![]() |
#1171 |
Zadomowienie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
Twarzowa ta fryzurka, bardzo mi się podoba
![]()
#1172 |
Przyczajenie
|
dziekuje
![]() ![]()
#1173 |
Wtajemniczenie
|
czesc kobietki
![]() ja nareszcie po pracy ![]() Emi bardzo ladnie wygladasz ![]() ![]() Gusiu oby mala dobrze spala w nocy trzymam ![]() Ray gratuluje spadku wagi ![]() Pomidoro to cie babki nastraszyly ![]() ![]() Nikitko napewno bedzie wszystko ok ze zdrowiem ![]() Monia prosze sie nie smutac ![]() ![]() Olu ale ladna kobietka z ciebie ![]() kasiasiar jak kotka przezyla wasz wyjazd? Madziu oby mama cie odciazyla troche,to sobie odpoczniesz kochana ![]() mezatko a moze jakiegos pieska sobie znajdziesz,tak jak porzednio? Marcelinko a jaki tel sobie sprawilas? Marto jak zdrowko? wlasnie sie objadam mufinkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1174 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]()
![]() |
#1175 |
Rozeznanie
|
Hej hej
![]() Nikola śpi, ja miałam iść z nią ale jak bym mogła nie przeczytając co u Was ![]() ![]() ![]() A powiem jeszcze, że ja tez mam już dość siedzenia w domu. Siedziałam pół roku będąc w ciąży i teraz siedzę. Chciałabym pójść do pracy ale z drugiej strony nie wyobrażam zostawić moja córeczke komus obcemu. Dobra uciekam już. Miłego plotkowania ![]()
#1176 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1177 |
Zakorzenienie
|
jakoś przezyła chyba nawet calkiem dobrze bo sasiad ją rozpieszcza i pozwala jej na wszystko nawet na wyjadanie z własnego talerza
![]() Ale jak przyjechalismy to potem caly wieczór chodziła za mna krok w krok ![]() Kochana jest , chcialabym jeszcze przygarnać Śnieżka(czyli tego bialego kotka, ktory sie przyplatał, nawet jakos tak już wyszlo, że mu imię nadałam ![]() ![]() Misiu kiedy jedziesz do Polski? Poczyniliscie jeszcze jakies postepy w planowaniu ślubu? Czy na razie czekacie aż bedzie blizej terminu? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1178 |
Wtajemniczenie
|
kasiasiar sniezek bardzo fajne imie
![]() ![]() mamy zarezerwowana sale,dj,i fotogafa,wiec to co najwazniejsze ![]() teraz w pazdz. jedziemy na wesele do W-wy ale to bedzie bardzo krotki wypad bo zaledwie3dniowy ![]() w maju jedziemy na komunie chrzesnicy tz wiec wtedy postaram sie zalatwic termin w USC chociaz wydaje mi sie ze moze byc jeszcze za wczesnie ![]() a wybraliscie juz pierwsza piosenke? |
![]() ![]() |
![]() |
#1179 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane
Ja juz po pracy jestem ,tak mnie naszla dzis ochota na tunczyka ze zrobilam sobie taka szybka salatke warstwowa z tunczykiem i wlasnie wcinam Gusienko kochana fajnie ze Nikolcia sama zasnela i miejmy nadzieje ze tak juz bedzie czesciej i pannica nauczy sie sama zasypiac Ola witam na watku,hehe dobrze Pomidorka mowila ze szybko sie uzaleznisz a Ty juz dzis odrazu kompa odpalilas-fajnie,im nas wiecej tym przyjemniej i wiecej plotkowania hihih Pomidorko to Cie babsztylki nastraszyly,nic sie nie boj napewno poradzisz sobie z dzieciaczkami a szkole szybko poznasz i nie bedziesz sie gubic Asienko fajnie ze zajrzalas i ze juz jestes z nami na biezaco na tableciarach,co do pracy to moze sporouj faktycznie poszukac czegos innego bo jak juz macie miec leczenie to faktycznie szkoda by bylo zrezygnowac Emi wygladasz bajecznie w tej nowej fryzurce kochana!!!