|
|
#31 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zerwal ze mna przez moj blad
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zerwał ze mną przez mój błąd
Wczoraj zadzwonil i powiedzial ze zareagowal zbyt szybko
I ze byl bardzo zazdrosny o to ze ja sie swietnie bawie a on jest z rodzina i nawet nie wychodzi ani nie spotyka sie ze znajomymi i ze powinnam wziac to pod uwage a nie milczec kiedy on sie martwi. No fajnie, tylko ze ja chcialam jechac na te wakacje z nim, a on stwierdzil ze nie on nigdzie nie chce przez covid jechac, nie chce spac w zadnym hotelu, tylko spotkac sie z rodzina i siedziec w domu. W sumie ok ze potrafi przyznac sie do bledu, ale to troche kiepska zagrywka i chyba kiepska reakcja na to co zrobilam... |
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Daj sobie z nim spokój. Manipulant, który będzie Ci urządzał huśtawki, taki typ. Jeden z najgorszych typów toksyków.
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Niepowazny jakis.
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, jeżeli dodaje "ale" to nie potrafi się przyznać szczerze do błędu. Prawdziwe przeprosiny nie zawierają "ale".
|
|
|
#38 | |
|
Eternal rebel
|
Cytat:
Tobie radzę Autorko, odetnij typa i zablokuj, gdzie popadnie, to najlepsze, co możesz dla siebie zrobić. Oszczędzisz sobie wielu wyczerpujących psychicznie huśtawek emocjonalnych, prób wywoływania w Tobie poczucia winy i zwalania na Ciebie tejże za wszystko. A jak partner jest o cokolwiek zazdrosny, to bardzo źle o nim świadczy (też to przerabiałam) i takie coś się nie nadaje do związku, będzie Ci non stop podcinał skrzydła, krytykował i specjalnie psuł humor w sytuacjach, kiedy będziesz się świetnie bawiła.I podpisuję się pod wszystkim, co dziewczyny wyżej napisały.
In a society that profits from self-doubt... loving yourself is an act of rebellion. Edytowane przez LhunLai Czas edycji: 2020-08-20 o 15:43 |
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze Ciebie obwinia, że się nie domyśliłaś. Okropny charakter. Jak się pogodzicie, to weź pod uwagę, że to taki typ, który będzie się na Tobie wyzłośliwiać z zazdrości jak Ci lepiej będzie. Obstawiam to drugie. W końcu dziewczyna uznała, że popełniła błąd, a on jej łaskawie wybaczył. |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Ciesz sie wakacjami i nie wracaj do niego.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#42 |
|
BAN stały
|
Do przewidzenia to było. Typ w gorącej wodzie kąpany a potem doszedł do rozumu i szczaił że jednak mu źle.
Powiedz że teraz jesteś na wakacjach i zastanowicie się jak wrócisz. I żeby się ogarnął bo takie rzucanie sobie kogoś to po/ważne sprawy i jak zrobi to jeszcze raz to 2 szansy na pewno nie dostanie. No chyba że chcesz zerwać w ogóle, nie wiem, tak czy siak niezrównoważony to jest na pewno. Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2020-08-22 o 14:36 |
|
|
|
|
#43 |
|
Przyczajenie
|
Szukał pretekstu i tyle. Nie przejmuj się tym.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

Niepowazny jakis.
Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami. 

Tobie radzę Autorko, odetnij typa i zablokuj, gdzie popadnie, to najlepsze, co możesz dla siebie zrobić. Oszczędzisz sobie wielu wyczerpujących psychicznie huśtawek emocjonalnych, prób wywoływania w Tobie poczucia winy i zwalania na Ciebie tejże za wszystko. A jak partner jest o cokolwiek zazdrosny, to bardzo źle o nim świadczy (też to przerabiałam) i takie coś się nie nadaje do związku, będzie Ci non stop podcinał skrzydła, krytykował i specjalnie psuł humor w sytuacjach, kiedy będziesz się świetnie bawiła.