![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różności...szybko wymienię:)
Cytat:
cos u mnie może?
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Hej, to jeszcze raz ja
![]() A może 2 tusze i odżywkę, które Ci sie u mnie spodobały wymieniłabyś na ^^Smackers truskakowo-bananowy w sztyfcie, tylko testowany ^^Cienie Inglot mapka M3-144 perła (miedzio-brązy) leciutko testowane, praktycznie nowe ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
^^Masełko BODY SHOP do ust o zapachu i smaku mango-zostało około 35% ^^Błyszczyk do ust Natural Collection, 8 ml, zapach i smak: malinowy, zużycie 3% ^^Błyszczyk do ust jagodowy ^^Błyszczyk Rimmel vinyl lip 6 ml, uzyty z 4 razy, jaśniutki ^^Puder mineralny L'oreal True Match Minerals, odcień N6 Honey Beige, zużycie 1/4 (uzywałam jako bronzera), za coś super ^^Rozświetlający puder w kulkach Virtual JOKO, ważny do 2010, za coś fajnego, duże pudełeczko ;> Albo chociaż za kilka z tych rzeczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
hej .
Przejrzałam jeszcze raz twój wątek i jednak spodobały mi się kulki Joko i masełko body shopu. Może chciałabyś się wymienić za którąs z tych rzeczy które wymieniłaś u mnie w wątku w poście 4. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
BAN stały
|
APC ?? Tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
BAN stały
|
Chyba pędzel nie puder :P. Ja go używałam trochę mam go z wymiany, ale poprzedniczka też chyba mało używała. Mnie interesują kuleczki Joko, to coś rozświetlające z Avonu, kuleczki APC a masz może jeszcze jakieś sypkie cienie ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Witaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
^^Krem Kolastyny nawilżający na dzień z serii Ogród Spa- bosko pachnie!! zostało około połowy ^^Błyszczyk do ust Natural Collection, 8 ml, zapach i smak: malinowy, zużycie 3% ^^Błyszczyk do ust jagodowy ? ![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
Z rzeczy, które zainteresowały Cię u mnie mogłabym oddać:
Ziaja, Plantica, Szampon "Proteiny Ryżowe" do włosów zniszczonych ze skłonnością do przetłuszczania się, PRÓBKI, mam 5 próbek po 7ml każda Schwarzkopf, Palette, Permament Natural Colors, Care&Shine Mask, Aloe Vera (Maseczka Pielęgnacyjna Nadająca Połysk, z aloesem), są to maseczki dodawane do farb, bardzo dobrze nawilżają, mam 1 próbkę 10ml CLEANIC, Cleen O"Peel, Chusteczki nawilżane do peelingu, 1 SZTUKA CLEANIC, Nawilżane płatki do demakijażu z aloesem i jojobą do cery suchej i wrażliwej, 1 SASZETKA (w środku 2 płatki) Eveline, Pure Control, Specjalistyczny krem nawilżająco - matujący, PRÓBKI, posiadam 1 saszetkę 2ml Dove, Pomadka pielęgnacyjna 'Shimmering Silk', NOWA GlaxoSmithKline, Lactacyd Femina, Emulsja do higieny intymnej, posiadam 3 saszetki po 7ml każda Parodontax, Fluor, pasta do zębów, mam 3 małe tubki po 20m Soraya, Professional, Profesjalne ujędrnianie, balsam do ciała "UJĘDRNIENIE I NAWILŻENIE", z kolagenem, zieloną kawą i proteinami kaszmitu, do każdego rodzaju skóry, mam3 saszetki po 5ml Eveline, Sun Care, Chłodzący żel po opalaniu, saszetka 7ml Kolastyna, Active Body, balsam nawilżający z algami morskimi, do skóry bardzo suchej, posiadam 3 próbki (saszetki) po 8ml Deodorant, Energy Fresh Spray, PRÓBKA 35ml (nieużywana Oczywiście ilość do uzgodnienia. ![]() A ja mam jeszcze pytanie w sprawie błyszczyka L'Oreala (numer 404)- czy on zostawia kryjącą warstwę, czy jest raczej transparentny?
