![]() |
#811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
U nas plan lekcji układa nauczyciel od fizyki
![]() ![]() Ja za chwilę też lecę spać ![]() Dobranoc ![]()
#812 | ||||
Zakorzenienie
|
Dotarłam na Wizaż!
![]() Cytat:
![]() też byłam dziś u fryzjera i też mam prostą grzywkę ![]() ![]() ![]() I też mam bałagan na tablicy korkowej! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Oj, dziewczyny, chyba nie mam spania ![]() ![]() ale później pojechałyśmy na spontanicznego grilla, więc chyba powinnam być zmęczona ![]()
![]() |
#813 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Właśnie sprawdziłam na która mam rozpoczęcie i się okazało, że na 10.00. Może być, chociaż wolałabym na 9.00 ![]() Ale się paskudnie czuję. Jakieś grypsko mnie bierze, czy coś. Koszmar. A jeszcze trzeba 2 serniczki upiec ![]()
![]() |
#814 |
Zadomowienie
|
dzien dobry
![]() ![]() seeeeernik ![]() ![]() ![]() ![]() a ja jade dzisiaj [znowu] na zakupy ![]() ![]() i w ogóle to jestem już dzisiaj po porannej akcji reanimacyjnej. ja nie wiem czy ta moja @ to jest kara za grzechy czy o co chodzi ![]() ![]() miłego dnia wszystkim zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#815 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Udanych zakupów! ![]() Dowiedziałam się że w mojej szkole już wisi plan lekcji.. Może się przejadę.. I tak nie mam nic do roboty.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#816 | ||||
Raczkowanie
|
tzn jest na pewno ale na pewno nie tyle co na biotechnologii, bo tam głównie biola
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja słyszałam włosy nie cnota ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja wczoraj się wybralam na rower. Tzn kolega mnie wyciągnął zapomniał tylko dodać, że jest w szczytowej formie. Zrobiliśmy ok 60 km myślałam, że umrę. Ale ku mojemu zdziwieniu nie mam dzisiaj zakwasów ![]() ![]() A teraz słucham sobie koziołka matołka ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#817 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja coś strasznie późno wstaje ![]() ![]() Ja kawy nie lubię, piję bardzo rzadko, a nie działa na mnie wcale ![]() Sernik! ![]() ![]() Nie mam żadnych planów na dziś ![]() ![]()
#818 |
Raczkowanie
|
Najlepszy sposób na nudę: sprzątanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#819 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry
![]() ja rozpoczecie roku szkolnego mam jak zawsze o 9 ![]() na mnie kawa tez nie dziala a nawet jeszcze bardziej chce mi sie spac ![]() sernik ![]() ![]() a co do @ to brzuch zaczyna mnie bolec kilka dni wczesniej i najbardziej boli pierwszego dnia a pozniej przestaje... ale proszkow zadnych nie biore bo to i tak nic mi nie daje ![]() tez nie mam zadnych planow na dzisiaj... |
![]() ![]() |
![]() |
#820 | |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Dziś nie pospałam dłużej, bo panowie na budowie :p składali rusztowania... Ale zdążyłam już 2 razy wyjść na miasto i kupiłam sobie strucle z marmoladą ![]() Wszełka Ja też prosiłam tylko o ścięcie zniszczonych końcówek; więc albo jej się krócej ucięło i musiała wyrównać albo takie zniszczone były. W sumie prędzej to drugie, bo chyba ost raz obcinałam w kwietniu.... A kawy też nie lubie. Jeśli już to piję zbożową albo cappucino... Cytat:
Ja sprawdzałam na str szkoły jaki plan miały poprzednie 3 klasy i miały po 5 góra 6 lekcji... Więc baaaardzo fajnie dla mnie ![]() Wolę mieć na 8 i o 13.30 już mieć wszystko daleko w tyle. Suspense porządki na mojej tablicy korkowej skończyły się też tylko ogołoceniem... Ale dziś chyba w końcu zabiorę się za nią i zrobię coś takie kurde twórczego i nastającego pozytywnie... Ale co to może być? A co do @ to kiedyś miałam takie bóle, że mdlałam i wtedy odchodziło jak ręką odjął teraz to już tylko takie lipne... U mnie plan w zeszłym roku układał vice fizyk, który kompletnie się na tym nie znał. Miał jakiś głupi program, w którym się wpisywało jakie i ile lekcji ma dana klasa i sobie sam układa. A jeszcze zrobił tak, że swoje lekcje miał tylko w 1 czy 2 dni... Ach i muszę zaznaczyć, że w zeszłym roku szkolnym miałam 7 zmian planu! Rozumiem w maju czy kwietniu bo maturzyści odchodzą, ale wcześniej po co? Renia90 tosty chodzą za mną od 2 dni, ale kurde nie ma w domu sera żółtego. Ale na szczęście Mamusia kupi ![]() Dawajcie ten sernik! ![]() Ania2510 włosy nie cnota ![]() A rowerem uwielbiam jeździć. Kiedyś nawet jeździłam z kolegą, który wyczynowo jeździ w klubie kolarskim. On kolarzówką ja zwykłym góralem... Ale nie powiem dawałam rady, a może to On wolniej jechał hehe A ten Twój kolega to jakiś fajny? ![]() Idę ogarnąć pokój, bo porozrzucałam ubrania wychodząc, bo nie wiedziałam w co się ubrać (mój odwieczny problem). A później kolejny raz już oglądam Córki McLeoda. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam dokładnie taki plan! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I widzę, ze te macie ten problem co ja - na mojej tablicy korkowej wiszą zdjecia z wakacji, wszystkie tegoroczne pocztówki, recepty, lista lektur (;/), klaendarz i milion kartek, które nie znalazły miejsca na biurku. Moze to faktycznie dobry czas na porządki... ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#822 |
Zakorzenienie
|
Ja też ostatnio zrobiłam porządek an mojej tablicy korkowej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#823 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Moje rozpoczęcie jest na 9 i niestety jest z apelem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#824 |
maszyna, nie człowiek
|
Zmiany planu lekcji
![]()
#825 |
Zakorzenienie
|
Aaa nie będę w domu siedzieć
![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#826 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Po wczorajszym wspaniałym dniu w Gdansku/Sopocie moge smialo powiedziec: aaaa ja nie chce do szkoly ![]() Ooo.... tablica korkowa ^^ Na mojej tez panuje bałagan ![]() ![]() ![]() Rozpoczecie mam o 9, jaki plan bedzie nie wiem. U nas układa jakis program komputerowy, mam nadzieje, ze bedzie przychylny ![]() Milego dnia! wszełka - nie przejmuj sie ta grzywka, ani sie obejrzysz a odrosnie ![]()
#827 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i podrzuć do mnie jeden serniczek jak upieczesz ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() kurde muszę sobie kupić też tablicę korkową bo wybieram sie po nią już od roku ![]() Cytat:
![]() byłam dzisiaj na mieście odebrać zdjęcia i przy okazji kupiłam sobie spodnie i kolczyk ;P a wieczorem na 18 ide do koleżanki więc znowu imprezka ![]() ![]() ![]() ![]() wracam jutro, nie piszcie za dużo ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#828 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A na jakim jesteś profilu? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#829 |
Zakorzenienie
|
Mam ochotę na krokieta
![]() Matko, wróciłam wczoraj o 4, powrotu do życia część pierwsza ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#830 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry, mam nadzieję, że mogę się do Was przyłączyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#831 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ________ Serniki się upiekły ![]() ![]() A na drugiego zapraszam ![]() ________ Właśnie zażyłam Citrosept (ble), jakąś witaminę C i liczę na to, że mi przejdzie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#832 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a jakie studia w planach ![]() no u mnie identycznie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() wróciłam z zakupów i wam powiem,że pobiłam swój absolutny rekord w mierzeniu ciuchów w jednym sklepie. przymierzyłam chyba z 20 bluzek, sweterków, koszuli itp, mierzyłam je dobrą godzine i nie kupiłam nic bo wszystko na mnie źle leżało ![]() no i kupiłam sobie butki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witamy ![]() ![]() A idzie... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#834 |
Raczkowanie
|
Suspense- problem w tym, że nie bardzo mam pomysł na to, co chciałabym studiować... No cóż, humanistką się urodziłam, a takim teraz ponoć najciężej ... W każdym razie myślę nad filologią polską, historią, politologią, europeistyką bądź prawem (hmmm, na pewno)...
|
![]() ![]() |
![]() |
#835 |
Konto usunięte
|
o mój boże! dziewczyny zwariowałyście.jak wyjeżdżałam tydzień temu to było 6 stron a teraz 28 !! kiedy ja to doczytam? hehehehe
|
![]() ![]() |
![]() |
#836 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry. wróciłam. tzn wróciłam ileś tam godzin temu. musiałam jechać do miasta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Zadomowienie
|
A ja chyba przegrywam z grypskiem
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie na tablicy korkowej też panuje bałagan ![]() ![]() ja nawet nie wiem na którą mam rozpoczęcie ale znając życie to na 9 u nas plan układa program i każda zmiana planu wychodzi nam na gorsze ![]() zobaczymy jak będzie w tym roku ![]()
![]() |
#839 |
Konto usunięte
|
wy o 4 wracacie ja o 4 musze wstac i z mama do Łdz jechać;/ och Dżizaz
Martusia u nas też był program, ponoć, ale sie nie sprawdzał, i w-ce dyrka nad tym siedzi... szczerze powinna yc dyrką bo robi najwiecej... ale to osobista sympatia bo zmieszka ze mną w klatce drzwi w drzwi i uczy mnie polskiego hehehe |
![]() ![]() |
![]() |
#840 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Też oglądam Córki McLeoda, już nie wiem od ilu lat ![]() Też musze sobie kupic, az dziw, że tego nie zrobiłam. W ogóle ile tak mniej więcej kosztują? Chodzi mi o taki średni rozmiar |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.