|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Fryzura dla brunetki, długie włosy (zdjęcie) pomocy:D:)
Witam Was Dziewczyny, mam problem chciałabym jakoś zmienić swój image
, od dwóch lat mam ciagle długie wyprostowane włosy(naturalnie kręcone)włosy siegają mi tak 20 cm za lopatki , czesze sie na bok tak jak na zdjęciu, wlosy mam dość grube, gęste, w gre nie wchodzi farbowanie, myslalam o cieniowaniu na calej dlugosci i byc moze o jakiejs grzywce na bok, we wtorek mam wizyte u fryzjera a nie wiem kompletnie co zrobić z tymi marnymi włosinami licze na pomoc z góry dziekuje PS- ja to ta w środku nie posiadam jak narazie innego zdjecia:/
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzura dla brunetki, długie włosy (zdjęcie) pomocy:D:)
Nic nie zmieniaj, bardzo ładnie Ci w tych włoskach
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym jak narazie zrobiła tylko grzywkę na bok
Ładnie Ci będzie Ewentualnie później pocieniuj, ale ja bym na Twoim miejscu nie cieniowała
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Śliczne masz włosy widać, ze zdrowe. Masz racje zeby ich nie farbować (pierwszy raz to komuś pisze, bo sama farbuje je przynajmniej raz na 3 tyg. :P). A co myslisz o fryzurze Marty Żmudy-Trzebiatowskiej albo Ani Bosak? Może taka?
"Miłośc jest kombinacją podziwu, szacunku i namiętności. Jeśli żywe jest choc jedno uczucie, nie ma o co robic szumu. Jeśli dwa, może to nie jest mistrzostwo świata, ale blisko. Ale jeśli wszystkie trzy, to śmierc nie jest potrzebna - trafiłaś do nieba za życia" |
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Czyli ogólnie nic nie zmieniac?
ladna ta pierwsza fryzurka Ani Bosak,mysle,ze lepiej mi chyba bedzie w grzywce na bok niz w prostej bo mam niskie czolo i chyba sie zdecyduje tak ściąć![]() ![]() ale licze tez i na inne propozycje![]()
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Tak we fryzurze Ani Bosak byłoby Ci bardzo ładnie
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
moim zdaniem wypazurkować je na całej długości i zrobic grzyweczke na bok
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Juz jestem po wizycie u fryzjera:d scielam troche wlosów ale mam nadzieje ze odżyją i bede dalej zapuszczac
wstawiam zdjecie, niestety tylko takie i to za uuprzejmoscia kolezanki![]() http://photos108.nasza-klasa.pl/dev1...0389439752.jpg |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:32.

, od dwóch lat mam ciagle długie wyprostowane włosy(naturalnie kręcone)włosy siegają mi tak 20 cm za lopatki , czesze sie na bok tak jak na zdjęciu, wlosy mam dość grube, gęste, w gre nie wchodzi farbowanie, myslalam o cieniowaniu na calej dlugosci i byc moze o jakiejs grzywce na bok, we wtorek mam wizyte u fryzjera a nie wiem kompletnie co zrobić z tymi marnymi włosinami