![]() |
#2071 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Dot.: Mamy styczniowe 2021
![]() Cytat:
![]() To sobie dzisiaj kupię ten magnez. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2072 |
Raczkowanie
|
![]()
Dzień dobry!
Miło się czyta, że kolejne wizyty udane ![]() Jutro po raz pierwszy od marca jadę do pracy (do tej pory ciągle zdalnie). Dzowniłam do przełożonej, że chcę pogadać. Pora podzielić się moim sekrecikiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2073 |
Zadomowienie
|
![]()
Ja po badaniach. Wszystko super, malenstwo nie chcialo wspolpracowac wiec trwalo straasznie dlugo.
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2074 |
Zakorzenienie
|
![]()
Hej żyje raz lepiej raz gorzej wieczory i noce to dramat tak jak poranki... Tz miał urlop tydzień temu wiec ja siedziałam w domu i odpoczywałam a on miał objazdówki z dziećmi żeby miały atrakcje. W weekend byliśmy że znajomymi na jakiejś wsi gdzie zero zasięgu nuda totalna i na dodatek masa komarów + pajakow noce nieprzespane wiec szkoda słów. Tyle u mnie
![]() W piątek mam mieć wizytę u innej gin bo moj ma urlop i miałam zrobić badania niejestem w stanie dosłownie bo rano niedojde do labu bk mi słabo i mdli i wymioty ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2075 |
Strzelaj lub emigruj!
|
![]()
U mnie dzisiaj fatalny ból głowy, zjadłam już 3 apapy a i tak umieram.
Nie wiem, czy idzie jakaś zmiana pogody czy co? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2076 |
Raczkowanie
|
![]()
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez truru Czas edycji: 2023-12-09 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2077 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłam dziś w galerii, chciałam jakąś sukienkę czy coś sobie kupić i przeglądając się w lustrze orzeklam, że taka gruba jak teraz to w życiu nie byłam, A tu jeszcze parę miesięcy i parę kilo przede mną. Ostatecznie nic nie kupiłam, bo we wszystkim grubo wyglądam o i tak to. Jestem na placu zabaw teraz i mega dużo babeczek w ciąży tutaj siedzi. Żeby nie było , że tak smece to mały sukces dziś osiągnęłam ![]() ![]() Dziewczyny, ten apap to g daje. Mam wrażenie, że możnaby całe pudełko zjeść i dalej nic. Na ból głowy to najlepiej iść spać. Ewentualnie zimny oklad na kark. Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2078 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Życzę Ci aby szybko przeszło! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2079 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
![]() Cytat:
![]() U nas tylko pochmurno jest... Może coś przyjdzie. Ja przed ciążą nie brałam nigdy apapu, zawsze mówiłam, że Apap to daje tyle, co modlitwa, zawsze Ibuprom max, albo solpadeine. U mnie to raczej migrenowe bóle głowy, bo tylko z lewej strony... No ale w ciąży ten Apap tylko.mozna... ehhh... Okład zimny też był i sen i lekko tylko zelżało... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2080 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2081 |
Zadomowienie
|
![]()
Uff, w koncu mam czas cos wiecej napisac. Termin pokrywa sie z om wiec 18.01, malenstwo nadrobilo ten tydzien
![]() Sie zbadac ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2082 |
Raczkowanie
|
![]()
Edytowane przez truru Czas edycji: 2023-12-09 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2083 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Od kiedy się zaczyna drugi? Bo ja mam same sprzeczne informacje, raz że od skończone 13 tygodnia, raz że 14 ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2084 | ||
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2085 |
Raczkowanie
|
![]()
Edytowane przez truru Czas edycji: 2023-12-09 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2086 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Gratuluje udanych wizyt!
To w tym układzie ja jeszcze prawie 1.5tygodnia w tym trymestrze ![]() Dziś się wyglupilam. Była u mnie pielęgniarka w domu na pobraniu krwi do nipt, wychodząc mówi do mnie "życzę dobrego wyniku", z automatu odpowiedzialam "wzajemnie" (Myślałam że coś w stylu miłego dnia) , zamknęłam drzwi i zorientowałam się co powiedziałam. Wstyyyyd 🤣 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2087 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Ja ostatni w pierwszym trymestrze ![]() Haha, ciazowy kalafior ![]() A kupilam wczoraj taki zestawik, maz stwierdzil ze to chlopiece, a jak dla mnie unisex ![]() ![]() IMG_4484.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2088 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2089 |
Raczkowanie
|
![]()
.
