![]() |
#3151 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie październik 2020
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja wizytę kontrolną mam dzisiaj i zamierzam pogadać poważniej o tych moich bólach miednicy. Zobaczymy co poradzi, chociaż na wiele się nie nastawiam, bo w necie krążą informację, że z tym niewiele da się zrobić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3152 |
Zadomowienie
|
Mug fajnie że się odezwałaś
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3153 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3154 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, nie wiem jak to możliwe, ale w tydzień mi się nagle zrobił brzuch i tyję jak na drożdżach ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3156 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3158 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3160 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale u Ciebie to i tak niestrasznie, bo szczupła jesteś i super wyglądasz. ja już powoli jak betoniarka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle jestem w szoku, bo rodzina się nagle odezwała czy mogą nam coś kupić w prezencie dla dziecka, nie spodziewałam się w ogóle, myślałam, że może po porodzie jakieś zabawki przyniosą ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3162 |
Zadomowienie
|
Ja też jem jak głupia a najgorsze ze na słodkie mnie ciagnie
![]() Brzuch mam juz twz duży ale z tego sie cieszę akurat ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3163 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do mnie się też niedawno odezwała kuzynka moja i kuzynka od męża. obie mają córeczki 2 i 3 letnie i chcą posłać nam paczkę z rzeczami. chyba serio zainwestuje w podwieszane szafki na około całego pokoju 🤣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- u mnie w szpitalu wznowili porody rodzinne na normalnych zasadach (bez testów) wiem że to jeszcze dużo czasu i może się to zmienić jeszcze ale mimo to jakoś tak lżej mi Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3164 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak koszulki przyjdą to pokaż ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny odnośnie wagi
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3166 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3167 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wow duża, a który tydzień już że taka waga? Moja miała ostatnio 350g ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
Raczkowanie
|
22+3 z om
![]() ![]() |
![]() |
#3169 | ||
Realistka
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3170 |
Wtajemniczenie
|
czesc wam 🤪 obudzily mnie dzis kosiarki, msza za ścianą na cały regulator i muzyka nad sufitem .
![]() nienawidzę moich sąsiadów 🤪 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3171 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ojej, przypominają mi się nasze czasy w 37m z wielkiej plyty. Nigdy więcej! Teraz mam co prawda tez mieszkanie ale tylko 3 sąsiadów bo są 4 mieszkania w jednym domku i nowe budownictwo i nigdy nic nie słyszałam przez ścianę, po imprezie z gitarami i śpiewami u mnie sąsiedzi tez nie wiedzieli nawet ze była domówka ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
Te wagi są zawsze mniej więcej, nie przejmuj się. A nawet jeśli będzie 4kg to jakoś urodzisz, nie Ty pierwsza i nie ostatnia ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3172 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() W ogóle wczoraj na wizycie gin poruszył kwestie 3 prenatalnego i zaczął w sumie namawiać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Już jest lepiej, byłam wczoraj na kontroli ![]() Widzę że już poważna wagę maja nasze dzieciątka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#3174 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie było w 20+3 290g. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3175 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() U mnie będzie usg koło 32 tygodnia na pewno. Duże te dzieciaczki już ja oczewiscie nie wiem jaka nasza byla duza na polowskowych bo sie nie zapytalam z tego wszystkiego ![]() ![]() Hania jak ja wstaje z łóżka to też najpierw na bok a potem do pionu co to bedzie dalej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3176 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co wyszlam na ogrod na pol godziny to godzine się chlodzilam w domu,juz popoludniu czułam ciężkie nogi i wieczorem jakby opuchniete stopy choc nic nie widzialam. Wczoraj na wieczor tak jakoś ciężko bylo mi sie ulozyc w łóżku,na wieczor brzuchol mam naprawde duzy az czasem czuje rozciaganie skory jak leze plackiem,a ja sie zawsze dziwilam czemu ciężarne narzekają,skoro to "tylko brzuch większy" tez sie nieraz zapuściłam i mialam opone jak do traktora i nie czulam sie jak to babeczki opisywaly,ale tak to jest jak sie jest niedoswiadczonym ![]() Zastanawiam sie czy wakacje w Polsce w lipcu to dobry pomysł,oczywiacie jesli będą loty itp,ale teraz czesciej zamiast koronie to mysle co bedzie jesli sie trafi upal ponad 30-35stopni. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3177 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
https://a.aliexpress.com/_d7rLLQJ Brałam z tego linku. Zapłaciłam 50 zł za 5pak. Nie mogę wrzucić zdjęcia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3178 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja chyba jednak nie robię. Zapomniałam zapytać na ostatniej wizycie o to gina, ale on sam się zajmował wcześniej prenatalnymi i ogarnia usg, jak robi mi usg na wizycie to się czuje jak na prenatalnych, bo wszystko po kolei mi dokładnie omawia tak jak tam. Ufam mu ze jakby mu się coś nie podobało to wysle mnie na więcej badań. A narazie wszystko jest dobrze z dzieckiem to nie będę nadgorliwa. Jak ktoś ma prowadzącego który aż tak wnikliwie nie robi usg to bym 3 prenatalne rozważyła wtedy. Ale dzisiaj u mnie piękna pogoda! Siedzę od rana na podwórku, piesek hasa po trawce, wcinam świeże truskawki, żyć nie umierać... Bardzo się cieszę ze wymyslilam te „wakacje” na wsi ![]() Z ciekawostek- zdarza mi się czuć już ruchy NAD pępkiem. Jak ta macica (czyli dziecko tez) szybko przyrasta! ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co do III USG to ja jeszcze II nie zrobiłam, więc jeszcze się nad tym nie zastanawiam.
Bo reszta nie jest milczeniem, ale należy do nas Boję się ludzi bez poczucia humoru ![]() Edytowane przez margitta Czas edycji: 2020-06-04 o 10:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3180 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dwa pierwsze miałam za darmo, a za to tylko 230 zł więc się zdecydowałam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.