|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.II
Zdecydowałam się na szary i turkus. Wchodzę na stronę a tam oba kolory wyprzedane
![]() ![]() ![]() wszechświat mnie nienawidzi ![]() A do końca sierpnia mają promke - 10%. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#152 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
trochę zaszalałam dlatego nie mogę kupować stacjonarnie bo odrazu wszystko bym wzięła szykuje sobie teraz zamówienie że smyka tylko czekam za tż niech zobaczy co wybrałam ![]() Luzia ale masz farta haha ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co jeszcze kupujesz?Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i tak się bujam, zamawiać czy nie wybrałam mate edu za 60zl zamiast 160, nie wiem jak się sprawdzi więc nie chce dużo kasy na nią dawać, ten rozek który wstawiałam, laktator, 2 butelki w razie w. Podkłady pod przescieradlo, podgrzewacz do mleka większość w obniżonych cenach no i nie wiem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#156 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#157 |
|
Zadomowienie
|
Wózek to akurat w listopadzie chce zamówić i lozeczko też w ok listopada max grudnia
![]() Sookrotka to co wymieniłam to akurat że strony smyka będę zamawiać byłam dziś w ich sklepie ale ceny z kosmosu a na necie całkiem ok. Tak to przeglądam strony które mi się wyświetla na fb. A ubranka tanie mają w sinsay ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#159 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra! Kupiłam kocyk
a w zasadzie dwa. Jeden miętowy z lullalove i jasno szary z memi. Dorzuciłam też ręcznik z memi z uszkami. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#162 | |||
|
Zadomowienie
|
Hej, hej!
Cytat:
tak mnie na wspominki moich wzięło. Widzę, że masz za sobą piękne i trudne momenty życiowe. Bardzo miło mi się czyta Twoje posty, czuć w nich taki spokój i doświadczenie życiowe.Cytat:
W pierwszej to byłam mega senna w pierwszym trymestrze i prawie do połowy ciąży wymiotowałam. Poza tym funkcjonowałam normalnie, nie męczyłam się i do 40tc chodziłam na zajęcia na siłowni dla ciężarnych i pilates Ogólnie taka nudna ciąża więc szukałam sobie zajęć jak już nie pracowałam. Teraz mniej więcej te pierwsze trzy miesiące czułam się kiepsko. Mdłości, zawroty głowy, ogólnie było mi słabo. Mam zdecydowanie mniej siły, szybciej się męczę i łapię zadyszkę. O moją kondycję dba teraz córka i z nią zdecydowanie się nie nudzę Widziałam dyskusję o kocykach- ja mam ten merino z lullalove tylko sprzed 2 lat. Jest super, mięciutki, kolor nie spłowiał jedynie można by go ogolić. Kupiłabym drugi raz tylko nie wiem czy wiecie ale podobno wełna nie jest polecana dzieciom z AZS i może gryźć i podrażniać co większych wrażliwców. A w temacie pieluszkowym też jestem team tetra ale też mega polecam do odbijania czy wycierania buzi te ręczniczki https://www.ikea.com/pl/pl/p/krama-r...ialy-40054538/ Są nieduże ale fajnie chłonne i multizadaniowe. Dla mnie must have w wyprawce. Ikea ma sporo fajnych rzeczy dla dzieci w przyjemnych cenach. Jak będziecie zainteresowane to Wam podam moje hity ![]() Powiem Wam jeszcze, że córka najpierw była na pieluchach jednorazowych a potem do odpieluchowania na wielorazowych i teraz myślę czy nie zacząć od razu z noworodkiem. Tylko ja jestem takim trochę eko i zero waste freakiem w każdym razie każdemu polecam chociaż zainteresować się tematem bo ilość śmieci produkowanych przy dziecku jest ogromna.---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
|
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#165 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja zamówiłam dla siebie jeansy z hm
z 129,99 na 97,99 z kodem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Wyprawkę bd robić dopiero jak zrobimy górę, bo aktualnie mieszkamy na 20m2 w 4 🤦☠♀️ i nawet nie mam gdzie tego upchać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#166 |
|
Zadomowienie
|
IMG_20200825_123556~3.jpg
Wrzucam zdj tej koszuli na życzenie ![]() Nie jest ładna ale czytałam że do porodu to nie musi taka być z resztą ja w domu w takich koszulach chodzić nie będę bo zazwyczaj chodzę bez ubrań albo w domowych koszulach bardzo luźnych które że spokojem pod piersi naciągnę ![]() Kupiona w chińczyku akurat ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam wypadek. Jestem na sorze.
Ginekolog zrobił mi usg i wszystko w porządku. Pobrali krew, mocz i prawdopodobnie mam stłuczona nerkę Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() samochodowy?Trzymaj się! Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze że z dzidzią wszystko dobrze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O nie, co się stało? Dobrze że z dzieckiem wszystko ok. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam USG nerek i nic poważnego. Mam małe kamyczki i pewnie odpadł przy uderzeniu i dlatego miałam krew w moczu. Dostałam w kroplówce paracetamol, nawodnienie nerki i jeszcze kroplówkę nospe. I do domu wrócę i mam obserwować. Lekarze, pielęgniarki i ratownicy bardzo mili
Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
#173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale miałaś wypadek samochodowy? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#174 |
|
Zadomowienie
|
Co myślicie o wózkach anex sport? Macie jakieś doświadczenia bądź może któraś z Was użytkowała?
|
#175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale opinie mają dobre. Tylko zastanawia mnie ten materiał.. Wydaje mi się, że to może popękać. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#176 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak są bardzo ładne no i opinie też są ok ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po samych zdjęciach w internecie bardzo mi się podobał. Tylko jakoś nie doczytałam o materiale. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
W tym dokladnie anex-sport.jpg
|
#180 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:36.

trochę zaszalałam dlatego nie mogę kupować stacjonarnie bo odrazu wszystko bym wzięła 

tak mnie na wspominki moich wzięło. Widzę, że masz za sobą piękne i trudne momenty życiowe. Bardzo miło mi się czyta Twoje posty, czuć w nich taki spokój i doświadczenie życiowe.
Ogólnie taka nudna ciąża więc szukałam sobie zajęć jak już nie pracowałam. Teraz mniej więcej te pierwsze trzy miesiące czułam się kiepsko. Mdłości, zawroty głowy, ogólnie było mi słabo. Mam zdecydowanie mniej siły, szybciej się męczę i łapię zadyszkę. O moją kondycję dba teraz córka i z nią zdecydowanie się nie nudzę