edytowane przez Iska00 Czas edycji: 2020-05-28 o 13:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Zadomowienie
|
![]()
MadziQ cena z kosmosu. U nas chodza po tyle zrobione na tip top z domkiem. A jest sporo ktore mozna za darmo przygarnac bo nikt nie chce a wlasciciele juz nie zyja
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Moja młodsza nierozumie ani trochę ale jest za mała ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Strzelaj lub emigruj!
|
![]()
Ale wy pedzicie w przyszłość- ja imion nie mam i zapewne długo nie będę miała, póki pewnie połowa ciąży minie i na bank będę wiedziała że wszystko z dzieckiem ok
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#565 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Haha ja teraz miałam owulację z 2 jajników (potwierdzoną monitoringiem), ale czuję, że tylko 1 się zadomowiło. Kiedyś też mowiłam w otoczeniu jakie imiona mi się podobają, ale później te imiona dostały nowo narodzone dzieci, więc stwierdziłam, że nikomu w realu nie powiem o Anielce, to nikt mi nie ukradnie tego imienia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do porodu zimą to ja się cieszę, że akurat tak wypadło. Zawsze chciałam mieć dziecko z początku roku i los się tak potoczył, że akurat się udało. Oczywiście, jakbym miała tp np na lipiec czy kazdy inny miesiąc to też cieszyłabym się. Fajnie, że będzie można rozszerzać dietę swieżymi warzywami. No i sprawa połogu - raczej nic sobie nie odparzę, bo nie będzie 35 st upału ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
![]()
25.01.2008 ![]() ![]() Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#566 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Tak dziewczyny takie ceny są u mnie w mieście ale fakt jest altanka bo niesprzedaja bez. Ale ogródki same w sobie niesa wielkie. Za to koleżanka z z innego województwa chciała kupić i tania cenę bo za 4tys!!z altanka! Ale niekupilam bo sąsiad za pltem miał pasieki a dzieci ma małe więc bała się... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Raczkowanie
|
![]()
U nas rozmowy o imionach były dawno przed decyzją o staraniach.
![]() ![]() PS ogórki małosolne to złoto ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja jem właśnie rogalik z nutella a potem zapodam sobie chipsy🤭🤦☠♀️mam taki apetyt że szoook
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Raczkowanie
|
![]()
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez truru Czas edycji: 2023-11-18 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Boje się tylko że pierwsze 3 miesiące, kolki itp , ponura zima i łatwo o depreche 🤦
![]() Co do imion - dla dziewczynki jesteśmy zgodni od 1 ciąży. Był chłopak i dluuugo szukaliśmy kompromisu, jak będzie drugi chłopak to znowu będzie ciężka dyskusja ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Pierwszy dzień tak cały dzień mi dziś niedobrze 🤢 Edytowane przez coco00 Czas edycji: 2020-05-28 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:25.