|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
sama z koniem o nieee
boje się a pogoda fatalna dzis leje jak z cebra. |
|
|
|
#1322 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny
no wróciłam wreszcie najpierw byliśmy w Anglii u brata TŻ'ta a potem pojechaliśmy jeszcze na dwa dni do mojej kuzynki i tak nam mineły dwa tygodnie urlopu niestety nakupiłam sobie troche ciuchów i świeczek .. hehe ![]() a wy tu widze nie nudziłyście się bo już 44 strony na nowym wątku i jeszcze mam 19 do nadrabiania na IV części.. nie wiem czy uda mi się jak Rybulce wszystko doczytać, ale spróbuje przynajmniej tak pobierznie zobaczyc ![]() a no i widziałam fajny salon sukien ślubnych z sukniami m.in. Maggie Sottero, ale nie zagłębiałam się za bardzo bo i tak nie miałabym za bardzo jak jej tam kupić.
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
zielony motyle ile potzreba funciaków by spedzić tydzien w anngli u siosrty ?
Bo za meisiac jadę i nie wiem ile wymienic chcemy jeden dzien szturmowac londyn a tak to raczej u niej na wiosce siedziec bedziemy
|
|
|
|
#1324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To co dobre szybko się kończy niestety.Jak się spodobała dziewczyna brata Tż? |
|
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
Ciotki - ogoliłam wczoraj nogi woskiem. Spoko nawet nie bolało zbytnio, ale moje nogi po tym goleniu wyglądały masakrycznie. Całe w czerwonych kropkach, i to nie dlatego że cebylki naruszyły struklturę kanalika, tylko takie mam wrazliwe te ujścia. To była masakra.
W ogóle to jestem dobra bo nei zabrałam oliwki z domu i po depilacji sparowałąm się olejem z pestek dyni z pierwszego tłoczenia. Czyli bardzo zdrowo. ![]() Ale nóg już więcej nie ogolę woskiem, ponadto i tak nie sa idealnie gładkie, czuć szpileczki.
|
|
|
|
#1326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to wychodzi na to, że ani wosk, ani depilator nie jest tak dobry jak niezawodna i zwyczajna maszynka do golenia. Co prawda często się golić trzeba,ale za to nic to nie boli i jest dokładnie. |
|
|
|
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
baja ale jak się ostatnio maszynką zacięłam [nie wiem nawet kiedy] to mi sie przez miesiąć goiło a teraz mam taką bliznę czerwoną że szok
maszynką najlepiej bez zacinania
|
|
|
|
#1328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż miesiąc ja się rzadko zacinam, jedynie wtedy gdy mam nową maszynkę. |
|
|
|
|
#1329 |
|
Rozeznanie
|
Kliwia hmmm myśmy z TŻ'tem razem wydali 120 funtów, ale jeszcze brat TŻ'ta nam stawial czasem np. jak byliśmy w klubie, albo w pubie, więc jeszcze ok. 30 funtów mu na to poszło, ale myśmy zrobili tak, że nie wymienialiśmy w kantorze tylko zrobiliśmy P. zakupy w Polsce a on nam za to dał funty, ty też najlepiej jak możesz wymień się z siostrą bo po co dawać zarobić kantorowi :P
baja dziewczyna P. naprawde sympatyczna, super, na końcu naprawde smutno było wyjeżdzać
|
#1330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmykam dziewczyny, muszę do UP jechać, załatwić ostatnie formalności z tym stażem a potem na małe zakupy. |
|
|
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
zielony motylek ale po co mam jej dawać złotówki? ona ich nie potrzebuje, a nam w zasadzie potrzebne funty na spedzenie dnia w londynie+plus dojazd+drobne zakupy w ciągu tygodnia.
Generalnie nic z polski nie muszę zabierać. Albo Cie nie zrozumiałam. ![]() a kiełbasę pakowaną czy inne pasztety to się wie ze zbiorę.
|
|
|
|
#1332 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Cytat:
Cytat:
Ja też się mogę dołączyć bardzo chętnie, chociaż nie umiem jeździć konno ![]() Cytat:
Ale przynajmniej wyglądają na takie![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1333 |
|
Raczkowanie
|
witajcie
ja właśnie dostałam wzór umowy na rezerwacje sali na wesele.. ehh ciekawa jestem jaką cenę wynegocjujemy w sobotę... ![]() ![]() strippi zazdroszczę możliwości jeżdżenia... Uwielbiam to, niestety kasy nie mam i ostatnio na koniu siedziałam.. 1,5 roku temu... (
|
#1334 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyneczki
Czyżby produkcja postów troszku się uspokoiła ? czy tylko mi się wydaje mam chwilkę czasu więc WAs podczytuję i nadrabiam wizażowe zaległości ...a poza tym to mnie na rozmyślania zebrało - dziś 29.08, gdyby nie głupota i mega materializm właściciela "naszej" sali weselnej byłabym dziś przemega szczęśliwa i mogłaby mowić, że "...od dziś za rok nasz ślub i wesele... i co najważniejsze 27 urodziny mojego Tz-eto - męża..."Niestety przez tego trola właściciela za rok o tej porze będziemy świetować urodziny Tż-ta, a tydzień później odbędzie się wesele. Może ktoś powiedzieć, że to głupie, że data jest nieważna - mnie starsznie zależało na tym żeby w przyszłym roku świętować dwie uroczystości w jednym dniu, ale nic z tego Szkoda...smutno mi tak jakoś sorki, że przynudzam musiałam się wyżalić i chyba troszku mi lepiej
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
ania to zyczenia dla Tż od nas
ja tez chciałam inna datę niż mam, i tamta bardziej mi się podoba 05.09.09 To chyba Ty tą datę masz? Ech tośmy się dobrały
|
|
|
|
#1336 |
|
Wtajemniczenie
|
My też planowaliśmy 5 września, później ewentualnie 29 sierpnia a wypadło na 22.
