Czy masz jakieś dziwactwa? - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe wyliczanki

Notka

Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-14, 21:39   #181
inc0rrect
Zakorzenienie

Dot.: Czy masz jakieś dziwactwa?

Ja jeszcze dopisze:

-zawsze kiedy mijam sie z moim psem albo się widzimy muszę strzelić do niego głupią minę i wystawić mu język
- jak popchnę, kopnę, albo niechcący wjadę w np. kolezankę rowrem zawszę dre się "AŁŁŁAAAAA....!!" za nią

reszta tak jak u was

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-14, 23:49   #182
lalalola
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wspaniala Pokaż wiadomość
znam to !
Ja też
lalalola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-15, 00:47   #183
Katarzyna xD
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez little.b.blue Pokaż wiadomość
jak jem pierogi, to zawsze je otwieram, wyjadam farsz a ciasto jem na końcu

jak leżę, obojętnie sama czy z Tż to poduszki muszą być idealnie i równiutko ułożone.

nie znoszę jak ktoś pisze sex a nie seks, cholera jesteśmy w Polsce i piszmy po polsku.

szlag mnie trafia jak ktoś mówi perfum, a nie perfumy, toż to perfumy nie mają liczby pojedynczej!

nie znoszę słówek takich jak 'nio, cio, tia'... szału dostaję jak to słyszę
ja mam to samo a najgorzej gdy tak faceci piszą, od razu mowie mu zeby tak nie pisal bo to cipciakie jest i koncze rozmowe przeciez to takie niemeskie... ale u kobiet tez tego niecierpie wrr...

Jeśli ktoś nie popełnia samobójstwa, nie znaczy, że wybrał życie. On tylko nie potrafi się zabić.
Katarzyna xD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-15, 08:58   #184
DsC
Zakorzenienie

nie cierpię jak ktoś piszczy nosem, albo jak słyszę, że ktoś oddycha koło mojego ucha, nienawidzę ocierania steropianu o steropian - od razu ogarnia mnie dziwne uczucie, nienawidzę zgrzytania zębami ...

mam ciarki na całym ciele!
Stary 2008-08-15, 12:32   #185
Aranka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Moim dziwactwem jest również to, że na imprezy w klubach, dyskotekach zabieram grzebien i kredkę do oczu, które chowam później, w zależności od pory roku albo do kozaka, albo do skarpetki Tylko zimą biore ze sobą komórkę, którą też pozniej wciskam do buta

Wszystkie nieba bym oddała aby z TOBĄ dzielić jedno piekło
Aranka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-15, 12:44   #186
wspaniala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
Dziwactwa...hmm... nie mam ...
moze nie wiesz, ze masz .
wspaniala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-15, 12:52   #187
roxaneczka
Zadomowienie

ja mam bardzo dużo dziwactw i jakbym zaczęła pisać to chyba bym nie skończyła xD ale dużo było tu wymienionych
roxaneczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-15, 20:20   #188
kretencja
Zakorzenienie

Oj, to ja dostaję szału, jak słyszę niewłaściwie użyte słówko "bynajmniej" (często popełniany błąd-używanie go tam, gdzie powinno być "przynajmniej").
Po prostu krew mnie zalewa jak to słyszę, mam ochotę delikwenta czy delikwentkę zdrowo przetrzepać

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-17, 17:33   #189
magica
Wtajemniczenie

GG do magica

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Oj, to ja dostaję szału, jak słyszę niewłaściwie użyte słówko "bynajmniej" (często popełniany błąd-używanie go tam, gdzie powinno być "przynajmniej").
Po prostu krew mnie zalewa jak to słyszę, mam ochotę delikwenta czy delikwentkę zdrowo przetrzepać
Mam tak samo Przed chwilą znalazłam
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=272630 trzecia lub 4 wypowiedź

JESTEŚ PIĘKNIEJSZA NIŻ CI SIĘ WYDAJE-klik

to słowo(nie "te słowo")
bynajmniej=wcale, w ogóle
magica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-17, 17:45   #190
Jutte
Wtajemniczenie

nie cierpię jak ktoś piłuje przy mnie paznokcie :P od razu dostaje szału..:P
cieszę się życiem!
Jutte jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-17, 19:11   #191
hedda
Raczkowanie

"-zawsze kiedy mijam sie z moim psem albo się widzimy muszę strzelić do niego głupią minę i wystawić mu język "

Ja też !! i pierwsze co robie rano to mówie zwierzakom zdrastwujcie

poza tym ciagle szczypię się po udach patrząc czy nie mam zwałków, to moja obsesja bardzo niemiła, zawsze po zjedzeniu czegokolwiek mam taki odruch
Stary 2008-08-17, 19:33   #192
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

nie wzięłam pod uwagę, że za dziwactwo może być moje przenoszenie ślimaków z chodnika na trawnik, coby ich nikt nie zdepnął, ale poprostu muszę to robić, nawet jak przez to spóźnię się do pracy...

