![]() |
#3871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG! część XXIV
Oh oh oh tesknilam
![]() Był taki okres, że byłam gotowa na największe glupstwo, byle tylko znaleźć się blisko niego, słuchać co mówi, móc go dotknąć. Kiedy zaś moje niemadre marzenia się ziscily, okazało się, że trafiłam czas na wyobrażenie sobie Bóg wie czego. Wszystko jest obok. Wszystko jest bez Ciebie.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3872 |
Zakorzenienie
|
“ Jest prawdą, że ci, których spotykamy, mogą nas zmienić, i to czasem tak gruntownie, że nie jesteśmy już tymi samymi ludźmi, nawet z nazwiska. ”— Yann Martel “Czasami płaczemy z bezsilności, a czasami dlatego że po raz kolejny popełniamy ten sam błąd."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3873 |
Raczkowanie
|
mandarynka - zobaczyłam tam u ciebie pośród wielkich talentów moją skromną nazwę i aż łezka w oku się zakręciła! wielkie serce w twoją stronę kochana!
![]() ![]() wracam bo czas w którym tutaj byłam był jednym z lepszych w moim życiu i chociaż osoba która dawała mi przez tyle lat inspiracji odeszła z mojego życia, to ja wracam z sentymentu, z wielkiego podziwu dla was moje kochane! ''Halo, jak się masz? To w moim stylu, stale mówić tylko o sobie, przepraszam Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze'' ''gdy dzwonię, Ty zdajesz się nigdy nie być w domu'' problem w tym, że muszę być dobry, tylko nie wiem w czym Myślisz o mnie czasami? Chociaż przez jedną, krótką sekundę w ciągu dnia? Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im udowodnić, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi Milczenie to tekst, który niezwykle łatwo jest błędnie zinterpretować Chciałam powiedzieć, że kiedy przyglądam się ludziom, innym dziewczętom w szkole, i widzę, jakie są, co je uszczęśliwia i czego pragną, nie czuję przynależności do tego samego gatunku.
![]() |
![]() |
#3874 |
Zakorzenienie
|
" i to wszystko psu na budę, bez miłości "
Rób to co kochasz Dom jest tam, gdzie jest Twoje serce "To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia. " "- A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś, ściskając Misiową łapkę. - Co wtedy? - Nic wielkiego. - zapewnił go Puchatek. - Posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha, to ten drugi ktoś nigdy nie znika." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3875 |
Zakorzenienie
|
w dalszym ciagu pamietam o Was, kochane
![]() ![]() 'Wskrzesila ich milosc, serce kazdego z nich mialo w sobie niewyczerpalne zrodlo zycia dla serca drugiego.'
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3876 | |
Przyczajenie
|
Piękne opisy
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3877 |
Wtajemniczenie
|
Cicho tu jakoś.... głucho, a szkoda
![]() grudzień – łzy listopada zamarznięte na biało powlokłam lakierem paznokcie i moje palce błyszczą nie świeć słońce ! - oczy kryła w dłoniach... słońce wstaje tak wolno, przeciera oczy uczuciowy buldożer patrzyła na niego tak, jakby był tacą trufli przecenioną o 50% Może ktoś podchwyci i machina znowu ruszy ![]()
![]() |
#3878 |
Konto usunięte
|
Czasem od miłości ważniejszy jest spokój.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.