![]() |
#91 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Czy to był gwałt? Jak powiedzieć chłopakowi?
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
Nie wiedziałam od początku, że coś z nim nie tak. Co prawda ta dziewczyna mnie ostrzegła ale nie jestem osobą, która wierzy w plotki. Nie znałam tej dziewczyny, jedynie z widzenia. Opowiadała chore historie, a równocześnie ten facet wydawał się miły i przyjacielski.
Nie miałam oporów, żeby z nim gdzieś jechać, bo wcześniej się z nim spotkałam na tych samych warunkach z tym, że po prostu gadaliśmy jak zwykli znajomi i nie było dziwnych akcji. Więc no nie domyślałam się, co może się stać. Przesiadka do tyłu? On zaproponował, że będzie lepiej się gadało. Nie widzialam w tym podtekstu seksualnego. Przyznaje, że byłam naiwna, łatwowierna i głupia, dlatego czuję się winna tego wszystkiego. Po prostu może to kwestia tego, że miałam w głowie myśl, że każdemu się może to zdarzyć, ale nie mi. Rozumiecie o co chodzi. Obecnie ten facet do mnie wypisuje ciagke, że chce ze mną utrzymywać kontakt, chce być moim znajomym, itd. Nie odpisuje mu od kilku godzin i mam skrzynkę zawaloną wiadomościami. Ciągle dręczy mnie myśl czy komuś powiedzieć, ciężko mi się trzyma to wszystko tylko w swojej głowie |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#95 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Żeby tak się stało, to musiałybyście dosłownie napisać: "to jej wina", więc luz. Cytat:
To nie były plotki. Ona ci opowiadała, co sama z nim przeżyła, a nie przekazywała opowieść z którejś ręki. Nigdy nie czytałaś ani nie oglądałaś żadnego materiału o zwyrodnialcach, seryjnych zabójcach itd.? Nikt się nigdy nie spodziewa, bo "to taki miły chłopak, ZAWSZE DZIEŃ DOBRY MÓWIŁ". Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2020-08-20 o 23:05 Powód: naruszenie prywatnosci użytkownika |
||
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2020-08-20 o 23:06 Powód: usuniecie danych z cytatu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
Kurcze, ale postawcie się w mojej sytuacji.. Poznajecie kogoś, koleżankę czy kolegę. Świetnie wam się rozmawia, spędza czas. Nagle jakaś dziewczyna niewiadomo skąd podchodzi do was i mówi to i tamto. Skąd miałam wiedzieć, że mówi prawdę? Nie czulibyście się dziwnie jakby ktoś obcy do was podszedł i mówił takie rzeczy?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | |
BAN stały
|
Cytat:
Chyba cię jednak pociągają, podobnie jak te dupy na Instagramie, których nie możesz przestać oglądać. Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2020-08-20 o 23:07 Powód: naruszenie prywatności użytkownika |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
On to potwierdził i stwierdził że jej się nalezalo A później zaczal.wyznawac ci milosc i bral sie za calowanie Nie dalo ci to nic do myslenia? Zastanowienia się przez chwilę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
Potwierdził, że to zrobił, ale dużo dużo później. Wcześniej o tej dziewczynie jedynie słyszałam od niego że go skrzywdziła, że miał depresję i ona robi z niego tego złego. Dopiero później mi się przyznał ze to prawda.
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
Wiele z was ma rację. Powinnam jednak bardziej krytycznie spojrzeć na tą znajomość. Przyznaje że byłam głupia i naiwna. Nie będę na siłę wam wmawiać, że tak nie było, bo byłam lekkomyślna i to jest fakt. Nie umiem właściwie logicznie wytłumaczyć dlaczego nie urwałam tej znajomości po tym wyznaniu miłości czy po tym jak się przyznał do prześladowania tej dziewczyny. Nie będę próbować bo nawet nie wiem czemu nie zadziałał mi instynkt samozachowawczy. Może to desperacja, bo szukam w tym mieście usilnie jakiś znajomych. A może to przez moją chorobę psychiczną trochę nie ogarniam takich rzeczy. Nie wiem. Ale no cóż już mleko się rozlało. Mam nauczkę na przyszłość żeby tak szybko nie ufać na 100%
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
Przed sie przyznal i nadal nie urwalas?.. Naprawdę.. Idz na terapię.. Bo z takim cisnieniem na znajomych zrobisz sobie krzywdę
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
EVONLA ja nie mówię że jestem winna gwałtowi samemu w sobie, ale jednak dziewczyny mają rację że moje zachowanie było nieodpowiedzialne, lekkomyślne i głupie. Przyznał się do tych akcji dwa czy trzy dni przed tym gwałtem. Nie wiem co ja sobie myślałam. Nie umiem tego wytłumaczyć skąd moja głupota. Może to ta desperacja, może mam problem z ocenianiem zagrożenia. Nie wiem mogę tylko gdybać
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moderacje prosze o reakcje, dziekuje. Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2020-08-20 o 23:09 Powód: usunięcie z cytatu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nic smiesznego w tym watku nie ma! Edytowane przez Patsak Czas edycji: 2020-08-20 o 22:54 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Przyczajenie
|
Czuję się teraz fatalnie. On cały czas naciska żebyśmy spróbowali być dalej znajomymi. Pisał że próbował się zabić przez to. Ja mu mówię ciagke że nie chce kontaktu. Męczy mnie już to.
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Może u górali się tak nie mówi, ale to normalne wyrażenie: https://zapytaj.onet.pl/Category/001..._do_kogos.html Nie zazdroszczę nauczania patologii w podstawówce, dlaczego miałabym? ![]() Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2020-08-20 o 23:12 Powód: usunięcie z cytatu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Mnie trochę zastanawia brak opisu szarpaniny, czy krzyków przy krępowaniu rąk. Jedynie powiedziałaś " co robisz, nie mogę" Z uwagi na brak możliwości swobodnego ruchu siedząc na tyłach samochodu związanie osobie rąk, nawet kobiecie, myślę byłoby trudne. Po prostu dla mnie jest to dziwne i na pewno gdybym zobaczyła jakieś sznury w jego dłoni, że chce mnie koleś związać, to chyba dostałabym szału. Brak jest też z jego strony zastraszania, czy grózb. Ale za to narzekanie, że nie wykazyjesz inicjatywy. Odnoszę wrażenie, że wy chyba oboje się należycie nie zrozumieliście.
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Przyczajenie
|
Było ciemno I to nie był jakiś wielki sznur tylko taki jakby mały paseczek. Nawet nie zauważyłam że to ma w rękach. Dopiero się zorientowałam kiedy poczułam to na nadgarstkach i myślałam że to żart. A doszło do tego związania w taki konkretny soosib: ja patrzyłam na okolice przez okno odwrócona do niego bokiem, on mnie wziął delikatnie za ręce do tyłu i potem poczułam ten pas. Wstyd mi o tym pisać
---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Asha bo chce żeby dał mi spokój i przestał do mnie pisać ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Ignorowałam go cały dzień to nie skutkowało więc chce napisać wprost że koniec znajomości |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Ten wątek powinno sie pokazać swoim nastoletnim córkom. Ku przestrodze i nie mam tu na mysli tylko gwaltu
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez robcia Czas edycji: 2020-08-20 o 23:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.