I ciągłe picie wody, a ostatnio napojów gazowanych jet moim irytującym nawykiem, zwłaszcza że potem ciągle latam do wc

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-17, 21:52   #193
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
nie wzięłam pod uwagę, że za dziwactwo może być moje przenoszenie ślimaków z chodnika na trawnik, coby ich nikt nie zdepnął, ale poprostu muszę to robić, nawet jak przez to spóźnię się do pracy...

I ciągłe picie wody, a ostatnio napojów gazowanych jet moim irytującym nawykiem, zwłaszcza że potem ciągle latam do wc
Mam to samo ze ślimakami

If you're out on the road
Feeling lonely and so cold
All you have to do is call my name
And I'll be there on the next train

jo@n@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-18, 00:06   #194
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Oj, czytanie (i nie tylko) na kibelku to też mój nawyk.
Jak robie siusiu, to nie, ale jak mam dłuższe posiedzenie... Czytam gazety (jak się coś nawinie), etykietki od kosmetyków, smsy (jeśli mam przy sobie telefon), a nawet gram w Snake'a na komórce
Jak się czyms nie zajmę to nie mogę i już
Muahaha, mam to samo! Czasem nawet biorę ze sobą zeszyt i robię jakieś zaległe notatki nawet jeśli idę tylko na chwilkę;p

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-18, 12:32   #195
Rocusiowa
Raczkowanie

jak maluję oczy to zawsze opieram nogę o sedes inaczej nie umaluję

nie zasnę bez ręki pod jaśkiem, choćbym miała nie wiem jak wysoką poduszkę to i tak muszę mieć jaśka i ręka pod nim

wmawiam nie prawdę i jeszcze jestem święcie przekonana że mam rację, okropne...

zawsze jak wracam do domu to zaglądam do lodówki. ZAWSZE nawet jak jestem tak najedzona że aż mi niedobrze to do lodówki muszę zajrzeć
Rocusiowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-18, 15:39   #196
famra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kissabble Pokaż wiadomość
oo mi się jeszcze jedno przypomniało (:

kiedy "obgryzę" lakier z jednego paznokcia muszę to zrobić z pozostałą dziewiątką - nie umiem tego wytłumaczyć

kiedy jestem sama w domu, a ktoś zapuka/zadzwoni do drzwi, podchodzę na palcach, niestety zdradza mnie to, że "całym ciałem" opieram się o drzwi, jeśli jednak widzę nieznajomą twarz mimo wszystko nie otwieram

zanim wyjdę z domu muszę obejść cały dom - sprawdzić, czy nie cieknie woda, czy wsystko pozamykane, czy odłączyłam żelazko od prądu - inaczej aż do powrotu męczą mnie wyrzuty sumienia
Mam dokladnie tak samo z paznokciami. Zamiast tego jednego "odmalowac" to ja wykanczam wszystkie pozostale xD
famra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-19, 13:01   #197
famra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rocusiowa Pokaż wiadomość
jak maluję oczy to zawsze opieram nogę o sedes inaczej nie umaluję

nie zasnę bez ręki pod jaśkiem, choćbym miała nie wiem jak wysoką poduszkę to i tak muszę mieć jaśka i ręka pod nim

wmawiam nie prawdę i jeszcze jestem święcie przekonana że mam rację, okropne...

zawsze jak wracam do domu to zaglądam do lodówki. ZAWSZE nawet jak jestem tak najedzona że aż mi niedobrze to do lodówki muszę zajrzeć
tak tak!! tak samo mam(nie wiem czemu) haha
famra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-19, 20:44   #198
martital
Raczkowanie

Smile Dot.: Czy masz jakieś dziwactwa?

