|
|
#1291 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy grudniowe 2020 część II :)
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi 6A przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1292 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tez odniosłam takie wrażenie.. i ktoś słusznie napisal, ze powinna się nazwać mama businesswoman, a nie ginekolog, bo z lekarzem już dużo wspólnego nie ma. Ale druga kwestia, która akurat nie spodobała mi się na tej grupie, to czesto taka bezsensowna czepialska fala hejtu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
U mnie nic Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#1293 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to był jednak trochę szok.
|
|
#1294 |
|
Zadomowienie
|
Mi już z miesiąc temu pojawiła się kreska na brzuchu
W pierwszej ciąży miałam ją dość ciemną a teraz jest jasna ale jest![]() W końcu miałam wizytę, z maleństwem wszystko dobrze Akurat machała rączkami i nóżkami więc było je ładnie widać, a jak gin mi zaczął robić zdjęcie to włożyła paluszka do buzi 🤩 I na następną wizytę mogę wreszcie przyjść z mężem, więc w końcu na żywo zobaczy własne dziecko 🤩 31 lipca usg połówkowe a kolejna normalna wizyta 20 sierpnia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1295 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pierwsze słyszę a ją obserwuję. dla mnie sam fakt że istnieją grupy tylko po to żeby kogoś obrażać jest żenujący. a co do pieniędzy na fundację to już w ogóle szczyt, wystarczy się przyjrzeć jej firmie, wszystko jej schodzi jak świeże bułeczki więc nie dziwne że ma pieniądze i inwestuje w różne rzeczy, fundacja to oddzielna kwestia. te oskarżenia o wydawanie kasy ze zbiórek na fundację są od tych samych ludzi którzy piszą i dzwonią do fundacji dla jaj i zajmują im czas który mogliby poświęcić faktycznie potrzebującym osobom. dramat. to że może kogoś irytować to jedno, nie każdemu pasuje jej styl i treść wypowiedzi, ja też część story zwyczajnie przewijam ale to nie powód żeby wymyślać takie bzdury. dodatkowo, dziwne jest dla mnie mówienie że nie powinna się nazywać ginekolog bo jest za mało treści medycznych na insta - ludzie, stworzyła ogromną bazę wiedzy na blogu ZA DARMO, promuje korzystne dla zdrowia zachowania i to nie jest jej obowiązek ciągle poruszać medyczne tematy na instagramie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1296 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamy grudniowe 2020 część II :)
Ja tylko podczytuję Antyfanów, rzeczywiście niektóre dziewczyny trochę przesadzają z tym czepianiem się Nikoli o wszystko, ale i tak sporo racji komentujące mają
Nikt MG nie zabrania robienia biznesu, tylko niech będzie szczera i nie udaje, że ją nadal ginekologia interesuje, skoro od wielu miesięcy nie pracuje w szpitalu i nie zanosi się, żeby kiedykolwiek miała skoczyć speckę 🤷 Nie ma nic złego w tych domkach na Santorini, tylko właśnie niech będzie szczera, że już nie chce być ginekologiem, bo tak to wyglada. Do tego się te posty na grupie sprowadzają ![]() Ale to tylko takie moje prywatne przemyślenia. Produktów MG nie kupuję, wolę ciuszki z hm ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Razem od 29.12.2011r. Zaręczeni od 1.08.2014r. Ślub - 27.08.2016r. Czekamy na Natalkę (TP 29.08.2018) <3 Edytowane przez gilmoregirl92 Czas edycji: 2020-07-23 o 21:49 |
|
|
|
#1297 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jakoś nie wydaje mi się że wiele z nas jakby miało możliwość być z dziećmi dłużej zamiast wracać od razu na etat to by nie skorzystało. ja na przykład bardzo chętnie - jeśli miałabym środki na to żeby sobie wygodnie żyć to czemu nie? i co, już nie mogłabym się posługiwać nazwą mojego zawodu? a ginekolog to nadal jej zawód i może sobie używać nazwy jakiej chce, zwłaszcza że ogromna część jej działalności jest z ginekologią powiązana. większość osób które krzyczą o braku specjalizacji nie zdają sobie sprawy że lekarz żeby specjalizację zdobyć musi najpierw kilka lat pracować w zawodzie, sama chodzę do gina w trakcie specjalizacji (i wielu ich jest w przychodni) i nie uważam żeby był gorszy a wręcz pomógł mi bardziej niż kilku 'doświadczonych' ginekologów którzy potrafili tylko wszystko bagatelizować.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1298 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1299 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Spoko luzik, każdy może mieć swoje zdanie na ten temat ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1300 |
|
Raczkowanie
|
Też czasem mnie irytuje jej sposób wypowiedzi. Ale ludzie po pierwsze tak jak już było wspomniane za darmo udostępniła wiedzę która posiada. To że nie ma specjalizacji nie świadczy o tym że jest złym lekarzem. Ma wszystkie certyfikaty na tej stronie fmf. Więc to też o czymś świadczy. A niektórzy z tytułami posiadają tylko jeden...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1301 |
|
Zadomowienie
|
swoje zdanie swoim zdaniem ale wylewanie pomyj na kogoś jest po prostu nie w porządku i tyle 🤷☠♀️ zwłaszcza że kobieta naprawdę dużo w życiu przeszła i bardzo dużo zrobiła dobrego.
|
|
|
#1302 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moze zakończymy temat, bo sie nieprzyjemnie na grupie zrobiło Po co to drążyć.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1303 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tutaj ja widzę zwyczajną dyskusję Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1304 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1305 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1306 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1307 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1308 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1309 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Styl komentowania na tamtej grupie..no cóż. Ale serio eot bo to dosłownie niczego tutaj nie wnosi.
If God is watching us, the least we can do is be entertaining. Edytowane przez szokson Czas edycji: 2020-07-23 o 22:34 |
|
|
|
|
#1310 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
Ja mam zdjęcie synka jak puszcza banki w brzuchu 🤪Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
Ja proszę o dopisanie wizyty 25 sierpnia
|
|
|
#1312 |
|
Wtajemniczenie
|
Ktoś jest chętny na zdjęcia paczki ciuszków z hm?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1313 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja! Bo się tez przymierzam na zamowienie stamtąd ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1314 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny w temacie ciuszków. Czy jest sens kupowania dla noworodka pajaców bez stópek? Udało mi się kupić w Smyku z tym dodatkowym rabatem 3pak za 20zl w rozmiarze 56 a dopiero później zauważyłam, że ma normalne nogawki. Dla Nadii nigdy takich nie miałam ![]() Wysłane z mojego MI 8 Lite przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1315 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pokazuj ![]() Cytat:
Zawsze miałam wrażenie że takie maleństwo w jakiś sposób sobie ściągnie skarpetki i będzie mu zimno
|
||
|
|
|
#1316 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1317 |
|
Zadomowienie
|
Ja miałam pajacyki bez stópek dokładalam skarpetki no ale więcej używałam jednak tych zakrytych
|
|
|
#1318 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego MI 8 Lite przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1319 |
|
ż o n a i d e a l n a
|
hejo
wczoraj wieczorem po dniu zabieganym (wizyta w ikei) moje maleństwo chyba dało o sobie znać! czułam pływającą rybkę kilka razy ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- co do pajaców to właśnie chyba mogą być bez stópek, wydaje mi się, że w ciągu dnia skarpetki stykną, a na noc tylko pajac ze stópkami bym zakładała dla pewności, że nie ściągnie skarpet
|
|
#1320 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry! Ja dziś 21+1
![]() I jestem przerażona... Waga mi cały czas rośnie, ale dotychczas mieściłam się w normach. A przez ten tydzień mam dodatkowe 1,5 kg, już się nie mieszczę w żadnych widełkach ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

