|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossman - część III
Dziewczyny, i jak była któraś już w Rossmannie? Ja się szykuję, czekam na TŻa i jedziemy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3182 |
Konto usunięte
|
no wlasnie, wie juz ktoras jak z odzywka ktora jest gratis do gliss kura?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3183 |
Raczkowanie
|
a ja byłam dzisiaj w Rossie i kupiłam tylko chusteczki do czyszczenia monitora. Jak ktoś jeszcze je kupił i opanował wyjmowanie to proszę podzielić się tą wiedzą ze mną, bo ja jeszcze tego nie rozgryzłam...
![]() chciałam jeszcze kupić balsam st.ives ogórek i melon ale oczywiście nie było ![]() EDIT: udało mi się wyjąć chusteczkę śrubokrętem ![]() Edytowane przez czelsi Czas edycji: 2008-08-29 o 11:58 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3184 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3185 |
Zakorzenienie
|
w rossmanie widziałam nowości:
-krem do rąk za 2.99- z miodem,a drugi z rumiankiem,3ci z różą i migdałami-100ml- jakaś nowa firma nieznana polska prywatna ![]() - żele orientalne w tubach- pani wykładała- 3 rodzaje chyba jakies orientalne z zawieszką,nie wiem po ile ![]() aha i jakis antyperspirant w spreyu biale opakowanie ,nieznana firma za 5.99 |
![]() ![]() |
![]() |
#3186 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zobaczymy jak u mnie, mam w pobliżu 4 rossmanny, właśnie wychodzę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3188 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3190 |
Zakorzenienie
|
oj niestety nie pierwszy raz ...
Będę przechodzić koło Rossmanna (ponad miesiąc nie byłam ![]() ![]() ![]()
#3191 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8804040]no wlasnie, wie juz ktoras jak z odzywka ktora jest gratis do gliss kura?[/QUOTE] własnie , wlasnie. Ciekawa jestem co to za odżywka ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3192 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, orientujecie się, czy w Rossmanie można wymienić źle dobraną szminkę na inną? Chodzi mi o kolor
![]()
#3193 |
Konto usunięte
|
Również się podpinam
![]() Do R. idę w przyszłym tygodniu i w końcu nie wiem czy wziąć Gliss Kura, czy Herbal Essences ![]() ![]() Dzisiaj w klatce również miałam promocję Rossmanna ![]() Paula, chyba tak skoro masz paragon. |
![]() ![]() |
![]() |
#3194 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3195 |
Zadomowienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8804183]ja bylam wczoraj w ross i nie widzialam tego balsamu, tak w ogole to nigdy go nigdzie nie widzialam. ;/[/quote]
Jest w Auchanie. To dobrze ze nie poszlam do Rossa skoro nie ma tego balsamu ![]() Kupilabym pewnie cos nie potrzebnego ![]() Czekam na next promocje ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3196 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3197 |
Szara Eminencja
|
To mówicie, że nie dostane drugiego tuszu z tej promocji?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3198 | |
Zadomowienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8805406]u mnie nie ma czegos takiego[/quote]
Myslalam ze w sieciowkach maja w miare podobny asortyment. Ja ten balsam odkrylam juz z 2m-ce temu. Cytat:
![]() Pomimo ze jest calkiem inny od 2000calorri MF to mysle ze tez jest niezly. Mowiac szczerze nie wiem ktory lepszy, kazdy ma swoje wady i zalety. Do obu chce jeszcze powrocic ![]() Wiecej masz w katologu KWC ![]() Wlasnie mam przed soba gazetke w wersji papierowej. Chociaz sobie poogladam ale nie ide do r. wczesniej niz przed nastepna promocja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie rzecz biorąc jest on już ok rok w sklepach, ale trudno go dostac. Ja widziałam go we wrześniu 2007 w Stalowej Woli. U siebei w miescie chyba tez mi gdzieś mignał przed oczami ![]()
![]() |
#3200 |
Zakorzenienie
