|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czysta micha cz.-8
Moja pierworodna też od początku spała w łóżeczku. Przy kolejnych nie miałam siły odkładać
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#92 |
|
Konto usunięte
|
Hej. Spałam dzisiaj może z 2h. Ale już w pociągu
![]() Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas Wojtek spał w łóżeczku pierwsze 4 miesiące potem zaczely się problemy z zasypianiem i w ogóle bym nie spała gdyby spał w swoim łóżeczku ale jego łóżeczko stało od początku w naszej sypialni Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;87976167]Hej. Spałam dzisiaj może z 2h. Ale już w pociągu
![]() Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Udanego wypoczynku ![]() Jak dasz radę to napisz jak to z tymi testami na lotnisku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 05:49 ---------- Poprzedni post napisano o 05:42 ---------- Cytat:
Prędzej czy później odzyskasz sypialnie. Mój mały pomimo tego,że ma łóżko obok naszego,to do dzisiaj lubi się przeturlać do nas. Czasami nawet nie zauważę że już jest przy mnie,a gdy akurat nie śpię,to mu mówię aby sobie żartów nie robił i wracał do siebie.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wcale nie żałuje ze śpi ze mną bo to lubię lubię jak te łapki małe mnie budzą itd ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
My też lubimy spać z dziećmi
ten czas tak szybko minie ️ Zresztą ja pewnie połowę nocy jestem sama z nimi to chociaż jest kogo tulić ![]() Zaraz ruszamy do stolicy, spakowani dwie godziny przed czasem, chyba doszłam do perfekcji ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
My mieliśmy bardzo małe łóżko, więc było nam bardzo niewygodnie z Wojtkiem, dlatego on od początku spał w swoim łóżeczku, a teraz śpi w swoim pokoju.
Ja jestem w pracy, zabrałam ze sobą miskę sałatki i koktajl z truskawkami Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
Mój to wogole nie śpi w łóżeczku
pierwsze dni spał tylko. Teraz tylko w wózku w dzień i w nocy nie wiem jak to tego oduczyć. Niestety to pozostałość po kolkach i wzdęciach, lapalismy się wszystkiego byle tylko zasnął... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#99 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki wyprobuje tylko w rożku go zawine choć teraz gorąco ale a noz się uda
chociaż na noc w dzień to Nie ma opcjiWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#101 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój brat z żoną swoją córkę od początku w jej pokoju usypiali i tak zostało
bez bujania, czy trzymania na rękach po prostu położona do łóżeczka i czekali aż zaśnie. Ja dziś nie zrobiłam nic co zaplanowała, jestem totalnie do niczego chyba za długo spalam i cały dzień boli mnie głowa. Jutro muszę wcześniej wstać żeby przestawić się na poranną zmianę w pracy... Ochhh jęczybułka dziś że mnie straszna ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W charlotte byłam i nawet zrobiłam interes życia, bo nam długo dostarczali śniadanie więc dostałyśmy z koleżanka kiedyś rabacik ![]() O shuk słyszałam ![]() Ostatecznie wylądowaliśmy ze znajomymi w Bułkę przez Bibułkę. Bardzo fajnie, tylko wzięłam śniadanie, które teraz wydają jako podwoje (przez koronę, nie ma już grzebania w słoikach przeko kolejne osoby itp) co zrobiłam? zjadłam prawie całą podwójna porcję a reszte wzięłam ze sobą.Później się okazało, że ze znajomymi innymi pomyliłam daty i umówiałm się na dziś a nie na jutro więc pędziliśmy do domu ![]() No ale popsrzątanie, goście ugoszczeni, 14 k kroków zrobione. Tylko zapomniałam, że filtrem smaruje się wszystko a nie tylko gębę i się spaliłam. Teraz będę zdzierać tę chamską opaleniznę przez najbliższe kilka dni żeby znowu być córka młynarza. Chyba jutro jedziemy nad jezioro ![]() Jeny jak ja lubie takie zwariowane weekendy
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w charlotte lubię jedzenie ale obsługa tam zawsze pozostawiała wiele do życzenia bułkę przez bibułkę znam i byłam dwa razy ale fanka nie jestem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#105 |
|
Konto usunięte
|
Zgadnijcie kogo do testu wylosowali
![]() Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Nas tak "szybko" obsługiwane w Charlotte, że zapłaciliśmy za jedno śniadanie zamiast za dwa. W ramach tego rabatu właśnie. Wolę nie myśleć co się tam teraz dzieje w ramach koronki, tzn. jakie mogą być kolejki.
