Mamy grudniowe 2020 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2020-06-18, 15:09   #4231
Naomi21
Zakorzenienie

Dot.: Mamy grudniowe 2020

Dziewczyny, współczuję mdłości U mnie spokój, ale co z tego jak mam x innych dolegliwości. Teraz mi się chyba zaczyna jakaś infekcja, w poszukiwaniu informacji za dużo czytałam i wkręcilam sobie, że to mogą być objawy pęknięcia pęcherza płodowego Jestem psychicznym wrakiem, totalnie zestresowana, myślę że przez to czekanie na wyniki PAPPA. Chodzę od poniedziałku wkurzona i smutna. Dziś musiałam jeszcze podjechać do szkoły i się potwornie zmęczyłam. Chcę w końcu mieć spokój, bo jak tu się cieszyć czymkolwiek jak ciągle coś nad człowiekiem wisi

Cytat:
Napisane przez inanna83 Pokaż wiadomość
hejnie odzywalam sie, ale zawsze was czytamja niestety mimo chceci chcialabym podzielisc sie z wami pozytywnymi wiadomosciami, a tymczasem... bylam ostatnio na prenatalnych i wyszlam praktycznie tylko z inf. ze badanie jest utrudnione z powodu miesniakowatej macicy i ulozenia dziecka. wiec nie dowiedzialam sie niczego konkretnego, oprocz tego, ze mam bardzo malo wod plodowych, a dziecko jest uciskane przez miesniaki i teraz trzeba tylko czekac kto wygra jestem zalamana.
poza tym ostatnio tyle na mnie spadlo...utrata pracy i jeszcze partner, ktory uwaza mnie za lenia bo wiekszosc czasu...leze!!!i to nic, ze cialgle plamie, mam bole, ze ciaza jest zagrozona, kurcze dziewczyny przez te miesniaki to mam brzuch jakbym byla w 6mscu, a jestem w 3 i jest mi przez to strasznie niewygodnie:/wiedzialam, ze jak zajde w ciaze to nie bedzie latwo, ale nie myslalam, ze az tak...
Musisz być dobrej myśli Łatwo się mówi, wiem, ale innej rady nie ma. I poszukaj może na forach namiarów na najlepszych lekarzy, ja niestety nie pomogę.

Cytat:
Napisane przez manuilla Pokaż wiadomość
Właśnie dzwoniła Pani genetyk i wyniki z krwi tez super, ryzyka wyszły baaaaaardzoo niskie, więc kamień z serca
Wspaniale Kolejna szczęściara
Stary 2020-06-18, 15:10   #4232
inanna83
Raczkowanie

super, ze macie dobre wyniki)
mi pozostaje juz tylko szukac innego-kolejnego lekarza, ale chyba kazdy mi powie to samo: czekac:/
co do przegrody nosowej to mialam niby u dobrego specjalisty. niestety, ja po operacji odczuwam tylko negatywne skutki: wieczny katar i czeste zakazenia. a kiedys chorowalam raz na gora rok:/
inanna83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-06-18, 16:44   #4233
turkusowapoziomka
ż o n a i d e a l n a

U mnie miały być wyniki pappy w środę ale nie było, dzisiaj po południu dzwonili ze są do odebrania babka przez telefon powiedziała ze wyniki są dobre, także wyglada ze u mnie jest Ok po prenatalnych

Ale zeby nie było pięknie to zrobiła mi sie dzis opryszczka, malutka bo szybko zaczęłam smarować ale panikuje i jutro będę próbować sie dostać do mojego gina czy wszystko z dzieckiem Ok. Będę spokojniejsza jeśli tam zajrzy niz jak będę czekać do tego 6 lipca. Mam nadzieje, ze sie uda jutro wcisnąć. Trzymajcie kciuki

Co do mdłości to ja mam ciągle. Już jeden dzień sie czułam lepiej to następnego było jeszcze gorzej..

