| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2019-06-11, 14:43 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2019-06 
				 |   Kosmetyka szkoła policealna

Hej potrzebuje ogromnej pomocy!!!  Szukam w Warszawie szkoły bezpłatnej, zaocznej na technika usług kosmetycznych/ kosmetyka. Dopiero skończyłam liceum. Dokumenty powinnam złożyć już dawno ale nie mogę znaleźć żadnej sensownej szkoły, która rzeczywiście czegoś nauczy. Potrzebuje również dokumentów abym nie utraciła renty i zniżek na komunikacje. Polecajcie te do których chodziłyście lub wasi znajomi. Jak oceniacie Cosinus?   | 
|     |   | 
|  2020-08-19, 11:07 | #2 | 
| Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy! Zarejestrowany: 2020-08 
				 | 

Dot.: Kosmetyka szkoła policealna

Ja chodzę do liceum cosinus w Lublinie i jak tylko skończę wybieram się na kosmetykę. Dużo znajomych kończyło ten kierunek i były bardzo zadowolone- za darmo, dużo zajęć praktycznych, bezpłatne kosmetyki i materiały na zajęcia, dobrze wyposażone pracownie. Egzamin zawodowy zdały za pierwszym razem    | 
|     |   | 
|  2020-08-25, 16:57 | #3 | |
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2020-08 
				 | 

Cytat: 
 Ja polecę! Co prawda nie Lublin, a Radom, ale naprawdę polecam. Dużo praktyki, fajna pracownia, praca na dobrych kosmetykach. Prowadzące zajęcia naprawdę się starają, przekazują swoją wiedzę. Egzamin to łatwizna, bo pamięta się z zajęć, wystarczy tylko chodzić i przykładać się do swojej roboty. | |
|     |   | 
|  2020-08-27, 13:16 | #4 | |
				 | 

Cytat: 
 To prawda, nie ma co narzekać na pracownie i na dostęp do dobrych produktów w Cosinusie. Jest na czym się uczyć i pracować. Nauczyciele też są praktykami, mają dużą wiedzę i chętnie ją przekazują. Dla mnie to była przyjemność chodzić do tej szkoły. | |
|     |   | 
|  2020-09-18, 16:36 | #5 | |
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2020-09 
				 | 

Cytat: 
 Podpiszę sie pod tym. Ja byłam meeega zadowolona z jakości zajęć u nich. Wiele się nauczyłam, poznałam świetne babeczki i zdałam egzamin z bardzo dobrymi wynikami. Teraz cały czas pracuję w zawodzie i dodatkowo się rozwijam na kursach. | |
|     |   | 
|  2020-09-25, 15:54 | #6 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2020-09 
				 | 

Cosinus to dobry wybór, szkoła jest za darmo, zajęcia są w weekendy, kierunki w policealnej to w większości bardzo praktyczne kierunki, nie uczycie się tylko teorii, ćwiczycie ją i wiele wynosicie z zajęc.

| 
|     |   | 
|  2020-10-04, 13:12 | #7 | 
				 | 

Ja mogę polecic cosinusa w Częstochowie, szkoła weekendowa, bezpłatna.

| 
|     |   | 
|  2020-10-07, 15:02 | #8 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2020-10 
				 | 

Super kierunek dla przyszłych kosmetyczek, w cosinusie jest on za darmo a pracownie są na bardzo wysokim poziomie.  Na pierwszych zajęciach już ćwiczyłyśmy podstawy na pracowni :O  Zjazdy w weekend a szkoła co chwile daje różne bonusy dla słuchaczy   | 
|     |   | 
|  2020-10-08, 12:49 | #9 | 
				 | 

Kosmetyka w policealnej fajna sprawa, wiele koleżanek moich ze studiów mi zazdrościło że mam same zajęcia na pracowni   W cosinusie masz gwarancje darmowej szkoły i na bardzo wysokim poziomie zdobędziesz wiedzę. Jest w wielu miastach, a zapisać się możesz nawet przez neta na ich stronie. | 
|     |   | 
|  2020-10-21, 12:54 | #10 | 
				 | 

Kosmetyka jest mega kierunkiem, uczysz się wszystkiego od podstaw, ale bardzo dokładnie wraz  z każdym szczegółem jakim jest nawet masaż. Myśle, że odnajdzie się tam każdy nawet osoba która już jakąś wiedze ma, bo specjaliści w cosinusie zwracają uwage na każdy pomijany szczegół w tym zawodzie. I wszystko to za darmo    | 
|     |   | 
|  2022-04-22, 13:58 | #11 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2022-04 
				 | 

Jako były uczeń mogę polecić. W szczególności na start, kiedy nie wiesz czy chcesz iść bardziej w wizaż czy pielęgnacje, bo w trakcie nauki są przedmioty

| 
|     |   | 
|  2022-05-19, 23:37 | #12 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2022-05 
				 | 

szkoła policealna technik usług kosmetycznych

hej! Chciałabym zacząć naukę w szkole policealnej na kierunku technika usług kosmetycznych w Warszawie. + Fajnie by było jakby szkoła była bezpłatna. Czy macie do polecenia jakieś szkoły na tym kierunku? Ciężko mi cokolwiek wybrać i się zdecydować   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:53.