|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy grudniowe 2020 część II :)
Dziś obejrzeliśmy tyyyle wózków, że będą mi się chyba śniły po nocach🤪
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1862 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1863 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja kupiłam zwykłe bawełniane, bez żadnych ozdobników i koronek. Sprawdzaja sie super. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#1864 |
|
Raczkowanie
|
Też bym najchętniej chodziła bez majtek. Ale nie wiem jak Wy ale ja mam cały czas uplawy
chyba będą mi towarzyszyć przez całą ciąże dlatego chodze w zwykłych bawełnianych a na nic bez tylko w piżamce ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1865 | |
|
ż o n a i d e a l n a
|
Cytat:
Mam komplet majtek od mamyginekolog i tam jest 100% bawełna i sa niby spoko ale moim zdaniem źle sie nosi bo nie sa opięte tylko luźne -takie moje odczucie w hm stacjonarnie trzeba polować albo na stronie, widzę w apce ze teraz mały wybór jest.. ale z kolekcji mama są spoko moim zdaniem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#1866 |
|
Zadomowienie
|
Też mam majtki od mamy ginekolog i dla mnie totalna tragedia po praniu się rozciągnęły bardzo i zepsuła koronka :/
|
|
|
#1867 | |
|
ż o n a i d e a l n a
|
Mamy grudniowe 2020 część II
Cytat:
Mi tez sie rozciągnęły.. zreszta ja wzięłam sobie chyba za duży rozmiar zgodnie z ich tabelka z wymiarami ale zdecydowanie lipa. Mi nie popsuła sie koronka od prania. Aczkolwiek tak czy siak nie jestem z nich zadowolona w ogole Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Edytowane przez turkusowapoziomka Czas edycji: 2020-08-02 o 19:17 |
|
|
|
|
#1868 |
|
Raczkowanie
|
A z h&m to bierzecie majtki taki rozmiar jak nosicie ubrania czy większe ? Ja bardzo nie lubię jak coś mi się wcina np na tyłku kiedy nakładam getry
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1869 | |
|
ż o n a i d e a l n a
|
Cytat:
A to już zależy jakie masz gabaryty ale brałabym ewentualnie takie jaki rozmiar nosisz lub rozmiar mniejsze. Ja ogolnie chodzę w L-kach a majtki M mi najlepiej pasują mam tez pare S nawet bo ja mam szczupłe nogi, dosyć płaska mała pupę, No ogolnie mniejszy dół, za to górę mam większa ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#1870 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie słyszałam, że u niej są słabe. Poza tym kiedyś kupiłam 100% bawełna w dużo niższej cenie niż u niej, tylko teraz nie mogę ich znaleŹć. Poszperam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1871 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z tym, że mimo wszystko co fason to mogą być różnice w rozmiarze. Te ciążowe mam XS i trochę wypadają bardziej jak S, normalne raczej trzymają rozmiar. Wysłane z mojego MI 8 Lite przy użyciu Tapatalka Edytowane przez NecroKitty Czas edycji: 2020-08-02 o 19:52 |
|
|
|
|
#1872 |
|
Zadomowienie
|
też polecam z H&M! te z kolekcji mama i ze zwykłej, podobne, bawełniane. akurat te mama mogłam wziąć M bo wzięłam L i są dość luźne ale mi to nie przeszkadza. kupowałam też z Lidla ale tych nie polecam bo o ile same w sobie są spoko to koronki przy brzegach mi się trochę wbijają.
|
|
|
#1873 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No muszę ich poszukać, jak tak polecacie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1874 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1875 |
|
Raczkowanie
|
Inhalator kupiłam już w zeszłym roku, bo nie mogłam poradzić sobie z katarem i po inhalacjach jak ręką odjął. Bardzo przydatny.
Majtki kupuję w Pepco, takie szersze. Nie uciskają, są bawełniane i w razie czego nie szkoda. Przed ciążą spałam bez majtek, ale teraz od początku na luteinie, więc je noszę. Jak wykończę opakowanie luteiny to już będę mogła wrócić do spania bez majtek nie stosuję żadnych wkładek, po prostu częściej zmieniam majtki Proszę o dopisanie wizyty 27.08 o 16 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1876 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny pokażcie linki o których gaciach dokładnie mówimy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1877 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jutro ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1878 |
|
Raczkowanie
|
Ja w nocy również stosuję system wietrzenia
Dziewczyny, a gdzie zamawiacie śpiworek do spania? Od paru dni jestem w fazie poszukiwań, ale zawsze jest coś co mi nie odpowiada - czy to estetyka, czy grubość, skład... :/ byłam już nastawiona na jakiś z colorstories, ale albo jestem ślepa, albo nie ma tam podanego wskaźnika TOG
|
|
|
|
#1879 |
|
Zadomowienie
|
Widzę dyskusja o majtasach
, ja dzisiaj byłam poza zasiegiem.Majtki mam takie niskie, gładkie, bawelniane z h&m i jeszcze kilka par z targu tez bawełniane, niskie z wyszytymi takimi małymi stopkami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1880 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak polecacie, ze chyba jutro poszukam ich w h&m
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1881 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1882 |
|
Zadomowienie
|
Dzień kciuki za wizyty
![]() Śpiworek mam jakiś z allegro ale moja córka na początku spala w rożku a później pod kocykiem robionym na szydełku przez ciocie teraz też mam rożek i chce kupić "bezpieczny" kocykWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1883 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jestem fanką spiworkow z Tesco, ale trzeba utrafić, żeby je kupić, bo nie są w stałej ofercie, i jeszcze Tesco zamyka działalność w Polsce, więc oferta na dziale dziecięcym coraz bardziej okrojona ostatnio
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1884 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi się śpiworek na początku nie sprawdził. Córka wolała być owinięta w kocyk albo w rożku. Później miałam różne ale kołderka i tak wygrywała
Przy tej wyprawce kupuje niezbędne minimum bo wtedy skończyłam z multum rzeczy których dziecko nie tolerowało ![]() Zastanawiam się nad szumisiem. Za czasów Nadii takich cudów nie było. Może któraś z Was miała, jest sens kupować? ![]() Wysłane z mojego MI 8 Lite przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1885 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miałam szumisia przy Natalce, na nią bardzo fajnie działał Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1886 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1887 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zbliżam się ku końcowi. To będzie kocyk z grubej włóczki więc w sam raz na spacery . Myślę jeszcze o czyms cieńszym do domu . A jaki to bezpieczny kocyk ? Ażurowy?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1888 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale są inne firmy też ok ażurowy też ok chodzi żeby był tak zrobiony ze w razie nakrycia się nim maluch mógł oddychać chociaż moja nigdy się nie nakryła kocem![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1889 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamy grudniowe 2020 część II
śpiworki miałam z ikei, mothercare i Tesco. Te z ikei były dość grube (już nie pamietam) i na lato się nie nadawały.
Ja mam whisbear, na córkę działało. Miałam tez szumisia i ten córeczce nie podpasowal. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez minula Czas edycji: 2020-08-03 o 08:48 |
|
|
|
#1890 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:05.

