![]() |
#1771 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
madziczek Ty naprawde nie masz jeszcze sukni?!!?!?!?!kurcze jak to???????????jeju trzymam kciuki abys zdazyla.a jaki to ma byc kolor smietanka ta suknia i buty??????????ale ladnie!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bądź twarda słonko! I walcz o swoje! Nikt tego za Ciebie nie zrobi madziczek, przyciśnij tą krawcową! Powiedz jej wprost ile spraw masz opóźnionych przez suknię, bo może kobieta nie zdaje sobie z tego sprawy A co do pogody, to podobno wrzesień ma być piękny, ciepły i słoneczny, więc uszy do góry!
![]() |
#1773 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1774 |
Raczkowanie
|
aguniu to wcale nie jest takie proste
![]() Wiesz co jest najgorze????????Tomek nie jest za mna w takich chwilach tyylko za nia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1775 |
Zadomowienie
|
CZeść dziewczyny
![]() Ale paskudny u mnie dzień mokro i szaro bleee. Pomysł z kolacją jest super ale z wykonaniem gorzej, z nas dwojga to raczej Piotrek lepiej gotuje ![]() ![]() Dlatego też stworzyłam prezentację z naszych zdjęć z podkładem muzycznym i dedykacją i musi mu to wystarczyć bo nawet pomysł z seksowną bielizną jest średni bo z jej wykorzystaniem byłoby w ten weekend ciężko (i jedni i drudzy rodzice za ścianą). Co do mieszkania to przespałam się z tą myślą i jeszcze z mężem muszę porozmawiać ale raczej zdecydujemy się zamieszkać na dole, tam gdzie obecnie mieszka babcia. Władujemy pieniądze na remont, dwa pokoje nam na początek wystarczą, a najwyżej jak zaczniemy oboje normalnie zarabiać i opdłożymy trochę kasy to za te 10, 15 lat rozejrzymy się za większym i nowszym. Innego wyjścia nie mam ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1777 |
Raczkowanie
|
a u mnie na podkarpaciu jest dzisiaj bez sloneczka ale da sie wytrzymac...
od dwoch godzin zbieram sie do sprzatania ale tkwie i tkwie na wizazu:0 agunia dziekuje za dobre slowo!to pomaga kiedy ktos postawi sprawe jasno i radzi co i jak robic....ja chce spokoju ale chce tez zeby ten dzien byl zaplanowany tak jak My tego chcemy...a tesciowa powinna siedziec cicho bo nie ma wkladu w zadne przygotowania;/ |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież ta kobieta psuje Ci całą radość z przygotowań! I do tego tort, który para młoda kroi i się nim nawzajem częstuje wybiera taki, jakiego nie lubisz. Sory, ale gość może powiedzieć że dziękuje bo nie lubi, a Wy? Postaw jej w końcu sprawę jasno i nie bój się walczyć o swoje zdanie! Nie daj się kobiecie rządzić za nie jej pieniądze! Powiedz jej, że liczysz się z jej zdaniem i doceniasz pomoc, ale Ty też chcesz mieć wpływ na to jak to będzie wyglądało, bo to TWOJA i Tomka uroczystość
![]() |
#1779 |
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny
![]() kurcze myslalam ze ciezko bedzie za Wami nadgonic... a tu cisza... i z tego co widze niezaciekawa... powiem wam ze ciezko jest mieszkac z mezem jak sie nigdy z nikim tak nie mieszkalo... cieko nam sie przyzwyczaic... spiecia i sprzeczki... za duo czasu ze soba spedzamy (cale dnie) i troche sobie gramy na nerwach... ale nikt nie mowiel ze bedzie latwo, nie??? Wazne to sie kochac i rozmawiac jak to Kasienka mowi ![]() a my mamy miec plener dodatkowy w niedziele i sie zastanawiam czy zamowic jeszcze wiazanke bo ta moja juz kaputen... jak myslicie czy szkoda kasy??
#1780 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny mój wielki dzien jutro, zamieszanie w domu straszne, ja już mam wielkiego stresa, dzisiaj jeszcze kosmetyczka, do spowiedzi, i uberanie sali, jejku jak ten czas szybko zlecial
![]()
#1781 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1782 |
Zakorzenienie
|
Cześć, kobietki!
