|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Starania o dziecko od 2020 roku - cz. 2
Cytat:
![]() ![]() OO to super sprawa z tym śniadankiem <3 Mój szefo jest 400 km od nas i nawet nie wiem czy wie o moim urlopie xD sprawy urlopowe załatwiamy z naszym kumplem (Managerem) . Szefcio przestał nas odwiedzać ale nie narzekam ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Shadoww90 Czas edycji: 2020-08-14 o 09:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4802 |
Raczkowanie
|
A ja urlop dopiero końcem września mam i jestem już bardzo zmęczona - w tym roku brałam tylko 6 dni
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4804 | ||
...
|
Cytat:
Cytat:
![]() U mnie 28dc. Chyba zaczynają mi się bóle brzucha ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4805 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4806 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To nie było 6 dni ciągiem :p Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4807 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4808 |
Raczkowanie
|
Kruszyna, podziel się przepisem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4809 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hahaha ja też piękę chleb, ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4810 |
Raczkowanie
|
już po callach, najgorsze w tym dniu za mną, nawet pochwałę dostałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4811 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4812 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4813 |
...
|
Wychodzi na to, że kolejny raz się nie udało. Już czuję się mega okresowo
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
Wtajemniczenie
|
Cichazabawka, zabijam piątkę
![]() 3 dni do okresu a właśnie zaczęło się plamienie i brzuch zaczal napatrzac jak na okres. I tak właśnie mój głupi organizm zrypal mi końcówkę urlopu. Że też nie mógł poczekac do poniedziałku... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4815 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#4816 |
Zadomowienie
|
Współczuje dziewczęta
![]() życzę miłego udanego wieczorku mimo to 😘 |
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Raczkowanie
|
Cichazabka, póki nie ma @ to jest nadzieja
![]() Moszka88, a może to plamienie implantacyjne, skoro żadnych innych objawów okresowych nie miałaś? U mnie termin @ za tydzień, a od 3 dni dziwnie pobolewa mnie podbrzusze, a na brzuchu wyszła mi wysypka (może 2 lub 3 raz w życiu, ogólnie nie mam do tego tendencji), mimo że nic nowego nie jadłam i nie używałam nowych kosmetyków ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4818 |
Wtajemniczenie
|
Ja to już nie wiem. Bolał mnie potem mocno krzyż. Ale plamienie minęło. W sumie to nawet nie plamienie bylo a zaczął boleć mnie brzuch jak na okres i miałam wrażenie że zaczęło się krwawienie. Poszłam sprawdzić do toalety i na wkładce nic a przy podcieraniu był sluz z lekkim zabarwieniem i myślałam że to już @. Na razie ani zabarwionych uplawow, ani plamienia nie ma. Bóle też minęły.
Na plamienie implantacyjne już za późno. No nic, czekam na rozwój sytuacji. Tylko szkoda, że zamiast cieszyć się końcówka urlopu rozkminiam czy już dostanę @ czy nie :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4819 |
Raczkowanie
|
Akurat dzisiaj czytałam artykuł, że czasem plamienie implantacyjne jest przez kobiety mylone z @, bo wypada w jej terminie, co wynika po prostu z przesuniętej owulacji
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4820 |
Wtajemniczenie
|
Anilani, dziekuję Kochana
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez MoszKa88 Czas edycji: 2020-08-14 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Zadomowienie
|
MoszKa88, rzeczywiście zastanawiające, planujesz testować?