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
Więc ja zostaję przy tej "pierwotnej" liście, błyszczyka L'Oreal nie chcę ;p :
^^Krem Kolastyny nawilżający na dzień z serii Ogród Spa- bosko pachnie!! zostało około połowy ^^Błyszczyk do ust Natural Collection, 8 ml, zapach i smak: malinowy, zużycie 3% ^^Błyszczyk do ust jagodowy Co ode mnie? ![]()
![]() |
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
Puder mineralny L'oreal True Match Minerals, odcień N6 Honey Beige, zużycie 1/4 (uzywałam jako bronzera), za coś super ^^Rozświetlający puder w kulkach Virtual JOKO, ważny do 2010, za coś fajnego, duże pudełeczko
![]() |
#82 |
Lady of Harley-Davidson
|
^^Masełko BODY SHOP do ust o zapachu i smaku mango-zostało około 35%
* brązowe soczewki *majtki z arbuzami * https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1219842263 *pistacjowy stanik *kolczyki pszczolki, marshmallow i te po lewej na gorze z tego zdjecia https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1216037354 za
![]()
![]() |
#83 |
Lady of Harley-Davidson
|
hugo boss woman juz nie mam ale pozostale 7 probek moge dorzucic
![]() ![]() EDIT: a czy masz kolczyki po prawej na dole z tego samego zdjecia?
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
Mogę oddać te kosmetyki, ale bez pomadki Dove (gdyby krem był nowy, to co innego, ale została go połowa, a błyszczyki nie są jakieś superdrogie
![]() ![]() Deodorant, Energy Fresh Spray, PRÓBKA 35ml (nieużywana Parodontax, Fluor, pasta do zębów, mam 3 małe tubki po 20ml Ziaja, Plantica, Szampon "Proteiny Ryżowe" do włosów zniszczonych ze skłonnością do przetłuszczania się, PRÓBKI, (1) Schwarzkopf, Palette, Permament Natural Colors, Care&Shine Mask, Aloe Vera (Maseczka Pielęgnacyjna Nadająca Połysk, z aloesem), są to maseczki dodawane do farb, bardzo dobrze nawilżają, (1) CLEANIC, Cleen O"Peel, Chusteczki nawilżane do peelingu, 1 SZTUKA CLEANIC, Nawilżane płatki do demakijażu z aloesem i jojobą do cery suchej i wrażliwej, 1 SASZETKA (w środku 2 płatki) Eveline, Pure Control, Specjalistyczny krem nawilżająco - matujący, PRÓBKI, posiadam 1 saszetkę 2ml GlaxoSmithKline, Lactacyd Femina, Emulsja do higieny intymnej, posiadam (1) Eveline, Sun Care, Chłodzący żel po opalaniu, saszetka 7ml Kolastyna, Active Body, balsam nawilżający z algami morskimi, do skóry bardzo suchej, posiadam (2) próbki
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
To niebiesko-różowe to błyszczyk?! szok.
![]() Powiedz mi jeszcze, czy ten błyszczyk Natural Collection jest kryjacy, czy transparentny, bo zapomniałam zapytać? ![]() Zastanawiam się nad wymianką, jeszcze poszperam w Twoim wątku. ![]()
![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
Jeszcze mam jedno pytanie: czy masz coś z mojej wish listy poza wątkiem?
![]() Zaznaczam, że mogą być końcówki, odlewki itd. ![]() Jutro jeszcze poszperam i odpiszę.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi pasuje taka wymianka ![]()
![]() |
![]() |
#89 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pasuje mi maseczka nie ma dty waznosci ma datę produkcji 30,08,2005
![]() |
![]() |
#90 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.