Edytowane przez truru Czas edycji: 2023-12-09 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2090 |
Zadomowienie
|
![]()
Wkurzyło mnie to, że nie ma rzeczy pośrednich. Tylko chłopiec/dziewczynka. A co takiemu noworodkowi za różnica czy jest w żółtym czy niebieskim i czy dla niego to jest tak ważne aby podkreślać swoją płeć? Nie sądzę.
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2091 |
Raczkowanie
|
![]()
.
Edytowane przez truru Czas edycji: 2023-12-09 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2092 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Też myślę, że to unisex. Muszę też jakieś zakupy poczynić, bo u mnie wszysciutko różowe. Niby dziecku będzie wszystko jedno, no ale hmmm. Dzisiaj dołączam do teamu bolacej głowy. Pol nocy nie spałam, bo dziecko krzyczało mamamama, a tu jeszcze deszcz od rana, więc pogoda nie sprzyja. Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2093 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
No wlasnie jesli sa wzory ktore mozna wybrac jako unisex to spoko. Ale ja wczoraj nic takiego nie znalazlam, albo w kwiatki,albo w auta. Posrednich rzeczy widzialam moze 2-3. Moze to tylko efekt promocji bo wszystko bylo mega przebrane ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2094 |
Raczkowanie
|
![]()
A nasz jedyny zakup ubraniowy to takie body. Mąż jest fanem Star Wars i poczynił zakupy.
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2095 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2096 |
Rozeznanie
|
![]()
Hej dziewczyny, po dość ciężkim tygodniu w końcu zaczęłam 2tygodniowy urlop
![]() Wczoraj było badanie, uśmiałam się bo bobas był tak ruchliwy, machał rączkami miałam wrażenie ze odbywa się tam niezłe party ![]() Wszystko według lekarza wyglada ok, zmierzył niecałe 7 cm termin kolo 23.01 powiedział ze nie ma przeciwwskazań żeby lecieć samolotem ![]() Teraz jakiś tydzien czekania na wyniki nipt testu, już nie mogę się doczekać bo wyjdzie tez płeć. Dzisiaj odbieram wyniki z krwi i mam nadzieje ze tsh będzie w normie, ostatnio było lekko podwyższone i lekarz zastanawiał się czy by l-thyroxyny nie podać, wczoraj coś mówił ze raczej nie będzie trzeba, zobaczymy Miłego weekendu ![]()
![]() |
#2097 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Haha mega ![]() Ja jeszcze nie mam odwagi kupować bobasowych rzeczy..może zmieni się jak dowiemy się o płci ![]()
![]() |
![]() |
#2098 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Świetny kubusiowy komplecik ![]() ![]() Mnie siostra zaskoczyła i zrobiła taki prezencik, sama wydziergała w sumie pierwsza ubrankowa rzecz jaką dostaliśmy dla dziecka, beżowy sweterek tez myśle ze i dla dziewczynki i chłopca będzie ok ![]()
![]() |
![]() |
#2099 | |
Wtajemniczenie
|
![]()
Coś mnie w nocy zaczęło gardło boleć
![]() Cytat:
Z ciekawości jaki nipt robiłaś? Ja też jestem właśnie w oczekiwaniu na wynik, choć lekarz nam już akurat płeć zasugerował ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2100 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Dziekuje ![]() To dużo zdrówka mam nadzieje ze przeziębienie cię nie dorwie Nic nie mow o pogodzie..do tej pory cały czas zapowiadali słońce na poniedziałek..a teraz 21 stopni i deszcz, a my bierzemy slub ![]() Nie chce jeszcze panikować może coś się zmieni, ewentualnie przelozymy sesje na inny słoneczny dzien ![]() Wiesz co zaskoczyłaś mnie tym ze są różne nipt testy? Tu w Belgii wydaje mi się ze jest robiony 1 - na wykluczenie trisomii 18, 21 i 23, syndromu downa edwardsa i patau. Nie wiem jak to wygląda w Polsce? Robi się jeszcze jakieś dodatkowe badania?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.