|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 idą na studia cz. VIII
zmęczona jestem... chyba wlączę jakiś film i się położę..
poczytałam co tam u was i mogę zniknąć bo mogę ?
|
#1622 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no widzisz znalazłaś wyjście ![]() ja wczoraj z moim chłopcem ogladałam jeden odcinek 'sexu..', niestety on nie rozumie tak jak ja po ang, ale kiedy byly smieszne sytuacje to sie smial i ogolnie przesłanie tego odcinka zrozumial ![]() pędze ja na kolejną porcję sexu ![]() dobranoc
|
|
|
#1623 |
|
Zakorzenienie
|
najzabawniejsze jest to, że ja w szkole mam od 8 lat angielski a tż mial 3 lata i on więcej rozumie niż ja...z czego w szkole w ogóle tego angielskiego się nie uczył bo jest okropny leń... za to wszystko wyłapał z filmów i z piosenek...plus dwa miesiace spędzone w Londynie...
i bądź tu człowieku mądry
|
#1624 |
|
Adwokat diabła
|
dobranoc =(
|
|
#1626 | ||
|
Zakorzenienie
|
yyy...
zdążyłam tylko zerknąć na jedną stronę bo więcej nie miałam czasu nawet tego obejrzeć. pozniej do tego zajrze;P dziekuje jeszcze raz Cytat:
Cytat:
u mnie już połowa informatyków w mieście poruszona i szukają dla mnie laptopa raz byłam w mieście z wujkiem i kuzynem (informatycy) i taka biedna tylko za nimi chodziłam i nie rozumiałam w ogóle o czym mówią ze sprzedawcami;P tylko patrzyłam na wygląd później wyszukali kilka w necie i teraz jeszcze jeden inf szuka i jakoś na dniach mają mi wspólnymi siłami coś zamówić;P ogólnie humor - zły. już zaczęły sie problemy z mieszkaniem w sopocie :| było za dobrze widocznie. beznadzieja. a jutro pobudka przed 8. i na targ jade, na solarium, na rehabilitacje, po babcie, do mechanika ![]() i tak dalej można wymieniać
|
|
#1627 |
|
Adwokat diabła
|
wiedziałam, wiedziałam...
i dupa.. eh!
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() jutro się okaże co z moim mieszkaniem w sopocie :|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
Zetko: Mam nadzieje, że się ułoży z tym mieszkaniem
Mi troche cieżko w literki trafiać bo jestem po %. Właśnie wróciłam z 18 mojego bardzo dobrego kolegi. Bez ekscesów się nie obyło, ale było świetnie ( impreza trwa do jutra rana bo jest na domkach nad jeziorem, ale ja jutro ide rano załatwiać kilka ważnych spraw jak mi się uda to poinformuje o co chodzi). Wogle z tż mi sie fajnie układa ![]() A angielski to rozumiem na wysokim poziomie bo od dziecka jestem z tym językiem( czyt. oglądałam bajki pa inglisz i wszystko panimaju). TŻ też zna dobrze, ale juz nie tak jak ja. |
|
|
|
#1630 |
|
Zakorzenienie
|
Black nie zdalas?
moj tz nie wie bo zgubil ta kartke ale juz 2 chlopakow zdalo wiec plotka jest nieprawdziwa;p zetka nic sie nie dzieje mozna chyba poprawiac ale po co;p tez uwazacie ze czestochowa to dziura????
|
#1631 |
|
Zadomowienie
|
ja wczoraj też trochę balowałam i dzisiaj ledwo żyję...
dla dzień dobry
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
Black - ja również nie mam pieniędzy przeznaczonych na studia, ale rodzice nie wypominają mi, że będą musieli na mnie łożyć. Mówią, że to oczywiste, chociaż ja chciałabym jak najmniej od nich brać, wiedząc, jaka jest sytuacja finansowa moich rodziców. Chcę znaleźć w CK jakąś pracę, żebym ich odciążyła jak najbardziej.
Mój tata wraca w niedzielę i już będziemy się intensywnie rozglądali za laptopem. Chociaż mam dopiero na koncie dwie wypłaty, to rodzice dadzą mi "kredyt", a ja im oddam, gdy pieniądze wpłyną na konto. Komputer w domu nadal popsuty. |
|
|
|
#1633 |
|
Zadomowienie
|
dzien dobry, nadal z katarem..
|
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
zetka a co się stało z tym mieszkaniem? widze, że nie tylko ja miałam problemy ze swoim! ale u mnie się wyjaśniło więc mam nadzieję, że u Ciebie też
![]() ale mi się ciężko wstało, dopiero się teraz z łóżka podniosłam
|
|
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wzięłam dzień wolny, w końcu mi się należy, a co ![]() Za przepracowane 30 dni (15.07-15.08) mam 2 dni, za 2 tygodnie będą mi się należały kolejne 2. Zamówiłam sobie nowy telefon, zaraz Wam pokażę. Myślę, że w poniedziałek będzie już do odbioru w salonie. Żadne cudo to to nie jest, ale mam dość użerania się z moim Siemensem, którego ładuję każdą noc (całą) i w pracy, żeby być pewna, że w razie gdyby np. zepsuł się autobus będę mogła zadzwonić do domu A w tej Nokii czytałam, że bateria spokojnie wytrzymuje nawet tydzień na początku.http://sklep.vobis.pl/oferta/telefon...680_black.aspx Aaaaa odzywa się mój zakupoholizm Przymierzałam taki fajny sweterek w kolorze musztardowym, w Orsayu. Chyba w poniedziałek po niego pójdę. No bo miałam przeznaczone 400 zł na telefon, ale ten za 222zł zdecydowanie mi wystarczy, bo nie potrzebuję w telefonie żadnych bajerów I co tu zrobić z resztą pieniędzy ![]() Btw wczoraj miałam mieć pierwsze zajęcia z prawda - tzn. spotkanie organizacyjne, ale nie odbyło się, bo ten facet od wykładów miał jakiś wypadek. No trudno, przesunęło się na wtorek.