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2020-06-18, 17:08   #4234
pink_rabbit22
Zakorzenienie

U mnie w ciągu dnia wszystko ok, bez leków. Wieczory z mdłościami codziennie, najgorzej przed snem.
Jeju już niektóre z Was mają umówione wizyty na polowkowe. Muszę upolować w luxmedzie wizytę do mojej gin, żeby mi dała skierowanie.
A jak to jest z badaniami krwi i moczu z karty ciąży w luxmedzie? Jeszcze się trzeba umawiać na konkretną godzinę czy już można iść z marszu? Ktoś był ostatnio?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
pink_rabbit22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-06-18, 17:12   #4235
Naomi21
Zakorzenienie

Dzwoniłam do przychodni i "prawdopodobnie jutro" mają być wyniki. Ale coś czuję, że przede mną weekend czekania Nie wrócę do nich na połówkowe.

Wizytę mam teraz dopiero 1 lipca, wcześniej ew. zadzwonię do lekarki jeśli mi się infekcja rozwinie. Idę zaraz do teatru, chwila rozrywki dobrze mi zrobi, bo zwariować idzie
Stary 2020-06-18, 17:15   #4236
gilmoregirl92
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez turkusowapoziomka Pokaż wiadomość
U mnie miały być wyniki pappy w środę ale nie było, dzisiaj po południu dzwonili ze są do odebrania babka przez telefon powiedziała ze wyniki są dobre, także wyglada ze u mnie jest Ok po prenatalnych

Ale zeby nie było pięknie to zrobiła mi sie dzis opryszczka, malutka bo szybko zaczęłam smarować ale panikuje i jutro będę próbować sie dostać do mojego gina czy wszystko z dzieckiem Ok. Będę spokojniejsza jeśli tam zajrzy niz jak będę czekać do tego 6 lipca. Mam nadzieje, ze sie uda jutro wcisnąć. Trzymajcie kciuki

Co do mdłości to ja mam ciągle. Już jeden dzień sie czułam lepiej to następnego było jeszcze gorzej..

Miałaś juz kiedyś opryszczkę? Jeżeli tak, to nie ma zagrożenia w ciazy

Czekamy na Natalkę (TP 29.08.2018) <3
gilmoregirl92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-06-18, 17:20   #4237
Katerina29
Raczkowanie

A ja ogólnie czuję się bardzo dobrze, czyli bez zmian, ale mam obawy, że nabawiłam się jakiejś infekcji pęcherza :/ bo od paru dni często ciśnie mnie do toalety, a moczu praktycznie nie ma i za każdym razem miałam tak przy zapaleniach. Co prawda żadnego pieczenia ani gorączki nie mam, więc może to nic poważnego, ale schiza się włączyła. Próbuję to zwalczyć syropem z żurawiny i rumiankiem

Nie wiem też czy nie powinnam zmienić lekarza, moja prowadząca jest ok, ale nie ma szans z dnia na dzień umówić do niej wizyty, czy nawet z tygodnia na tydzień i trochę mnie to frustruje, gdy coś się dzieję i potrzebuje szybkiego kontaktu. A już w ogóle nie wiem jak będzie, gdy w 3 trymestrze będę potrzebowała wizyt co tydzień lub dwa.

EDIT: zmieniając temat, gdzie kupie jakieś fajne espadryle?

Edytowane przez Katerina29
Czas edycji: 2020-06-18 o 17:24
Katerina29 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2020-06-18, 17:32   #4238
turkusowapoziomka
ż o n a i d e a l n a

Cytat:
Napisane przez Katerina29 Pokaż wiadomość
A ja ogólnie czuję się bardzo dobrze, czyli bez zmian, ale mam obawy, że nabawiłam się jakiejś infekcji pęcherza :/ bo od paru dni często ciśnie mnie do toalety, a moczu praktycznie nie ma i za każdym razem miałam tak przy zapaleniach. Co prawda żadnego pieczenia ani gorączki nie mam, więc może to nic poważnego, ale schiza się włączyła. Próbuję to zwalczyć syropem z żurawiny i rumiankiem

Nie wiem też czy nie powinnam zmienić lekarza, moja prowadząca jest ok, ale nie ma szans z dnia na dzień umówić do niej wizyty, czy nawet z tygodnia na tydzień i trochę mnie to frustruje, gdy coś się dzieję i potrzebuje szybkiego kontaktu. A już w ogóle nie wiem jak będzie, gdy w 3 trymestrze będę potrzebowała wizyt co tydzień lub dwa.

