|
|
#121 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Półnagie zdjęcia koleżanek w pracy i "dziwne" rozmowy :/
Mysle, ze cos trzeba mieć nie tak z deklem zeby przy koleżance z pracy mowic o swoich współpracownikach w taki sposób "wstawiam nagie foty zeby do nich trzepał ten Heniek z księgowości, a Józek to przynajmniej sobie popatrzy na cycki, bo żona płaska jak deska" czy jak to tam dokladnie szło. Szczerze to kopara by mi opadła i zapytałabym czy się dobrze czują lub czy może już za duzo alkoholu wjechało.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- [1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;88014268]Ale praca nie jest od szukania sobie przyjaciół. Nie rozumiem problemu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Nie dla każdego. I niekoniecznie przyjaciół zaraz. Zwyczajnie ktoś może widzieć w tym szansę podłapania jakichś kontaktów, albo zwyczajnie chce mieć jakąś nić porozumienia ze współpracownikami, a nie tylko służbowo, jestem w stanie to zrozumieć jak najbardziej. |
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale chyba naprawdę Twoja wizja dyskusji polega na rzucaniu się i tyle, koniec historii... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#124 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Póki co wy tutaj ujadacie i zachowujecie jak przedszkolaki, które pierwszy raz usłyszały "dupa". Na moje argumenty jak zawsze w punkt i doskonałe analogie żadna nie odpisała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Alternatywny światopogląd sama uprawiasz, tylko one przynajmniej mają ładne cycki, a ty dowartościowujesz się przez próby ukazania czyjejś niższości. |
|||
|
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym też zauważyć, że moralność polega na odróżnieniu dobra od zła. Czyli naturalnie opiera się na pewnych porównaniach i ocenie zachowań. Według Twoich "argumentów" moralność polega na tym, by uznać, że wszyscy robią dobrze, a czegoś takiego nie ma w żadnej definicji i nie da się zbudować światopoglądu na takim "wszystko mi jedno, wszystko jest ok". Także jest o czym dyskutować... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#126 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zła nie może być tam, gdzie nie jest nikt krzywdzony ani nawet nie ma takiej próby czy intencji, w przeciwieństwie do waszych niemoralnych komentarzy. |
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#129 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#132 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Nimve, janapalona: proszę wyciszyć emocje.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
#133 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
To zacznij od siebie. Cytat:
---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- nie widziałam tego, pisałam |
||
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu Stewardesa może zakładać konto po koncie i jątrzyć non stop na nowo?
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
A dlaczego Stewardesa ma w ogóle dostawać bany, bo ja nie rozumiem tego kompletnie? Jej rozmówczynie w tym wątku wcale nie odbiegają poziomem dyskusji, tak samo argumenty ad personam, kolokwializmy etc., gorsze posty na forum widywałam i widuję. A nawet powiedziałabym, że są parę poziomów niżej owe rozmówczynie, bo nie wiem, jak na merytoryczne argumenty można odpowiadać, że ktoś szczeka, "s##" itd.
Ale ach, tak, ma niezbyt popularną opinię - z którą ja się w 100% zgadzam - więc trzeba ją ośmieszyć. I mam nadzieję, że takie historyjki, że kolegę nauczyciela zwolnili za zdjęcie w pubie to jakaś anegdotka, bo przypominam nieśmiało, że mamy 2020 roku. Edytowane przez sublips Czas edycji: 2020-07-22 o 10:25 |
|
|
|
|
#136 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Szczekający Fafik, a czepiasz się stewardessy. |
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Minęło trochę czasu, więc czemu nie może mieć nowego konta? Toż to nawet kościół przebacza grzechy
. No i to mnie dziwi, nic personalnie do Twoich postów nie mam, ale tak po prawdzie to za szczekanie i parę innych w tym wątku też powinnaś dostać ostrzeżenie; nic złego nie widzę w postach stewardesy kiedykolwiek, żeby zasłużyła na stałego bana. Przynajmniej jej posty są ciekawe. Ale cóż, tutaj się nie da polemizować niestety. |
|
|
|
|
#139 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
Spoko ale zdanie wyrazić można.Nie wszyscy muszą mi się podobać i ich zachowania.Lubie się otaczać ludźmi co podzielają moje poglądy a dziewczyny z tego wątku do nich nie należą zdecydowanie. Edytowane przez motylka_30 Czas edycji: 2020-07-22 o 11:02 |
||
|
|
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
Myślę, że o większych głupotach ludzie gadają przy drinkach. Osobiście takie tematy raczej mnie nie kręcą i wolałabym nie słuchać taki rzeczy, jeśli nie muszę, ale co mi do tego o czym ktoś w prywatnym czasie z koleżankami gada. Jeśli byłyby to wartościowe osoby na innych polach i na inne tematy ciągle dało się pogadać, to nie skreślałabym takich znajomości.
