|
|
#1201 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starania o dziecko od 2020 roku - cz. 2
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1202 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czy coś w ten deseń ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
Ano coś w ten deseń
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
Haha dziewczyny łapcie ten hit!!
Mam taką koleżanke kiedyś przyjaciółkę teraz dla mnie to koleżanka nic więcej... Jej tz jest chrzestnym naszej małej ogółem jak zaszłam w drugą ciąże to ona mi zazdrościła itd zaszła w ciążę zaraz jak urodziłam i mój tz jest ojcem chrzestnym jej dziecka. Teraz w maju miała mieć komunie św swoich synów ale z racji pandemi przełożyli jej to na październik. Ja do niej mało kiedy pisze bo ona jest wieczna maruda🤦☠♀️i ja dziś do niej napisałam że urodziny robimy pod koniec czerwca tz i starszej córki i zapytałam czy będą. I wierzcie mi że ona mi napisała że na 20czerwca jej przełożyli ta komunie co miała być w maju potem przełożyli na październik a teraz cofnęli na czerwiec! Szczerze jak ja bym się nieodezwala to o fakcie komuni dowiedziałabym się poprzez fb co według mnie jest śmieszne i niesmaczne zarazem bo wiedziała o komuni od 1 czerwca a dziś dopiero mnie poinformowała i mi jeszcze gada ze głupio było jej napisac🤦☠♀️🤣napisałam jej że głupio to by mi było jakbym się dowiedziała o komuni na którą zostałam zaproszona poprzez relacje na fb po fakcie ![]() co byście zrobiły poszły byście na tą komunie?? Kurde nie oszukujmy się ale poczułam się że w sumie najpierw mieliśmy być tacy ważni aby byc na komuni a teraz wychodzi ze lepiej jakby zataila temat przed namk🤷☠♀️poszły byście na taką komunie?? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1205 | ||||
|
Zakorzenienie
|
O matko, laski ile naskrobałyście. Dopiero odczytałam
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez BittersweetCocaine Czas edycji: 2020-06-08 o 23:50 |
||||
|
|
|
#1206 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Jak mówiłam test nie potrzeby , @ zawitała 1dc. |
|
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
Tulam
też się tak zawiodłam w zeszłym miesiącu,głowa do góry, starania też są przyjemne,a w końcu się uda![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1208 |
|
Rozeznanie
|
Shadow tak mi przykro
nie załamuj się, na pewno jak zaczniecie starania to juz się uda a teraz może faktycznie tak miało być, pamiętaj o ślubie i o panieńskim, to jedyne taki imprezy w życiu, przy dobrych wiatrach już ich nie powtórzysz. A w noc poślubną zrobicie slicznego zdrowego bobaska sama mówisz że jesteś optymistką, wszystkich ponosisz na duchu w tym wątku więc nie tracć swojego ducha! Głowa do góry, pierś do przodu a macica niech się na razie wykrwawia bo potem już dluuugo @ nie zobaczy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Unless Czas edycji: 2020-06-09 o 06:42 |
|
|
|
#1209 |
|
Raczkowanie
|
Oh bardzo mi przykro
może spróbujcie po prostu mieć frajdę z przytulanek przez kolejne miesiące (a może się uda) A takie ogarnięte starania już zaczniecie jak chyba wspominałaś od września. Chociaż wiem, ze trudno jest o tym nie myśleć, bo sama potrafię się nieźle zafiksowac. Wiem jedno, na bank Wam się uda! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1210 |
|
Zadomowienie
|
Unless
Ahhhh dziękuje 🥰❤️ Wierze w wasze słowa wierze , że maja moc plus moje pragnienia wszYtako się spełni masz racje , muszę dawać przykład jako optymistka :P a wiec ostatnie pociągnięcie nosem i głowa do góry ☺️ Chyba poobserwuje cykl, pomiarze tempke ale wszYtako bez spiny , ![]() Widocznie tak ma być MadziQ Mega patowa sytuacja ... rozumiem ze jedno z dzieci Tż jest ojcem chrzestnym czy innego ich dziecka ? Jak tego co ma komunie , poszla bym dla samego dziecka a jej to przy okazji ładnie powiedziała ... bo jej zachowanie jest ... w innym wypadku raczej chyba bym nie poszła ... bo czy jakbyś się nie odezwała to może u by Cię nie poinformowała ... :/ ---------- Dopisano o 06:24 ---------- Poprzedni post napisano o 06:23 ---------- Theali, Teraz ja bardzo mocno trzymam kciuki 😘☺️☺️ |
|
|
|
#1211 |
|
Zadomowienie
|
Raqyel
Bardzo dziękuje !!! 🥰😁😁 jak tak mówicie to cóż nie będę miała wyjścia we wrześniu zmajstrujemy ta fasoleczke
|
|
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz tulę. Może tak ma być, że masz się na weselu wybawić?
A za kciuki dzięki, chociaż w tej chwili to chyba byłaby radość pomieszana z przerażeniem Jeszcze ostatnio TŻ mówiłam, że jak teraz @ przyjdzie, to w następnych dwóch cyklach absolutnie nie będę mogła zajść w ciążę i trzeba pomyśleć, co w tym czasie zrobić.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1213 |
|
Zadomowienie
|
Theali
To trzymam kciuki za takie rozwiązanie jakie będzie Dla Ciebie dla Was najlepsze 💗 |
|
|
|
#1214 |
|
Zadomowienie
|
Jestem z Toba kochana
tule mocno .. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1216 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1217 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bym poszła bo to dla dzieci a nie dla nich ale przykro sie to czyta Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- przykro mi Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#1218 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry kobietki , w końcu się wyspałam bo.mam.wolne
![]() Zrobiłam rano o 5 bobotesta 25 czułość i ten rosmanowy 10 czułość i jakis jeszcze byle jaki no name czułość 20(ale ten z drugiego siku o 8) Testy 10 i 20 negatywne Bobotest jak na zdjęciu o ile coś w ogóle zobaczycie. Myślę że nic z tego nie będzie, wczorajszy 10 z rosmana dał podobny wynik do dzisiejszego bobotesta. Jakby coś było to myślę że dziś już by wyszło ładniej widoczne. Więc czekam na @ ehuScreenshot_2020-06-09-08-02-13.jpg A brzuchol boli i mam mokro tak że ciągle sprawdzam czy juz się nje pojawiła Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1219 | |
|
Zakorzenienie
|
Tule cię mocno kochana
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#1220 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale też nas trochę postawili w głupiej sytuacji bo jest tydzień do komuni a wiadomo komunia podwójna trzeba mieć pieniądze na prezent jakios się ubrać... Tz ogółem jest wściekły że tak nas potraktowali ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1222 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1223 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1224 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1225 | |
|
Zadomowienie
|
Ogółem dziewczyny wiem , że już chyba kiedyś było pisane ale się tym tak nie interesowałam więc, moja głowa nie zapamiętała... :P
![]() Nie chce szukać na necie jak tu mam ekspertki Jak zacznę mierzyć temperaturę, to co oznacza owulację jak zacznie wzrastać czy jak jest wysoka i nagle jest skok na dół? żebym wiedziała 🤔 + będę sobie robiła testy owu. dziękuje z góry za odpowiedzi. Bo ja w tych tematach jestem blada. ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
Ja widzę taki ten cienki paseczek co tam jest to jest kreseczka?? |
|
|
|
|
#1226 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Albo beta wolnoej przyrasta. Tak czy tak kreseczke widac. Chyba trzeba poczekac na rozwoj ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1227 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#1228 | |
|
Zadomowienie
|
Starania o dziecko od 2020 roku - cz. 2
Cytat:
Po 6 nizszych temperaturach jest spadek i nastepuja poziom wyzszych temperatur. Mi pomogla aplikacja ovufriend Adjustments.jpgTak to mniej wiecej wyglad. Linia pionowa to owu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1229 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Modelowo wygląda to mniej-więcej TAK. Szuka się pierwszej temperatury wyższej od sześciu ją poprzedzających - najlepiej jest to połączyć z obserwacją śluzu i brać pod uwagę dopiero wyższą temperaturę po "szczycie śluzu" (ostatnim dniu ze śluzem lepszej jakości - po którym następuje pogorszenie). Jeżeli wyższe temperatury są trzy (lub cztery, jeśli trzecia nie jest o minimum 0,2 stopnia nad kreską), to z dużym prawdopodobieństwem potwierdza, że owu była. W uproszczeniu przyjmuje się, że owulacja przypada na ostatni dzień niższych temperatur. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.