Wspolczuje problemów z pęcherzem

Do mojego gina tez wlasnie cieżko sie zapisać tak na szybko :/ wkurzające to

Espadryle to eobuwie albo zalando.

Cytat:
Napisane przez gilmoregirl92 Pokaż wiadomość
Miałaś juz kiedyś opryszczkę? Jeżeli tak, to nie ma zagrożenia w ciazy

Miałam nie raz. Wiem o tym ze to nic groźnego dla płodu ale ostatnim razem miałam opryszczkę przy poronieniu. Będę spokojniejsza jak sprawdzę czy wszystko w porządku tak myśle. No jeśli oczywiście uda sie zapisać na cito.

Stary 2020-06-18, 17:42   #4239
manuilla
Zadomowienie

Cytat:

Może po prostu dziecko naciska. Ja tak miałam ostatnio, a posiew wyszedł ujemny. Kup w aptece sok z żurawiny 100%, wlewam do wody i duuuuuzo go pij mi to zawsze bardzo pomaga, a teraz się z nim nie rozstaje

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
Napisane przez pink_rabbit22 Pokaż wiadomość
U mnie w ciągu dnia wszystko ok, bez leków. Wieczory z mdłościami codziennie, najgorzej przed snem.
Jeju już niektóre z Was mają umówione wizyty na polowkowe. Muszę upolować w luxmedzie wizytę do mojej gin, żeby mi dała skierowanie.
A jak to jest z badaniami krwi i moczu z karty ciąży w luxmedzie? Jeszcze się trzeba umawiać na konkretną godzinę czy już można iść z marszu? Ktoś był ostatnio?

U mnie na połówkowe już nie potrzeba skierowania. W 18 tc mam zadzwonić i się zapisać już jako ich pacjentka po prenatalnych
Co do badań, chyba wciąż obowiązują zapisy (koleżanka w poniedziałek miała na godzinę).

manuilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-06-18, 18:15   #4240
pink_rabbit22
Zakorzenienie

manuilla- dzięki za info. Trzeba się zapisywać na godzinę, umówiłam się na przyszły tydzień

Stary 2020-06-18, 18:23   #4241
goslawka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez inanna83 Pokaż wiadomość
tak, tak cofnieto wypowiedzenie.
w swoim miescie juz mam wszystkich oblatanych, albo przed ciaza albo po. kazdy mowil mi co innego. myslalam, ze po prenatalnych zmienie lekarza (napalona super pozytywnymi komentarzami) na tego co mi je robil, ale lekarz ten chyba z bezradnosci praktycznie nie zamienil ze mna slowa, tylko dyktowal "wyniki" pielegniarce.
wiec jesli, ktoras z was zna dobrego ginekologa od "ciezkich" przypadkow ze slaska, to chetnie sie dowiem.
Napisz do mnie na priv mogę Ci polecić wspaniałego ginekologa a nawet kilku z którymi pracowalam 🤭

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Cytat:
Napisane przez harmonijca89 Pokaż wiadomość
Wlasnie jak to jest, chcialas drugi porod.SN czy tak wyszlo? Bo niby kiedys bylo tak ze jedna cc jest wskazaniem do drugiej jesli sie chce. Ja przyznam szczerze,mniej sie boje czegos co juz znam. Mialam cc, a w zasadzie zaczelam sn a potem cc.

Ja mam bardzo zle zdanie na temat nie tyle szpitali co meskiego perdonelu. Nosz kurcze, w całej swojej "karierze" wizyt u gin/na porodowce nie trafilam na bezczelna lekarke ale lekarze to moim zdaniem powinni byc tam zakazani. Co oni w ogole wiedza o bolu, cierpieniu. Nic. Zawsze trafiam na bucow. Uwazam ze ginekologami powinny byc tylko kobiety.

