|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz.55.
Cytat:
Sent from my SM-G973F using Tapatalk |
|
|
|
|
#1832 | |
|
cat lady
|
Cytat:
Myślę bardzo nad bidetem, ale chyba pójdzie w bidette. Bo kuweta się chyba nie zmieści jakby dodać bidet na ścianie z WC, a na innych słabo z miejscem... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1835 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, ale ja nic nie wstrzymuje, ja po prostu poza domem nie czuje parcia. Po prostu nic się nie ruszy i koniec. Gdybym czuła to bym poszła i nie wstrzymywała choć jest to dla mnie krepujace i musi to być pojedyncza toaleta, kabiny nie przejdą. W każdym razie, mogę czuć że chętnie bym.sie załatwiła ale co z tego jak nie czuje parcia, coś w stylu jak ma się zatwardzenie czyli czujesz, że chcesz, że powinnaś ale nie prze
dopiero w domu zwalnia się blokada. Zresztą ja jestem ekstremalnie wrażliwa w kwestii dsfekacyjnej tzn. Nikt nie może mi się platąć pod drzwiami, muszę mieć pozamykane wszystkie drzwi, mam swoje pory i niestety jak chodzę do pracy to zaburza mi rytm. Czasem dochodziło do tego, że wstawałam o 5 rano żeby mieć czas na kawę i spokojne poczekanie na dwójkę. Masakra, zazdroszczę ludziom, którzy robię wszędzie i bez problemu. Czasem się martwię co bym zrobiła jakbym znalazła się, odpukac, w szpitalu na dłużej. Na bank musieliby mi podać jakieś środki. U mnie odpadają wyjazdy że znajomymi np. Wynajem wspólnego domu, no chyba że miałabym w pokoju prywatną łazienkę. Odpadają wszelkie sytuację gdzie musze z kimś dzielić łazienkę. Na wyjeździe z mężem proszę go by sobie poszedł na kawę czy coś żebym mogła zostać sama w pokoju jak się odblokować psychicznie i być człowiekiem, który może wszędzie i o każdej porze? Moje marzenie ![]() Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mówi że jestem dziwna, że nie zrobię dwójki poza domem, a jak mu mówię na to że jest takich kobiet więcej to nie chciał mi wierzyć
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;87944227]Dziewczyny, ale ja nic nie wstrzymuje, ja po prostu poza domem nie czuje parcia. [/QUOTE]
Ja mam parcie równo co 24 godziny jak w zegarku i wystarczy je odpowiednio ustawić, problem z głowy. Może też tak masz i akurat ci wypada na to, kiedy jesteś w domu.
|
#1838 | |
|
Bot
|
[1=6ab835231803f4b1cac896d 6aed120cccc2755ce_6576510 2cc8be;87943939]Pierwsze co przyszło mi do głowy to zimna woda + cytryna, myślę, że na upały super
[/QUOTE]Dzięki. ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
Ale ja do nich nie należę. Co jest ewolucją osobowościową, bo jako nastolatka wstydziłam się nawet tego, że może być słychać za drzwiami kabiny, jak otwieram podpaskę.