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
ooooo Nija jak ja Cie dawno nie widziałam
|
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
Nija, bardzo ładny telefon. Piękny w swej prostocie
Mnie w lutym wygasa umowa, ale przedłużam i wymienię aparat. Koniecznie na Nokię, bo ta firma jest według mnie najlepsza.
|
|
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
Hula
ville Też mi się podoba
|
#1639 |
|
Zadomowienie
|
Nija, telefon fajny, moja znajoma miala taki i go sobie chwaliła..
ogolnie zauważylam, że ludzie nokie sobie chwalą.. wiec dobry wybór ![]() tak to juz jest z tymi zakupami ![]() hehejeju jaka u mnie pogoda straszna, pada calym niebem shit!! przydaloby sie zebym cos pożytecznego porobiła, ale tak mi sie cholernie nie chce..
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
Nija: Bardzo fajny telefon
Rownież słyszałam, że nokia to dobra firma i mają solidne telefony.W poniedziałek ide do pracy. Odebralam dzisiaj prawko I musze się leczyć bo jutro wesele, a ja dzisiaj strasznie przemokłam, pogoda okropna ![]() Już czuje jak zbliża sie jesień |
|
|
|
#1641 |
|
Adwokat diabła
|
hej! a w zadku z tym dyplomem.. (wieksza porażką dla mnie byłoby nie zdanie matury..)
szkoda mi że jestem wsród tych 18 osób które oblały no lecz cóż, płakać przez to nie będę..
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też pogoda beznadziejna;/ nie pada ale jest tak ciemno że szok;/ wieje, jest ponuro.
|
|
|
|
#1643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I cieszę się, że już się zbliża, ale smutno mi z powodu tego, co ze sobą przyniesie.Black - nie zdałaś egzaminu, ale jesteś mądra, piękna i wspaniała, tego się trzymaj!
|
|
|
|
|
#1644 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() a poza tym już nic z jesieni, zimy nie lubię.. ville, wiem jestem mądra, piękna i och i ach )co do moich rodziców to nc, rodziny się nie wybiera (niestety..)
|
|
|
#1645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty jak bedziesz juz miala jakis wybrany to pokaz nam szybko ![]() I jakie komplikacje sa z tym mieszkaniam? ![]() Cytat:
![]() I gdzie na wesele? ![]() Wstalam dzis o 11 ale musze sobie pospac bo od jutra znow na 6...
|
||
|
|
|
#1646 | ||
|
Zakorzenienie
|
dlaczego dziura? bardzo fajne miasto!
Cytat:
Cytat:
jest smutna i przygnębiająca... też pospałam do 11.. obejrzałam w nocy wyznania gejszy ... fajny
|
|
#1647 |
|
Zadomowienie
|
a ide ogladać moj sex..
kocham te dni kiedy moge siedzieć pod kocem u mnie na łóżku i ogladać bez końxa ulubione filmy ale nie lubie kiedy one są za często..wiec ide, buzka
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
Dali mi hasło na komputer w pracy, je je je
W przyszłym tygodniu, kiedy będę sama w pracy, chociaż nie będę aż TAK BARDZO się nudzić, bo będę katować swoje gałki oczne paskudnym promieniowaniem komputerowym (nie wiem, czy komputer naprawdę promieniuje, ale na mnie tak) ![]() Poszłabym sobie na wesele, żeby ładnie się ubrać, uczesać i umalować, i dużo zjeść. Chciałabym być takim gościem tylko do prezentacji. Żeby nie tańczyć ani nic. Mogliby mnie wsadzić do gablotki i dać dużo dobrych rzeczy do jedzenia. |
|
|
|
#1649 |
|
Adwokat diabła
|
też Was drugi dzień boli głowa?
dziękuję za wsparcie, żyję.. tż powiedział ze mam się nie martwić.. a tak poza tym, wyjeżdzam w poniedziałek a ja nie mam ni walizki, ni torby ![]() ja to jo...
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
black dzisiaj mnie nie boi, ale w pogodzie mówili, że ciśnienie będzie spadać...
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

bo mogę ?

Przymierzałam taki fajny sweterek w kolorze musztardowym, w Orsayu. Chyba w poniedziałek po niego pójdę. No bo miałam przeznaczone 400 zł na telefon, ale ten za 222zł zdecydowanie mi wystarczy, bo nie potrzebuję w telefonie żadnych bajerów 
shit!!

jest smutna i przygnębiająca...