Kurcze,ale dlaczego tak mowi, moze porozmawiaj z nim bo zamiast Ci pomoc to jeszcze zadrecza.

7
W pierwszej ciąży mialam mdlosci do poczatku 5 miesiaca, takze nie zawsze tak szybko przechodzi z nastaniem 2 trymestru niestety :/

Dalej panuje przekonanie, że jasna cesarka to kolejna cesarka. Ja chciałam rodzic siłami natury, ponieważ ten poród jest fizjologiczny i jest mniejsze ryzyko powikłań niż po CC. Jeśli chcesz rodzic naturalnie po cesarce musisz nalezc lekarza i szpital pro vabac, ponieważ w większości szpitali nikt nie chce się na to zgodzić 🤷☠♀️ polecam grupę na fb "naturalnie po cesarce"

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Napisane przez manuilla Pokaż wiadomość
Już niestety tak nie jest, że możesz decydować ze po cc znowu cc. O tym decyduje lekarz (czy ordynator) w szpitalu i może się okazać, że „zmusi” do naturalnego. Koleżanka musiała załatwiać dokument o wskazaniach do cc, bo zawsze jest ryzyko, że uznają ze ma rodzic naturalnie.

Nie mogę się z Tobą zgodzić, raczej wola robić cc po cc

goslawka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-06-18, 18:36   #4242
sadaruka
Raczkowanie

Też mam koleżanki które po cc miały bez gadania drugie cc. Więc nie wiem chyba zależy to od podejścia lekarza...

sadaruka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-06-18, 19:12   #4243
Katerina29
Raczkowanie

Moja przyjaciółka po cc nalegała na sn i się zgodzili, ale to było trzy lata temu.

Przyszły wyniki badań i nie wiem czy się nie walnęli z moczem, bo zawsze piszą ile jest bakterii, a teraz w ogóle nie ma o tym wzmianki a na tym najbardziej mi zależało

Za to glukoza na czczo 83, jestem w szoku!
Stary 2020-06-18, 19:24   #4244
cikulada
Zadomowienie

Moja szwagierka miała pierwsze cc i jak rodziła rok temu drugi raz to kazali jej w szpitalu rodzić naturalnie, finalnie skończyło się drugim cc ale jednak lekarze początkowo nie chcieli się na to zgodzić.

Ja już po wizycie, z dzieckiem wszystko dobrze. Od razu odebrałam od lekarza oryginał wyników z nifty i wszędzie wyszło niskie ryzyko. Jak zobaczyłam je na własne oczy to już naprawdę poczułam całkowitą ulgę. Następna wizyta dopiero za 5 tygodni czyli 23 lipca i wtedy wyznaczymy termin połówkowych bo akurat będę w 20+1.

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-06-18, 20:13   #4245
manuilla
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez goslawka Pokaż wiadomość
Napisz do mnie na priv mogę Ci polecić wspaniałego ginekologa a nawet kilku z którymi pracowalam

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Dalej panuje przekonanie, że jasna cesarka to kolejna cesarka. Ja chciałam rodzic siłami natury, ponieważ ten poród jest fizjologiczny i jest mniejsze ryzyko powikłań niż po CC. Jeśli chcesz rodzic naturalnie po cesarce musisz nalezc lekarza i szpital pro vabac, ponieważ w większości szpitali nikt nie chce się na to zgodzić polecam grupę na fb "naturalnie po cesarce"

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Nie mogę się z Tobą zgodzić, raczej wola robić cc po cc

Ja mowie, jak jest w szpitalu z moim mieście i co kolezance powiedział ginekolog stamtąd...

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
Moja przyjaciółka po cc nalegała na sn i się zgodzili, ale to było trzy lata temu.

Przyszły wyniki badań i nie wiem czy się nie walnęli z moczem, bo zawsze piszą ile jest bakterii, a teraz w ogóle nie ma o tym wzmianki a na tym najbardziej mi zależało

U mnie tez ostatnio zmienili rozpiski z tymi bakteriami i okazało sie, ze jak nie napisali tzn ze są nieobecne. Są uwzględniane dopiero jak są obecne, wiec może u Ciebie jest tak samo

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Moja szwagierka miała pierwsze cc i jak rodziła rok temu drugi raz to kazali jej w szpitalu rodzić naturalnie, finalnie skończyło się drugim cc ale jednak lekarze początkowo nie chcieli się na to zgodzić.