Więc może trafi się mały śpioszek 

to był jednak trochę szok.
W pierwszej ciąży miałam ją dość ciemną a teraz jest jasna ale jest
pierwsze słyszę a ją obserwuję. dla mnie sam fakt że istnieją grupy tylko po to żeby kogoś obrażać jest żenujący. a co do pieniędzy na fundację to już w ogóle szczyt, wystarczy się przyjrzeć jej firmie, wszystko jej schodzi jak świeże bułeczki więc nie dziwne że ma pieniądze i inwestuje w różne rzeczy, fundacja to oddzielna kwestia. te oskarżenia o wydawanie kasy ze zbiórek na fundację są od tych samych ludzi którzy piszą i dzwonią do fundacji dla jaj i zajmują im czas który mogliby poświęcić faktycznie potrzebującym osobom. dramat.
Nikt MG nie zabrania robienia biznesu, tylko niech będzie szczera i nie udaje, że ją nadal ginekologia interesuje, skoro od wielu miesięcy nie pracuje w szpitalu i nie zanosi się, żeby kiedykolwiek miała skoczyć speckę 🤷 Nie ma nic złego w tych domkach na Santorini, tylko właśnie niech będzie szczera, że już nie chce być ginekologiem, bo tak to wyglada. Do tego się te posty na grupie sprowadzają 

️

♀️ zwłaszcza że kobieta naprawdę dużo w życiu przeszła i bardzo dużo zrobiła dobrego.

Pokazuj