|
|
#1381 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy Luty 2021 cz.II
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1382 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny ja wczoraj miałam prenatalne ale co się nastresowalam to moja od rana z nerwów miałam biegunkę🤦🏻☠♀potem moje badanie trwało ponad 2godz bo musialam być 3x na spacerze bo dziecię nie współpracowało ani trochę🤣obrocilo się plecami i dupka do USG a twarz zaslonilo raczkami przez co Pani doktor nie miała jak go po sprawdzać. Musialam najesc się słodyczy i chodzić na spacery z podskokami upocilam się jak świnka bo upał u nas był wczoraj. Ale w końcu bo długich staraniach udało się pomierzyc wszystko. Maleństwo wazy 305g serduszko nerki mózg wszystko w Porządku i w brzuszku siedzi mała uparta ( po tatusiu od cors) Matyldzia _
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- AAA i byliśmy oglądać wózki i wybralismy ten który nam najbardziej się podobał mianowicie https://www.babyland.pl/pl/product/1...jny?vid=112069 Musimy zdecydować jedynie nad kolorem ale wizualnie jest śliczny i leciutki i ma dobra amortyzację ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1383 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
|
|
|
#1386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poporodowe też zamówiłam one pewnie jutro /pojutrze dojdą ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1387 |
|
Zadomowienie
|
Codziennie mam ochotę na słodycze ja nie wiem, przed ciążą mogłam zjeść słodycze raz na tydzień a teraz codziennie czekoladka, batonik i to już taki rytuał. Grunt to że nie przytyłam za dużo na razie ale jak tak dalej pójdzie to nie widzę tego
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
A majtki ciążowe lepsze sa takie niskie czy wysokie aż na brzuch?
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
Ja osobiscie wole te wysokie az na brzuch
|
#1391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wysokie masz ciążowe? Gdzie kupiłaś? Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
Co do majtek wole wysokie bo niskie mam na ranie i w ciąży uwieraja
|
|
|
#1395 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czekolada musi być w domu i koniec plus jakieś owocowe słodkie typu mamba ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- A co do majtek to może ja jakąś inną ale najwygodniej w stringach kupiłam tylko większe bo wcześniejsze trochę cisną. No i tylko na wyjście z domu, a tak to bez ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1396 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję dziewczyny za słowa wsparcia po ostatniej wizycie. Trochę mnie przybiło, że coś tam jest nie tak i ostatnie dni mam słaby humor. No ale musi być dobrze. Ja się jeszcze mieszczę w normalne spodnie ale polecam te z H&M. Bardzo wygodne i elastyczne. Niedługo muszę moje odkopać a ile macie już kilogramów na plusie? I mój brzuszek 20+5
|
|
|
#1397 |
|
Zadomowienie
|
Ale małe brzuchy
![]() ja mam ponad 5 kg na + ![]() Dzisiaj czuje sie jak wieloryb ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1398 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po ciążowe zamierzam się przejść w przyszłym tygodniu, bo muszę kupić też miękki stanik bo w usztywnianych już mi nie wygodnie ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
boję się żebym za dużo nie przytyła bo nie chcę być wielorybem później teraz już mi ciężko więc ciekawe co to będzie później ![]() śliczny brzunio
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1400 | ||||||
|
💑🐱📚👶
|
Nadrobiłam Was
![]() Cytat:
![]() Proszę zmień mi jednak termin połówkowych na 5.10 na 19.20. Udało mi się zapisać jednak do tej fajnej ginekolog, co byłam poprzednio, więc i trochę spokojniejsza przed wizytą będę I akurat wtedy będzie początek 22 tc, więc idealnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Hej wszystkim ![]() Wczoraj moja szefowa jednak udowodniła, że potrafi mnie miło zaskoczyć. Wzięła mnie do gabinetu na rozmowę i zapytała, ile planuję jeszcze pracować. Szczerze jej powiedziałam, że do końca października na 100%, a później już L4. Stwierdziła, że to i tak dużo dla niej znaczy, że docenia, że tak długo pracuję i że porozmawia z moją koleżanką z rejestracji (będącą tak jakby managerem), żebym mogła czasem krócej siedzieć w pracy, a nie bite 7 godzin ![]() Wkurzyłam się na Tż. Poszedł zrobić grupę krwi, bo muszę wiedzieć jaką ma, zwłaszcza, że ja mam RH(-). Dzisiaj pojechał odebrać wyniki i prawdopodobnie pielęgniarka źle wykonała badanie Nie na grupę krwi, tylko zwykłą morfologię mu zrobiła... I on mi teraz jęczy nad uchem, ze teraz to nie wie, kiedy pojedzie zrobić jeszcze raz te badania... no ja nie mogę. Poprzeglądałam na dobrych liskach rzeczy jakie mają, wybrałam sobie już 12 (i koszt ponad 300 zł ), pytam się jakim cudem? I chyba w weekend złożę zamówionko ![]() Ciuszki w większości to dla Małej kupuje moja mama, ciągle jak z nią rozmawiam to słyszę, że była tu, że była tu, że kupiła to i to ![]() A na koniec pokazuję swój brzuszek w 18+4 tc, powiedzcie, że coś widać ![]() Czy Was też tak bolą plecy? Podejrzewam, że to też może być u mnie spowodowane siedzącym trybem pracy, ale pewnie też i ciąża swoje tutaj dołożyła. I jakoś ciężej mi się oddycha... Edytowane przez paula1456 Czas edycji: 2020-09-16 o 19:30 |
||||||
|
|
|
#1401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow to jednak Twoja szefowa ma ludzkie odruchy
|
|
#1402 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
Więc mam już spokojne podejście, gorzej, że mam problem z zapisaniem się do mojej gin w LuxMedzie... chyba znów będę musiała do kogos innego iść :/ |
|
|
|
|
#1403 |
|
Zadomowienie
|
Śliczne brzuszki 🤩
A ja się dziś miło zaskoczyłam. Byłam z tż w Lidlu, przed nami długaśna kolejka, otwierają kolejna kasę ale dwie babki z pełnymi koszami tam poszły odrazu więc my za nimi. A kasjerka, która te kasę otwierała przyszła do nas i kazała za nią iść, zaprowadziła nas od drugiej strony do kasy i zabroniła następnym razem stać w kolejkach tylko do kasy z pierwszeństwem i iść jaka pierwsza raczej się tam pchać nie będę, szczególnie że z tż zazwyczaj jestem ale tak mi miło ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1404 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Widzę dziewczyny, że idziemy równo z kilogramami
|
|
|
#1405 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do kilogramów to ja się nie chwale, bo napewno mam najwięcej na + ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1406 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina super masz szefową
![]() I brzuszek u ciebie widać U mnie to sadelko cały czas. Na plusie niby parę gramów. Ciekawe ile jutro waga pokaże. Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
#1407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1408 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
|
|
#1410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro rano usiade do kompa to zmienie bo z telefonu mi nie wygodnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.

♀potem moje badanie trwało ponad 2godz bo musialam być 3x na spacerze bo dziecię nie współpracowało ani trochę🤣obrocilo się plecami i dupka do USG a twarz zaslonilo raczkami przez co Pani doktor nie miała jak go po sprawdzać. Musialam najesc się słodyczy i chodzić na spacery z podskokami upocilam się jak świnka bo upał u nas był wczoraj. Ale w końcu bo długich staraniach udało się pomierzyc wszystko. Maleństwo wazy 305g serduszko nerki mózg wszystko w Porządku i w brzuszku siedzi mała uparta ( po tatusiu od cors) Matyldzia _

a ile macie już kilogramów na plusie? 
boję się żebym za dużo nie przytyła bo nie chcę być wielorybem później teraz już mi ciężko więc ciekawe co to będzie później 

Nie na grupę krwi, tylko zwykłą morfologię mu zrobiła... I on mi teraz jęczy nad uchem, ze teraz to nie wie, kiedy pojedzie zrobić jeszcze raz te badania... no ja nie mogę.
), pytam się jakim cudem? I chyba w weekend złożę zamówionko 

jutro rano usiade do kompa to zmienie bo z telefonu mi nie wygodnie