Spisalismy wczoraj protokół, poszło szybko i sprawnie. Przy okazji zapłaciliśmy za slub. Zapytałam babkę w kancelarii, ile młodzi mniej więcej dają. Powiedziała, że ok. 200 zł, ale my daliśmy 300 zł (tyle miałam przygotowane, wolałam się tylko upewnić, czy nie za mało). Ona sie z kolei zapytała, kto ma nam udzielać ślubu. Najchętniej wybrałabym księdza, który spisywał z nami protokół, ale kazaliśmy wpisać proboszcza. Eh... Też jest fajny, no i po prostu WYPADA. Zna się z moim tatą i mamą TŻ. Nikt nam oczywiście nie narzucał tego, ale sama poczułam, że powinnam tak zrobić 9powoli czuję się, że to nie mój ślub). Najgorsze jest to, że proboszcz robi takie "niespodzianki", że zaprasza w trakcie ślubu pana lub panią młodą do czytania czegoś z ambony ![]() ![]() Wczoraj u sąsiadki zza płotu teściów przyszli znajomi trzaskać szkło (wychodzi za mąż jutro). Teściowa i babcia TŻ już mówiły, żebym się nastawiła, że u mnie też tak będzie. Babcia T. zapewniła, że będę się bardzo z tego powodu cieszyła. Czuję się, jakbym żyła na innej planecie, razem z moją rodziną. Dla moich rodziców jest to żenujące. A ja mam tryskać radością, jak mi ktoś w nocy przyjdzie trzaskać pod drzwiami, na ostatnim pięrze bloku (domyślam się, że potłuczone szkło spadnie kilka pięter niżej). I jeszcze mam wychodzić uśmiechnięta do moich trzaskających "gości" i im polewać wódkę ![]() No cóż, generalnie nie mam humoru. |
![]() ![]() |
![]() |
#1783 |
Zakorzenienie
|
madziczek
no troszke ci sie tego nazbieralo,ale moim skromnym zdaniem ze wszystkim spokojnie zdazysz,tylko jedna rada moze pospiesz sie troche z tymi butami bo jak kupisz dzien przed impreza to....to ci stopy odpadna w sobote ![]() zawsze w sklepie mozesz wziac za tzw "wymowieniem" i jak ci sie jakies spodobaja kupuj i lec z nimi do krawcowej jak nie spsuja to oddasz..... a ja raczej juz mam prawie wszystko gotowe lista gosci zamknieta menu wybrane dzis ide na probna fryzurke kupuje poduszke pod odbraczki wybieram bukiet kupujemy koszuke dla TZ i spinki a jutro z samego rana z naszymi świadkami wybieramy sie na sobotnio-niedzielny wypad w gory ![]() ![]() zjezdzac ![]() pozrawiam wszystkie jutrzejsze PM i zycze niezapomnianych przezyc ![]()
#1784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do bukietu to nie musi byc taki jak na slubie,moja siostra miala plener tydzien po i fotograf poprostu zaproponowala jej kupienie np.jednej fajnej rozy,ktora pozniej slicznie prezentowala sie na fotkach pozdrawiam i zycze powodzenia [QUOTEWczoraj u sąsiadki zza płotu teściów przyszli znajomi trzaskać szkło (wychodzi za mąż jutro). Teściowa i babcia TŻ już mówiły, żebym się nastawiła, że u mnie też tak będzie. Babcia T. zapewniła, że będę się bardzo z tego powodu cieszyła. Czuję się, jakbym żyła na innej planecie, razem z moją rodziną. Dla moich rodziców jest to żenujące. A ja mam tryskać radością, jak mi ktoś w nocy przyjdzie trzaskać pod drzwiami, na ostatnim pięrze bloku (domyślam się, że potłuczone szkło spadnie kilka pięter niżej). I jeszcze mam wychodzić uśmiechnięta do moich trzaskających "gości" i im polewać wódkę[/QUOTE] e tam asiuk takie sa tradycje,mozes humorzasta bo ten czas w miesiacu i poprostu wszytsko cie drazni ![]() ![]()
![]() |
#1785 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a co do tluczenia talerzy to ja bym chyba ![]() ![]() Cytat:
Przeoczylam cos czy M.a.r.t.a jeszcze nie wrocila??? Cytat:
wiec dopiero teraz sie docieramy ![]() a z ta roza swietny pomysl dzieki ![]()
![]() |
#1786 |
Zakorzenienie
|
dobry.
