![]() |
#211 |
Zadomowienie
|
Dot.: Starania o dziecko od 2020 roku - cz. 2
MadziQ ze co !!??
Ehhh my baby potrafimy naprawdę być głupie i wredne ... piernicz je ! Jesteś super babka masz cudowne córeczki i teraz będzie cudowne dziecko trzymamy za Ciebie kciuki i serducha a głupimy babami , o jakieś niskiej samoocenie i w ogóle Grrrr się nie przejmuj 😘 ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Madziq I ja czasem uważam ze mam mentalność nastolatki i tak mówi mi cZaem moj narzeczony i tak cZaem mówi Beatka albo Malamii ze jestemy takie jakieś wesołe , żartobliwe nie na swój wiek ... No i co z tego!!?? To nie znaczy ze jestemy \ będziemy złymi matkami takie mamy charaktery ... Sorki czytań po kolei i pisze bo mnie normlanie krew zalewa !! |
![]() ![]() |
![]() |
#212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Zadomowienie
|
A jak to są jakieś stare baby i maja zaściankową mentalność miej to głęboko w swojej pięknej P...
My uważamy inaczej nasza Grupa Cię wspiera i nie słuchaj co gadaj „ głupie baby „ 💪🏻👍🏻😘😘😘😘 |
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Zadomowienie
|
MadziQ
Oczywiście nie warto drążyć bo po co , rozmyślać nad głupim gadaniem 😂 można tylko się posmiac 😘😘😘 „ dla was jestem szaleńcem. , a według mnie to wy jesteście nudni „ ❤️ |
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na jakiej podstawie ona w ogóle takie rzeczy pisze ? Beatka jak rozmowa tż z teściem ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
A tak po za tym mam problem doradzcie coś, od wczoraj mam zatkane ucho... Jak byłam we wtorek na becie to wiało strasznie i chyba mnie przewiało bo najpierw ucho swędziało a potem się na nstp dzień zatkało i jestem pół głucha a czasami za kłuję
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 |
Zadomowienie
|
Niestety
![]() Ja jechałam po winko do biedry,i nie zgadniecie jakiej sytuacji byłam świadkiem. Byłam 3cia na kasie, nr 1 był Pan całkiem przystojny, kupował 3 piwka,czekoladke i papierosy. Pan płaci, zabiera piwka i mówi "ta czekoladka to dla tej Pani (nr2) która mnie przepuściła pierwszego. Normalnie zamarłam, taki miły gest w tych okropnych czasach ? Normalnie ciepło na serduszku mi się zrobiło aż, mając świadomość że tacy ludzie jeszcze w ogóle są ![]() Także Madziaq się tam nie przejmuj jakąś babą, myśl tylko o tych dobrych ludziach ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Zadomowienie
|
Madziq
Z własnego i z domu doświadczenia Jeśli masz zawiane i będziesz miała zapalenie nie ma co się leczyć w domu idź do lekarza ... u nas to się rozwijało w ropne leżysz płaczesz z bólu nie słyszysz i czarna ropa leci z ucha ... na prawdę mam same złe wspomnienia także lekarz :/ ja tyle mogę poradzić i nie kamfora nie ciepło wręcz odwrotnie , ale nie mocz ucha ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Bywałam z tym na SORach w Pozku także .. trochę o tym wiem ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Malarii oj tak są jeszcze dobrzy ludzie 🥰🥰 |
![]() ![]() |
![]() |
#220 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja zostałam sama na piątkowy nocowieczór,tż wyszedl ze znajomymi, mam winko i kapuste ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Zadomowienie
|
Ja weszłam do wyrka , ja byłam u mamy moj tż ogarniał w domu sprawy firmy , potem po mnie przyjechał . Ja wyrko a on sobie nalał winka i się relaksuje obok w pokoju ( winko + muzyczka ) ☺️ Nic lecę nynki
Trzymajcie się moje Kochane , wspaniałe super mamuśki i przyszłe 1 mamuśki i w ogóle 😬😋😘😘😘 |
![]() ![]() |
![]() |
#223 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do ucha to nie mam pojęcia, ja jak juz zawsze jakieś kropelki wlewałam ale już długo długo ucha zdrowe więc nie wiem, może jakiś okład ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#224 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Zadomowienie
|
Zazdroszczę Ci Madziu ahhh ale wierze ze nadejdzie ten czas . 🥰😘 ostanio wyobrażałam sobie jak to będzie jak moja córka będzie jak ja , a ja jak moja mama . I obyśmy miały taki kontakt i była tak blisko córki lub syna ❤️ Dobranoc 😘
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na okład przy starcie starań wykupię całą przyczepę, może tam znajdę jakiegoś bobasa ![]() ![]() A w ogóle 3 bociany widziałam ostatnio ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry Dziewczyny 🍀
Jadę niedługo do endokrynologa, trochę się martwię co mi powie w związku z tym, że znowu mam takie wysokie TSH. Boję się, że powie, żebym się jeszcze wstrzymała ze staraniami 3 miesiące albo więcej ![]() Pięknej soboty Wam życzę 😊 ---------- Dopisano o 06:45 ---------- Poprzedni post napisano o 06:42 ---------- Beata, trzymam kciuki, aby rozmowa męża z teściem potoczyła się odpowiednio i żeby teść zrozumiał, przemyślał i zmienił swoje zachowanie. ✊ |
![]() ![]() |
![]() |
#231 | ||
Wtajemniczenie
|
Starania o dziecko od 2020 roku - cz. 2
Cytat:
Cytat:
Dokladnie! Jestes super babka i nie przejmuj sie takimi tekstami, to nie z toba jest problem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ---------- Ja ogolnie tez jestem taka zartobliwa i wesola, ale jeszcze moze tego nie widac tu na watku ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez niemanicka Czas edycji: 2020-05-30 o 07:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wstałam z bólem głowy na dodatek w nocy dużo się kręciłam i przeżywałam wczorajszą akcję ehh
![]() ![]() Niemanicka nie stosuje nic bo niema, jedynie wczoraj zakropilam tym do czyszczenia uszu bo może tak jak mówisz nadmiar woskowiny itd. U nas dostać się do niego graniczy z cudem tzn dostanę się za miesiąc najwcześniej ![]() ![]() Beata jak temp? ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#233 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Temp dzisiaj 37.2 wczoraj 37.3 dwa dni temu tez bylo 37.2 ![]() Tż przy przytulankach sam sie zapytal czy mam goraczke bo czul ,ze id środka jestem ciepla ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
A ja znudow zrobiłam sobie owulaka bo mam ich dużo
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#236 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zobaczymy co to bedzie tż do mnue podszedl jak kawe robilam od tylu dotknal brzucha i powiedzial moje malenstwo ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#238 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry 🌸
Pięknej słonecznej kobietki ☺️ WszYtako będzie dobrze u Endo ![]() I na rozmowie z teściem ☺️ |
![]() ![]() |
![]() |
#240 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.