Ja już po wizycie, z dzieckiem wszystko dobrze. Od razu odebrałam od lekarza oryginał wyników z nifty i wszędzie wyszło niskie ryzyko. Jak zobaczyłam je na własne oczy to już naprawdę poczułam całkowitą ulgę. Następna wizyta dopiero za 5 tygodni czyli 23 lipca i wtedy wyznaczymy termin połówkowych bo akurat będę w 20+1.

No dokładnie tak jest tez w jednym ze szpitali, w którym znajome rodziły. Decyduje lekarz i to, że miał ktoś cc nie oznacza, że na życzenie od razu będą ciąć - chociaż pewnie i tak w większości to właśnie robią. Ale już nie ma tej zasady, że po cc możesz decydować o cc, usunęli ten zapis bodajże rok temu. Albo i dawniej...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2020-06-18, 20:20   #4246
goslawka
Zadomowienie

U mnie też wszystko dobrze następna wizytę mam za 3 tygodnie

Stary 2020-06-18, 21:01   #4247
manuilla
Zadomowienie

Cytat:
U mnie też wszystko dobrze następna wizytę mam za 3 tygodnie

Super!

Stary 2020-06-18, 21:33   #4248
pink_rabbit22
Zakorzenienie

Cytat:

Ładna glukoza już się boje mojej na wtorkowych badaniach

Edytowane przez pink_rabbit22
Czas edycji: 2020-06-18 o 21:53
Stary 2020-06-18, 22:51   #4249
RulaBee
Raczkowanie

Jeśli chodzi o narkozy to przeszłam dwie operacje i po obydwu wymiotowałam, ale szybko doszłam do siebie. Wolałabym rodzić sn, ale tego nie da się zaplanować. Wiem jedno, że u mnie znieczulenie w kręgosłup odpada ze względu na torbiele wypełnione płynem mózgowo-rdzeniowym i nie zgodzę się niestety, bo przeraża mnie wizja paraliżu. Także pewnie będzie znieczulenie ogólne i nie usłyszę pierwszego krzyku

W szpitalu, w którym byłam ostatnio zauważyłam, że lekarze nie chcą robić cc. Traktują to jako ostateczność. Sporo dziewczyn było po terminie i aż płakały, że nie chcą ich rozwiązać. Musiały czekać kilka dni na decyzję. Z resztą po opiece na patologii ciąży nie chce tam rodzić, ale to też życie zweryfikuje, czy będzie czas, żeby dojechać do szpitala w innym mieście.

RulaBee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-06-19, 04:33   #4250
goslawka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez RulaBee Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o narkozy to przeszłam dwie operacje i po obydwu wymiotowałam, ale szybko doszłam do siebie. Wolałabym rodzić sn, ale tego nie da się zaplanować. Wiem jedno, że u mnie znieczulenie w kręgosłup odpada ze względu na torbiele wypełnione płynem mózgowo-rdzeniowym i nie zgodzę się niestety, bo przeraża mnie wizja paraliżu. Także pewnie będzie znieczulenie ogólne i nie usłyszę pierwszego krzyku

W szpitalu, w którym byłam ostatnio zauważyłam, że lekarze nie chcą robić cc. Traktują to jako ostateczność. Sporo dziewczyn było po terminie i aż płakały, że nie chcą ich rozwiązać. Musiały czekać kilka dni na decyzję. Z resztą po opiece na patologii ciąży nie chce tam rodzić, ale to też życie zweryfikuje, czy będzie czas, żeby dojechać do szpitala w innym mieście.