co za paskudna pogoda. a ja sie zaraz zbieram jechac na przymiarke do sasiedniego miasta. troche sie boje czy bedzie ok ![]() my po jakims czasie mieszkania z TZ przezylismy kryzys i klocilismy sie codziennie- doslownie. juz nam troche przeszlo chociaz nam niewiele do klotni potrzeba. ech...te charakterki ![]()
#1787 | ||
Rozeznanie
|
Cześć Kobietki
![]() gosia1007 strój za 30zł - lubię wyprzedaże ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeszczepanna bardzo dobrze Cię pamiętam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() agunia82 co robisz z pazurkami? ![]() ![]() madziczek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() niuniuniau prezentacja też świetny pomysł - dostałam na urodziny w tym roku taką i bardzo się ucieszyłam, bardzo osobisty prezent ![]() Agata R mieszkanie razem to też wyzwanie ![]() ![]() ![]() Co do pleneru, to może kup jakąś wiązankę na straganku jakimś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
Zakorzenienie
|
tez nie wiem jaki bedzie u mnie tort. kucharka robi
![]()
#1789 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki, żeby wszystko gładko poszło. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Przeprowadzimy się tzn mam taka nadzieje na początku listopada (oby). Zdecydowaliście sie na pralkę...dobrze, że tylko pralka pomysl, że ja wszystko, dosłownie wszystko musze kupic, ale pochwale sie za to ze wybralam juz kafelki do lazienki ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1790 | ||||||||
Zadomowienie
|
Ja juz zawalona robotę
![]() Kakusia ![]() Ja musze powiedziec, że w ostatnim czasie też chciałam zrezygnować ze ślubu. My mieszkamy ze sobą juz ponad 2 lata, wiec niby po śłubie nic by się nie zmieniło, ale podjęcie takiej deczyji wymaga zastanowienia, bo jest to decyzja na całe życie. Często byłąm juz zdecydowana, że nie chcę tego ślubu (szczególnie jak A. był niesympatyczny dla mnie - zrobił mi przykrość) Mi-nam bardzo pomogło to, że poszliśmy (mieliśmy 2 zaległe) spotkania nauk przedmałeńskich (osatnie dwa tygodnie) i w tym tygodniu byliśmy na pierwszym spotkaniu w poradni rodzinnej - pani rozmawiała z nami o miłosci czym ona dla nas jest (na spotkaniu była jeszcze jedna para) ... zadawała nam pytania i kazdy z nas mówił a ona póxniej komentowała i w sumie uświadamiała nam czym jest miłośc małżeńska i bycie ze sobą do końca życia w zdrowiu i chorobie ... (omawiała słowa przysięgi-pozwalała nam je zrozumiec). Podawała konkretne przykłady z życia i podawała takie przykłady przy kótych tylko patrzylismy na siebie i się uśmiechaliśmy. Mówiła jakie mogą byc zagrożenia w nasyzm związku. Niby to proste rzeczy i jakby oczywiste ale często to co jest najbardziej jasne jest niedostrzegalne. Nie wiem czemu, ale przy takich watpliwościach wizyta w kościele (nauki, poradnia) bardzo nam pomogła ... może spóbuj sama, albo z TŻ przejść się do księdza któy będzie Wam udzilał ślubu (spisywaliście już protokół? - podczas niego można z księdzem porozmawiac o wszystkich wątpliwościach). Na naukach ksiądz nam powiedział, że jak para przychodzi do niego spisywać protokól to on najczęsciej po rozmowie z nimi wie czy coś z tej pary będzie czy nie (ma wieloletnie doświadcznie w rozmowach z młodymi). Pisze o tym dlatego, że te spotkania pomogły nam się do siebie znowu zbliżyć i zrozumieć drugą osobę (kobiety myślą i postrzegają świat inaczej niż mężczyźni) i rozwiały nasze wątpliwości (choć jeszcze pojawia się cień watpliwoći i pytanie czy damy radę). Pisałaś, ze jestes osoba wierząca dlatego proponuję Ci rozmowę z księdzem, on miał do czynienie z róznymi sprawami, przypadkami, wątpliwościami i małżeństwami które nie dały rady po ślubie. Jest osoba obiektywną wiec myśle że powinien pomóc Ci w podjęciu