![]() |
#571 |
xoxo
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Przecież na wylot znasz mnie
Liczysz na zmian szyk? Co ja czarodziej? Znasz wstyd? To zamknij pysk lub podejdź. Głupoty przejaw Nieważne za ile, Nieważne jakim kosztem. Zawsze 100 % tam gdzie są pieniądze; Świat kur.ew, honor wzięty pod tresurę Tych, co chcieliby byś był dziw.ką, Co zrobi dla nich wszystko Mam świadomość błędu. Takt za taktem, Gest za gestem, Raniąc jak szerszeń, Jak masz do wyboru Zamknąć pysk czy szczekać To nic nie mów, Zaoferować siebie, by stawkę przebić I cień swój wyprzedzić. __________ O.S.T.R atomistyka Czy dobrze mieć ten plan na lewe DNA?! Ty powiedz czy mnie znasz? Czy żyjesz tak jak ja? Wiesz nie mam zdolności,by czytać kłamstwo z oczu! Ten syf to kur.wa świat mój Jak na coś liczę, to liczę na siebie, Nie ważna data, miejsce _________________ O.S.T.R. - Afery kosztem nas Z dedykacją dla wszystkich frajerów, co srają wyżej niż dupy mają. Jeśli liczysz na dzi.wki, fureksy, koktajle Na pannę co robi spox to i owo Jeśli liczysz na śliwki, diureksy, kopalnie Na saunę To dobij koks i ch.uj z tobą Możesz być głąbem a i tak poznasz o co dobre Temat w myśli zamieniam Ironia tonie _____________ O.S.T.R. - Co ty tu robisz
#572 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kto kocha ludzi, kocha też ich radości. Bez radości nie można żyć. Bo prawdziwy przyjaciel - po prostu jest .. Best Friends For Ever - dziękuje, że jesteście !! Wierze w Wasza miłość, wierzę w Naszą przyjażń.... Jeśli Wam sie uda.... nie zapominajcie, ze jest ktoś,dla kogo jesteście cząstką życia... ------------------------- chyba nie bardzo trafiłam, ale może komuś sie spodobaja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#573 |
Raczkowanie
|
a macie coś, że póki co nie szukam tego jedynego i czuję się z tym świetnie ! żadnych problemów, że są rzeczy ważniejsze ?
Osobiście jestem fanką opisów AnnWroc (normalnie kocham te opisy) i Frizzelicious (również świetne opisy !!). Są takie pozytywne i w moim typie ! Oczywiście bez obrazy, bo wszystkie macie super opisiki, tylko, że te akurat są takie szczególne i można powiedzieć, że z charakterem ;D - " Kiedy pragnę, kiedy wołam uciekasz gdzieś " - " Gdy mi zimno Ciebie nie ma by ogrzać mnie, teraz mówię Ty nie słuchasz, nie obchodzę Cie. " - " a teraz dziką satysfakcje czujesz, że moje serce zazdrością trujesz " - " jak to zrobić żebyś zmienił się ? " - " Te słowa nie kazanie, raczej tylko przestroga " - " Póki co, jesteś moją imaginacją. " - " Ty nie dajesz w kość, jaram się Tobą jak palacze Holandią. " - " Taaaa, wiem że to Ty jesteś nim, jesteś nią jedyny, w swoim rodzaju tylko z Tobą chce żyć, z Tobą chce być kochać jak dziś na zawze. Budzić się każdego rana, obok Ciebie w niebie nie jestem sama. Ty masz to coś czego nie ma nikt inny, dlatego chcę z Tobą być. " - " Wyjeżdżam dziś lecz jutro wrócę Kiciu. Twój Miś. PS. Nadajesz sens memu zyciu. "
![]() |
#574 |
Zadomowienie
|
3martyna3
A jeny, masz cudne opisy. Kradne wszystkie. ![]() <3 Plotkaraaa Jak wyżej. ![]() Więcej! <3 * Dziwny świat, zabrał wszystko co dał, zepchnął w noc i zostawił nas. * Tak zimno mi, nie mogę spać, brak mi sil bez Ciebie. * Bez Ciebie zagubię się zostanę jak, niebo bez gwiazd. * Nie wiele chwil na sen. * Zatrzymać czas na chwilę zapomnieć się i śmiać. * Nagie anioły opętały nas i nie ma dokąd biec .. Prośba. Dziewczyny, a więc, bo ja dla Niego jestem w stanie zrobić wszystko. On o tym wie i troche sie boje, że mnie wykorzysta. Zapewnia mnie, że nie, ale ja mimo wszytsko się boje. Czy mogę prosić opisy do tej sytuacji? Ale bardzo dyskretne. 3martyna3 - Plotkaraaa - styrana - kee - Frizzelicious - Lougess - xxxJuanaxxx - 12 Stronka. Lovvvv. <3![]() Nie oddam nigdy Cię,
i z każdym nowym dniem, będe mocniej kochał Cię.