|
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dostanę, nie widzę w tym żadnego problemu. Nie jestem ani alfą i omegą, ani Buddą. |
|
|
|
|
|
#142 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#143 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Adwokat, lekarz, prezydent, raczej uprawiają seks. Kobiety mają cycki i tyłek, jakie wykształcone i profesjonalne by nie były. Więc nie rozumiem, jak czyjeś media społecznościowe, które sobke uprawia po pracy, mają rzutować na jego umiejętności. Strasznie mentalne średniowiecze. Sama bym tego nie zrobiła, bo wiem, jaby są ludzie. Ale jeśli by się okazało, że mój prawnik po godzinach występuje na erotycznych kamerkach internetowych, to co by to zmieniło w tym, że jest dobrym prawnikiem? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
Ale nie rozumiem, czemu mam się tym przejąć. Jeśli ktoś nie chce mnie przyjąć do pracy, bo mam różowe włosy, to dla mnie dobrze, ja nie chcę pracować u człowieka, który ma tak zamknięty umysł i ocenia za taką pierdołę. Te dziewczyny nie są z księżyca, pewnie wiedzą, jak są odbierane. Widocznie im to pasuje, nie wiem, co w tym złego. Sama bym się pewnie z nimi nie przyjaźniła, bo też mam inne podejście, ale żeby przeżywać zdjęcia znajomej z pracy do tego stopnia? ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
Zresztą ona była mocno nie-święta. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
No i albo się z tym pogodzi, albo nie będzie relacji i tyle.
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie każdy ma prawo do życia osobistego i do robienia po pracy co chce, ale niekoniecznie uważam, że trzeba się wszystkim chwalić w internecie. To co wrzucamy na media społecznościowe, jednak świadczy o nas i daje jakiś obraz tego kim jesteśmy. Ja też mam mnóstwo różnych zdjęć i filmów, ale to jest do prywatnej galerii i do pośmiania się ze znajomymi, a nie dla wszystkich. Ja wielu ludzi uważałam za rozsądnych, ale jak czasem widzę co sobą prezentują na fb czy ig to zaczynam wątpić. To tak jak mamaginekolog o której była mowa chyba na zdziwieniowym. Jak dla mnie ona może być najlepszym lekarzem, ale po tym co prezentuje na ig uważam, że ma w siano w głowie i w życiu nie chciałabym u kogoś takiego się leczyć.
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"One robią coś złego" to wasza teza. I musicie ją jakos udowodnić. No to kogo konkretnie krzywdzą i w jaki sposób?
|
|
|
#147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cycki i tyłek nie umniejszają nikomu, ale profesjonalizm wymaga, by nie mieszać spraw zawodowych z prywatnymi. Tak samo jak nie ma nic nagannego w sypianiu z kobietą, ale sypianie szefa z zalezną od niego podwładną już profesjonalne nie jest. ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Wg mnie nie robią nic złego. |
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamy relację z jakiegoś krótkiego wycinka ich życia, a nie dość, że poczuwasz się do prawa ekstrapolacji tego małego wycinka na ich życie, oceny ich inteligencji na tej podstawie, to jeszcze nadajesz sobie prawo do moralnego potępienia zachowania, które obiektywnie nikomu żadnej krzywdy nie robi. To bardziej świadczy o tobie, niż o nich.
|
|
|
#149 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Od razu przypomina mi się mem "w świecie pełnym małych Kardashianek, bądź Skłodowską-Curie" i odpowiedzi na niego "bądź kimkolwiek chcesz". |
|
|
|
|
|
#150 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Jak można nie dostrzegać, że to dokładnie to samo? Aż mnie męczy czy to bardziej brak inteligencji, ślepota czy nienawiść, którą jak nie obdarza się jednej grupy, to trzeba natychmiast znaleźć inną. Nietolerancja nietolerancji nie jest nietolerancją: https://en.wikipedia.org/wiki/Paradox_of_tolerance Wszystkie mamy takie samo prawo wolności słowa, z którego tylko wy korzystacie jak widać. Na jakiej zasadzie chcecie je przyznawać wyłącznie wybranym? |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

.