|
|
#1839 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;87944227]Dziewczyny, ale ja nic nie wstrzymuje, ja po prostu poza domem nie czuje parcia. Po prostu nic się nie ruszy i koniec. Gdybym czuła to bym poszła i nie wstrzymywała choć jest to dla mnie krepujace i musi to być pojedyncza toaleta, kabiny nie przejdą. W każdym razie, mogę czuć że chętnie bym.sie załatwiła ale co z tego jak nie czuje parcia, coś w stylu jak ma się zatwardzenie czyli czujesz, że chcesz, że powinnaś ale nie prze
dopiero w domu zwalnia się blokada. Zresztą ja jestem ekstremalnie wrażliwa w kwestii dsfekacyjnej tzn. Nikt nie może mi się platąć pod drzwiami, muszę mieć pozamykane wszystkie drzwi, mam swoje pory i niestety jak chodzę do pracy to zaburza mi rytm. Czasem dochodziło do tego, że wstawałam o 5 rano żeby mieć czas na kawę i spokojne poczekanie na dwójkę. Masakra, zazdroszczę ludziom, którzy robię wszędzie i bez problemu. Czasem się martwię co bym zrobiła jakbym znalazła się, odpukac, w szpitalu na dłużej. Na bank musieliby mi podać jakieś środki. U mnie odpadają wyjazdy że znajomymi np. Wynajem wspólnego domu, no chyba że miałabym w pokoju prywatną łazienkę. Odpadają wszelkie sytuację gdzie musze z kimś dzielić łazienkę. Na wyjeździe z mężem proszę go by sobie poszedł na kawę czy coś żebym mogła zostać sama w pokoju jak się odblokować psychicznie i być człowiekiem, który może wszędzie i o każdej porze? Moje marzenie ![]() Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Faktycznie uciazliwa jest taka blokada. Ja tak jak mowie jak chodzilam jeszcze do szkoly to wstydzilam sie i nie dalabym chyba rady zrobic, ale potem jako dorosla juz przelamalam sie. Nie umiem doradzic jak, bo jakos naturalnie to wyszlo. Kazdy jest inny. No niestety u nas sa kabiny jak ktos jest obok to jest ciezej ale czesto jednak zdarza sie byc samej. Taki przypadek. Moze tylko ciezej mi zalatwic potrzebe u znajomych zwlaszcza gdyby lazienka byla blisko pokoju ale takie sytuacje nie sa zbyt czeste takze nie jest zle. U mnie na pewno zmienila sie tez praca jelit jako dziecko i nastolatka nie mialam z tym regularnie, a teraz jak w zegarku zrobie kazdego dnia raz lub 2 razy zdarzylo sie i 3. No a najczesciej raz czy dwa ale to chyba norma. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Monia284 Czas edycji: 2020-06-21 o 01:47 |
|
|
|
#1841 | |
|
Pani Mizantrop
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;87943857]Świadomie zrezygnowałam z bidetu, dla mnie niepotrzebny grat. Mam duży prysznic typu walk in, jak chce się podmyć do ściągam słuchawkę i robię co mam zrobić. Koniec filozofii. W pracy nigdy nie nie załatwiam, słowo daje, że zdarzyło mi się raz w życiu jak miałam biegunkę i nie mogłam wytrzymać. Jeden jedyny raz. Takie sprawy załatwiam wyłącznie u siebie w domu, u znajomych też mi się nigdy nie zdarzyło.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Nigdy nie mialam takiej blokady, a byloby mi duzo bardziej komfortowo skorzystacn z toalety w domu - wlasnie z uwagi na mozliwosc podmycia sie. Cytat:
Wiec codziennie okolo 11 w pracy ide do toalety
|
|
#1842 |
|
Zadomowienie
|
ZAJADY
Co skutecznego polecacie (bez recepty) na zajady? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A poza tym, jak w upał chcesz wziąć prysznic w środku dnia, to też specjalnie zmywasz makijaż, a potem nakładasz go na nowo? Dodam jeszcze, że mój makijaż, to tylko bb i tusz, ewentualnie jeszcze eyeliner, więc dużo zmywania nie ma. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1844 |
|
Raczkowanie
|
Znacie kogoś, kto wygrał jakąś dużą kwotę w lotto?
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie raz się zastanawiałam, czy to nie ściema, dopóki nie poznałam osoby, która "uczestniczy" w procedurze wypłacania nagrody.
Myślę jednak, że można spotkać takie osoby, ale niekoniecznie się one tym chwała. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
mam problem z opaską miband 4, gdy chcę ustawić trening "rower". Nie rozpoczyna mi liczenia tętna / km i czasu. Po prostu nie reaguje. Oczywiście w telefonie mam włączony GPS, bluetooth, internet i opaska jest połączona z aplikacją. Wątpię, że to problem zasięgu, bo telefonie łapie trasy i jeżdżę po dużym mieście. Co z tym zrobić?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#1847 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;87944227]Dziewczyny, ale ja nic nie wstrzymuje, ja po prostu poza domem nie czuje parcia. Po prostu nic się nie ruszy i koniec. Gdybym czuła to bym poszła i nie wstrzymywała choć jest to dla mnie krepujace i musi to być pojedyncza toaleta, kabiny nie przejdą. W każdym razie, mogę czuć że chętnie bym.sie załatwiła ale co z tego jak nie czuje parcia, coś w stylu jak ma się zatwardzenie czyli czujesz, że chcesz, że powinnaś ale nie prze
dopiero w domu zwalnia się blokada. Zresztą ja jestem ekstremalnie wrażliwa w kwestii dsfekacyjnej tzn. Nikt nie może mi się platąć pod drzwiami, muszę mieć pozamykane wszystkie drzwi, mam swoje pory i niestety jak chodzę do pracy to zaburza mi rytm. Czasem dochodziło do tego, że wstawałam o 5 rano żeby mieć czas na kawę i spokojne poczekanie na dwójkę. Masakra, zazdroszczę ludziom, którzy robię wszędzie i bez problemu. Czasem się martwię co bym zrobiła jakbym znalazła się, odpukac, w szpitalu na dłużej. Na bank musieliby mi podać jakieś środki. U mnie odpadają wyjazdy że znajomymi np. Wynajem wspólnego domu, no chyba że miałabym w pokoju prywatną łazienkę. Odpadają wszelkie sytuację gdzie musze z kimś dzielić łazienkę. Na wyjeździe z mężem proszę go by sobie poszedł na kawę czy coś żebym mogła zostać sama w pokoju jak się odblokować psychicznie i być człowiekiem, który może wszędzie i o każdej porze? Moje marzenie ![]() Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Cytat:
. Kiedyś sytuacja mnie zmusiła i mieszkałam 1,5 roku w akademiku ze wspólnymi łazienkami i o dziwo dałam radę, a bardzo się tego bałam. Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1848 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=6ab835231803f4b1cac896d 6aed120cccc2755ce_6576510 2cc8be;87944048][pytanie czysto teoretyczne, idealne na ten wątek
]Jak myślicie, czy nietypowy wygląd auta (pomijając wszelkie techniczne wymagania na pierwszy rzut oka) może być przyczyną częstszych kontroli? Np. różowe, z kiczowatymi dodatkami typu rzęsy na reflektorach, indywidualna tablica rejestracyjna. Czy nie jest tak, że np. policjant zatrzyma auto i prowadzącego do kontroli ze zwyczajnej ciekawości? Przykładowe zdjęcia w załącznikach.[/QUOTE]Mój brat kupił kiedyś auto z antenka, która miała świecącą na różne kolory mała dioda. Non stop go zatrzymywali i miał pytania o to świecidło. Mimo, że to gówiwnko wielkości orzecha laskowego. Zmienił antenę i skonczyly się kontrole. Sami mieliśmy stare auto na czarnych jeszcze blachach i też nas zatrzymywali. Czasem w ostatnim momencie, że nie bardzo było gdzie stanąć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
A teraz mam obcykane toalety publiczne, w których jest czyściej niż w niejednym domu. Naprawdę są takie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Kilka osob. Ciocia moja kupiła sobie jakieś 30 lat temu za wygrana auto Cinquecento ![]() Znajomy z pracy kupił działkę z domkiem letniskowym. Nie były to mega wygrane, ale ucieszyły. Sąsiad moich teściów przy nas wyskrobał 5000zl. Mojej mamy uczennica na weselu dostala kupony totka i wygrała z nich ok 43tys. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1849 |
|
Konto usunięte
|
Przeszkadzają Wam dźwięki, syreny, stukanie? Nagłe krzyki, hałasy, piski? O ile spać mogę znowu zawsze i wszędzie, o tyle naprawdę mega łatwo mnie teraz przestraszyć, bardzo mnie stresują znowu syreny, bardzo głośne hałasy. Potrafię się uspokoić, ale np. wczoraj tak mnie przestraszyły dźwięki dochodzące skądś obok w nocy, że prawie podskoczyłam...Bardzo często "przepadam", jak coś robię to nie potrafię się skupić na innych rzeczach, stąd chyba tak mnie to rozwala.
|
|
|
|
#1850 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Nie, a koleżanka z pracy grała 2x w tygodniu kilka lat.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
[1=bbab4b1e68366f09bc3914c 9672f02df694c852f_622be74 47f718;87944473]Przeszkadzają Wam dźwięki, syreny, stukanie? Nagłe krzyki, hałasy, piski? O ile spać mogę znowu zawsze i wszędzie, o tyle naprawdę mega łatwo mnie teraz przestraszyć, bardzo mnie stresują znowu syreny, bardzo głośne hałasy. Potrafię się uspokoić, ale np. wczoraj tak mnie przestraszyły dźwięki dochodzące skądś obok w nocy, że prawie podskoczyłam...Bardzo często "przepadam", jak coś robię to nie potrafię się skupić na innych rzeczach, stąd chyba tak mnie to rozwala.[/QUOTE]Tak, bardzo mi przeszkadzają. Może nie tyle, że wywołują jakiś duży strach, ale mnie hmmm... rozbijają, dezorientują.
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
Czy pracodawca ma prawo ściągać z aktualnego urlopu godziny których nie przepracowaliśmy ? Przepracowałam 109 godz w tym.mies (tak mnie wzywali do pracy , taki był grafik) , pracodawca poinformował nas że zabrakło nam godzin do wypraciwania etatu (tego skróconego do 80%). Czy ma prawo w aktualnej sytuacji to zrobić ? Zglaszal nas do tarczy antykryzysowej. Nie podoba mi się że będą mi sicagac z urlopu aktualnego (co innego z poprzedniego roku!) . Czy ja się mylę czy nie ma do tego prawa ? A może tarcza antykryzysowa coś zmienia ?
|
|
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
[1=bbab4b1e68366f09bc3914c 9672f02df694c852f_622be74 47f718;87944473]Przeszkadzają Wam dźwięki, syreny, stukanie? Nagłe krzyki, hałasy, piski? O ile spać mogę znowu zawsze i wszędzie, o tyle naprawdę mega łatwo mnie teraz przestraszyć, bardzo mnie stresują znowu syreny, bardzo głośne hałasy. Potrafię się uspokoić, ale np. wczoraj tak mnie przestraszyły dźwięki dochodzące skądś obok w nocy, że prawie podskoczyłam...Bardzo często "przepadam", jak coś robię to nie potrafię się skupić na innych rzeczach, stąd chyba tak mnie to rozwala.[/QUOTE]Też tak mam. Spanie latem przy otwartych oknach = spanie że stoperami.
Nie lubię jeszcze dźwięków kosiarek i pił spalinowych. Czuję wtedy mega rozdrażnienie. W tej chwili słyszę cysternę, która zrzuca paliwo na stacji paliw. Musiałam zamknąć okna a mimo to słyszę ten dźwięk. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1854 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki. Ja właśnie spać mogę, tzn. śpię krótko i usnę wszędzie, co jeszcze niedawno było marzeniem - ale tak zawsze miałam. Natomiast omg jak się obudzę w nocy, mieszkam na ostatnim piętrze i słyszę niosące się z całego bloku hałasy (połowa bloku jeszcze jest pusta) to naprawdę czuję się nieswojo. W nocy oczywiście hardcore. W dzień lepiej, ale wczoraj usłyszałam dźwięk nowej wiadomości na mailu i prawie padłam...
|
||
|
|
|
#1855 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez Juliette88 Czas edycji: 2020-06-21 o 10:20 |
|
|
|
|
#1856 |
|
Konto usunięte
|
Moja ciocia wygrała coś ok 5-10k (nie pamiętam dokładnie, coś w tych widełkach) jak byłam nastolatką. Pojechali na jakieś wakacje zagraniczne za to.
Ale to serio trzeba mieć farta. Ja w ogóle nie gram, nie kupuję zdrapek itd. ale pojechałam któregoś razu do mamy i akurat w moje urodziny zapytała się mnie co chcę na urodziny. Ja wiedząc, że pieniędzmi nie sra w tamtym momencie, powiedziałam, żeby mi kupiła zdrapkę za 2e. Kupiła i miałam wygrana 20e To moja największa wygrana w tego typu grach. TŻ-owi kupiłam na jego urodziny m.in. 30 zdrapek po 1zł i wygrał 17zł. Znałam ludzi, którzy prowadzili zeszyty i zapisywali swoje liczby z danego dnia i liczby wylosowane w lotto i do tego czy coś wygrali. Zeszyt zawierał tak dużo stron, że można się było cofnąć o kilka lat wstecz. Też tym ludziom się trafiło kilka tysięcy, ale nie więcej niż 10k (teście tej cioci z pierwszego przykładu). Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
A jak długo ważne są te zdrapki ? Od czasu zakupu, jaki czas do wykorzystania ?
|
|
|
|
#1858 |
|
Konto usunięte
|
[1=bbab4b1e68366f09bc3914c 9672f02df694c852f_622be74 47f718;87944473]Przeszkadzają Wam dźwięki, syreny, stukanie? Nagłe krzyki, hałasy, piski? O ile spać mogę znowu zawsze i wszędzie, o tyle naprawdę mega łatwo mnie teraz przestraszyć, bardzo mnie stresują znowu syreny, bardzo głośne hałasy. Potrafię się uspokoić, ale np. wczoraj tak mnie przestraszyły dźwięki dochodzące skądś obok w nocy, że prawie podskoczyłam...Bardzo często "przepadam", jak coś robię to nie potrafię się skupić na innych rzeczach, stąd chyba tak mnie to rozwala.[/QUOTE]
Ogólnie to nie. Jedyne co mnie doprowadzało regularnie do szewskiej pasji to wiertarka u sąsiadów. Załącznik 7719862 Ale pamiętam, że jak miałam stan depresyjny, to wtedy drażniło mnie wszystko, dźwięki, słońce, wiatr, dotyk - ogólnie wszystkie zmysły były przewrażliwione. |
|
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
[1=bbab4b1e68366f09bc3914c 9672f02df694c852f_622be74 47f718;87944473]Przeszkadzają Wam dźwięki, syreny, stukanie? Nagłe krzyki, hałasy, piski? O ile spać mogę znowu zawsze i wszędzie, o tyle naprawdę mega łatwo mnie teraz przestraszyć, bardzo mnie stresują znowu syreny, bardzo głośne hałasy. Potrafię się uspokoić, ale np. wczoraj tak mnie przestraszyły dźwięki dochodzące skądś obok w nocy, że prawie podskoczyłam...Bardzo często "przepadam", jak coś robię to nie potrafię się skupić na innych rzeczach, stąd chyba tak mnie to rozwala.[/QUOTE]Mnie drazni wszystko, spie w zatyczkach i zazwyczaj zamykam okna, wylaczam wszystkie wtyczki a telefon ustawiam na tryb offline.
|
#1860 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

Ale się skapnęłam dzień później jak wsadziłam w niego łapy.) mam mix strupków, pęcherzy i wypukłych czerwonych plam.

dopiero w domu zwalnia się blokada. Zresztą ja jestem ekstremalnie wrażliwa w kwestii dsfekacyjnej tzn. Nikt nie może mi się platąć pod drzwiami, muszę mieć pozamykane wszystkie drzwi, mam swoje pory i niestety jak chodzę do pracy to zaburza mi rytm. Czasem dochodziło do tego, że wstawałam o 5 rano żeby mieć czas na kawę i spokojne poczekanie na dwójkę. Masakra, zazdroszczę ludziom, którzy robię wszędzie i bez problemu. Czasem się martwię co bym zrobiła jakbym znalazła się, odpukac, w szpitalu na dłużej. Na bank musieliby mi podać jakieś środki. U mnie odpadają wyjazdy że znajomymi np. Wynajem wspólnego domu, no chyba że miałabym w pokoju prywatną łazienkę. Odpadają wszelkie sytuację gdzie musze z kimś dzielić łazienkę. Na wyjeździe z mężem proszę go by sobie poszedł na kawę czy coś żebym mogła zostać sama w pokoju
jak się odblokować psychicznie i być człowiekiem, który może wszędzie i o każdej porze? Moje marzenie 

[/QUOTE]

68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58
. Kiedyś sytuacja mnie zmusiła i mieszkałam 1,5 roku w akademiku ze wspólnymi łazienkami i o dziwo dałam radę, a bardzo się tego bałam. 
]