|
|
#331 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starania o dziecko od 2020 roku - cz. 2
Cytat:
Testowałaś ? Jak w ogóle dziś się czujesz w związku z tą przykrą sytuacją z mieszkaniem ? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#332 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
🌸spokojnej niedzieli ❤️ Ja bym pewnie nie wytrzymała i testowała. |
|
|
|
#333 | ||
|
Zadomowienie
|
U mnie dziś 20dc, czuję się dobrze bo w końcu się wyspałam
![]() ![]() Wczoraj na urodzinkach się człowiek ostresił i jest tak fajnie dziś, piję kawkę, rosołek chodzi, nawet głowa mnie dziś nie boli po winku ![]() Miłej niedzieli kobietki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
![]() Skręcało by mnie aż ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nadal nie jest spadek! Trzymam kciuki, zeby Wam sie ulozylo Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo kciukam mocno ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
#335 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mowisz ,ze to nie spadek? Oki to jutro zatestuje ![]() Az sama sobie sie dziwie, ze jestem tak cierpliwa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#336 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My mieszkaliśmy ponad dwa lata z moimi rodzicami, i bardzo ich kocham ale końcówka już była ciężka bo wiadomo każdy chce po swojemu wszystko robić etc. Teraz obok nich mamy dom, i jest super, niby osobno ale blisko ![]() 3 mam kciuku, czasem pierwszy wybór trafi idealnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dopiero wstałam! Tz wziął młoda a ja mogłam wkoncu pospac
![]() ![]() Beata a w pierwszej fazie jakie miałaś temp? Masz jakiś wykres? Ja też myślę że to niejest jakiś duży spadek ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#338 |
|
Rozeznanie
|
Beata wszyscy trzymamy kciuki! Na pewno ciężko twojemu tż-towi, ale to na razie wszystko świeże. Jak dadzą sobie trochę czasu, jego mama też przemysli sytuację i na pewno jeszcze się pogodzą. Jestem dobrej myśli
my tez mieszkamy z rodzicami mojego męża i mamy naprawdę super kontakt ale czasami mam dość.. dlatego chce jak najszybciej zacząć budowę domku a pewnie nie stanie się to szybciej niż za 2 lata... Ale pocieszam się tym że mi teściówka pomoże jak będzie dziecko (lub kilka dzieci bo ja chce mieć dużą, zdrowa rodzinę) a potem pójdziemy na swoje Ale życie pokaże czy dalej będzie tak różowo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#339 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
![]() Ktoś pytał jak inne moje hormony. Szczerze to badałam tylko te tarczycowe, one są w porządku. Mam nadzieję że w czerwcu uda mi się dostać do ginekologa, więc poproszę o skierowanie na badanie innych hormonów. Dziewczyny, z kolei ja nie wytrzymałam i chciałam się upewnić, że nie jestem w ciąży i zrobiłam test (ale miałam tylko o czułości 20). Oczywiście wyszedł negatywny. Ale w mojej sytuacji nie czuję dużego smutku czy rozczarowania. Beata, daj znać jak tam po obejrzeniu mieszkania
|
|
|
|
#340 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#341 |
|
Rozeznanie
|
Malamii, ale mi Endo mówił że te pozostałe tarczycowe mam w normie, i ze mam taką dziwną sytuację z tymi hormonami bo ciężko jej stwierdzić czy mam tylko niedoczynność czy to już Hashimoto. Nawet nie wiedziałam, że są takie kalkulatory na necie, ale wolę jednak zaufać lekarzowi
|
|
|
|
#342 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A hashimoto na jakiej podstawie ? Przeciwciał czy usg ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#343 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
i powinno się ono wychowywać w zdrowej atmosferze pełnej szacunku i miłości ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#344 |
|
Rozeznanie
|
Malamii, głównie na podstawie USG. Ale na szczęście nie mam guzków.
|
|
|
|
#345 |
|
Zadomowienie
|
Uf to dobrze!
|
|
|
#346 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie co Wam jeszcze powiem? Że jak wczoraj u lekarza byłam i czekałam w kolejce (kolejka na dworze, pod gabinetem) to stały niedaleko mnie jakieś dwie kobiety, ale rozmawiały na tyle głośno, że ciężko było nie słyszeć. W każdym razie jedna z nich opowiadała, że ona bardzo chce mieć dziecko, a jej mąż nie i woli poczekać z tym, więc szuka najlepszych sposobów by męża w to dziecko, krótko mówiąc, wrobic. Mówiła m.in. Że próbuje przebijać prezerwatywy, kłamać że nie ma dni płodnych. Ale najgorsze o czym mówiła to że w internecie przeczytała "super sposób" że można zaaplikować sobie nasienie strzykawką. 😯 Jestem daleka od oceniania innych ludzi, nie znając ani ich ani sytuacji w jakiej się znajdują, ale może chciałabyście wyrazić swoje zdanie w tej kwestii? Ja jednak uważam, że nie jest to uczciwe wobec partnera.
|
|
|
|
#347 | |
|
Zadomowienie
|
Uf to dobrze!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() Dla mnie typowy pustak, inaczej tego nie potrafię nazwać, w związku trzeba rozmawiać i akceptować zdanie swojego partnera, zawsze trzeba znaleźć kompromis. Dziwi mnie to że w dzisiejszych czasach takie pustaki jeszcze istnieją -_- z drugiej strony, w takich czasach żyjemy że sporo ludzi poprostu zamiast mózgu ma orzeszka chyba ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję facetowi, pewnie nie wie, w co się wpakował. |
|
|
|
|
#349 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#350 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#351 |
|
Rozeznanie
|
Zgadzam się z Wami w 100%. Nie wiem do czego jest jeszcze w stanie posunąć się taka kobieta
jej koleżanka też była w szoku, ale ona tłumaczyła że jak dziecko się pojawi to mąż i tak będzie szczęśliwy, tylko teraz o tym nie wie że tak naprawdę chce tego dziecka 🤦 i z ciekawości poszukałam trochę w Googlach i szok! Jest mnóstwo rad na forach jak bez wiedzy mężczyzny "się zapłodnić". Smutne to jest...
|
|
|
|
#352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#353 |
|
Zadomowienie
|
Uważam to za chore !!
Jak będzie normalna i będą rozmawiać w końcu tez facet by poczuł ze pragnie dziecka ! Jeszcze się zdziwi jak facet jednak nie będzie szczęśliwy , gorzej powie ze ma usunąć bo go nie chciał a i może ze to nie jego ! Wtedy kopara jej opadnie . Głupie te baby niektóre... ja bym w oczy nie mogła spojrzeć facetowi ... masakra jakaś , szok 🤯🤯🤯🤯🤯 |
|
|
|
#354 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej, u mnie wczoraj było pracowicie a dzisiaj już tylko relaks
![]() Beata myślę, że wyprowadzka dobrze wam zrobi. Uważam, że mieszkanie na stałe z rodzicami nigdy nie jest dobre, nieważne jak dobre są relacje. W pobliżu ok, ale nie w tym samym domu czy tuż obok. Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Hej, u mnie wczoraj było pracowicie a dzisiaj już tylko relaks ![]() Beata myślę, że wyprowadzka dobrze wam zrobi. Uważam, że mieszkanie na stałe z rodzicami nigdy nie jest dobre, nieważne jak dobre są relacje. W pobliżu ok, ale nie w tym samym domu czy tuż obok. Cytat:
||
|
|
|
#355 |
|
Rozeznanie
|
Macie rację. Zresztą jakby ten facet się o tym dowiedział, to już pewnie nigdy by jej nie zaufał. Ale przecież pewnie mu powie że antykoncepcja zawiodła i tyle 🤷😟 swoją drogą wygląda na zupełnie normalną kobietę, pozory mylą...
Beata, jak u Ciebie? Emocje trochę opadły? Jak to mieszkanie, które mieliście oglądać? |
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
Beata haloo żyjecie?
|
|
|
#357 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No właśnie Beata jak tam mieszkanie? wyprowadzka to chyba najlepsza rzecz jaką możecie zrobić, a wtedy na spokojnie TŻ z mamą powinni się dogadać.
|
|
|
|
|
#358 |
|
Zadomowienie
|
Co tan laseczki ? ☺️☺️Jak mija wieczór ?
|
|
|
|
#359 |
|
Zadomowienie
|
Leniwie
tv, żarło i nic nie robienie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#360 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
przyszla krzyczala jedno a jak tz zadzwonil do siostry czy to prawda ,ze tak powiedziala to wziela zadzwonila do mamy zapytala sie co za ferment sieje to sie wszystkiego wyparla .. kobieta ktora ma ponad 50 lat takie zachowanie..Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
bo dzisiaj nie pasowala tej osobie .. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.

spokojnej niedzieli
️

Jestem daleka od oceniania innych ludzi, nie znając ani ich ani sytuacji w jakiej się znajdują, ale może chciałabyście wyrazić swoje zdanie w tej kwestii? Ja jednak uważam, że nie jest to uczciwe wobec partnera.

wyprowadzka to chyba najlepsza rzecz jaką możecie zrobić, a wtedy na spokojnie TŻ z mamą powinni się dogadać.

tv, żarło i nic nie robienie