|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.72
Cytat:
Przecier pomidorowy domowy z ziolami na zupy Zazdroszcze wlasnych zbiorow! ![]() Oktawia chyba robila jakies fikusne sosy domowe o ile dobrze pamietam, moze cos podpowie. Edit ---smaki dziecinstwa- salatka z zielonych pomidorow na zime! Edytowane przez cansada Czas edycji: 2020-08-20 o 15:33 |
|
|
|
|
#1862 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.72
Cytat:
Ja bym sparzyła, obrała ze skórki, pokroiła i w garnek aż się nie rozwalą, następnie (bez specjalnego redukowania) do słoików. U mnie takie pomidory daję do zupy jarzynowej |
|
|
|
|
#1863 | |
|
only smart shopping
|
Cytat:
?Nie wiem co się dzieje z Dougim, konta bez zamówień, punktów, listy ulubionych produktów. Zamówień się chyba nie da składać, infolinia nieczynna, na maile nie odpisują. We wtorek mieli kasę za moje zamówienie i nadal nie wysłane . Coś niedobrego się tam dzieje...
|
|
#1864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
Aniyam,
Czy Ty swoje mini lodówkę masz w łazience? I cały czas podłączona do prądu? Pytam bo w instrukcji swojej przeczytałam żeby chronić przed wilgocią bo może wybuchnąć chcąc nie chcąc w łazience bywa wilgotno Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1866 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
najśmieszniejsze jest to, że rodzinka się dowiedziała o nadmiarze i zrobił się zlot ze skrzynkami, że zaraz nam nic nie zostanie![]()
|
||
|
|
|
#1867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale udało mi się zrobić na razie ten sos, absolutny hit u mnie w domu. Dla siebie robię "mielone" z tofu i dodaję ten sos http://gotu☠☠☠olubie.pl/przepis/sos-...ghetti-przepis |
|
|
|
|
#1868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cały czas w łazience postawiona na pralce i nic się nie dzieje
|
|
|
|
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
A jakich kosmetyków nie powinno się trzymać w lodówce? Nie wszytskie mają to zaznaczone w opisie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytałam, że filtry, retinol nie bardzo, za to wit c, kremy pod oczy, płatki pod oczy czy maski w płachcie jak najbardziej |
|
|
|
|
#1871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam odpowiedź z D...
"Uprzejmie informujemy, że box zmieniał swoją zawartość, otrzymała Pani prawidłowy produkt. ☠ Niestety zapasy upominku uległy wyczerpaniu na naszym magazynie." No i tyle ... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym roku z kilku krzaków mam kilka pomidorów , zawsze nam wystarczało w tym roku musimy kupować. ![]() Cytat:
W tym tygodniu D sobie o mnie przypomniał, chyba dlatego, że prawie nic nie kupuję u nich, przysłali mi 1 ml Total Eye Lift Clarinsa
|
||
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj palila sie La Palma, dzis pali sie rowniez La Gomera....trzymajcie kciuki aby opanowali pozar i nie przedostal sie na kolejne wyspy.