Boszzz jak mnie całe ramiona pieką. Za głupotę trzeba płacić. Masakrycznie się dzisiaj najadłam, ale to już było kilka h temu. Teraz umieram z głodu, ale dzielnie nie jem już nic. Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
|
#107 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() też jestem bladziochem i w Turcji wybraliśmy się na rejs 5h na pełnym słoneczku filtr 50 to sobie można wsadzić . Spaliłam się strasznie, piekło niemiłosiernie ten żel z lodówki taka ulgę przynosił ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#108 | |
|
Czarna owca
|
Cytat:
Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
|
|
|
|
#109 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Hej, szybki meldunek - u mnie nie było dziś całkiem czysto, ale jak na sobotę przyzwoicie. Niestety też mało ruchu, nie licząc ogrodnictwa... Postaram się poprawić i odrobić
![]() Nestle, napisz jutro jak wyszło prażone - chodzi za mną odkąd napisałaś 🤪 Justysia, wszyscy wiedzą, ale każdy raz się musi usmażyć, żeby tą wiedzę utrwalić 🤣 Edytowane przez picknick Czas edycji: 2020-07-05 o 01:09 |
|
|
|
#111 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Głowa mnie nie boli więc nie przesadziłam ![]() Jadłam czipsy,dużo sera i kilka ciastek familijnych. Aby się nie odwodnić popijałam gin z tonikiem Wzięło nas na wspominki i oglądaliśmy zdjęcia. Wszyscy hihuhaha jak to się zmieniliśmy i mój brat nagle wyskoczył- patrz jaka byłaś tutaj chuda!....... no k...trzeba mi to tak w twarz mówić,bo sama nie widzę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:46 ---------- Poprzedni post napisano o 06:42 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:46 ---------- Poprzedni post napisano o 06:46 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Ja popijam kawkę na Woli
![]() Fajnie było na tej kolacji chociaż inaczej. Dużo dobrych rzeczy zjadłam bo to w większość chyba kuchnia hiszpańska była serwowana. Ale dobre wino i dobre towarzystwo zapewniło wyśmienity wieczór ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo mam mieszkanie na woli ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#114 | |
|
Czarna owca
|
Cytat:
Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsze w tym roku pływanie w jeziorze za mną
Boże jak ja to uwielbiam, nie ma lepszego sportu niż zamknąć oczy, zrelaksować się i płynąć w stronę słońca Teraz zdycham na alergię, ale i tak było warto.
|
#116 |
|
Konto usunięte
|
U mnie miska taka :grubas:
Tym owocom morza nie daliśmy rady, trochę zostało. Jest super. Mieszkanie spoko, właściciele mili, ciepło, morze itp Załącznik 7721025Załącznik 7721026Załącznik 7721027Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#117 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;87979202]U mnie miska taka :grubas:
Tym owocom morza nie daliśmy rady, trochę zostało. Jest super. Mieszkanie spoko, właściciele mili, ciepło, morze itp Załącznik 7721025Załącznik 7721026Załącznik 7721027Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Smaczniutko to wygląda Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;87979202]U mnie miska taka :grubas:
Tym owocom morza nie daliśmy rady, trochę zostało. Jest super. Mieszkanie spoko, właściciele mili, ciepło, morze itp Załącznik 7721025Załącznik 7721026Załącznik 7721027Wysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Super, że wszystko u Was dobrze i jesteście zadowoleni ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#119 |
|
Zadomowienie
|
Kolejny upalny leniwy dzień za mną...
Jeszcze tylko jutro i będzie ochłodzenie. W końcu może konkretnie pospacerujemy. Dobrze że chociaż jeść się nie chce... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Kqq
Wielkie zazdro, odpoczywaj A może jakieś oświadczyny wpadną po drodze ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.

Prędzej czy później odzyskasz sypialnie. Mój mały pomimo tego,że ma łóżko obok naszego,to do dzisiaj lubi się przeturlać do nas. Czasami nawet nie zauważę że już jest przy mnie,a gdy akurat nie śpię,to mu mówię aby sobie żartów nie robił i wracał do siebie.
ten czas tak szybko minie
️ 

pierwsze dni spał tylko. Teraz tylko w wózku w dzień i w nocy nie wiem jak to tego oduczyć.
bułkę przez bibułkę znam i byłam dwa razy ale fanka nie jestem 

. Spaliłam się strasznie, piekło niemiłosiernie ten żel z lodówki taka ulgę przynosił 

Wzięło nas na wspominki i oglądaliśmy zdjęcia. Wszyscy hihuhaha jak to się zmieniliśmy i mój brat nagle wyskoczył- patrz jaka byłaś tutaj chuda!.......
no k...trzeba mi to tak w twarz mówić,bo sama nie widzę