gdzie kupujecie bieliznę a dokładniej majtki. Jakie teraz nosicie ? Przyznam , że jeśli mam możliwości to chodzę bez ( w domu ) . Wyrzuciłam kilka par bo okazało się , że zaczęły ... parzyć
nie wiem czy tylko ja mam taki problem.
potrzebuję więcej
chyba będą mi towarzyszyć przez całą ciąże dlatego chodze w zwykłych bawełnianych a na nic bez tylko w piżamce 
w hm stacjonarnie trzeba polować albo na stronie, widzę w apce ze teraz mały wybór jest.. ale z kolekcji mama są spoko moim zdaniem
zgodnie z ich tabelka z wymiarami ale zdecydowanie lipa. Mi nie popsuła sie koronka od prania. Aczkolwiek tak czy siak nie jestem z nich zadowolona w ogole 

ale brałabym ewentualnie takie jaki rozmiar nosisz lub rozmiar mniejsze. Ja ogolnie chodzę w L-kach a majtki M mi najlepiej pasują 

nie stosuję żadnych wkładek, po prostu częściej zmieniam majtki 
, ja dzisiaj byłam poza zasiegiem.

zbliżam się ku końcowi. To będzie kocyk z grubej włóczki więc w sam raz na spacery . Myślę jeszcze o czyms cieńszym do domu . A jaki to bezpieczny kocyk ?