decyzji. Jesteś młoda, wiec jeszcze masz czas na małzeństwo ale mam znajomych którzy brali ślub w wieku 18-19 lat i do tej pory są szczęsliwi. Jedni podejmowali decyzje świadomie inni "musieli", ale wspólnie dali rade. Trochę chyba namąciłam, ale mam nadzieje, że zrozumiesz co chciałam powiedzieć ... ostatnio na tym spotkaniu w poradni doszłam do wniosku, ze nie umiem wyrażac dokładnie tego co mam do przekaznia. Moje słowa często są nie tak odbierane jak ja bym chciała ... tu mam nadzieje, nie będzie tego problemu. Trzymam kciuki, żebyście w końcu doszli do porozumienia i albo odnaleźli siebie nawzajem albo wspólnie pojdęli decyzję o rozstaniu. Musiszbyć w zgodzie z samą sobą żeby innym przy Tobie było dobrze, jeżeli tak nie będzie będziesz cierpiała i Ty i Twoi najbliźsi. Cytat:
![]() Bardzo dużo ciasta będziecie mieli !! Coś czuję że ciastowa rodzinka z Was ![]() My będziemy mieli tylko dwa rodzaje ciasta. Tort zmienijszyłam też do minimum tzn. nie robimy takiego na pełna liczbę osób tylko na 1/3. W tym roku bylismy na 3 weselach i na kżdym zostało bardzo dużo tortu i daltego podjęcliśmy taka decyzję, bo tort to jeden z większych wydatków (nasz na 90 osób miał kosztować 900 zł - powiedzieliśmy, że chcemy taki za 500 ... osób bedzie coś ok70-80 z dziećmi) My nie mamy nikogo do dekoracji sali i nie mam na nia najmniejszego pomysłu ![]() Nasz "lokal" to lesniczówka (jest tam jedna sala z kominkiem, na ścianach wiszą poroża i jakieś główki zwierzaczków) i zupełnie nie wiem jak to pomieszczenie udekorowac, żeby było bardziej odświętnie, jaśniej ale żeby nie zatracić klimatu miejsca ... może macie jakieś pomysły ?? Cytat:
![]() Ja to jakoś przezyłam bo bylam na to trochę przygotowana (po przejściach Wizażanek), ale mój A. wogóle nie był na to przygotowany i troszkę to przeżył i chyba nadal to przeżywa, gdzieś w środku. Cytat:
Twoje jedzonko brzmi bardzo apetycznie mimo, że ja za kuchnią włoską nie przepadam. Jak mam wybór to za zwyczaj jem coś innego, ale na te potrawy które proponujesz napewno bym się połaszczyła. Cytat:
Znajomych wesele było 26.07 i były to imieiny Anny ... było na weselu chyba z 6 dziewczyn o tym imieniu i każda dostala czerwoną różyczkę od Młodych ![]() Cytat:
U nas jest duzo powiazań zapoczątkowała moja siostra, która urodziła się w imieniny dziadziusia, moja bratanica urodziła się w dzień imienin swojej babci, druga w dzień urodzin cioci, ja mam imieniny w dniu kiedy mój wujek-chrzestny obchodzi urodziny, mój A. urodził się w dzień slubu mojej cioci i wujka a żeby było wszystko dopełnione to moja siostra brała ślub w dzien urodzin mojej przyszłej teściowej ![]() Na razie więcej powiązań nie przychodzi mi do głowy ... jeszcze moja i A. mama urodziły się w tym samym roku i obie sa zodiakalnymi raczkami ![]() Cytat:
![]() Moja sukienka ma być biała, ale niestety jedwab z którego jest szyta nie ma takiego śnieżnobiałego koloru. Do tego będzie koronka (rękawki i wstawki na sukience), która jest śnieżnobiała i trochę organzy, która jest bielsza niż jedwab ale chyba "ciemniejsza" niż koronka. Buty chce białe, ale nie moga być przecież bielsze od sukni ![]() No i musze dobrać ten material na welon żeby pasował do sukni - będzie obszyty tą koronką więc chbya też powinien być żnieżnobiały ??? jak myślicie? Cytat:
Pogoda taka miała byc ale jak patrze na prognozy na róznych portalach to wszędzie we wrześniu pada ![]() Cytat:
Może musisz mu wkładac pewne rzeczy do głowy (mówić po pare razy-do facetów tak trzeba żeby zrozumieli), żeby w końcu to przemyślał. My się z A. czesto nie zgadzamy, ale dajemy sobie czas do przemyślenia i wtedy jakoś udaje nam się pogodzić nasze poglądy. Jak będziecie razem i będziecie mieli wspólne małżeńskie sprawy to pewnie przejdzie na Twoja stronę bo Ty będziesz najwazniejszą kobietą w jego życiu a teraz ma jeszcze obiekcje. aniago25 - wszsytkiego najlepszego, niech Ci świeci piękne słoneczko, żeby wszyskto udało się wyśmienicie i żeby ten dzień na długo zapadł w Waszych pamieciach i sercach. Nigdy Was nie dogonie ![]() boję się tej wizyty u krawcowej ... ja jestem straszny nerwus i boję się żeby jej czegos przykrego nie powiedzieć. Nie chce się nakrecac ale czuje coraz wiekszy stres z tym ziwązany. Ehh chciałam jeszcze tyle napisać a tu nie moge ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1791 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hej myszy
![]() Dziś jakoś tak Was tylko czytałam, a już za godzinkę kończę pracę więc za dużo nie napiszę... Poza tym... przygnębia mnie ta wstrętna pogoda! ![]() Cytat:
Cffffaniak z Ciebie niezły Widgeciku mój słodki ![]() Już się doczekać nie mogę! ![]() Cytat:
![]() A poza tym... Moniu masz niesamowitą urodę ![]() ![]() Mam słabość do rudziaszków ![]() Cytat:
![]() Ad.2.- Urocze???? ![]() Matko najkochańsza- to jest chore!!!!!!!! Ludziom się w dup*ch przewraca ![]() ![]() Cytat:
Jestem dziś bojowo nastawiona! Zamordowałabym taką teściową w ciągu pięciu minut!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() A Tomka w ciągu 10 żeby się nim te 5 minut nacieszyć ![]() ![]() ![]() Kobieto ustaw ich do pionu, bo się tam zaraz przejadę do Was!!!!!!!!!!!!!!!!!! No... czekam na wyniki postępowania egzekucyjnego. ![]() Cytat:
Tęskniłam ![]() ![]() Daję główkę, że się dogadacie, też tak miałam z Ukim na początku! Myślę, że po prostu potrzebujecie czasu na odnalezienie się w nowej sytuacji, nie ma się czym martwić! ![]() A co do bukietu, to ja bym nie kupowała, strata kasiory! Proponuję tak jak dziewczyny jednego kwiata- wygląda równie pięknie!! Moja kuzynka kupiła sobie na sesję plenerową taki malutki koszyczek z kwiatkami- wyglądał słodko ![]() Cytat:
![]() W końcu nas nawiedziłaś! Na nk dawno też Cię nie widziałam... Ale mega długasny pościor OMG ![]() Nawet całego przeczytałam ![]() 1. Jeśli chodzi o ubiór sali to myślę, że nie powinno to być za bardzo eleganckie, bo zwyczajnie pasować nie będzie do samej leśniczówki. My tu w okolicach też mamy salę taką jakby leśniczą ![]() Jedyne co tam ostatnio widziałam, to napełnione helem balony przywiązane do krzeseł i pięknie ubrany stół i to wszystko. Fajny taki klimat, to po co go zasłaniać i mieszać style?? ![]() 2. Kochana moja ja kupiłąm koszulę Łukaszkowi <sztuk 2> po prostu w kolorze kości słoniowej <szczegół ze jest kilka odcieni>.. Na Twoim miejscu naprawdę nie przejmowałabym się juz takimi duperelami, bo macie wiele innych spraw na glowie wazniejszych! Kup białe koszule i tyle, nie przejmuj sie jesli odcien odbiegnie minimalnie! Zwariujesz czekając dłużej! 3. Mam pomysl na Twoje butki, bo tu juz inna sprawa. Moze chciałabys kupić butki pod kolor biżu?? to teraz bardzo modne. Ja mam np złote butki. Jeśli masz srebrną bizu do tego to kup srebrne butki i po klopocie, mysle ze będą pięknie się komponowały i nikt nie zauwazy ewentualnego <innego odcienia>!! 4. Przerazilam sie jak na razie Twoimi 2 rodzajami ciasta ![]() ![]() ![]() Na 70 osób??? Wg mnie powinniscie jeszcze to przemyslec! My bedziemy mieli na jakies 135 osob 30 czy 40 blach ciasta. <napewno ponad 20> i rodzaji chyba z 15 ![]() Trzymam kciuki za sukienkę!!!!!!!!!!!!!!! Rozumiem, że się stresujesz tym, że krawcowa może Cię wykiwać, ale musisz z nią bardzo poważnie porozmawiać! powiedz jej, ze nie chcesz robic tak wszystkiego na ostatnia chwile! Musi cię posłuchać, bo inaczej ja tam odwiedzę!!! ![]() BUZIAK SŁODKIE MOJE ![]()
![]() |
#1792 |
Zakorzenienie
|
No to już po pazurkach, wklejam zdjęcia i proszę o ocenę.
A co z nimi robiłam? Miałam mieć sam żel i na to zdobienia wszelkie, ale że mi się paznokcie połamały, mam tipsika końcóweczkę frenchową, wypełnienie akrylem i delikatne kawiatki tylko na serdecznym i kciuku. A dziewczyna siedziała nad tym 3 godziny ![]() I zastanawiam się czy na reszcie pazurków jeszcze coś delikatnego dawać ,czy zostawić jak jest. Co radzicie?
#1793 | ||
Rozeznanie
|
asiuk no to super już zaprotokołowani się nie wymigacie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Była na chwileczkę w skowronkach coś napisała i pojechała na urlop - z tego co pamiętam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1794 | |
Rozeznanie
|
kasienka1985 się zarumieniłam normalnie
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1796 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
nie kupiłam butków na poprawiny....wrrr, ale mam złote jakieś... dzis zawiozłam bratową na tipsy, czekałam za nią z moim bratem i mieliśmy stłuczkę, teraz głowa mnie boli...gościu sie tak śpieszył, ze wycydził w nas, a my w taka panią..hmmm Zrobiłam sobie kawę i nie mam czasu wypic, cąły czas sprzątałam, teraz będę sie szykować, bo o 16 perzyjedzie TŻ i jedziemy do spowiedzi, potem póba i do domku, a jeszcze później TZ ma zawieźć soki, bo sie nie wyrobił, ja pojadę z nim, bo zawiozę balony i pióreczka.. ![]() Ogólnie jakoś na mam czasu na stres...bo ciągle ktoś dzwoni i pyta czy załatwione to i tamto... ![]() I wyszło na to, ze mam makijer pierwszy, bo bałam sie , ze nie wyrobię sie z ubieraniem, o 9:30 fryzek... ![]() chyba nie mogę sie już doczekać...hihi... buziaczki ogromniaste dla tych które maja jutro ślub...i dla tych, które mnie wspierały i dla tych, które należą do PM 2008 ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1797 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie wiem czy później będę miała czas pisać dużo, bo jadę wieczorem do rodziców, to teraz:
Wszystkim PM ślubującym jutro życzę pięknej pogody, jak najmniej stresów, samych pięknych chwil które zostawią fantastyczne wspomnienia, jedynie życzliwych ludzi u boku, udanego weselicha i żeby później każdy dzień z mężem był piękniejszy od poprzedniego! Z całego serducha życzę!
#1798 |
Zadomowienie
|
buuuu
![]() nie mam coś szczęscia do wizażu ... tyle mojego co sobie popisałam i mnie w miedzy czasie wylogowało i wszystko co chcialam wysłac zginęlo ![]() ![]() ![]() Zaraz dzwonie do krawcowje ... jest mi niedobrze, ręce mi się trzęsą i brzuch mnie boli. Trzymajcie kciukaski - proszę ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1799 |
Zakorzenienie
|
#1800 |
Zadomowienie
|
Dzieki - Aguś ... chbya się tym dnerwuje bardziej niż mi się wydaje, bo aż się poryczałam. Miętka jakaś jestem
![]() ![]() Musze się doprowadzić do porzadku zanim wezmę tel. Dam znać jak wrócę do domku. Edit: zadzownilam i niestety dzis nie da rady ... przełozyła na poniedziałek !!! Jak ja tam pójde w poniedziałek to jej tam niezła awanturę chbya zrobię. Edytowane przez madziczek Czas edycji: 2008-08-29 o 15:26 Powód: edit: telefonik (post pod postem) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.