|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) cz. VI
o ho ho.. ja juz dawno po obiedzie.. :P
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
pokłociłam sie z TZ
wrocilam ze zlotu i az sie chce płakac nienawidze tego swiata
|
|
|
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
gosiaczek nie smutaj sie
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
o Co się pożarliście?
|
|
|
|
#2345 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
... aaa o sobie? . Monia - to już wiecie ... 13 lat ... no taa mało ... no, ale życie ... co jeszcze wam powiedzieć? ... czuję się opuszczona przez wszystkich . . . normalnie zabije tego kto mi taką rodzinę dał ! . od rana się ze mnie nabijają wszyscy .. już nie wyrabiam
|
|
|
#2346 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bedzie dobrze --- a tak teraz moze to dziwnie zabrzmi i nietaktownie , ale gdyby ktos chcial isc na most skakac to zabierzcie mnie ze soba ... trzeba zrobic zlot załamanych wizażanek ...
|
|
|
#2347 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wróciła jak było?Cytat:
Cytat:
Cytat:
ułoży się też czasem mam takie dniSioko,a co do chłopaka to już Ci tak mało zostało, że dasz radę, a on wiadomo, że chcę pokazać przed chłopakami jakie ma auto nowe od niedzieli znów będziecie się normalnie widywać ![]() a ja już dzisiaj obejrzałam film wredne dziewczyny i tż zrobił mi niespodziankę i odwiedził mnie w pracy ![]() a do tego wysprzątałam sobie pokój jak nigdy i teraz siędzę i się nim delektuje
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
zje.bałam go ze nie dawal znaku zycia a ten do mnie: 'nie po to szedłem pol wsi do dawida zeby z Toba porozmawiac..ups przepraszam kłócic sie czesc'
|
|
|
|
#2349 |
|
Wtajemniczenie
|
sory monia ale chyba sie powinnas udzielać w innym wątku że tak powiem bo troche starsze jestesmy od ciebie i co sie z tym wiaże mamy inne tematy troszku a pozatym nikt z nas sie nie bedzie z mostu rzucał;p
mysecka fajna ta sukienka i zdecydowanie dodatki musza byc w złocie bo sie bedzie to gryzło... |
|
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
No już bez przesady z jakimiś mostami
![]() Justyna zapuszczam twardo do października bedą juz takie jakie chce ![]() ![]() Zajadam frytasy nic innego nie ma w lodówce ![]() Gosia: Ja juz nie wiem co sie z tymi chłopami dzieje |
|
|
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wlasnie wstalam ( przespalam sie bom zmeczona byla) i czas szykowac sie do pracy
![]() Nienawidze drugiej zmiany, swoja droga to tylko taka mam. Chyba 4 razy mialam na rano i z 15 na popoludnie, proporcje nie ma co eh. Milego dnia
|
|
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sioko, a ja obetnę teraz trochę, bo mam tak zniszczone, że tylko mi się łamią ![]() Dodaja miłej pracy
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam ostatnio bardzo długie pazurasy, ael musiałam obciąc, bo dwa mi się złamały.
Kobity, padam. Non stop SPRZATAM jutro to samo... już mi się w głowie kręci od tego tempa, zaraz fiknę![]() Monia mi tam nie w głowie skakanie mam sie dobrze
|
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie masakrycznie łamały jak ściągnełam żele
Płatami leciały ![]() Ale udało sie je zregenerowac i rośniemy dalej w siłe ;D Drapanie sie takimi pazurami to jest dopiero magia ;D |
|
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
13 lat i skakanie w głowie
przed Tobą dopiero najpiękniejsze chwile w życiu i nawet ja żartujesz to uważam, że tak nie powinnaś. Mamy tutaj tylko jedno życie i trzeba z niego korzystać, a tak w ogóle nie ma co gadać i użalać się nad sobą...są ludzie którzy naprawdę mają poważne problemy lub są nieuleczalnie chorzy
|
#2356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
a ja idę na pazurki 7 września
jednak nie mogę wytrzymać bez tipsów
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bym se teraz skoczyła, bez kitu
siedze i wyje jakie to ja mam z***ane zycie bo tak jest jutro mam urodziny a dam glowe ze on nie przyjedzie a ja bede do jutra wieczora zyła nadzieja ze jednak sie zjawi a nie mam z nim kontaktu wiec sie nie dowiem nienawidze tego zycia..moge na palcach policzyc chwile szczesliwe a wyliczac w nieskonczonosc rzeczy zle i bolesne, nie zycze nikomu tak |
|
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
Monia w życiu jeszcze niejeden problem przed Tobą i chwila załamania. Nie powinno się nawet móić, że nie chce się żyć. Nawet nie wiesz ile chorych osób oddałoby wszystko, by przeżyć chociaż rok....
|
|
#2360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2361 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
