|
|
#721 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starania o dziecko od 2020 roku - cz. 2
Hej kochane . Milego dnia
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#722 |
|
Zadomowienie
|
Karo
I dlaczego mowisz ze jesteś naiwna jeżeli jest szansa , jeśli czytałaś to u mnie nawet nie wiem kiedy owu ino ze przytulanki były w dniach płodnych a tez zaczynam się wkręcać i już się nastawiłam 🤗Podbrzusze boli ale to zapewne oznaki na okres której za 5 dni :/ ---------- Dopisano o 06:35 ---------- Poprzedni post napisano o 06:35 ---------- Wzajemnie Beatka 😘 Jak dziś samopoczucie z rana ? |
|
|
|
#723 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc może umówimy się jutro w nocy na konkretną godzine i razem zatestujemy ? ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#724 |
|
Rozeznanie
|
Ja dziś miałam sikac na ten o czulosci 25, otworzyłam go i sobie poszłam bez niczego
myślicie że jak go zamknelam szczelnie spowrotem w woreczku strunowym to do jutra nic mu nie będzie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#725 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo ostatnio jak robiłam w poniedziałek owulke ( bo tak mnie jajnik bolał) to tak zrobiłam , że nie piłam od 20 to cała noc przespałam bez sikania w nocy :P więc mówię , że dziś zrobię to samo to do rana tam 6-7 na pewno dam rade
|
|
|
|
|
#726 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() nie ogarniam ludzi ![]() nie przejmuj się nimi Na babyboom'ie ? Ja stamtad ucieklam bo było ciężko Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#727 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja własnie mam dwa w domu 10 i jeden 25. A prosiłam Pania w aptece o najczulsze dwa a dała jeden 10 drugi 25 . ale ważne , że życzyła mi pozytywnego testu
|
|
|
|
|
#728 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zbiorowe sikanko ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jejku jednym udaje się szybko a innym zajmuje to miesiące lata i co ja za to mogę nie każdy ma ten sam organizm 🤷☠♀️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
![]() a czemu nieodpowiedzialne? Ile przed @ chcesz go zrobić? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#730 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciesz się szczęściem a na zaczepki nie zwracaj uwagi, albo im dosraj żeby się przestały czepiać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#732 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kupię inny test bo mam te pepino i nie wiem jak by na innym wyszlo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#733 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#734 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja w poprzedniej ciazy miałam test tylko niepamietam jakieś nazwy i też niewidzialam drugiej kreski odłożyłam test w kat potem patrzę a tam cień cienia i okazało się że to ciąża ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#736 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no jest ciężko mnie suszy strasznie wiesz łyka wezmę ale nie że wiesz kolejne 1,5 litra obale :P |
|
|
|
|
#737 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dlatego stamtąd uciekłam. Nawet nie pisałam,że się udało. Pamiętasz jak na początku był problem,że tam się wypowiadamy bo przecież to nie ten rok starań? nie ma co się przejmować. Im zajmuje to lata,niestety,przykre bardzo,ale dlatego nie potrafią się cieszyć szczęściem innych. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no cóż ja rozumiem że im lata niewychodzi i też chciałabym żeby każdej się udało ale nie muszą odrazu jadem tak pluc![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#739 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kiedyś to pisały. Ale kilka opowiedziało się za nami,że hej,przecież wszystkie mamy jeden cel i się staramy,że nie ważne od kiedy. Ja się tam czułam zawsze niechciana, więc przestałam się udzielać. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#740 |
|
Zadomowienie
|
Pewnie , nie ma co z toksycznymi ludźmi się „ zdawać „ uciekać od nich jak najdalej i wampirów energetycznych :P
A ja już tak się nastawiłam ze już se znów wmawiam ze a może a jednak a tak inaczej się czuje ja pierdziu No ale choć nikła ale szansa jest w końcu jak przytulanki w dniach płodnych co nie 🥺🥺🥺 |
|
|
|
#741 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochana różne cuda się zdarzają. Czasami nawet w cyklach „bezowulacyjnych” wychodzi ciąża ale nie stresuj się, przecież zaraz zaczniecie starania, więc chyba nic by się nie stało ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#742 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W ogóle myślę , że owulacje maiłam ino jej nie wyczaiłam
Edytowane przez Shadoww90 Czas edycji: 2020-06-05 o 09:18 |
|
|
|
|
#743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no cóż ja się tam już nieudzialam czasem którejś odpisałam i tyle ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#744 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cykle bezowulacyjne się zdarzają i są całkowicie normalne. Ale bardzo możliwe. Ja gdyby nie tempka w ogóle bym nie wiedziała kiedy mam owu. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby się udało to super bo nie musicie czekać że staraniami a z drugiej strony jak się nieudalo to się wybawisz na panieńskim i weselu własnym i może w nocy poślubną będzie ten cudwony moment na wstrzelenie się a tak jak gada Engivia że nawet w bezowulacyjnych potwierdzonych monitoringiem udawało się dziewczynom więc i u ciebie jest szansa 🥰Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#746 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dlatego od kolejnego cyklu zaczynam ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Cytat:
dZIĘKUJE ;* Dokładnie tak ja mówisz
|
||
|
|
|
#747 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#748 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#749 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny poradzicie. Do wtorku brałam dupka, w ostatni dzień wzięłam go z 6h opóźnieniem, cały Disney bolał mnie brzuch i lędźwie jak na okres, w środę trochę mniej a dziś już wcale. Niby mi to miało przyspieszyć okres ale nic nie widać. Do tego mierzę temperaturę, od środka cyklu ale do wczoraj temp. rosła, byli 37 a dzisiaj już poniżej, nie wiem co to znaczy.
I jeszcze pytanie odnośnie mierzenia temperatury. Jak to robicie, bo ja się budzę i siup mierzę, ale tak tuż po byciu pod kołdrą, to rozgrzana jestem, powinnam poczekać, ostudzić się? Wczoraj sprawdzałam 3 razy i z każdym pomiarem pokazywało ciut mniej. Cytat:
Niestety, jak nie wychodzi przez długi czas, to raz że się zafiksowujesz a dwa tylko negatywne uczucia masz, więc jestem w stanie zrozumieć frustrację, ale to nie znaczy, że trzeba być przykrym dla innych. Theali będzie ok, ja miałam iść na kwarantannę 3 tygodnie temu, ale ja odwołali. Na początku byłam zła, że będę musiała iść, ale potem było mi trochę żal, tych 2 tygodni spokoju ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.

jeżeli jest szansa , jeśli czytałaś to u mnie nawet nie wiem kiedy owu ino ze przytulanki były w dniach płodnych a tez zaczynam się wkręcać i już się nastawiłam 🤗
więc może umówimy się jutro w nocy na konkretną godzine i razem zatestujemy ? 
myślicie że jak go zamknelam szczelnie spowrotem w woreczku strunowym to do jutra nic mu nie będzie?

ale ważne , że życzyła mi pozytywnego testu 

jejku jednym udaje się szybko a innym zajmuje to miesiące lata i co ja za to mogę nie każdy ma ten sam organizm
♀️

a tak jak gada Engivia że nawet w bezowulacyjnych potwierdzonych monitoringiem udawało się dziewczynom więc i u ciebie jest szansa 🥰