![]() |
#575 |
Zakorzenienie
|
xxxJuanaxxx i ewank1989 prześlicznie wam dziekuje kochane za piękne opisy francuskojęzyczne o miłości
![]() Jakby ktoś jeszcze coś miał to bym była bardzo wdzięczna ![]() i wszystko jest niczym gdy nie ma mnie z tobą. Kocham wschody i zachody. I nagle skończy sie to wszystko co kochasz zasypie śnieg. Na cienkiej granicy moralności.
#576 |
Zadomowienie
|
Młodość, która szumi w głowie, nazywa się w późniejszych latach nadciśnieniem
Tak kochamy marzenia, że boimy się je realizować Marzenia i lata nie powracają Przyjaciel to ktoś, kto wszystko o Tobie wie i mimo to Cię kocha
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#577 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
~~gdybym czekała na ideał, całe życie spędziłabym w poczekalni. ~~Mogę byc zawsze sama...Łatwa rzecz? Żaden dramat? ~~Na wszystko jest pora - nie pośpieszaj Amora... ~~Z wolnoscią mi do twarzy ;] ~~A ja pozostanę piękną, niezależną księzniczką ~~Być jak ptak... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#578 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Spróbuje coś wyszukać dla Ciebie, może akurat się spodoba ![]() Najpiękniejsze chwile w życiu najczęściej przychodzą niespodziewanie ![]() Słowami też można dotykać, nawet czulej niż dłońmi ;]] ... chcę tylko poczuć, że jesteś ... Choć wiem ... Ty wiesz .. ;* Znalazłam trop. W stronę tego lepszego modelu ![]() Kto by pomyślał .. Nowa szansa zapukała tak cicho ;]] Nowe życie, nowa ja, nowy on ... ![]() A serce znów w rytmie ulubionej piosenki ... ;]] A kazdy dzień ma zupełnie nowy aromat ... ;* Tyyy? Zimne odbicie mojej dawnej fascynacji ![]() Niby nic .. A jednak ... Ktoś, coś ... ;]]] A tu nowy magnes pięknego ciała oszałamia ![]() No nie wiem czy trafiłam. Ale może jednak coś wybierzesz ![]()
![]() |
#579 | |
xoxo
|
Cytat:
`bo jesteś dla mnie ważniejszy niż ja sama `obawa o kolejne jutro `kazdy nowy dzień zaczynam z obawą `strach przenika mnie `nie chce być wykorzystana sorki chyba nic lepszego nie wymyślę_________________________ _____________ W tej niechcianej taksówce poczuj się jak w filmie W oczach twych jestem taki zly Jestem jednym z tych Co sie smieja Gdy mowisz ze masz doscy gdy mowisz ze Masz dosyc ze To sie skonczy Ty jestes jedna z tych ktora lubi zlych A ja wpadlem i zepsulem ci szyki niechcacy zimna i gladka jak lodowa tafla klucza do mojego serca chroni elitarne embargo kochała taniec szczególnie gdy miała adoratorów wkoło trzeba sie liczyć z każdą moją fanaberią ksiązniczki w złotej koronie dziewczyny z gładkim licem wyglądały jak manekiny pozdrawiam wszystkie Panny z krwi i kości Wiem często jestem zwykłym chamem Nie piszę nie dzwonię później przesrane mam Halo kochanie znów rozmawiasz ze swoim draniem Halo kochanie byłem taki jestem taki zostanę Martwię się o ciebie gdziekolwiek jesteś Choć zdarza mi się co dzień samemu być