14 kabin w jednej solarce zero kolejek masz swoja kartke wrzucasz pieniazki albo kupujesz karnet za 15F na 90min i klikas zile chcesz min 3 6 9 wylatuja zetony idziesz do kabiny wrzucasz zetony i sie samo wlacza masz za darmo kremy przyspieszajace opalanie i w ogole ale jestem czerwona ;o hehe kazdy sie pytal co mi sie stalo ^^ Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mloda jestes wszystko przed toba i jeszcze wieksze kopy od zycia dostaniesz wiec ciesz sie chwilami beztroskiego życia ![]() pójdziesz do pracy albo juz nawet do tego liceum i dopiero zaznasz goryczy życia jacy ludzie potrafią byc okropni a rodzina jaka by nie byla - jest wazna i ciesz sie ze ja w ogole masz bo wiele dzieci jest sierotami. no i trza nauczyc sie smiac z siebie samego. nie trza wszystkiego brac do siebie. PADAM! jeszcze tylko jutro ![]() dzis robilam z jakims kolesiem z Afganistanu jaki byl nie kumaty i powolny ![]() masakra...
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
gosiu nie załamuj sie
a jesli on sie nie zjawi ... no to ja nie wiem, chyba trzeba by sie zastanowic czy zwiazek z nim to jest wlasnie to
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz będzie, ale dzisiaj z nim będę tylko 3 godzinki bo o 19 wychodzę na spacerek i do koleżanki
|
|
#2364 |
|
Wtajemniczenie
|
Gosiak nie przejmuj sie
nie warto.. a jesli nie przyjdzie to ja bym zrobila taka jazde swojemu ze popamietal by mnie do konca zycia.. Witam nowa kolezanke i od razu chcialabym ja ochrzanic:P jesli Ty chcesz sie uz zab ic majac 13 lat bo siedzis od kilku dni z mlodszym bratem i wszyscy sie z Ciebie nabijaja to wybacz ale co ma powiedziec taka Gosia np?? z drugiej strony to sie nie dziwie ze sie nabijaja jak Ty tak podchodzisz do zycia.. a ja sie ze swoim dzis nie spotkam bo mu sie nie chce i moze po autko pojedzie kupic a jutro mamy rok i ugadalismy ze zamowimy sobie tylko pizze i tyle bo nie mamy kasiory i w ogole, ewentualnie jak dopisze szczescie to jego mamy niebedzie to bedziemy sie sexic az nam zabraknie tchu xD a dzis ide sie spotkac z przyjaciolka
|
|
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
ja mu zawierzyłam wszystko po tym jak Maciek zrobil ze mnie szmate ja tego nigdy nikomu nie mowilam nawet tu na wizazu ale po 'zwiazku' z nim chciałam naprawde zejsc z tego swiata..niby z mackiem mialam pierwszy raz(choc i tak nie mozna tego tak nazwac) ale chciałam wymazac tego czlowieka z pamieci nie pamietac niczego..zadnych rozmów płaczu dotyku i pojawil sie przemek a teraz dzieje sie jak sie dzieje..nie mam nikogo poza nim..matka jest jaka jest siostry maja juz swoje rodziny..przyjaciolki sie rozjechały po polsce na studia..czuje ze trace polowe mojego zycia bo oddałam mu wszystko
|
|
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia wiem ze teraz jest źle a nawet tragicznie jak nie mama to TŻ. Ale od października to się zmieni. A już na pewno jak będziesz sie starała i chciała coś zmienić. Sporo na temat twojego TŻ rozmawiałysmy i myśle że powinnaś sie poważnie nad waszym zwiazkiem zastanowic raz jeszcze. Tyle razy próbowaliście. Wiele zrozumiałaś i zmieniłaś ale nic na lepsze sie nie poprawia
|
|
|
|
#2367 |
|
Wtajemniczenie
|
ehh gosia rozumiem Cie i to nawet bardzo
|
|
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
ja wiem, ale boze ja nie umiem tak od miejsca powiedziec koniec człowiekowi za którego oddałabym zycie...ja go kocham ponad wszystko, jak on mnie zostawi nie bede potrafila go nawet znienawidzic
|
|
|
|
#2369 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
KAcper zwyzywał mnie od szmat niby miałam z nim pierwszy raz i tez chciałam go wyzmazac z pamieci a Dawidowi się tak poświęciłam oddałam mu całą siebie. A teraz co ? On mnie nie kocha. i nie wiem czy bedziemy razm jeszcze jak wroce. Porażka. MAtka mnie wyzywa od szmat w ogóle ma mnie za nic hyyy tylko Agniesia jest najważniejsza.
|
|
#2370 |
|
Wtajemniczenie
|
Gosia on Cie nie zostawi bo on Cie kocha.. tylko musicie sie obydwoje zastanowic czy to ma sens... i tak i tak bedziecie sie meczyc wiec jedynym wyjsciem jest ze obydwoje sie zmienicie.. kazde z was cos zmieni w sobie.. ja wiem ze to sie latwo gada ale ehh
![]() a tak dla zmiany tematu jaki byscie mi proponowaly kolorek do wlosow??bo chce farbnac ale ie mam pojecia na jaki |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.

wrocilam ze zlotu i az sie chce płakac

mogłabyś nam powiedzieć kilka słów o sobie? co do snu... dzisiaj z 1,5 godz się przewalałam na łóżku i nie mogłam zasnąć
... aaa o sobie? . Monia - to już wiecie ... 13 lat ... no taa mało ... no, ale życie ... co jeszcze wam powiedzieć? ... czuję się opuszczona przez wszystkich 

Jestem padnieta po 15h podrózy .. napisze cos pozniej, jak nadrobie ...