|
|
#2371 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Ivanno- trzymaj się, niech Ci się stłuczenie szybko goi, żebyś w poniedziałek była jak nowa
|
|
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
Jak noga Asiu?
cos lepiej akrobatko? Po ile stoi Agent Provocateur, Maitresse EDP 30stka? Bom wlasnie dostalam aczkolwiek nie jest to moj zapach i sie zastanawiam czy nie pchnac na Allegro lub Targowisko. Tylko nie chce za jakies bele co, nowej nawet nieodpakowanej 30stki puscic w swiat. Ewentualnie zostawie ja sobie i mam prezent dla mamy swiateczny. Kupilam kolejne botki. Wezcie mi walnijcie. |
|
|
|
#2374 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
przecież butów nigdy za wiele
![]() ja też dziś kupiłam kozaki nie ma to jak kupowac zimowe buty w sierpniu ale musiałam sobie poprawic humor, dopada mnie przedurodzinowa depresja
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
Hecate szalejesz z butami widze
ja miałam zamiar jechac w weekend i wielkie jajo z tego i spotkanie z dziewczynami dziś mialam mieć i Gaiaca odebrać zła jestem na siebie że taka sierota jestem Noga boli, wziełam środki przeciwbólowe, ale czuje poprawe po maściach jakie mi lekarz przepisał, tylko to pulsowanie takie bolące jest... |
|
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
Weź i wklej foty lepiej
Przecież butów nigdy za wiele (tak jak i perfum)
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
Uggi
wiem, ze spora czesc ludzkosci uwaza, ze sa paskudne ale takie cieplutkie i wygodne ![]() te kupilam w ciagu ostatnich 2 tygodni. Asiu - przejdzie mam nadzieje szybko bol... |
|
|
|
#2378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki ![]() Hecate - brązowe kowbojki są świetne
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
A wygodniejsze niz kapcie!
Przetanczylam w nich noc cala bez uprzedniego rozchodzenia i nic! zero obtarc. W pracy tez w nich smigam. Te czarne na niemal plaskim botki tez sa mega wygodne. |
|
|
|
#2380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będziesz miała w czym chodzić w zimie
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny za troskę tak milej mi jest dzieki wam
![]() Hecate zazdroszczę ci zwłaszcza tych: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1220036939 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1220036895 są świetne! Ahh i Gryxowi dziękuję
|
|
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny!
Ja juz od jakiegos czasu pomykam w kozakach
|
|
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziśn też pogoda na kozaki wybitnie była
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2384 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
Ivanno, oszczędzaj teraz nogę, nie szalej, oby noga szybko doszła do siebie!
Papużko, cieszę się z dobrych wieści o kocie
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
Aggie dziękuje
staram sie nie kuśtykać, mama mnie wyręcza we wszystkim ale już pewnych rzeczy za mnie nie zrobi hehe to trza się wlec :P zaczyna działać maść przeciwbólowa i znieczulająca więc jest całkiem fajnie :P tylko takie uczucie parzenia... ;]8 letnia siostra zawinęła mi odlewkę słoniastego i nie wąchając w trakcie ucieczki wypsikała się solidnie... mama umiera hehe ze śmiechu nie mozemy, piżamka do prania a młoda znów do kąpieli
|
|
|
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz kompletuje prezenty na Swieta
![]() Tzn - kupuje jak widze okazje i odkladam. Mam juz sliczne dziewczece, swieze z lekka nutka slodyczy perfumy dla siostry - Woman in Rose, malutka 30stka za 5 funtow (testowalam na sobie, sliczne aczkolwiek nie na tyle interesujace bym i ja musiala miec) A teraz cala sete Red Door Velvet dla babci lub tesiowej za ... 7.5 funta. Zdecydowanie widze ja w tych perfumach. Zastanawiam sie teraz czy Maitresse sprzedac czy dac mamie. Ja raczej nosic nie bede, a nawet jesli to od wielkiego dzwonu. |
|
|
|
#2388 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja się staram jak najdłużej nosić lekkie baleriny, T-bary, a nawet klapki. W kozakach nachodzę się całą paskudna zimę
![]() Kolekcję masz imponującą ![]() Cytat:
Jakby u nas były takie fajne promocje, też bym już kupowała prezenty.
|
|
|
|
|
#2389 |
|
Zakorzenienie
|
Hecate, jak piszesz o promocjach w Anglii, to mnie aż ściska
Co do gromadzenia prezentów - mam to samo, wolę z wyprzedzeniem, jak widzę coś ładnego, w fajnej cenie, to kupuję to już 4 miesiące przed świętami - taki chomik ze mnie
|
|
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też
Ja również wolę robić zakupy świąteczne wcześniej, nie znoszę tych tłumów wrrr. Kurczę, ale przecież jest jeszcze lato a my tu już o świętach gadamy
|
#2391 |
|
Zakorzenienie
|
W życiu nie nadrobię Scent Baru
Witam was po dłuższej przerwie(przerwa okazało się być jednak krótsza niż planowałam i w domu byłam już w czwartek rano) Wypad na prawdę udany,nawet biorąc pod uwagę drobne nieporozumienia.Odwiedził am Hel i fokarium,zobaczyłam z okna pociągu słynne wakacyjne miejscowości tj. Jastarnię i Juratę. Zobaczyłam wreszcie Gdańsk o którego odwiedzeniu tak marzyłam i zakochałam się.To taki jeszcze lepszy Wrocław .Muszę tam kiedyś zamieszkać.Przepięknie.Pl anuję odwiedzić Gdańsk we wrześniu lub październiku i poświecić mu trochę więcej czasu,porządnie pozwiedzać.Pogodę miałam ładną,była okazja do kąpania sie prawie codziennie(udało mi se też po raz pierwszy zobaczyć meduzę na wolności ).Jestem zadowolona,nadal jeszcze czywiście zmęczona ale zadowolona.Dobrze być z powrotem z wami
|
|
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
Burn
byłaś w Gdansku i nie wiedziałam? beeeeeee byśmy się spotkały choć na godzinkę ![]() Ale cieszę się że dobrze się bawiłaś i że Gdańsk cię zauroczył
|
|
|
|
#2393 |
|
BAN stały
|
ivanno jak noga?
|
|
|
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
Troszke lepiej chodzę, nadal przy chodzeniu jak stopa ląduje na ziemi odczuwam tak jakby coś tam ugniatało mi w środku nie wiem jak to wytłumaczyć
ból mniejszy ale nie wiem czy to przez maści czy tabletki myśle że w poniedziałek dam rade jakoś iść do pracy.
|
|
|
|
#2395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszcze Ci tej wakacyjnej pogody, ja na ponad 10 dni mialam tylko 2 sloneczne Reszta deszczowa i wietrzna, tylko spacery z kapturem na glowie a kapiele tylko w basenie sasiadow ![]() Maju, bylas wczoraj w Arkadach, prawda
|
|
|
|
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Burn, Wrocław jest piękny( fakt te remonty dróg są straszne). zawsze jak jestem we Wrocławiu u rodziny to myśle o Was Wrocławianki i zazadraszczam Wam. Nie powiem bo podoba mnie się jeszcze kilka innych miast w Polsce gdzie chciałabym zamieszkać np. Toruń a tak w ogóle jestem zła bo mój Skarb idzie od poniedziałku do przedzkola po raz pierwszy (tzn był na dniach otwartych i bardzo przedzkole Mu się spdobało) ale kurcze przeziębił mi się (ostatnio miał szczepienie i chyba organizm był osłabiony i masz babo placek ). Lecze go ale boje się, że do poniedziałku nie przejdzie i nie pójdzie do przedzkola .....a ja martwie się, że nie zintegruje sie z grupa
|
|
|
|
|
#2397 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Początki zawsze są trudne...ale zobaczysz że mu się spodoba |
|
|
|
|
#2398 |
|
rude jest piękne:)
|
Burn witaj
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
Majeczka
Wróciłaś Poważnie się zastanawiam nad tygodniowym wypadem do Anglii, w końcu to dopiero 2/3 moich wakacji Orientujecie się może z oferty którego biura warto skorzystać?? Kuszą mnie ceny i Londyn
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
burn, witaj
Kupiłam jesienne buty i w przyszłym miesiącu zęby w ścianę ale tak mi się spodobały ehh, szare zamszowe z lakierowaną cholewką
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.

ja miałam zamiar jechac w weekend i wielkie jajo z tego
i spotkanie z dziewczynami dziś mialam mieć i Gaiaca odebrać 

).