anilani, wiem o czym mówisz - u mnie termin @ za 5 dni i od kilku dni codziennie kłuje mnie jajnik, jak tu się nie napalić na ciążę... 🙊 |
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Życzę Wam aby to były fasolki 😘ale naprawdę czasem nie warto się tak nakręcać Ja od momentu starania co miesiąc po owulacji mam kłucie jajników , bole krzyża , inny śluz , czuje zapachy, ospanie, trądzik na dekoldzie . Zawsze jest coś co mam nowego a nigdy nie miałam i myśle ze to na pewni ciąża . Dlatego od tego mc. Powiedziałam ze wiem ze i tak pewnie nagle coś będzie znów „nowego” ... to jest okropne jak organizm może sam robić sobie rzeczy wskazujące na ciąże :// Dlatego test jak się spóźni okres nigdy więcej wcześniej ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Wspaniałej soboty 🌸😊 |
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4824 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, mój organizm robi mnie od kilku cykli w konia 🤷☠♀️. Zupełnie nie mogę na nim polegać. Wcześniej skracał mi cykl, później wydluzal a teraz widać znowu skraca, bo plamienie wróciło i na bank @ za rogiem
![]() ![]() Ps. Maj to mój wymarzony miesiąc na poród, może się uda ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Zadomowienie
|
Karo991, aaaa ale będzie rozczarowanie jak przyjdzie @, jeszcze bardziej dałaś mi nadzieję
![]() ![]() Ale w razie czego w kolejnym cyklu zadziałamy mega konkretniej, sprawdzałam kolejny termin to wyszedł by mi na maj, na Dzień Mamy 😍 Wiem jestem krejzi, że jeszcze jeden cykl się nie skończył a ja już patrzę jak następny będzie wyglądał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4826 |
...
|
U mnie poprzedni cykl był takim wybrykiem, że 34dni. Dzisiaj mam 29, brzuch mnie zaczyna pobolewać, ale też nudności wróciły. W nocy nie spałam do 5 bo było mi niedobrze.
Korciło mnie wczoraj żeby kupić test, ale w drodze do rosska rozbolał mnie brzuch, więc wzięłam tampony ![]() ![]() Próbuję nie psuć sobie humoru, ale boję się, że przy życzeniach padnie znów pytanie o dzieci i będzie smutno. :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Wtajemniczenie
|
Cichazabawka, co do ostatniego akapitu rozumiem Cię doskonale. Mój TZ jak wędził z Tatą w środę mięso, to mu się wygadal, że się pokownie staramy. Mój Tato wygadal się mi, że rozmawiali o tym. Dziś mamy grilla, kupa roboty bo sporo ludzi zaproszonych i jak szłam do toalety podpaske założyć, to mój Tato zatrzymal mnie z pytaniem czy mu pomoge, pokazalam na podpaske i powiedziałam że zaraz przyjde. I zobaczyłam że spojrzał na te podpaske i tak mu mina zrzedła a potem powiedział, ze mu przykro ze nam się teraz nie udało. I teraz jestem zła na TZ że wogole to tym mówił. Bo będą mieli nadzieję że niedlugo uslysza dobra nowinę a nam się przez moja endometrioze może zejść dlugo
![]() Chociaż tutaj się wywaliłam. Przepraszam za smecenie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4828 |
...
|
My z nikim z rodziny o staraniach nie rozmawiamy, ale zawsze się zdarzy ktoś, kto na urodziny, święta czy przy jakiejkolwiek okazji wspomni, że powinniśmy pomyśleć o dziecku. Jakbyśmy od dwóch lat się nie starali.
![]() ![]() |
![]() |
#4829 |
Zadomowienie
|
Moszka będzie dobrze 😘 nie myśl , nie zamartwiaj się tak 🌸skup się na grillu a złe myśli niech uciekają , uda Wam się ❤️ Jak i każdej z nas a ja mam dziś owu albo ewentualnie juteo a ciagle spinamy się z moim i dwa dni temu były przytulaski i teraz nic i nie wiem czy będzie ale ba ten cykl i tak nie liczę 😊
|
![]() ![]() |
![]() |
#4830 |
Wtajemniczenie
|
Już mi lepiej, dziekuje
![]() ![]() Wasze zdrowie Dziewczyny! ![]() Shadow, mam nadzieję, że Wasze spięcia są chwilowe. Karo, też miała na ten cykl nie liczyć a popatrz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.