Cytat:
Napisane przez cytrynowa88 Pokaż wiadomość
Moja siostra mi kiedys powiedziala ze mam objawy nerwicy natręctw. Mam takie cos ze np. jak wchodze do lazienki i patrze na polke to musze poprawic wszytsko co jest moim zdaniem zle ustawione. I tak dlugo potrafie ukladac az nie bedzie tak jak powinno. Tak samo mam np. z tym ze woda zawsze musi stac normalnie w butelce nie moze sie przewrocic, od raz sie wtedy denerwuje kiedy ona nie stoi jak powinna hehe ale dziwak ze mnie

i mam mnostwo inncyh rzeczy ktore juz wczesniej napisalyscie nie bede powtarzac

Mam dokładnie tak samo. Nawet gdybym miala sie gdzies spoznic, to sie spoznie, ale cokolwiek stoi nie tak, musze poprawiac nawet 10 razy, az wedlug mnie bedzie ok .Zawsze tez zauwaze czy ktos "przestawial " moje rzeczy, bo dokladnie pamietam jak one staly. TO JEST NIESTETY NERWICA NATRECTW. Moim kolejnym dziwactwem jest to, ze nie usne bez komorki i pilota obok, a kiedy rano wstaje, pierwsze co robie to otwieram okno. Niewazne jaka pora roku:P

martital jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 00:59   #199
hanko
Raczkowanie

GG do hanko

wiec tak , mieszam smaki tak ze czasem mojemu TZ chce sie wymiotować na sama myśl jak to smakuje (:
myje zęby dopóty nie zrobi mi sie niedobrze ;/
ostatnio pije tylko wodę niegazowana ale czemu ?! nie to że sie odchudzam czy cos takiego ale jakos tak mi sie wkręciło
nie odbieram domowego telefonu bo i tak nikt do mnie nie dzwoni ;p
do WC musi byc lektura
zawsze jak wracam do domu to zaglądam do lodówki.-< na fazie (: ZAWSZE
do pifffaa musza byc chrupasy !
nie zasne w skarpetach
przed snem zawsze musze zmyc makijaz chodz ledwo stoje na nogach i nie pamietam tego ale wiem ze na 2000 % zmyłam go ;.
zbieram bilety a potem szukam tego dobrego do tramwaju ;p
zupa pomidorowa z makaronem musi byc z kromka z maslem

chyba to wszystko .
.

Katarzyna Nosowska

(:
hanko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-20, 13:23   #200
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

hej dziewczyny,
odkryłam dziwactwo w sobie, a mianowicie kupowanie gazet ,czasopism dla kobiet itp. Jak mną ogarnie to mam ochotę nawet cały kiosk ruchu wykupić

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-21, 13:51   #201
ashiva
Wtajemniczenie

mojedziwactwa:

-nie tkne sie surowego miesa (tzn nie dotknę zeby coś z niego ugotować), obrzydzenia dostaję na sam widok, a jak poczuje jego zapach to mi sie rzygac chce.. ale przyrządzone mięsko juz zjem
-nie mogę się uczyć dopóki mam nieporządek w pokoju
-nie usne jeśli choćby jedna rzecz nie leży na swoim miejscu
-nie umiem sie uczyc przy biurku, jedyne miejsce gdzie cokolwiek wchodzi mi do glowy to moje łóżko
-nienawidze mieć brudnych rąk, kiedy robie coś w kuchni lub sprzatam myje dłonie co 5 minut bo szału dostaje kiedy czuję na dłoniach odrobine tłuszczu (np masło przy smarowaniu kanapek "wdarło" sie na łape) czy kurz który pozostał na ręce bo chwyceniu szmaty do wycierania..
-jestem chorobliwą pedantką przez co najbardziej cierpi moja mama, która z kolei jest bałaganiarzem..
-mam obsesję ze moje włosy sa wiecznie przetłuszczone i bywa ze myję je dwa razy dziennie (dobrze że znalazlam szampon który pozwolił moim włoskom odpoczać i już zdarza się ze moge je myć co dwa dni )

myśle ze znalazlo by sie jeszcze sporo dziwactw
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-22, 13:44   #202
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-23, 15:41   #203
dzolls
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truzkawka Pokaż wiadomość
EDIT: a właśnie, jak zapisałam tego posta to mi sie jeszcze jedno przypomnialo! Za chiny nie umiem napisać na klawiaturze WSZYSTKIE (musze sie skupić i patrzeć na kazde literki żeby dobrze napisać) zawsze pisze WSYZTSKIE xD
Cytat:
Napisane przez sweety21 Pokaż wiadomość
* kiedy jadę samochodem co chwile sprawdzam czy mam właczone swiatła, a kiedy stoje na światłach to stoję na biegu z nogą na sprzęgle i hamulcu i co chwile włączam pierwszy bieg, tzn sprawdzam czy jest właćzony albym mogła od razu ruszyć jak sie switło zapali, to doprowadzaj moja mamę do szału, bp ja potrafię cały czas ten pierwszy bieg włączać, nawet przez minute, tzn właczam luz i pierwszy bie, za chwile luz i pierwszy bieg...ech....no comment
tlyko to cytuję, ponieważ gdybym chciała wyszczególnić wsyztskie moje powtarzające się u was dziwactwa, wyszedłby mi megapost, jakieog nikt jeszcze w życiu nie widział xD