w innym mieście Nie martw się proszę - wrócę na stówe Znów się uśmiechnę to nie jest trudne Mam dość.Musze zatrzymać się, już nie chce dalej iśc zmęczyłem się. Tak boje się obejrzeć w tył, czy jesteś tam czy poznam Cie. W pogoni za prywatnym snem, zgubiłem,zapomniałem,że tak bardzo,tak bardzo kocham Cię. Ty wiesz,że ja żyje tylko dla Ciebie. Uwierz mi nie załuije że tak wytszło byłas obok ja wybrałem iina przyszłość, jesteś wyjątkąwa i wiesz o tym ciągle pamiętam twój smak i dotyk Rozstanie powroty euforia tęsknota, Ty byłaś piękna ja raczej obciach Halo Odbierz prosze Cie, wiem że tam jestes dzwonie już 5 ty raz prosze odezwij się, muszę Cię zobaczyć Zapomnijmy o wszystkim przecież było nam dobrze, dlaczego, dlaczego tak się stało? Kocham Cię.
![]() |
#580 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki
![]() **Jestem wolna od złudzeń, Lecz splątana nićmi wspomnień... ** Szukam sensu...hm pod poduszką go nie ma *Jestem tylko misiem o małym rozumku * słowa choć piękne... to tylko słowa * jeśli chcez wiedzieć czym jest szczęście, zaciśnij cudzą dłoń w swojej i milcz... * więc ronię łzy... a każda z nich taka smutna, samotna, niekochana... |
![]() ![]() |
![]() |
#581 |
Zadomowienie
|
I nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości czy pierwsza jest ostatnią czy ostatnia pierwszą
Trudniej zrozumieć innych, łatwiej ich osądzić, a może nie potrafimy już inaczej. Bóg daje szczęście, ale człowiek musi je złapać. To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#582 |
BAN stały
|
moja kolejna prośba : potrzebuję opisów o tym , ze zapominam powoli o pewnym chłopaku i , że mam zamiar nadal żyć i być szczęśliwa.. mimo wszystko. Takie pozytywne , śmieszne i szalone
![]() opisy : moje oczy są oczami wariata , kiedy spotykają się z Twoimi oczami. i nie obchodzi Cię to , czy ustoję czy upadnę. a na niebie tylko helikoptery.. już nie panuję nad zmysłami. Liczę na was.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#583 |
Raczkowanie
|
[quote=eccentriic;8808651]moja kolejna prośba : potrzebuję opisów o tym , ze zapominam powoli o pewnym chłopaku i , że mam zamiar nadal żyć i być szczęśliwa.. mimo wszystko. Takie pozytywne , śmieszne i szalone
![]() -Przeszłość zamknęła drzwi, nic nie powtórzy sie... -Otwieram okno, rozkładam ręce, By brać od życia więcej i więcej. -Podnieś głowę w strone nieba, uwierz skrzydłom, własnym skrzydłom... -A ja mam ochotę wciąż łapać promienie słońca do kieszeni... -We włosy wplotę radość i z wiatrem boso będę tańczyć… -... mieć w głowie pstro - Mój Książę z Bajki - wprost bajkowy dupek -Uzbierała z łez siły,nie łudziła się,lecz cichutko wierzyła w miłość... |
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Raczkowanie
|
Pokonam siebie,udowodnię ,że można lepiej
|
![]() ![]() |
![]() |
#585 |
Zadomowienie
|
dzięki za wszystkie mile słowa w moim kierunku kierowane.