Moim zdaniem dobrze, że nie robia cc bez wskazań. 2 tygodnie przed i 2 tygodnie po terminie to dalej jest termin

Stary 2020-06-19, 06:07   #4251
gilmoregirl92
Wtajemniczenie

Mamy grudniowe 2020

Cytat:
Moim zdaniem dobrze, że nie robia cc bez wskazań. 2 tygodnie przed i 2 tygodnie po terminie to dalej jest termin

Też mam taką opinię, ale ja ogólnie nie jestem fanką CC Mam w bliskiej rodzinie ginekolożkę i to chyba wpływa na moją perspektywę, ogólnie zrobię wszystko, żeby znowu urodzić SN. Wiadomo, jesli się nie uda, to dramatu nie będzie

Czekamy na Natalkę (TP 29.08.2018) <3

Edytowane przez gilmoregirl92
Czas edycji: 2020-06-19 o 06:08
gilmoregirl92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-06-19, 07:02   #4252
manuilla
Zadomowienie

Cytat:

Niby w terminie, ale ile przypadków jest tego czekania na ostatni moment, aż się dziecko poddusza itd. Ja się - oprócz bólu - boje właśnie tego.
Koleżanka mdlała, ledwo przeżyła, czekali na ostatni moment, a i tak nie mieli wyboru i musieli ciąć... Kolejna aż dostała zielonych wód płodowych, a lekarz i tak nie chciał się zgodził na cc, nawet polozne już były tym załamane.... ja mam zamiar jechać do mojej gin do miasta obok.
Nie uważam cc za mniej bezpieczny poród.

Stary 2020-06-19, 07:04   #4253
PallaMak
Przyczajenie

Czy wiecie coś na temat stosowania zwykłych balsamów z ziaji?

PallaMak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-06-19, 07:05   #4254
manuilla
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gilmoregirl92 Pokaż wiadomość
Też mam taką opinię, ale ja ogólnie nie jestem fanką CC Mam w bliskiej rodzinie ginekolożkę i to chyba wpływa na moją perspektywę, ogólnie zrobię wszystko, żeby znowu urodzić SN. Wiadomo, jesli się nie uda, to dramatu nie będzie

Mojej koleżanki kuzynka to położona.. to tez wpływa na mój pogląd względem SN

Stary 2020-06-19, 07:52   #4255
k_opiko
Zadomowienie

Dzień dobry!
Też wam tak straszliwie żyły na piersiach i dekolcie wyłażą? Mam widoczną całą siatkę od linii obojczyków przez całe piersi

k_opiko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-06-19, 08:00   #4256
czekooczekolada
Zakorzenienie

Dobry

Ja od dwóch dni na czczo cukier 91,92 wrrr ale miałam przez ostatnie dwa dni dużo stresu w pracy, może też to ma jakiś związek.

Poza tym nie mogę doczekać się ruchów, gin mówiła że do 2 tyg powinnam poczuć.

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2020-06-19, 08:00   #4257
5e34ff6befca073180cbcc66321058714c7d55ca_5effb872cc7f0
Konto usunięte

Dzień dobry kolejny dzień jestem sama z małą a dziś mamy jeszcze gości więc muszę ogranac
(6)

5e34ff6befca073180cbcc66321058714c7d55ca_5effb872cc7f0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-06-19, 08:07   #4258
Katerina29
Raczkowanie

Dzień dobry

Od 6 przewracam się z boku na bok, to nie moja noc :/

Cytat:
Napisane przez k_opiko Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Też wam tak straszliwie żyły na piersiach i dekolcie wyłażą? Mam widoczną całą siatkę od linii obojczyków przez całe piersi

Tak - w zasadzie od początku ciąży, do tego stopnia, że wręcz przeraźliwie to wygląda też jesteś bladziochem?
Stary 2020-06-19, 08:08   #4259
turkusowapoziomka
ż o n a i d e a l n a

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
Dobry

Ja od dwóch dni na czczo cukier 91,92 wrrr ale miałam przez ostatnie dwa dni dużo stresu w pracy, może też to ma jakiś związek.

Wow już ruchy
ja ostatnio czułam bombelkowanie i się zastanawiałam czy to może nie to :P ale znając życie to za wczesnie i pewnie to były jelita
Stary 2020-06-19, 08:28   #4260
manuilla
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
Dobry

Glukometrem to pewnie i tak delikatnie zawyża?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości