|
|
#3061 | |
|
Realistka
|
Dot.: Mamusie październik 2020
Cytat:
ja tez juz od dawna, chyba od prawie 2 miesiecy latam w tych z pasem lub w dresach na gumce. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3062 | ||
|
Zaszynszylowana
|
Cytat:
Cytat:
Ja sądziłam, że większość z Was się jeszcze w spodnie dopina
|
|
#3063 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
już wtedy chodziłam z rozpiętym guzikiem, a na Wielkanoc już spodnie ciążowe ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3064 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z miesiąc temu schowałam wszystkie dawne dżinsy i nawet nie miałabym jak sprawdzić teraz W ogóle mam tak teraz, że wszystko na brzuchu mi przeszkadza, każda gumka i każdy pas ciążowy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3066 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez już od daaaawna śmigam tylko w ciazowych. Długo bym mogła chyba chodzić w zwykłych, ale mnie cisnelo, to było mało wygodne i stwierdziłam ze to bez sensu i lepiej chodzić w wygodnych skoro i tak tez ciążowe spodnie kupowałam. Pomysł z rozpisaniem guzika w ogóle mnie nie przekonywał bo jednak głupio wyglada jak się bluzka odsunie a do tego wtedy spodnie predysponowane są do zjazdu z tylka bardziej
Dlatego mam ciążowe z lidla- jasne jeans i czarne i w jasnych śmigam praktycznie codziennie już od całkiem dawna. Tydzień temu robiłam selekcję w szafie, rzeczy w które nie będę mieć szans się mieścić schowane na górne, tyle półki. Za to myśle ze wiele z moich zwykłych ciuchów luźnych wykorzystam bez problemu przez bardzo długo. Szczególnie właśnie jakieś letnie sukienki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3067 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Znowu mialam ciężką noc. Tak mnie plecy bolały ze juz myślałam że nigdy nie usnę. Po 2 jeszcze spacerowałam po mieszkaniu żeby to jakos rozchodzić ![]() Teraz juz jest lepiej i piekne sloneczko jakoś mnie pozytywnie nastraja ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3068 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
ja dziś w końcu normalnie się wyspałam (do 10.30 ) dziś w planach dalsze porządki i przygotowanie do malowania. wszystko robię dwa razy wolniej 🤪 u nas rano pięknie świeciło słońce, mąż umyl z tej okazji okno i od razu zrobiło się pochmurno 🤣 miał w planach umyć resztę, ale chyba zapał mu opadł ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3069 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja widziałam dziś w Lidlu czereśnie 49 zł kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3070 |
|
Wtajemniczenie
|
ja w Lidlu kupiłam sukienkę letnią za 25 zł. wzięłam rozmiar L po prostu, bardzo wygodna i miejsca ba brzuch sporo
![]() i kolejna dawka ubranek 62 i kilka 56 mamy też małą żyrafę ![]() 20200530_155312-min.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaka śliczna!!! ![]() 20200530_161400.jpg Ja kupiłam też trochę rzeczy, ale czekam jeszcze na resztę żeby wrzucić. Między innymi renifera na grudzień
Edytowane przez margitta Czas edycji: 2020-05-30 o 16:16 |
|
|
|
|
#3072 | |
|
Zaszynszylowana
|
Cytat:
![]() Nie widziałam jeszcze kombinezonu żyrafy
|
|
#3073 |
|
Zadomowienie
|
Ale slodkie kombinezony dla malusznow macie 🥰
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3074 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam ciążowe ale wtedy za bardzo mi brzuch wywala i wole chodzić poki co w zwykłych Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3076 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3078 |
|
Zadomowienie
|
Hej no mi tez w ciążowych brzuch wydaje się większy niz jest naprawdę
![]() Na 5 10 15 jest promocja z okazji dnia dziecka pare rzeczy wrzuciłam do koszyka a potem usunęłam bo nednak uznalam ze wole kupowac naocznie i namacalnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3079 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć wam
mi aplikacja dzisiaj pokazała już takiego dzidziusia Screenshot_20200531-110700_Pregnancy+.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3080 |
|
Zadomowienie
|
Kanarkowaaa ale fajna fotka. Ja chcę isc na usg 3d to zobaczę jak tam nasza malutka wygląda 🥰
Cisza tu taka pewnie ładna pogoda i wszyscy korzystają u nas też pięknie nad morzem troche poleżeliśmy i korzystam z męża w domu bo mamy dlugi weekend ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3081 |
|
Rozeznanie
|
U nas dziś strasznie brzydko ale cały weekend pracowity bo przygotowywałam mężowi wstępnie mieszkanie pod remoncik/malowanie plus pakowałam się bo wyjeżdżam na wieś do rodziny na cały miesiąc
Jutro wizyta u ginekologa a we wtorek jadę, bardzo się cieszę na zmianę otoczenia ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3082 |
|
Zakorzenienie
|
U nas paskudna pogoda cały weekend
ale za to przyszli znajomi i zrobiliśmy pizzę i graliśmy w gry cały dzień. Nażarłam się jak nie wiem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3083 |
|
Raczkowanie
|
U mnie też pogoda paskudna
cały dzień w piżamie z mężem ️ ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3084 |
|
Zadomowienie
|
U nas też cały weekend paskudny. Wczoraj był pizamowy dzień
ale dzisiaj już ruszyliśmy tyłki. Byliśmy u moich rodziców. Synek się wyszalał z kuzynami a ja objadłam się maminym obiadkiem 🥰Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3085 |
|
Zadomowienie
|
To mnie zaskoczyłyście ya paskudna pogodą
u mnie 26 stopni i cały dzien słoneczko. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3086 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3087 |
|
Raczkowanie
|
Tak wczoraj to chyba w prawie całym kraju paskudna pogoda. Od dziś ma się ocieplac. Ja mam jutro USG połówkowe.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3088 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie też wczoraj paskudnie, ale dziś już pięknie
mam zamiar iść na spacer z koleżanką do lasu, zobaczymy ile dam radę 🤪rok temu miałam panieński, było tak fajnie... chciałabym jeszcze raz miałyśmy się spotkać w tym roku też, no ale korona nie rozpieszcza, ja w ciazy, a dwie koleżanki mają maleńkie niemowlaki może uda się za rok ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3089 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My mieliśmy świętować rocznice slubu za trzy tygodnie i mial byc fajny wyjazd a potem spotkanie w rodzinnym gronie i tez lupa przez koronę nici w wyjazdu a tak sie cieszylam jeszcze zanim sie wirus rozkrecil a juz bylam w ciazy ze to takie beda nasze wakacje we dwoje tylko ja dumna z brzuszkiem na plaży w letnich sukienkach...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3090 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny róbcie imprezy ale w małym gronie. Wiem ze to nie to samo, ale zawsze coś! Choćby z jedna najbliższą przyjaciółką, mi to trochę pomaga jak się tęskni za większym towarzystwem chociaż ta jedna para najbliższych przyjaciół razem na jakiś wieczór albo weekend... Odbijemy sobie za jakiś czas
![]() Możecie mi podpowiedzieć czy ciuszki z H&M dla dzieciaków są dobrej jakości? Chyba wreszcie coś zamówię pierwszego a do dziś jest -20%... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.

my mamy w wakacje mini imprezę i kupiłam takie fajniejsze sukienki ciążowe na asos w fajnych cenach.
ja tez juz od dawna, chyba od prawie 2 miesiecy latam w tych z pasem lub w dresach na gumce. 

już wtedy chodziłam z rozpiętym guzikiem, a na Wielkanoc już spodnie ciążowe 

Dlatego mam ciążowe z lidla- jasne jeans i czarne i w jasnych śmigam praktycznie codziennie już od całkiem dawna. 

ja dziś w końcu normalnie się wyspałam (do 10.30
Ale nianie elektroniczną tak czy siak planowałam.

cały dzień w piżamie z mężem
️
u mnie 26 stopni i cały dzien słoneczko. 

a tak sie cieszylam jeszcze zanim sie wirus rozkrecil a juz bylam w ciazy ze to takie beda nasze wakacje we dwoje tylko ja dumna z brzuszkiem na plaży w letnich sukienkach...