|
|
|
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1877 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
też dostałam ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
straszne |
||||
|
|
|
#1878 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że ubezpieczenie mieli wykupione ![]() Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
#1879 |
|
Konto usunięte
|
Tę ikonkę zacytuję, bo jestem w podobnym stanie ![]() Aniyam, wiem, że kupujesz na Cult Beauty. Powiedz proszę - czy obsługa klienta w tym sklepie jest OK, czy też - nie daj bobrze - niechętnie pochylają się nad problemami ? Pytam, bo kupiłam u nich w piątek super duper drogi pędzel do makijażu marki Surrat (na prezent dla mamy). Kosztował 120 funtów (no, trochę mniej bo wykorzystałam kod na zniżkę 15 %). Wysyłka szybka, dzisiaj rano kurier u bram. Otwieram paczkę, otwieram pudełko z pędzlem, a tam....nie ma pędzla w środku !!!! Przysłali mi puste pudełko Napisałam tam w te pędy, i sraczki (pardon my french) dostaję z nerwów, bo nie wiem co to właściwie za sklep, jak mnie teraz potraktują (nigdy nie miałam u nich takiej 'przygody'). Wszak jak udowodnię, że w środku nic nie było ?!! Edytowane przez a240a5cdc9601fd61cd3ffc006c0fc885123340f_657b9702b0d25 Czas edycji: 2020-08-24 o 14:15 |
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a240a5cdc9601fd61cd3ffc 006c0fc885123340f_657b970 2b0d25;88089698]Tę ikonkę zacytuję, bo jestem w podobnym stanie
![]() Aniyam, wiem, że kupujesz na Cult Beauty. Powiedz proszę - czy obsługa klienta w tym sklepie jest OK, czy też - nie daj bobrze - niechętnie pochylają się nad problemami ? Pytam, bo kupiłam u nich w piątek super duper drogi pędzel do makijażu marki Surrat (na prezent dla mamy). Kosztował 120 funtów (no, trochę mniej bo wykorzystałam kod na zniżkę 15 %). Wysyłka szybka, dzisiaj rano kurier u bram. Otwieram paczkę, otwieram pudełko z pędzlem, a tam....nie ma pędzla w środku !!!! Przysłali mi puste pudełko Napisałam tam w te pędy, i sraczki (pardon my french) dostaję z nerwów, bo nie wiem co to właściwie za sklep, jak mnie teraz potraktują (nigdy nie miałam u nich takiej 'przygody'). Wszak jak udowodnię, że w środku nic nie było ?!! o kur...czę , nigdy tam nie miałam takiej sytuacji, w ogólne żadnej złej, zamawiałam mnóstwo razy od kilka lat w sumie i nigdy nie musiałam korzystać z obsługi klienta, bo zawsze wszystko było ok, także nawet nie wiem jak to z nimi jest w takich sprawach, trzymam kciuki żeby wszystko się wyjaśniło i daj znać jak to jest z ich obsługą
|
|
|
|
#1881 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja to zawsze mam pecha...masakra Dam znać. Na razie cisza, może robią śledztwo Ucieszyłam, że paczka tak szybko przyszła, bo potrzebuję ten prezent dla starszej na czwartek. A teraz leżę i kwiczę.Porażka |
|
|
|
|
#1882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to samo pomyslalam ale nic nie pisalam aby nie wyeszlo ze non stop narzekam....takie pismo typu skopiuj i wklej to mozna kazdemu wyslac na odczepne. I mysla ze nie musza trzymac sie szczegolow zamowien.....i wszystko jest cacy... ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- strach myslec ale nawet jak mieli to nie oznacza tutaj ze bedzie wazne i ze dostana tyle aby odbudowac przynajmniej dom, juz o wyposazeniu mozna zapomniec.......Oby!!! Bo ja widze ze aby placic mniej to sa zanizane wartosci , chyba ze hipoteka jest wowczas czasem bank kontroluje sume ubezpieczenia. Ale byli blisko lasu , u nas sporo ludzi blisko lasu teraz ma od kilku lat teren objety jako strefa specjalna i jak dojdzie do zniszczen to nie beda miec prawa odbudowy na tym samym miejscu....teren chroniony z zakazem wszelkiej budowy ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- [1=a240a5cdc9601fd61cd3ffc 006c0fc885123340f_657b970 2b0d25;88089698]Tę ikonkę zacytuję, bo jestem w podobnym stanie ![]() Aniyam, wiem, że kupujesz na Cult Beauty. Powiedz proszę - czy obsługa klienta w tym sklepie jest OK, czy też - nie daj bobrze - niechętnie pochylają się nad problemami ? Pytam, bo kupiłam u nich w piątek super duper drogi pędzel do makijażu marki Surrat (na prezent dla mamy). Kosztował 120 funtów (no, trochę mniej bo wykorzystałam kod na zniżkę 15 %). Wysyłka szybka, dzisiaj rano kurier u bram. Otwieram paczkę, otwieram pudełko z pędzlem, a tam....nie ma pędzla w środku !!!! Przysłali mi puste pudełko Napisałam tam w te pędy, i sraczki (pardon my french) dostaję z nerwów, bo nie wiem co to właściwie za sklep, jak mnie teraz potraktują (nigdy nie miałam u nich takiej 'przygody'). Wszak jak udowodnię, że w środku nic nie było ?!! O kurcze, wspolczuje ....moze waga paczki? nie wiem co myslec....za taka kase i brak pedzla, jakas kontrola pakowania? Trzymam mocno kciuki! |
|
|
|
|
#1883 |
|
Konto usunięte
|
Update w sprawie mojego dramatu
![]() Oddali mi kaskę i z tego co zrozumiałam, pędzel też przyślą później - teraz nie mają go na stanie w magazynie. Nie wytłumaczyli skąd taka sytuacja, ale przeprosili. Przedziwna sytuacja.... Ale spoko się zachowali, będę tam dalej kupować Dzięki za kciuki, ewidentnie pomogły
Edytowane przez a240a5cdc9601fd61cd3ffc006c0fc885123340f_657b9702b0d25 Czas edycji: 2020-08-24 o 18:16 |
|
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a240a5cdc9601fd61cd3ffc 006c0fc885123340f_657b970 2b0d25;88090311]Update w sprawie mojego dramatu
![]() Oddali mi kaskę i z tego co zrozumiałam, pędzel też przyślą później - teraz nie mają go na stanie w magazynie. Nie wytłumaczyli skąd taka sytuacja, ale przeprosili. Przedziwna sytuacja.... Ale spoko się zachowali, będę tam dalej kupować Dzięki za kciuki, ewidentnie pomogły [/QUOTE]no to elegancko ze czlowiek nie musi udowadniac niewinnosci i szarpac sie, plus rowniez ze szybko kase oddadza.