więc tlyko podsumowanie powtórek walnę:
-czytanie w łazience;
-obsesja na pkt włosów-że są nieświeże, że myłam aż pzredwczoraj, ze nie są wyprostowane, że mam krzywo upięte (mam krótkie:P)
-krzyczenie ała za każdym razme gdy KOMUŚ coś zrobię;
-ptasie mleczko, delicje, batony standardowo jak wszyscy;
-telefonu nie ładuję dopóki mi nie zdechnie albo w skjrajnych przypadkach dopóki nie zacznie wrzeszczeć;
-zawsze siedzę na gadu na niewidoku, chyba ze chcę z kimś pogadać to wchodze na zw i czekam aż ta osoba się odezwie (telepatycznie wołam);
-w drodze do auta sprawdzam czy mam portfel, dokumenty z auta, prawo jazdy, legitymację studencką i potzrebne notatki oraz tel, żeby puścić dziewczynom dzwonka że wyjeżdżam i żeby mama się nie denerwowała (dojeżdżam 40km);
-potrafię po każdych ćwiczeniach czy wykładzie wyjść na parking pod szkołę zobacyzć, czy ABY NAPEWNO zamknęłam auto;
-jedzenie od najnielubieńszych do najulubieńszych rzeczy;
-nienawidże sałatki mieć razem z mięsem i ziemniakami, musi być albo z miski albo z osobnej miseczki;
-komary i nocne polowania-norma;
-boczek snów i poducha między nogami, a jak nie umiem zasnąć to przekładam głowę na drugą stronę łożka, działa ZAWSZE;
-słuchanie ipoda przed snem też norma, bez tego nie usnę, jak jestem fest zmęczona to ustawiam slee na 15 min a jak nie to nawet i na 3 godziny:P;
-jesli jade do szkoły, albo wychodze gdzieś sama albo jae busem dla odmiany to też zawsze mam ipoda przy sobie;
-jak mama praucje na noc to uchylam drzwi dla kota, bo wtedy skacze po klamce;
-namiętnie bawę się biżuterią noszoną, kolczykami, łańcuszki często po twarzy się bujają podczas zabawy, patyczki z lodów i słomki też dewastuję :P;
-zawsze nosze przy sobie orbit dla dzieci w listkach i zostawiam z nich papierki dla znajomej, łyżeczkę do jogurtu, puszkę blaszaną kredek (przedszkolanka:P) chusteczki i długopis;
-zawsze maluję rzęsy i równie uporczywie myję ręce, po miliardzie razy dziennie;
-jak idę do łazienki t zawsze oglądam "gumki" (mam aparat na zębach z kolorowymi gumkami) choćbym szła tylko po np. wacik :P;
małogowo od prawie 21lat obgryzam paznokcie i z lakierami mam to samo (o ile maluję, bo nie lubię);

moje, których nie widziałam bądź przeoczyłam:
-zawsze nawet jak idę do łazienki, idę na drugi koniec mieszkania otworzyć lodówkę, żeby sprawdzić czy na coś mi nie przyszła ochota;
-za każydm razem jak kogoś widze mówię mu siema albo cześć nawet jeśli robię to milionowy raz jedneog dnia;
-w sklepach nigdy, ale to nigdy nie biorę pierwszego stojącego na półce artykułu, musze otworzyć nowy karton albo wziąć coś najdalszego z całej półki xD;
-zawsze jak włącze tv robię "zipping" sprawdzam wsyztskei kanały, z tym że zawsze zahaczam o vivę pl(na której MUSZĘ mieć ustawiony program gdy wyłączam tv) oraz o niemieckie mtv. a jeśli leic jakas z moich ulubionych piosenek to nie ma bata, czekam ;
-kocham limonkę-w sokach, słodyczach, kosmetykach;
-wsyztskie moje żele pod prysznic i spraye do ciała (poza perfumami zielona herbata Fm no 6) mają zapach owocowy, najchętniej właśnie limonka;
-za każdym razem jak widze Felka (kota) to muszę go zaczepić, pogłaskać, pokrzyczeć, "pofelkować"-Felinek titinku moje TY słoneczko kochane (i tak jak do małego dziecka wsyztskie możliwe zmiękczenia);
-moim największym przekleństwem jest obdzieranie wsyztskiego z etykiet i naklejek, żaden kostemtyk ani butelka ani nic innego w domu nie ma kompletu etykiet naklejonych, bo nie :P (podczas konkursku pchnięcia kulą na IO w Pekinie obdarłam KARTON soku limonkowo-jabłkowego xD)

omg :O jak tego dużo, jestem naprawdę pełna natręctw xD

Edytowane przez dzolls
Czas edycji: 2008-08-25 o 19:19
dzolls jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-23, 16:01   #204
orzeszek01
Zakorzenienie

hmmm..moje dziwactwa...