dziękuje za wsparcie , mam nadzieje ze tak będzie
️
Jeśli jakimś cudem @ nie przyjdzie do poniedziałku-wtorku, to pewnie zatestuję. Ale nie spodziewam się takiego obrotu spraw xD
czy coś w ten deseń
nie będę w ogóle wchodzić j zapisywać w aplikacje

ale oczywiście zaprzeczyłam. 
mam już serdecznie dosyć tej roboty, ale pracować trzeba 

też się tak zawiodłam w zeszłym miesiącu,głowa do góry, starania też są przyjemne,a w końcu się uda

nie załamuj się, na pewno jak zaczniecie starania to juz się uda
masz racje , muszę dawać przykład jako optymistka :P a wiec ostatnie pociągnięcie nosem i głowa do góry ☺️ Chyba poobserwuje cykl, pomiarze tempke ale wszYtako bez spiny ,

♀️i ja dziś do niej napisałam że urodziny robimy pod koniec czerwca tz i starszej córki i zapytałam czy będą. I wierzcie mi że ona mi napisała że na 20czerwca jej przełożyli ta komunie co miała być w maju potem przełożyli na październik a teraz cofnęli na czerwiec! Szczerze jak ja bym się nieodezwala to o fakcie komuni dowiedziałabym się poprzez fb co według mnie jest śmieszne i niesmaczne zarazem bo wiedziała o komuni od 1 czerwca a dziś dopiero mnie poinformowała i mi jeszcze gada ze głupio było jej napisac🤦

a wiec ostatnie pociągnięcie nosem i głowa do góry 

+ będę sobie robiła testy owu.