|
|
|
|
#1885 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie czytałam, że od środy znowu mają być wstrzymane loty do Polski z Hiszpanii ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- [1=a240a5cdc9601fd61cd3ffc 006c0fc885123340f_657b970 2b0d25;88089949]Ja to zawsze mam pecha...masakra Dam znać. Na razie cisza, może robią śledztwo Ucieszyłam, że paczka tak szybko przyszła, bo potrzebuję ten prezent dla starszej na czwartek. A teraz leżę i kwiczę.Porażka Też trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie
|
|
|
|
|
#1887 |
|
Kici kici miau miau
|
[1=a240a5cdc9601fd61cd3ffc 006c0fc885123340f_657b970 2b0d25;88090311]Update w sprawie mojego dramatu
![]() Oddali mi kaskę i z tego co zrozumiałam, pędzel też przyślą później - teraz nie mają go na stanie w magazynie. Nie wytłumaczyli skąd taka sytuacja, ale przeprosili. Przedziwna sytuacja.... Ale spoko się zachowali, będę tam dalej kupować Dzięki za kciuki, ewidentnie pomogły [/QUOTE]podobnie jak ja zamawialam Lip Glow Diora ten serii Diormania z Sephory z USA, tylko ze przez posrednika,, przyszlo samo pudelko ale Sephora elegancko sie zachowala , przyslali drugi produkt bez zadnego ale.. ![]() .. nie to co nasza S.
|
|
|
|
#1888 |
|
Zadomowienie
|
Anyiam wszystkiego najlepszego
Dziewczyny prosze o kciuki ![]() :pros i: Jutro ide na zebranie do przedszkola i musze prosic zeby Młodego warunkowo przyjeli ( korzysta jeszcze z pampersa) a logopeda mowi ze powiniein isc:murPytanie czy Wam tez tak było trudno podjac decyzje o kupnie konktretnego mieszaknia/ domu? |
|
|
|
#1889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z drugiej beczki, mam bardzo duzo telefonow z zapytaniami o wynajem na imprezy.....nie moja bajka , odmawiam, ale wiem ze ludzie ryzykuja, kase biora i mysla ze jakos to bedzie. Na kazdym kroku widac brak wyobrazni. ale co ja moge zrobic, moge tylko chronic siebie jak najlepiej. Ani myslec nie chce co sie moze stac jak nas zamkna ponownie..... ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Anyiam, nie wiem co swietujesz ale napije sie z tej okazji winka!! Chlup!! Wszystkiego najlepszego. |
|
|
|
|
#1890 | |
|
Kici kici miau miau
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.

odkąd mieszkam na "wsi" i nie mam w pobliżu Sephory czy Douglasa to ciężko mi się wybrać, tylko powąchać 

?
chcąc nie chcąc w łazience bywa wilgotno
najśmieszniejsze jest to, że rodzinka się dowiedziała o nadmiarze i zrobił się zlot ze skrzynkami, że zaraz nam nic nie zostanie

Mam nadzieję, że ubezpieczenie mieli wykupione