![]() mój sen na prawdę był koszmarny ![]() na opisy nie, ale może komuś się do czegoś przydadzą ![]() ; ) In my dreams I’ll always see you Soar above the sky In my heart there’ll always Be a place for you For all my life I’ll keep a part of You with me And everywhere I am There you’ll be And everywhere I am There you’ll be When you show me How it feels I feel the sky within my reach And I always will remember All the strength you gave to me Your love made me make it through Oh, I owe so much to you You were right there for me tłumaczenie; [W snach zawsze będę Cię widzieć Jak szybujesz po niebie W moim serce zawsze Będzie miejsce dla Ciebie Bo przez całe swoje życie Zachowam w sobie cząstkę Ciebie I gdziekolwiek będę Tam będziesz i ty Pokazałeś mi to uczucie To uczucie, jakby niebo Było w moim zasięgu I zawsze będę pamiętać Tę siłę, którą mi dałeś Twoja miłość pozwoliła mi przetrwać Ach, tak wiele Tobie zawdzięczam Byłeś tu właśnie dla mnie] Panowie - Paniom, Panie - Panom Kochają - ranią Wyznają - kłamią... The best things in life are unseen - that's why we close our eyes when we KISS, CRY and DREAM... [ tłum. najlepsze rzeczy w życiu są niewidoczne, dlatego zamykamy oczy gdy calujemy, placzemy i snimy / marzymy . \jakoś tak\ ] wśród tandety lśnić jak diament.
![]() |
#586 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny! Macie coś o tym, żeby w końcu się odezwał, bo tęsknię... Obiecał, że to zrobi, ale dalej nic.. Tylko coś delikatnego. Szukam, szukam i nic znaleźć nie mogę. ;\
![]() Cytat:
Rozłożyłam moje obawy pod Twoimi stopami. Stąpaj łagodnie. Pokaż mi, że nie muszę się o nic bać. Tylko proszę: nie rób mi krzywdy... ------------------------ Bo Ty nie wiesz jak to jest bać się o własne uczucia. Serce rysowane na gorącym piasku. Dla Ciebie. Czy Ty wiesz, że codziennie układam Twoją twarz z błękitu nieba? Tak niewiele trzeba mi do szczęścia. Tylko Ciebie. Nikogo nie chcę więcej. Hej kolego! Łapy precz! To co dobre, mam dla innego! ![]() Ja jestem gruba, a Ty głupi. Ja schudnę, a Ty? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Raczkowanie
|
-Ona ma siłę ...
-Zanim zrozumiesz...Ona zapomni, zapomni świat twych rąk -Bezpieczna tak, jak ptak w objęciach chmur -Wszystko mam, wypełnił się mój sen.. -Przyjdzie ten dzień,że ktoś zjawi się -w myślach chorych tonę wciąż... |
![]() ![]() |
![]() |
#588 |
Zadomowienie
|
^placze do pustych scian co za wstyd
^jestem sama taki los ^boje sie poczuc cos to boli wiem ^nie moge kochac bo slaba jestem wtedy ^moze pukasz do mych drzwi, powiedz czemu nie slysze nic ^czuje ze wokol mnie nie kocha nikt-czuje ze zawsze juz bedzie tak ^nie lubie o nic prosic sie jestem dumna przeciez wiesz ^nie lubie tez niczyja byc to takie smutne przeciez wiesz ^powiedz czy to ladnie tak, kiedy w kacie placze ktos kogo niby kochac masz ^robie cos cokolwiek by jakos w sobie zabic mysl ze ciagle jeszcze nie ma nas jestem ja i jestes ty ^sa noce kiedy nie chce sie zyc ^sa czarne chwile nie kazda mija ^wieczorem pora upic sie tak najlatwiej przelknac lzy a potem gadka z byle kim do znudzenia az mnie mdli ^wracam sama chociaz ktos za reke trzyma mnie ^mam teraz wszytsko bo kocha mnie tak jak ty nigdy i ciebie nikt ^mozesz pomarzyc w chorych swych snach ze mnie dotkniesz choc raz |
![]() ![]() |
![]() |
#589 |
Raczkowanie
|
Mira mis ojos, y ahora dime quien ves
spojrz w moje oczy, i teraz powiedz co widzisz Miłosc wprawia w ruch gwiazdy Po szczescie, po szalenstwo na druga strone lustra. Kocham życie dlatego ze stanowisz jego najwazniejsza czesc. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#590 |
Raczkowanie
|
Ale pędzicie
![]() Kiedy Wy znajdujecie na to czas? ![]()
#591 | ||
Raczkowanie
|
co do mojej prośby:
Czarnula4. się przydadzą. ![]() kee. dziękuję. cudo. jak zwykle. ![]() i w ogóle opisy wspaniałe. i na podpis pożyczam. ![]() ![]() abunee. o to chodziło. dzięki. ![]() i cieszę się, że się opis podoba. Cytat:
![]() ktoś o jesienne prosił. wymieniłam, bo mi do jesiennej kolekcji ubrań nie pasował lato tej jesieni się skończyło i cóż mi pozostało, z twoich wielkich, małych słów? jesiennych obietnic, że nie znikniesz nigdy z moich snów? stop jesiennym depresjom! takie jakieś. może się przydadzą. Cytat:
a poczucie beznadziejności przekracza wszelkie granice. prośba 2. pragnę patrzeć w twoje oczy, gdyż potrafią zauroczyć. masz jeszcze siłę by mnie zauroczyć. silne zauroczenie. podła sprawa. więc znikaj kochanie. to nie miłosny taniec. TO ZAUROCZENIE. albo Bóg wie co. ...ale nie wiem czy o to chodziło. _ żeby bliżej ciebie być stanę na palcach. ostatni dupek i najsłodszy chłopak. takie 2w1. chłopcy to idioci. ale im większy idiota, tym bardziej go kochamy. w tobie moje niepokoje. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#592 |
Zadomowienie
|
^Gentlemens prefer blondes. i kropka!
^life is short, spend it blonde! ^peace, love & shopping ^and i'm smart too ^no fucking angel |
![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Raczkowanie
|
12 Stonka
![]() `Telefon milczy ... czy kiedyś odezwiesz się ? `Jak długo można czekać ? `I nie pozwół aby to milcznie oddaliło nas o całą wieczność ... `Myślałam ,że jesteś inny... `Siedzę i liczę każdą sekundę milczenia ... `telefon milczy już nie zadzwonisz oddalasz się dlaczego to robisz... `Tęsknię za wspólnymi chwilami ![]() ` Bo bez Ciebie wszystko jest głupie ... Przepraszam nie mam weny ![]() _________________________ _________________________ ______ Czy można kochać aż tak ? nostalgicznie. pusto bez Ciebie . Czasem czuję ,że pod góre wszystko jest ... Żyjemy tu i teraz ... Kazdy dzień należy do Ciebie <3 złe myśli. uśmiechnął się jak nie robi tego nikt .. Tylko Ty cały świat <3 po imieniu słowa nazywać chcę . zamykam każdą myśl. straciłam głowe dla Ciebie. z daleka kocham Cię . zmiana ról ? ta jedna łza to mój krzyk . od życia wzięłaś zły,fałszywy czek. lecz to nieważne dziś. z daleka kocham Cie ,bo tak mi lżej ... ________________ Prosiłabym o opisy ,że niedawno poznałam przyjaciela mojej sis który wpadł mi w oko ... rozmawialiśmy,graliśmy w kosza . Ale mam wrazenie ,że jemu podoba sie moja sis . Może Frizz,Plotkaraa,Steri,Sty rana,Kee,12 Stonka,Lougnes, narkomanka ... ![]() ![]() xxedkaxx gdzie się podziewasz ? ![]() Mmee częściej sie udzielaj . Masz śliczne opisy ;**
![]() |
#594 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
~~Ile można nie zasypiac,nie jeść,nie oddychać,błagać,łzy połykać? ~~Nie obiecuj gwiazdki z nieba... Nie potrafisz nawet do latarni doskoczyć... ~~Nie lubię czekać, tęsknić też .To z miłości,przecież wiesz... ~~ Ja - wcielenie niecierpliwości czekam na Ciebie spokojnie. ~~Każdego dnia czekam na noc abyś znów mi się przyśnił... tylko wtedy Cie widze i slysze... ~~Lecz wszystko jest niczym jeśli nie mam Ciebie.. ~~tęsknie jak nigdy jeszcze ... kocham prosze usłysz mnie wreszcie ! ~~Dlaczego?...Dlaczego? ...Dlaczego? ... ~~ I need you.... ~~Chcę czekać na Ciebie ... a gdy wrócisz cieszyć sie jak małe dziecko ... ~~Chcę byś mówił jak bardzo mnie kochasz ... chce czuć Twoje ciepło ... ~~skazana na samotność... ~~Cos mi smutno,cos nie tak chyba kogoś jest mi brak ~~Już dosyć mam czekania... ~~coś mniE duSi...coś w śroDku...niBy jesTem szCzĘśLiwa....a jeDnak niE? ~~Teraz sama nie mogę odnaleźć siebie... snując się ,wszędzie szukam Ciebie ~~Mam dośc Twojego milczenia ;( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#595 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kocham... wiem, ze moge ufać i nie zrobisz nic wbrew mnie ![]() Kocham i ufam ![]() ![]() jedyne co mam :/
![]() |
#596 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Może zdarzy sie cud.. WIEm żE NiC NiE ZmIEnIE.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#597 | |
Zadomowienie
|
Plotkaraaa
12 Stronka Lougess Dziękuje, zabieram wszystkie. ![]() ![]() Cytat:
* Daj mi preteskt do rozmowy. * Wciąż czekając na znak. * Wierząc w każde Twoje słowo / obietnice. * Z dziecinną ufnością - czekam .. * Czekając na życia cud * Kiedy składasz obietnice, później ją łamiesz - nienawidze. Nie wiem, coś nie takie. ;/ * Nie umiesz być niczyja. * Tęsknota Cię zabija. * Wybuje most, abyś mogła przejść na mój brzeg. * Ludzi można kupić jak zwykłe przedmioty. * Nie widze znaków, kiedy w Niebo patrze. Zdjemij to.
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#598 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ajj dziękuję za takie wyróżnienie, w szoku jestem ![]() ![]() coś postaram się wymyślić ![]() Więc do tanga trzeba dwojga? To nic, osobiście wolę funky. [bądź też jakikolwiek inny taniec ![]() Wynalazłam przepis na szczęście. Do jego składników nie należy żaden facet. ;] Ty nie możesz mnie uszczęśliwić. Co najwyżej rozśmieszyć. Po co mi ten jeden jedyny, skoro wokół tyle cudów natury?! Sama- ale nie samotna. I przynajmniej nie żyję w kłamstwie. Ten jedyny? Nie szukam. Sam się napatoczy, niech to licho. Buduję świat nowy, szczery, szczęśliwy i - jednoosobowy. Rzekłabym iż potrzebuję Ciebie niczym garba na plecach. Więc spłyń. Wystarczy mi że co rano nie wiem w co się ubrać. Za więcej problemów - dziękuję. Co w tym złego że chcę wykorzystać młodość?! Później do końca życia będę się męczyć z jakimś dziadem. :P Jeden facet do końca mych dni? - Panie Boże uchroń. ![]() kurcze coś dzisiaj nie w formie, wybacz. :/
![]() ![]() |
![]() |
#599 |
BAN stały
|
a ja znikąd się więcej nie dowiem , niż z oczu Twych i powiek.
nostress - myślę tylko o sobie. mam w sercu debet i kieszenie pełne błędów i ty mnie zauważysz, bo mam krzywe serce, to znaczy wiele uczuć, które mnie prowadzą. walczę z miłością , uciekam przed tym, co może mi dać jutro. trochę wiecej czasu, trochę więcej odwagi. wciąż za mała by dotknąć gwiazd. nigdy nie mów , że coś będzie jeśli nie masz zamiaru nawet zacząć.. Buntowniczka? - z wyboru. Cyniczna? - nauczona doświadczeniem. Pewna siebie?-coraz częściej. Jedyna w swoim rodzaju? - bez wątpienia ![]() prośba : ponawiam i nadal proszę o optymistyczne opisy na zycie, typu : nie ten to inny, ja jednym frajerze świat się nie kończy! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Raczkowanie
|
Kochane wielka proźba jutro ide na wesele i potrzebuje opisów z wiazku z tym... Bardzo prosze o pomoc
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.