śLICZNIUTKO!!!! Ray no no no kurcze ladnie spadlas z wagi,gratuluje wytrwalosci i samozaparcia!!Alicja sliczna bo ogladalam fotki na nk Madziu kochana Edziu podrosnie troszke i napewno bedzie CVi lzej,teraz to taki najgorszy okres ale jeszcze tylko troszke i bedzie dobrze Monia kurcze oddam Ci troche moich zbednych kilogramow,oj moge oddac Ci ich duuuuuuuzoooo.Moniu jestes sliczna kobietka i wygladasz slicznie,rozumiem ze mozesz zle sie czuc ze swoja waga ale kochana nic na sile,glowa do gory i powiedz sobie ze jestes sliczna i usmiech prosze!!! Nikiciu trzymam kciukaski zeby ze zdrowkiem bylo wszystko dobrze,a Ty Kasienko sama w domku?M kiedy wraca?Moj chyba bedzie jutro wieczorkiem nareszcie Misiu ale zes mi smaka narobila na mufinki,dawaj no mi tu troszke podeslij,jak minal dzionek w pracy? Kasiasiarku oj jak ja bym miala na 14 do pracy to chyba spal bym do 10 hhihih Ty widze taki ranny ptaszek jestes ze nawet jak masz wolne albo na pozniejsza godzinke to i tak wstajesz z samego ranka KINIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA,DUZO SZCZEREJ WZAJEMNEJ MILOSCI NA DOBRE I NA ZLE,GROMADKI SLICZNYCH BOBASKOW ORAZ SZCZESCIA KOCHANA Mam nadzieje ze zadnej nie pominelam
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1180 |
Zakorzenienie
|
Marcelus a jaki telefonik sobie sprawilas jeski mozna wiedziec?
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1181 |
Wtajemniczenie
|
kachulo tunczyk miam miam raz to ty mi smaka narobilas
![]() jak ci dzien w pracy minal? ja jutro nareszczcie wolne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1182 |
Zakorzenienie
|
A Misiu ja dzis mialam 10 godzin w pracy ale tak mi zlecialo ze nawet nie wiem kiedy ,takze szczesliwa bylam jak juz z pracy wychodzilam,jutro tylko 7 godzinek wiec pewnie jeszcze szybciej mi minie....oby
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
Zadomowienie
|
Kachula juz mnie wciągnęło, zaczynam się bać, co będzie dalej. Placki przypaliłam, bo tu siedziałam.
Misia widze, że masz już fotografa załatwionego. Wiecie dziewczyny, że nasz przysłal nam płytę ze zdjęciami do wybrania miesiąc po ślubie i od tego czasu się nie odzywa. Nie odbiera telefonów, nie odpowiada na sms-y.
#1184 |
Wtajemniczenie
|
kachulo to jutro ci szybko czas zeleci
![]() Olu ja bym sie wsciekla jakby fotograf nie odbieral tel ![]() sorry ze pytam ale zaplaciliscie mu juz calosc? a ja jutro mam zamiar pokupowac sobie jakies koszulki z dlugimi rekawami,bo coraz chlodniej niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1185 |
Zadomowienie
|
Na szczęście nie, zapłaciliśmy mu tylko 100 zł. Spędził całą noc na weselu, jechał z nami na sesję, razem z kamerzystą zresztą i nie zależy mu na pieniądzach. Miał termin do 2 tygodni po sesji a minęły juz prawie 2 miesiące, nie wywiązał się z umowy. Nie wiem już co mam z tym zrobić. Prawo jest po naszej stronie, bo to on nawalił.
#1186 |
Wtajemniczenie
|
Olu to dobrze ze zaplaciliscie mu tylko 100zl,zdecydowanie prawo jest po waszej stronie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1187 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdjęcia mamy wszystkie, tyle, że na płycie. Jak sie nie odezwie, to sama wywołam. Tylko filmu nie mamy ![]()
![]() |
#1188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My juz dawno mamy wybrana pierwsza piosenke, od kilku lat wiemy, ze to bedzie Leonard Cohen Dance me to the end of love, to szczegolna piosenka dla nas ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Y_PIadFsvDk A Wy Misiu macie juz wybrana piosenke? Olu przykre to co piszesz, ale dobrze, ze choc płytke macie... A podpisaliscie umowe z tym draniem? Ja bym sie przeszla po porade do rzecznika praw konsumenta, porady sa bezpłatne i on by podpowiedział co z tym zrobic dalej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Zadomowienie
|
Dam mu jeszcze trochę czasu, właściwie, to on jest stratny. Podpisaliśmy umowę i tak jest zapis, ze ma dwa tygodnie po sesji na dostarczenie zdjęć i filmu.
Z porad rzecznika już mi się kiedyś zdarzyło korzystać i faktycznie pomógł.
