|
|
#781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o dziecko od 2020 roku - cz. 2
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#782 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hhihihi coś mi się ta babka kojarzy ale poczytam
|
|
|
|
|
#783 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Naparza mnie konkretnie już, to w paczce poproszę o mlekoduszki bo uwielbiam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#784 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
polecam z czystym sumieniem, bardzo fajnie tłumaczyWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe niema problemu notuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
malamii, wracam z efektami henny po paru dniach i bez ostrego słońca
Szalone rzeczy się na tych moich włosach dzieją, pojedyncze pasma wpadają w... fiolet
|
|
|
|
#787 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A pogrubiły Ci się włosy ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#788 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
... nic jak nie teraz to za 3 mc . ���� chociaż my nie uważamy to w każdym mc. jest szanasa .Szansa , szansa na sukces Ale wow ona tam dużo ma tematów
Edytowane przez Shadoww90 Czas edycji: 2020-06-05 o 15:20 |
|
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#790 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie wiem czemu mi sie to skojarzyło ![]() ![]() Może akurat w tym cyklu zaskoczyło, tak jak dużo z nas miała krótszy poprzedni cykl, to teraz zbiorowe zachodzenie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#791 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 🥰😘😘🥰🥰🥰
|
|
|
|
|
#792 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Shadoww90, naiwna bo po 1 w tym cyklu mieliśmy tylko dwa razy przytulanki, z czego tylko jedne w czasie płodnym i to chyba nawet pierwszego dnia. Po 2 moje wysokie TSH, chociaż pamiętam co mi o tym pisalyscie No i u mnie nadal nic, ale znowu oba jajniki mocno dzisiaj kłują. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#793 |
|
Zadomowienie
|
Znów nie widzę 27 strony Grrrr ciagle coś mi się psuje :/
|
|
|
|
#794 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ehh. Nie przejmuj się nimi ![]() Pisałam o nieodpowiedzialności bo jakby jednak ciąża się zdarzyła to bałabym się że stałoby się coś z płodem albo potem dzieckiem, przez to TSH. Czytałam że takie dziecko moze mieć problemy ze zdrowiem albo w ogóle jest ryzyko utraty ciąży. Ale myślę że nic się nie zadziało i bez potrzeby czytałam takie rzeczy ![]() Jeśli jutro będę testować, to już po terminie @. Dzisiaj mam 32 dc a zwykle mam 27-30 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#795 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() To testujemy we 3 :d Czy może jeszcze któraś z nami testuje ? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#796 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj koleżankom w pracy powiedziałam że staniki za małe się zrobiły i że jajniki kłują i od razu zasugerowały że to może ciąża ale oczywiście zaprzeczyłam. Niestety nie pamiętam kto pisał o tym że ma dość swojej pracy. Ale chciałam powiedzieć ze mam tak samo.. oczywiście chcę zajść w ciążę z wielu powodów, ale takim ekstra bonusem byłoby to, że za parę miesięcy nie musiałabym już chodzić do tej pracy i tak się stresować, to też taka mobilizacja ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#797 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam już serdecznie dosyć tej roboty, ale pracować trzeba Jak się on uda zajść to właśnie dodatkowym plusem będzie fakt że nie muszę tam chodzić 6 kresek byłoby cudowne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Tak zastanawiam czy wypić wieczorem drinka z mamą czy olać i czekac do rana do testu... I tu wjeżdża Hipotetyczna Hania ![]() ![]() Ale i tak się zastanawiam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#798 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja widzę że odkąd zmieniłam pracę to jestem w gorszym stanie psychicznym, jestem nerwowa, zestresowana, ciągle boli mnie brzuch. Boję się że długo tak nie pociągnę, ale tak jak mówisz- pracować trzeba.Jeśli czujesz, że możesz być w ciąży, to ja bym chyba nie ryzykowała Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#799 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niedoczynność tarczycy zwiększa ryzyko poronienia o 1%. Normalnie kobieta ma 1% szansy, te z chorobami tarczycy max.2.5%. To nadal nie wiele. A tzw.kretynizmu (bo o tę chorobę się rozchodzi) w Polsce już się nie obserwuje bo mamy jodowaną sól. Jest cały artykuł u mamyginekolog - to skarbnica wiedzy,poczytaj. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#800 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale już nawet sobie mówię że nie warto bo po co, i trochę odpuszczam, robię co mam robić i do domu i staram się nie myśleć już o pracy. Właśnie też tak jakos mi przez myśl przeszło przed chwilą, także jadę bo bezalkoholowe wino ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#801 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja to się tak ogólnie boję, bo ja mam chorą tarczycę, mój mąż ma cukrzycę i to dziedziczną, nie nabytą, ehh martwię się a nawet nie mam czym ![]() Malamii, daj znać jak smakuje wino 0% bo nigdy nie piłam a mama pewnie się zdziwi jak zobaczy co pijesz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#802 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Piłam ostatnio szampana 0, i był spoko Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#803 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Doskonale Cię rozumiem. U mnie z tarczycą też nie za wesoło. Ja piłam ostatnio cin cin free. Spoko był ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#804 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#805 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na razie dobrze. Przedwczoraj miałam taki kryzysowy dzień, ból głowy i jak tylko się podniosłam to lądowałam nad wc więc przeleżałam cały dzień. Ogólnie rzadko mam dolegliwości ciążowe więc się cieszę i odpoczywam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#806 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny trzymam za Was kciuki zeby jutro wszystkie testy były pozytywne
|
|
|
|
#807 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem co piszecie , bo nie widzę nadal strony 27
![]() My u rodziców , mam Lecha free 😬😬mam nadzieje ze wam miło mija wieczór 😘 |
|
|
|
#808 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że Wy lepiej korzystacie z piątkowego wieczoru ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie usypiam młoda... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#810 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś mam wszystkie dolegliwości przed małpowe, od niestrawności przez wzdęcia i biegunkę po ból kręgosłupa i podbrzusza. Mam tak często przed okresem, nie zawsze ale 80% Znając życie jutro zatestuje a 5 minut po bieli vizira pojawi się @ ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
I mam.winko 0% białe zaraz będzie testing ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.

hhihihi
♀️ale odrazu mówię że ja miałam te same objawy co zawsze przed okresem z tym że niemialam pmsu 

polecam z czystym sumieniem, bardzo fajnie tłumaczy

jejku jednym udaje się szybko a innym zajmuje to miesiące lata i co ja za to mogę nie każdy ma ten sam organizm
🤷
ehh. Nie przejmuj się nimi 

ale oczywiście zaprzeczyłam. 
więc przeleżałam cały dzień. Ogólnie rzadko mam dolegliwości ciążowe więc się cieszę i odpoczywam