-zawsze jak jada moi znajomi autem i na mnie trąbią a ja ide to zamiast wystawic ręke i pomachac to wystawiam dwa palce "peace" nie umiem nad tym zapanowac, zawsze sie besztam w mysli ze zamiast im pomachac to ja głupia im peace wystawiam automatyczny odruch

-musze cos czytac w WCcokolwiek,etykiety od kosmetyków np-

-bardzo czesto myje ręce, bo boje sie zarazków i bakterii

-jestem pedantką..układam ciuchy kolorystycznie w szafie,musi byc porzadek u mnie,nawet bajzel w kuchnie mnie denerwuje wiec sprzatam,, w lodówce rowniez ukladam wszytsko zeby łądnie wygladało

-jak ide ulica i ktos z naprzeciwka i sie smieje bo np gada z kolega czy kolezanka to mysle ze to mnie obgaduje i sie ze mnie wysmewaja

jak sobie jeszcze cos przypomne to dopisze
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-28, 14:56   #205
LLuuLLLa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość

ja tak ostatnio przenosiłam jeża ale ślimaki też przenoszę

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
-nie tkne sie surowego miesa (tzn nie dotknę zeby coś z niego ugotować), obrzydzenia dostaję na sam widok, a jak poczuje jego zapach to mi sie rzygac chce.. ale przyrządzone mięsko juz zjem
-nie mogę się uczyć dopóki mam nieporządek w pokoju
-nie umiem sie uczyc przy biurku, jedyne miejsce gdzie cokolwiek wchodzi mi do glowy to moje łóżko
-nienawidze mieć brudnych rąk, kiedy robie coś w kuchni lub sprzatam myje dłonie co 5 minut bo szału dostaje kiedy czuję na dłoniach odrobine tłuszczu (np masło przy smarowaniu kanapek "wdarło" sie na łape) czy kurz który pozostał na ręce bo chwyceniu szmaty do wycierania..
i ostatnio moja mama zauważyła, że ja po prostu NIE POTRAFIĘ schować ubrań od razu, muszę je chociażby rzucić i za pięć minut złożyć i schować do szafy, nie ma bata żebym inaczej zrobiła, nie wiem czemu i proszę sobie wyobrazić jak musi wyglądać mój pokój

jak sobie coś jeszcze przypomnę to dam znać;p

LLuuLLLa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-28, 17:06   #206
ewanka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LLuuLLLa Pokaż wiadomość

i ostatnio moja mama zauważyła, że ja po prostu NIE POTRAFIĘ schować ubrań od razu, muszę je chociażby rzucić i za pięć minut złożyć i schować do szafy, nie ma bata żebym inaczej zrobiła, nie wiem czemu i proszę sobie wyobrazić jak musi wyglądać mój pokój

mam podobnie

ewanka1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-28, 20:56   #207
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewanka1989 Pokaż wiadomość
mam podobnie

ja tez

I obcinam paznokcie jednym modelem nozyczek ;D Przeszukam całe miasto zeby kupic identyczne bo innymi nie obetne
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-31, 01:20   #208
nastychick
Zakorzenienie

hmm.. ja wieczorem przed polozeniem sie spac musze trzy razy domknac drzwi wejsciowe... moj kot zawsze musi w nocy lezec na krzesle w moim pokoju, jak pale papierosa i widze ze sie juz konczy to zawsze musze wziasc trzy szybkie machy (to juz chyba jakies mega zboczenie ) sa pewnie jeszcze jakies dziwactwa ale nie moge sobie przypomniec teraz

rsmt
nastychick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-01, 22:41   #209
elkiza81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vanesia1 Pokaż wiadomość
Jak w opisie

Ja na przyklad zawsze malujac rzesy otwieram szeroko buzie i "naciagam" oczy
Ja nie uważam, żeby to było dziwactwem, wypraszam sobie
Stary 2008-09-02, 10:09   #210
kretencja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
mojedziwactwa:

Mam identycznie

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości