|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.72
Karola, ja kupując mieszkanie z rynku wtórnego, wpłacając zadatku kilkadziesiąt tysięcy wzięłam notariusza. Jasne, że zapłacisz dodatkowe pieniądze, ale masz notarialny papier w ręku. A do końca roku jeszcze sporo czasu. Plus wykończenie.. umawiajcie ekipy.
Dziewczyny, może któraś z Was nie wykorzysta bonu z Ikea na 40 zł i chciałaby się podzielic za uśmiech bombelka? Akurat dom mebluje. Wprowadzam się w poniedziałek... Ale przez tydzień będę mieć tylko zimną wodę. I tylko w kuchni :-D this is Sparta :-D Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2012 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.72
Cytat:
Powodzenia!---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
Ja spokojnie moge Ci odstapic ale weszlam na konto i zadnego bonu nie widze. Chyba ze jakos sie je zdobywa..... Za przeprowadzke mocen kciukasy!!!! Ja tez sie na aktualne lokum wprowadzilam na wariata. Wode podlaczylismy ciepla dzien wczesniej. podloga nie ma fug, w poniedzialek bedzie ciag dalszy wykonczenia. Plus montowanie przeslony szklanej na prysznic. no i malowanie w koncu bo mamy tylko gladz na scianach raz przemalowana podkladowa farba biala. Nie mialam kuchni, teraz mam prowizoryczna, ale byle do przodu.
Edytowane przez cansada Czas edycji: 2020-08-29 o 23:37 |
||
|
|
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za przeprowadzkę ja nie oddam kuponu bo sama też w potrzebie a dopiero w tym tygodniu była u mnie ikea. A już nowe potrzeby... ahhhWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2015 |
|
Zakorzenienie
|
Amyz, udanego wyjazdu. Moja sis pisze ze jakies 70km od nich pala sie lasy od 3 dni, nie moga pozaru opanowac. wezwali wojsko. Wiatr. wszystko smierdzi spalonym drewnem...
|
|
|
|
#2016 | |
|
Shopping Queen
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2018 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Aabelia a z tym notariuszem to masakra |
||||
|
|
|
#2019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a240a5cdc9601fd61cd3ffc 006c0fc885123340f_657b970 2b0d25;88101982]Z profesorki się śmiejesz ?!
![]() ![]() W Cult Beauty można się już zapisać na ich kalendarz odwentowy. Łał. W sierpniu To będzie moje czwarte podejście. Wszystkie poprzednie trzy razy przeszły mi koło nosa ! Jak zaznaczę 'nie spam' to tylko ta jedna zaznaczona wiadomość przenosi się do odebranych, a kolejne znowu lądują w spamie Jak jest akcja 'kalendarz', to zawsze przegapię przez to !!! Zwłaszcza, że znika w 15 minut.[/QUOTE]Ja też się zapisałam, w zeszłym roku udało mi się kupić i był super, ale widzę, że ten w tym roku jest jeszcze lepszy ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- [1=a240a5cdc9601fd61cd3ffc 006c0fc885123340f_657b970 2b0d25;88101985]No co ![]() Kto to wymyślił w ogóle ?! ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Ja jestem chuda jak patyk (przez chore flaki), a kondycję mam jak stara babcia. Masakra. To prawda, coraz więcej otyłych ludzi, zwłaszcza dzieci ! Pamiętam jak byłam kiedyś w Stanach, w Teksasie konkretnie (a jeszcze konkretniej - w Austin), to tam skrajnie otyłych ludzi masa. Aż żal było patrzeć. Większość na wózkach się już poruszała, bo nie byli w stanie chodzić. Potem gdzieś przeczytałam, że właśnie w Teksasie najwięcej otyłych jest ludzi w całych Stanach. A jakie porcje w restauracjach ! Kopy żarcia na talerzu, aż zniechęca to do jedzenia.[/QUOTE] Mam to samo, niestety nerwica i jelito drażliwe swoje robią
Edytowane przez aniyam Czas edycji: 2020-08-31 o 10:38 |
|
|
|
#2021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2022 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Udało Ci się ?! Zazdrość odczuwam Podobno zniknął w dwie godziny. A nie pamiętasz w jakich godzinach był dostępny wtedy, tj. rano, po południu, w nocy ? I czy oni zdradzają dzień, w którym będzie dostępny czy to zagadka do samego końca ? Pamiętasz może ? Ja w tym roku MUSZĘ go zdobyć choćby skały...wiadomo co robiły U mnie gorzej, mam Crohna
|
|
|
|
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a240a5cdc9601fd61cd3ffc 006c0fc885123340f_657b970 2b0d25;88105618]
Udało Ci się ?! Zazdrość odczuwam Podobno zniknął w dwie godziny. A nie pamiętasz w jakich godzinach był dostępny wtedy, tj. rano, po południu, w nocy ? I czy oni zdradzają dzień, w którym będzie dostępny czy to zagadka do samego końca ? Pamiętasz może ? Ja w tym roku MUSZĘ go zdobyć choćby skały...wiadomo co robiły U mnie gorzej, mam Crohna [/QUOTE]duzo zdrowia dla wszystkich. Zazdroszcze kalendarza, nawet nie podchodze, brak kasy. Chcialam do PL jakos uderzyc ale chyba nici z tego.... Dni Lifestyle SP , Sesderma na 1+1 za grosz. Ale nie wiem jak wywindowali ceny.....Avene mialo ponoc -50% a Sunsimed za 74 zeta jest, zadna oferta. |
|
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
musisz zapisać się na stronie cultbeauty na listę i jak będzie dostępny wysyłają powiadomienie [1=a240a5cdc9601fd61cd3ffc 006c0fc885123340f_657b970 2b0d25;88105618] Udało Ci się ?! Zazdrość odczuwam Podobno zniknął w dwie godziny. A nie pamiętasz w jakich godzinach był dostępny wtedy, tj. rano, po południu, w nocy ? I czy oni zdradzają dzień, w którym będzie dostępny czy to zagadka do samego końca ? Pamiętasz może ? Ja w tym roku MUSZĘ go zdobyć choćby skały...wiadomo co robiły U mnie gorzej, mam Crohna [/QUOTE]Z tego co pamiętam to zniknął w pól godziny, bo koleżanka już się nie załapała jak ja zamówiłam i zaraz do niej pisałam, że jest, potem znowu na chwilkę się pojawił i też momentalnie zniknął Crohna współczuję
Edytowane przez aniyam Czas edycji: 2020-08-31 o 11:37 |
|
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2026 |
|
Zadomowienie
|
[1=a240a5cdc9601fd61cd3ffc 006c0fc885123340f_657b970 2b0d25;88101668]
A widziałyście, że można sobie wybrać w formularzu - kiedy składa się zamówienie - tytuł naukowy przed nazwiskiem Wybrałam sobie profesor, a co ! Nie ujęli magistra, to sama się awansowałam [/QUOTE] Ja od dawna mam Prof w Zooplusie Czasami zamawiam na kota i wtedy przychodzi na Prof Prezesik ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- [1=a240a5cdc9601fd61cd3ffc 006c0fc885123340f_657b970 2b0d25;88101985] Pamiętam jak byłam kiedyś w Stanach, w Teksasie konkretnie (a jeszcze konkretniej - w Austin), to tam skrajnie otyłych ludzi masa. Aż żal było patrzeć. Większość na wózkach się już poruszała, bo nie byli w stanie chodzić. Potem gdzieś przeczytałam, że właśnie w Teksasie najwięcej otyłych jest ludzi w całych Stanach. A jakie porcje w restauracjach ! Kopy żarcia na talerzu, aż zniechęca to do jedzenia.[/QUOTE] My po miesięcznym urlopie w usa tak mieliśmy dość mięsa (ogromne porcje we wszystkich knajpach a warzyw prawie w ogóle), że po powrocie przeszlismy na weganizm
Edytowane przez Agunia001 Czas edycji: 2020-08-31 o 13:04 |
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
Też bym się zapisała na ten kalendarz, dawajcie znać jak się pojawi
![]() ![]() ![]() Gdzie jest w ogóle info o tym? Szukam na stronie i coś ślepa jestem...
Edytowane przez pannajoanna71 Czas edycji: 2020-08-31 o 13:07 |
|
|
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
O dziękuję, faktycznie znalazło, już się zapisałam
|
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy jeżeli pracodawca, który korzystał w trakcie pandemii z tarczy antykryzysowej przez 3 miesiące i oczywiście już obecnie z niej nie korzysta, to może z przyczyn ekonomicznych rozwiązać umowę o pracę za wypowiedzeniem stron?
Gdzieś kiedyś podsłyszałam, że jak taki pracodawca korzystał z takiej dotacji, to przez rok nie może nikogo zwolnić... ale nie wiem czy to prawda?
|
|
|
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to faktycznie tak trudno się załapać na ten box adwentowy? Bo ja sama nie wiem, nigdy nie miałam tego z Cult.
|
|
#2033 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2034 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2036 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się zapisałaś? Na powiadomienie o dostępności? U mnie jest ono nieaktywne
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny macie jakieś kody do Douglasa ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2038 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byle nie za szybko wrzucili, bo mam pustk na koncie po ostatnich szaleństwach na CB, Lookfantastic i dzisiejszym Banana Beauty (-50%)
|
|
#2040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.

Powodzenia!
za przeprowadzkę
ja nie oddam kuponu bo sama też w potrzebie
a dopiero w tym tygodniu była u mnie ikea. A już nowe potrzeby... ahhh
aż mi ulżyło. Tylko bardzo proszę o kciuki żeby wszystko było ok. W przyszłym tygodniu mamy załatwić formalności. I tu mam pytanie? Czy to normalne że zaliczka w gotówce? Czy lepiej wziąć notariusza? Do umowy deweloperskiej? Kredytu hipotecznego nie bierzemy bo chcemy za mały żeby się opłacał.

my podpisywalismy umowę przedwstępna notarialna takie miał deweloper standardy ale to było 8 lat temu potem się pozmieniały przepisy
O widzisz ! Z Krakowa lecicie ? Tż nie może w połowie bo ma jakieś audyty roczne w pracy, możemy dopiero po 20 się wybrać
szkoda bo by była impra roku :brokul