|
uwaga
dostałam odzywkę w tubce bez spłukiwania odbudowującą włosy ![]() kupilam farbe i parasolka super jest pianke isana ale aloesowa bo nie bylo brzoskwinoiwej ![]() podklad lirene kolor naturalny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3201 |
Zakorzenienie
|
a widzialam nowy zapach zelu pod prysznic isany jogurtowo truskawkowy albo wisniowy nie pamietam ale swietnie pachnie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3202 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a gdzie w Stalowej jeśli można spytać? bo ja głupia szukam go w Warszawie a tu proszę, może uda mi się go kupić jak pojadę do domu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3203 |
Zadomowienie
|
ktora to dokladnie odzywka? jest na kwc? bo cos nigdzie nie moge znalezc;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3204 |
Zakorzenienie
|
moje dzisiejsze zakupy:
Lady speed stick w żelu owocowo witaminowy olejek do ust żel Fa róża&passiflora 2 balsamy Soraya Summer slim( jeden z zieloną kawą, drugi z zieloną herbatą) parasolka dla Tż |
![]() ![]() |
![]() |
#3205 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam. W żadnych z ross nie było tych promocyjnych tuszów MF.(jedynie w niektórych był zestaw tusz plus kredka) W jednym pytałam o nie ekspedientkę, oczywiście o żadnej promocji nie wiedziała, ale jak jej pokazałam gazetkę powiedziała, że widocznie będą dziś, ale później, albo w przyszłym tygodniu....
|
![]() ![]() |
![]() |
#3206 |
Zakorzenienie
|
ja mam taka
|
![]() ![]() |
![]() |
#3207 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny a są u Was te musy tutti-frutti w innej wersji niż brzoskwinia- mango ? bo u mnie tylko te ..
![]() co do tuszów MF , to u mnie tez pustki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3208 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3209 |
Zakorzenienie
|
U mnie w rossmanie też był tylko zestaw tusz + kredka...
A ja chcę 2 tusze ![]() ![]() czyli widzę że to nie tylko u mnie...
![]() |
#3210 |
DOMator
|
A ja myslałam, ze tylko mój rossmann na za**piu dostał zestaw zastępczy tusz+kredka....
Jeśli tych zestawów dwóch tuszy nie będzie to będę mocno rozczarowana i nie omieszkam napisać im co o tym myslę. Rozmawialam dzisiaj z jakąś sympatyczna dziewczyna pracujacą w rossmannie na temat gratisów, ktorych ciagle nie ma. Zauważyłam ambi pur odswieżacz elektryczny + drugi gratis do odbioru w kasie. Pytam się czy sa te gratisowe, a ona mi mówi, ze przed południem już zeszły (przecież sklep otwieraja około 10-11). Podobno dostali tylko kilkanaście, odżywek gliss kur też jednen kartonik, czyli 12 szt. I właściwie niewiele tych gazetkowych gratisów mają na stanie. A przecież był pierwszy dzień promocji przed 16.00! Ogólnie pogadałyśmy o tym, że kasjerki nie informuja o promocjach i nie wydaja gratisów. Podobno wynika to z tego, że często są tam nowe osoby. Cóż w super pharm też są nowe i w naturze podobnie, a niemal wszystkie recytują z pamięci co jest gratis i do zakupu czego. Dowiedziałam się, że w zamian za gratis, którego nie ma, a być powinien mogę w kasie dostać inny prezent z tego co mają akurat. Tylko pytanie dlaczego nigdy nic mi nie zaproponowano? Mam w miescie jeden rossmann, od lat robię w nim zakupy, więc takich produktów do których nie dostałam gratisów było mnóstwo. Nie dostałam do nich nigdy nawet próbki najtańszego kremu. Cóż żadna z pań sama z własnej woli nic nie daje gratis. Jak widać trzeba się upominac na każdym kroku. I właśnie to wypytywanie i upominanie się denerwuje mnie w rossmannie. Jak pytam o gratis pani mówi, ze nie ma to sama powinna zaproponować coś w zamian. Tymczasem to ja musiałabym żebrać o cos w zamian z tego wynika. Dla równowagi cenię sobie wiele produktów ich marek w dobrej cenie i to mnie trzyma przy tym sklepie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.