#1190 |
Wtajemniczenie
|
kasiasiar sliczna ta piosenka
![]() ![]() reszta bede sie martwila jak ustalimy termin w USC ![]() ![]() ![]() Olu to dobrze ze macie chociaz fotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1191 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, wzielam Nokie 5310 ta muzyczna
![]() ![]() Stara karte wloze do nowego tel, a nowa do starego tel ![]() ![]() Emi bardzo ladnie Ci w tych wloskach ![]() Olu to jakis niepowazny koles z tego fotografa ![]() Kachulko szybciej Ci czas mija do powrotu TŻ ![]() ![]() Poczytam i sie zmywam ![]()
![]() |
#1192 |
Wtajemniczenie
|
Marcelinko jak minal ci dzien?
ale fajna ta nokia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1193 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki ja juz zmykam spać. Jutro mam wolne, wiec z Wami posiedze
![]() Śpijcie dobrze ![]() Misiu mam nadzieje, ze suknia okarze sie rownie piekna w realu jak i na zdjeciach . A nie korci Cie zeby czegos poszukać w salonach slubnych w Londynie?? Z tego co wiem maja duże wyprzedaże czasami i mozna trafic cos fajnego, lub chociaz zobaczyc co do nas pasuje ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1194 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Misia toz tomozesz sobietaka sprawic
![]() Dzionek, w sumie jak dzionek, standardowo, tylko bardziej zyczeniowo-prezentowo ![]() Od J dostalam bukiecik z rozami ![]() ![]() ![]() Kasiasiar spij smacznie ![]()
![]() |
#1195 |
Zakorzenienie
|
Emi, uważam, że wyglądasz rewelacyjnie w tej fryzurze! Normalnie zupełnie inna dziewczyna teraz z ciebie
![]() Nikitko, cieszę się, ze manicure się udał ![]() Kasiasiarku, dobrej nocy życzę ![]() Marcelinko, to fajna Nokię sobie kupiłaś - teraz tylko się przyzwyczajać ![]() Misiu, ta kieca jest cudowna, już sobie ciebie w niej wyobrażam ![]() Kachulko, ale długo dziś pracowałaś ![]() Gusiu, oby mała przespała spokojnie całą noc, żebyś mogła odpocząć. I nie dziwię się, że chciałabyś do pracy wrócić - zawsze to więcej kontaktu z ludźmi niż w domu. Asieńko, ty nie możesz dźwigać, wiesz o tym! Więc nie zamęczaj stawów, bo nie daj bosze ci się pogorszy ![]() Dziewczyny, pakujemy się od kilku godzin i niewielkie efekty widzę ![]() ![]() Przemyślałam sprawę z dzieciakami i stwierdziłam, że nie może być tak źle. No chyba pomidorami mnie nie obrzucą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1196 |
Zakorzenienie
|
Ola to faktycznie fotograf jakis dran!!!Mam nadzieje ze uda Wam sie zalatwic z nim ta sprawe
Kasiasiarku sliczna piosenka,wlasnie jej slucham i az sie rozmarzylam,a pamietasz Kasiu jaka Kinia wkoncu wybrala piosenke na pierwszy taniec? Marcelus no to telefonik wypasiony teraz masz.wow Misiu a Ty dzis do sklepu idziesz?
![]() ![]() |
![]() |
#1197 |
Zakorzenienie
|
Kasienko pomidorami napewno Cie nie obrzuca hihih
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1198 |
Zakorzenienie
|
No to moje kochane zycze wszystkim milej nocki ja tez juz zmykam do lozka dobreanoc
![]() ![]() |
![]() |
#1199 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kasiu tylko w tym problem ze zadna inna mi sie nie podoba ![]() ![]() spij dobrze kochana ![]() dzieki Pomidoro ![]() ![]() Marcelinko no to teraz czekamy na fotke pierscienia ![]() kachulo a kiedy tz wraca? a do sklepu ide zachwile ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1200 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Taki skromniutki telefonik
![]() ![]() ![]() Misia fotka bedzie, juz sie sama nie doczekam jaki wybierzemy ![]() Kachulko dobranoc ![]() Pomidorko ja i tak wiem, ze dasz sobie z mlodzieza doskonale rade ![]() ![]() ![]() ![]() Ok dziewczyny, kompa zostawiam wlaczonego zeby mi sie piosenki sciagnely i zmykam do wyrka ![]() Dobranoc kochane ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.