|
|
|
|
#1337 |
|
Rozeznanie
|
kliwia no chyba troche malo zrozumiale się wyraziłam
, myśmy im kupowali 4 wagony fajek więc wyszło ponad 300zł (swoją drogą strasznie kosztowny nałóg, jak człowiek nie pali to nawet nie wie że to tyle kosztuje ;P) także za to poprostu brat TŻ'ta oddał nam w funtach, po za tym ja miałam jeszcze troche funtów.. hmmm no nie wiem myśle, że 60 funtów na jedną osobe to tak optymalnie, jeśli jakichś wieeelkich zakupów nie będziecie robili, dla mnie to było w sam raz, dla TŻ'ta też ;]
|
#1338 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
możemy się zamienić jak chcecie ![]() ![]() Cytat:
![]() ...tak czy siak pozostaje nam rok i 7 dni
|
|
|
#1339 |
|
Rozeznanie
|
Ja podziwiam osoby które chcą mieć np. urodziny i wesele jednego dnia.. ja wole świętować takie okazje oddzielnie
może dlatego, że z TŻ'tem mamy urodziny 4 dni po sobie, a jeszcze moi dwaj bracia i bratanica TŻ'ta ma tego samego miesiąca, więc to już by było za dużo naraz ![]() aniaa pomyśl tak to rocznica ślubu będzie miała swoją niepowtarzalną datę będziecie mogli cieszyć się podwójnie raz z urodzin Tż'ta, a tydzień później z kolejnej rocznicy no i wszystkiego naj dla TŻta oczywiscie
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
no to wezmiemy 150 funtów w razie co siora dołoży, ale kupiła już nam bilety, da jeść i spać, więc też nie chcę przesadzać.
![]() Mój tż też nie chciał żeby ślu odbył się w dzień na który już coś przypada żeby było więcej do świętowania
|
|
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
zielony_motylku, nie pękaj, wszystko Ci się uda nadrobić
Witaj z powrotem Aniu84, . Wiem, jak człowiekowi jest przykro, gdy nie udaje mu się zorganizować wesela w dzień, w który się chciało![]() Najlepsze życzenia dla TŻa! ![]() kliwiu, Anulko, mnie właśnie udało się namówić TŻa, żeby mi kupił podgrzewacz do wosku na urodziny Mówicie, że nie warto?A mój TŻcik 9 września będzie bronił pracę magisterską ![]() Jutro idziemy na wesele. Nie wiem, czy my mamy takich dziwnych znajomych, czy też to, że pan młody powiedział mojemu TŻowi, że w tym weselu chodzi tylko o to, żeby przyszli goście i się najedli, nie jest w takim złym guście, jak mnie się wydaje...
|
|
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
zalezy co chcesz golic
|
|
|
|
#1343 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ponownie dziękuję za życzonka ![]() Cytat:
Co do daty to teraz już dręczy mnie to tak bardzo jak na początku zwłaszcza, że to ja się upierałam przy niej, a Tż-et się zgodził dlatego kiedy się dowiedzieliśmy, że nic z tego to trochę tak jakbym zawaliła sprawę ![]() 3mam kciuki za obronę Twojego Tż-ta, będzie 5-tka murowana !! ale co ludź to inny charakter
|
|
|
#1344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i dołączam się do życzeń!!!
|
|
|
|
|
#1345 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biorę też pod uwage, że moglam się zatruć, ponieważ jadłam tort z bitą śmietaną, ale dopiero teraz mi to namyśl przyszło .Cytat:
dlatego przy nowej maszynce muszę być ostrożna![]() Cytat:
![]() Uciekam sprzątać nie wiem kiedy teraz zajrzę jutro weselicho i będziemy się bawić , a od poniedziałku bedę pomagać mamusi w pracy ale będę się starać, kto wie może jeszcze dziś się pokażę
|
|||
|
|
|
#1346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to wtedy zrobimy babska impreze ![]() no to dawaj do mnie pojedziemy do mojej stajni i tam cie naucza Cytat:
no ja teraz staram sie raz w tygodniu jezdzic
|
|
|
#1347 |
|
Raczkowanie
|
Aniaa - wszystkiego najlepszego dla TŻ
) strippi - ja mam cichą nadzieje że uda m isię jeździć po przeprowadzce do nowego domu ![]() baja - jeśli chcesz zobaczyć naszą budowę, wejdź tutaj: http://forum.muratordom.pl/post2041627.htm#2041627
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
ziewcyznki odebralam dyplom, jestem juz oficjalnie licencjatem
jestem juz po konferencji od poniedzialku nauczyciel stazyssta awans na kontraktowego no i uciekam na weekend do cioci odezwe sie jak bede miala chwilke
|
|
#1349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:48.

no wróciłam wreszcie
nakupiłam sobie troche ciuchów i świeczek .. hehe 

...a poza tym to mnie na rozmyślania zebrało - dziś 29.08, gdyby nie głupota i mega materializm właściciela "naszej" sali weselnej byłabym dziś przemega szczęśliwa i mogłaby mowić, że "...od dziś za rok nasz ślub i wesele... i co najważniejsze 27 urodziny mojego Tz-eto - męża..."
Chciano mnie do tego lekarza zapisac dopiero na pazdziernik, ale poradzono mi bym dzis sie go zapytala czy mnie przyjmie i przyjal. No i zalecil w/w badanie.
dlatego przy nowej maszynce muszę być ostrożna